Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bajere, fræk snak og pik fredag eftermiddag

Karakter: 4.6/9
Visninger: 10173

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Bareback, Oralsex, Analsex, Trekant og Første gang
Det var fredag eftermiddag, og vi var tre unge smede, der sad og drak et par øller og røg et par smøger. Vi er gamle kammerater, som har kendt hinanden siden vi startede på smedeuddannelsen. Vi er smede og vilde med det hårde og til tider lidt beskidte arbejde. Men hva’ fa’en – de blå overalls kan jo vaskes.

Vi var begyndt at snakke om nogle af vores frække oplevelser. Vi snakkede om de kællinger, vi havde kneppet, og det havde efterhånden gjort os så liderlige, at vi alle sad med stive pikke ude af overalls’ene. Det har vi gjort så tit, når vi har set pornofilm eller snakket fræk snak. Så det var ikke så mærkeligt. Det var faktisk bare naturligt for os.

Det var blevet min tur til at fortælle om en oplevelse, jeg havde haft for nylig. Jeg havde været i byen og havde scoret en lækker kælling med nogle store patter og en god våd fisse, der trængte til en omgang stiv pik. Min pik!

Vi sad i en taxi til hendes lejlighed. Vi kyssede hinanden, men jeg kunne ikke rage de steder, hvor jeg gerne ville. Taxichaufføren så lidt snerpet ud.

Kællingen låste os ind i lejligheden, og vi begyndte at kysse og klæde hinanden af. Hun trak min læderjakke og t-shirt af, så jeg stod i bar overkrop. Hun knælede foran mig og knappede mine slidte og hullede jeans op og hev min store fed pik ud og begyndte at slikke den.

Jeg var helt nøgen og godt liderlig.

”Kom” sagde hun og trak mig hen mod soveværelset. Der var lys derinde. Da vi kom ind i værelset lå der en nøgen fyr med en kanonstiv pik. Kællingen smilede til ham: ”se skat, hvad jeg har med hjem!”

Jeg tænkte, at hun ville have to gange pik – hun ville være sandwichbøffen mellem to frække fyre.

Fyren stod ud af sengen og gik om bag mig. Jeg kunne mærke hans stive pik mod min røv. Kællingen pressede sig ind mod mig. Jeg mærkede fyren kysse mig i nakken og bide mig i ørerne. Jeg må sgu indrømme, at jeg havde lyst til at skride, men jeg blev, da det var pisseliderligt.

Fyren drejede mig rundt og begyndte at kysse mig. Jeg åbnede begærligt munden og vores tunger mødtes i et langt vådt kys. Jeg stønnede højlydt. Kællingen stod bag mig og jeg kunne mærke hendes store patter mod min ryg.

Fyren knælede ned og tog min pik i munden, og der er ingen kælling, der har slikket min pik bedre end ham. Jeg blev så kanonstiv, at jeg bare tænkte på at få den ind i et hul og skyde spermen ud i store stråler.

Det var som om, at han fornemmede mine tanker, for han kom noget creme på min pik og vendte røven til, så jeg kunne hamre pikken op i hans røv.

Mens jeg fortalte kunne jeg se overraskelsen hos mine kammerater, og jeg kunne også se, at deres pikke blev ret så stive. Der var noget, der tændte dem.

Fyren stønnede ret heftigt. Jeg rakte om foran ham for at mærke hans pik. Og den var rigtig godt stiv og fugtig.

Han trak sig tilbage og skubbede mig over på sengen. Han satte sig ned over min pik og begyndte at ride den. Hans store stive pik dinglede som et voldsomt stort svær foran ham, og jeg blev endnu mere liderlig. Kællingen satte sig på mit ansigt, så jeg kunne slikke hendes fisse. Hold kæft hvor var det frækt. Hun var drivvåd. Der gik ikke længe for jeg skød min sperm op i fyrens røvhul. Han kom hurtigt efter og kællingen fornøjede sig med min tunge oppe i fissen. Hun klynkede og fik en orgasme.

Vi lå lidt og snakkede. Vi gik i bad, men vi kunne ikke holde fingrene fra hinanden, så vi tog en omgang til. Jeg blev der indtil om søndagen. Jeg fik så meget sex, så man tror, det er løgn. Jeg slikkede pik, jeg kneppede, jeg blev kneppet, jeg slikkede fisse.

Mine kammerater sagde ikke så meget. Deres pikke var stive. ”Kom med din pik” sagde Brian. ”jeg vil røre ved den!”

Han tog fat om min pik. Og det var bare så fedt. Hans grove arbejderhænder var både lidt ru og varme om min pik. Og så var det liderligt, at min bedste kammerat holdt min pik i sin hånd. Han kiggede på mig. ”jeg vil sgu smage pik i dag, og jeg vil kneppe dig!”

”Samme her” sagde Kim.

Og så blev jeg slikket og kneppet, og vi kyssede og kælede hele fredagen.

Vi har fået udvidet vores sexliv – nu er det ikke bare kællinger, vi sigter mod. Nu er det bare fræk sex, der tæller.
Kommentar

Navn:Littledude
Dato:11/10 2019
Fisse, nej tak