Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sommeren 1980

Karakter: 4.8/6
Visninger: 8545

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Unge, Offentligt, Onani, Natursex og Gangbang
Sommeren 1980!
Min ven Thomas og jeg, Sebastian, (begge 14 år) var taget til stranden med hans lillebror på 12. Han hedder Max.
Vi havde været ude og bade og lå oppe i ”gryderne” og kiggede ned mod de andre badegæster. Der kom en velbygget ”badenymfe” forbi os jeg spurgte Max om det var noget for ham. Det var det ikke sagde han. Jeg sagde: det ligner det ellers når man kigger på dine shorts. Han kiggede ned af sig selv og mumlede at ”det var ikke noget”. Nå nå svarede jeg, så siger vi det. Thomas kiggede ned af max og sagde hvad helvede lillebror har du jern på og tog hånden ned til Max’s skridt. Max skyndte sig at feje Thomas hånd væk og lagde sig på maven. Du har sgu da stivpik din lille liderlige lort sagde han. Årh, hold da kæft sagde Max. Jeg tog min hånd og lagde den på Max røv og sagde hvad så, skat! Er du til noget? Hold da kæft hvor er i åndsvage sagde Max. Det var sidst på eftermiddagen og der var ikke så mange mennesker på ”vores” del af stranden mere.
Thomas var altid liderlig og vi hørte pludselig at han lå og stønnede vi kiggede begge to over på ham. Han lå og spillede sin stive pik. Nå sagde jeg og tog også min pik frem og legede med den. Kom nu, Max, vær nu lidt frisk sagde jeg og kiggede skiftevis på Max’s ansigt og hans shorts. Han satte sig op og tog sine hænder ned i shortsene og kiggede på os. Hvad er der sagde Thomas skal du have hjælp til at få den frem eller hvad? Skal jeg hjælpe dig spurgte jeg ham og kiggede på ham. Han trak ud i shortsene og lod min hånd komme der ned. Dejlig stiv drengepik sagde jeg. Smager den godt? Det ved jeg ikke, men du kan jo prøve at smage sagde han og smilede. Jeg var hurtig og bøjede mig ned og tog hans pik i munden. Det havde han ikke ventet og trak sig lidt baglæns, men jeg holdt ham fast. Han opgav hurtigt sin tilbagetrækning. Thomas kiggede på os og spillede nu for alvor på sin pik. Hvad med min pik sagde han og kiggede på os. Jeg drejede mig nu over mod Thomas og tog så hans pik i munden. Jeg suttede den lidt så trak jeg mig væk og spurgte om vi skulle køre hjem til mig. Jeg var alene hjemme.
Det var de hurtigt med på.
Vi cyklede hjem til mig og da vi kom indenfor spurgte de om hvornår min mor kom hjem. Omkring midnat svarede jeg. Hun arbejder ”aften” i denne uge. Jeg boede i et rækkehus sammen med min mor. Okay sagde Thomas og smed alt tøjet. Det gjorde vi andre så også meget hurtigt derefter. Max’s pik stod lige ud i luften. Jeg gik hen til ham og tog hans pik i hånden og sagde kom. Vi gik alle 3 ind på mit værelse. Jeg havde en ret stor seng og vi lagde os ned alle 3. Thomas kravlede over og kyssede mig. Max gloede. Vil du også spurgte Thomas og kravlede over til Max. Max var parat og lod Thomas læber og tunge gøre hvad de ville. Imens tog jeg Thomas pik i munden og legede med Max’s nosser. Snart tog Thomas min pik i munden og suttede den.
Thomas trak Max ned til sig og sagde han skulle kysse min pik. Det gjorde han og tog så, meget hurtigt, min pik i munden. Det var første gang han havde en pik i munden. Thomas suttede nu Max’s pik og Max suttede min pik. Det var rigtig dejligt. Pludselig afbrød Max og spurgte om vi kunne prøve at spille kiks.
Det var vi med på og snart stod vi rundt om et bord og spillede pik. Ikke uventet kom Max først og Thomas og jeg kom kort efter samtidig. Jeg tog kiksen og spiste den og kyssede så Thomas. Max spurgte om Thomas ville kneppe ham. Thomas stirrede blot på Max og sagde ja da. Jeg tog noget creme og kastede det han til Thomas som tog en pæn klat i hånden og smurte sin pik godt ind. Så tog han tuben med creme og lod en god klat komme ind i mellem Max’s balder og op i hullet. Han skilte ballerne fra hinanden og stak sin pik henimod Max’s hul. Max var meget spændt, men formåede dog at slappe af i sin ringmuskel så Thomas kunne få sin pik indenfor. Han kom ind i Max’s røv og ventede lidt før han meget langsomt begyndte at kneppe sin lillebror. Jeg lagde mig ind under Max som fik min stive pik i ansigtet. Max greb den hurtigt og suttede den i samme tempo som hans storebror kneppede ham. Jeg kommer snart, sagde Thomas, vil du have det i røven. Max svarede med et halvkvalt ja! Max suttede nu min pik ret hurtigt og Thomas sprøjtede sin sperm op i røven på Max. Max fortsatte sin behandling af min pik og kort efter fyldte jeg hans mund med sperm.
Den næste times tid varierede vi stillinger med alt og alle. Den dag blev Max ikke bare en lillebror men en fast bestanddel i Thomas og mit kærlighedsliv.
I får snart mere at læse!!!!! God fornøjelse.
Kommentar