Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jeg kneppede min bedste vens Søn

Karakter: 4.0/1
Visninger: 10198

Af: Erik A..

Læs flere noveller af:
» Erik A..

Skriv til:
» Erik A.
Tags: Aldersforskel, Første gang og Gangbang
Historien her begyndte ved et tilfælde, jeg var netop fyldt 50 men følte mig som en på 40, jeg var blevet skilt fra min kone gennem 20 år, og boede nu som tilfreds super single.

En af mine bedste venner var også blevet skilt, og skulle til Grønland for at tjene til huslejen, hvis han ville blive boende i sit hus, en aften spurgte Jens mig om hans Søn måtte bo hos mig i den tid han var væk, og jeg sagde naturligvis ja jeg havde jo plads nok og trængte ogaå til selvskab …..

Kristian hedder knægten og er det man må kalde en køn dreng med en trods alderen 16 år voksent udseende og flot fysik.

Det var en fredag aften Jens tog med fly til Nuuk efter at have afleveret Kristian med det han behøvede, det var sommer så det var ikke den store garderobe ……

Jeg havde kendt Kristian i flere år og vi hyggede os samme,

Jeg spurgte om Kristian drak Øl, men han var ikke vild med det, Ingen problemer jeg har Rød Sodavand og Pernod og det var jeg klar over var noget for Kristian … vi havde chips og Flæskesvær og satte os i sofaen og huggede … med TV og Computersnak ….

Efter nogle glas med Pernod og Rød Sodavand gik snakken lystigt bla. på piger og ikke mindst om sex … tonen var blevet lidt fri, og Kristian fortalte mig at han tændte på Drenge, jeg svarede at det var ikke noget at skamme sig over og at Kristians Far Jens også var til drenge, hvilket Kristianvar fuldt vidende om …

Jeg havde lagt mærke til at Kristians shorts var begyndt at stramme og at vores snak påvirkede hans pik, men lagde sim ingen ting. jeg var jeg ikke upåvirket nok var jeg til Kvinder men der var noget over Kristian der skabte lyster ned i min Pik og mine nosser …..

Vi fortsatte med at hygge os også kom spørgsmålet fra Kristian, hvad så er du også til mænd og drenge, jeg fortalte ham som det var, men også at det ikke var derfor jeg havde valgt at ha ham boende, medens Jens var på Grønland.
Vi snakkede videre … og jeg satte mig over til ham sofahjørnet og dæmpede fjernsynet, vi talt om hans ophold hos mig og at det ikke skulle betyde mande sex, med mindre vi blev enige om det, jeg spurgte til om Kristian var “jomfru” og han og han fortalte frit at han ikke havde haft de store erfaringer med Piger men at han til gengæld havde haft nogle forhold til <<
Vi fortsatte vores snak, og jeg lagde forsigtigt armen om bag Kristians ryg, min venstre hånd lagde jef ved kanten til hans Shorts, og kort efter lænede knægten sig ind til mig og efter at have set mig i øjnenne nærmede hans læber mine og jeg lod villigt Kristians tunge lege i min mund i et vådt kys .. som var ved at tage vejret fra os ….

Je lod forsigtigt min hånd vandre op af de dejlige Drenge ben og min hånd røg gennem buksebenet og fangede en Drengepik der var stiv og våd …. Kristian kyssede mig på halsen og nu nu nærmede hans hånd langsomt min stive pik uden på mine Shorts.

Vi var begge klar over at vi skulle passe på, for det viste prespermen tydelig … vi fortsatte med at kysse og holdt så en pause med vores ivrige hænder.

Nu var det tid for planlægning, hvordan skulle vi sove, vi kunne bruge min Dobbektseng eller Kristian kunne få sit eget værelse han bestemte vi skulle også være forsigtige, så ingen lagde mærke til vores forhold og snakken startede,
Kristian sagde, jeg vil nyde at dele din dobbeltseng, for jeg elsker at sove i “ske” og du tænder ild i min krop …

Vi har helt klart de samme interesser og der er noget trygt ved at ligge i den samme seng som den man ønsker at elske med, samt under den samme dyne …. han smilte til mig og gav mig nok et vådt og saftigt kys ….

Klokken var blevet mange og vi aftalte at gå i fælles bad inden det var sengetid, og inden jeg så mig om stod jeg i mit badeværelse med min unge smukke elsker og vi klyngede os til hinanden som det mest naturlige i Verden
under badet elskede vi med hinanden, og der var ingen problemer jeg fik Kristians tilbageholdt sperm op i mit indre … og efter at have vasket min pik gav kristian mig en gang blowjob samt håndmassage så min sperm stod ud i brusekabinen som tykke stråler.
Derpå skyllede vi hinanden .. frotterede hinanden og lagde os nøgne i min seng, Kristian bagerst med en hånd om mine nosser … og sådan faldt vi i søvn. Trætte og med et vådt kys til godnat.
-
Fortsættelse skrives der på.
Af Erik A.
Kommentar