Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Liderlig fredag og motorcykelbetjentene

Karakter: 4.8/4
Visninger: 7554

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Bareback, Analsex og Trekant
Jeg havde lige afsluttet mit arbejde hos den sidste kunde. Jeg var pisse liderlig, og min pik var kanonstiv og fyldte mine slidte overalls godt ud. Jeg startede arbejdsvognen for at køre hjemad. Jeg gned mig i skrævet men det hjalp sgu ikke på min liderlighed. Jeg tænkte på nogle af mine pikvenner, om de var hjemme og om de havde lyst til fredagspik. Dem jeg ringede til kom først hjem noget senere. Jeg var helt alene med min stive pik.

Jeg pakkede pikken ud af mine overalls og begyndte at lege med den, mens jeg kørte. Det var ikke fordi, jeg ville svine min bil til med sperm, for jeg havde en ide om en liderlig omgang pik senere på dagen, og jeg ville gerne gemme de gode varer til den fyr, der ville slikke mig tør for sperm eller modtage den i sin røv.

Mens jeg sad og tænkte på frække mænd og stive pikke, kørte en motorcykelbetjent ind foran mig og vinkede mig ind.

”Fuck” tænkte jeg, ”jeg har sgu kørt for stærk!” Jeg havde bare været så fokuseret på pikspil, at jeg ikke havde tænkt på farten.

Jeg fumlede ved min stive pik, men den var ikke sådan at få ind gennem pishullet i mine overalls. Og jeg synes også, at betjenten var hurtigt henne hos mig. Så da han kiggede ind gennem vinduet, så han min stive pik. Han smilede skævt til mig, men sagde ikke noget. Det var pisse pinligt, selvom jeg normalt gerne viser min pik frem.

Betjenten så ret godt ud. Midt i 20’erne. Han havde en ret trimmet krop, som læderdragten fremhævede vældig godt. Og det gjorde da heller ikke min pik mindre stiv.

Betjenten bad om at se mit kørekort og sagde noget om, at jeg havde kørt lidt for stærkt, og at han skulle tjekke min håndværkerbil.

Mens han tjekkede mine papirer kørte en anden motorcykelbetjent ind foran mig. Og han så bestemt ikke mindre interessant ud.

De bad mig gå ud af bilen og lukke bagdøren op, så de kunne se, hvad jeg havde i bilen. Min pik stod stiv ud af overalls’ene, og mine hænder kunne næsten ikke skjule min begejstring. Jeg følte det næsten ydmygende, men på den anden side også megafrækt. For hva’ fa’en var de ude på.

Arbejdsbilens lastrum var næsten tomt. Der var kun nogle reoler med noget værktøj, og så en papkasse inderst inde. Betjenten gik ind og kiggede i kassen. Den var fyldt med dildoer og bøsse pornoblade. Betjenten smilede ret frækt tilbage til mig og den anden betjent.

”Måske kan vi ordne dit lille fartproblem på en lidt anden måde?” Jeg blev puffet ind i bilen af den anden betjent, som kravlede med ind også. Han lukkede døren, og begyndte at tage mig på røven.

Jeg vidste ikke, om jeg drømte eller hvad det var, der skete. To læderklædte betjente, hvor den ene ragede mig på røven og den anden tog mig på pikken.

Han faldt på knæ og begyndte at slikke min pik, og den anden betjent knappede mine overalls op, så jeg kunne mærke hans læderbule mod min bare røv.

De pressede mig ned i knæ og hev deres stive pikke ud af læderbukserne, så jeg kunne slikke dem. Imens kyssede de hinanden, og jeg kunne mærke i pikkene at kysseriet gjorde godt.

”Hvad så din liderlige håndværker? Skal du have politipik?!” Sagde den ene af betjentene.

”Ja for helvede” stønnede jeg. ”Knep mig – stik jeres store stive pikke op i mit hul!”

Jeg lagde mig på knæ og gjorde parat til at modtage betjentene på skift. Deres pikke var ret store, men jeg er vant til at tage store ting i min røv, så det var kun dejligt.

De kneppede uden gumme, hvad jeg også helst vil. Det gjorde mig så liderlig, at jeg skulle have dobbelt politisperm i mit røvhul.

Den ene betjent lagde sig på ryggen. Han beordrede mig til at sætte mig ned over hans pik, mens jeg kiggede på ham. Han tog min pik i sin hånd og begyndte at massere den. Pludselig mærkede jeg, at den anden betjent pressede sin pik mod mit hul, hvor der allerede var én pik. Jeg gispede, men var så liderlig, at jeg var parat til alt.

Jeg har altid ønsket at prøve at få to pikke op i min røv, og hold kæft, hvor betjent nummer to udvidede mit hul. Det gjorde faktisk pisse ondt i starten, men da han var inde i mig og begyndte at kneppe, så var det bare så fedt og liderligt. Det måtte ikke stoppe. Jeg stønnede og klynkede af liderlighed og velvære.

Jeg arbejdede med og pludselig skød jeg min sperm ud over den ene betjents læderjakke. Han samlede spermen op og smagte på den. ”Gode sager!” sagde han, og samlede mere op, så jeg kunne smage min egen sperm. Han stak fingeren ind i min mund og kørte den rundt. Jeg slikkede fingeren som en lækker pik, og jeg red to de pikke mere intenst, mens det stod på med fingeren i min mund.

Betjentene kneppede min røv heftigere og pludselig skød de deres sperm ud i mit røvhul. Jeg kunne mærke varmen fra deres ladning, og det var helt fantastisk.

De trak sig langsomt ud. Lagde sig ned på hver side af mig, rørte min pik og kyssede mig.

”Så snakker vi ikke mere om den fartbøde!” sagde den ene betjent.

De samlede sig hurtigt og satte sig overskrævs på deres motorcykler og kørte mod nye eventyr.

Jeg måtte lige samle mig. Jeg lå men en halvslap pik og et hul fyldt med poliisperm. Jeg var bare helt groggy af al den sex. Men var helt afslappet. Det eneste jeg tænkte på var, hvem der skulle have lov at kneppe mig, mens jeg havde politispermen inde i mig.
Kommentar