Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den dejlige natur!

Karakter: 4.3/8
Visninger: 10247

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Natursex, Trekant og Første gang
Jeg var taget en tur i en forholdsvis stor skov der ligger lidt syd for den by jeg bor i. Det var sommer og dejligt vejr. Ved skoven er der et vådområde med meget rigt fugleliv. I skovbrynet er placeret en ornitologudkigspost. Det er udformet som et lukket og forhøjet plateau med åbenbare vinduer ud mod området. Jeg tænkte at jeg hellere måtte gå derop og tage et lille vue! På vej dertil hørte jeg meget tydeligt at jeg ikke var den eneste der havde det i sinde. I hvert fald kom der lyde derfra som tydeligt afslørede at der var aktivitet i skuret. Jeg gik nærmere og der blev stønnet kraftigt. Jeg lyttede nøje efter for at finde ud af hvem der var der. Tænkte at det måske var et kærestepar som havde fået pludselige lyster, men en stemme i overgang lød med ordene: Kom nu Chris, stik den ind så jeg kan mærke dig. ”Chris” svarede: ok den er også mega stiv nu! Kort efter kunne jeg høre ”Chris” var i gang. Der gik et stykke tid hvor man kun hørte stønnen. Så sagde Chris: Adi, jeg kommer! Nu måtte jeg gå derind så jeg gik lydløst op ad adgangsbroen og åbnede døren. Der stod to drenge på ca. 12 år. Helt nøgne og den ene var i fuld gang med at kneppe den anden. De skyndte sig at dreje sig væk og forsøgte at finde deres tøj. Chris pik sprøjtede ud over gulvet og hans motorik afslørede at han var kanon horny. Rolig nu, sagde jeg, i er så skønne så i må endelig ikke stoppe. Jeg kigger gerne på jer hvis jeg må. Ham som hed Adi vendte ansigtet mod mig, kiggede på mig og sagde, kan du lide at se på os da? Ja meget, svarede jeg. Han drejede sig mod med den mest yndige lille stive pik og med en lille smule hår. Han kiggede på Chris og bøjede sig ned og tog Chris pik i munden. Chris drejede sig nu om og kiggede på mig. Han havde også mega stiv pik og lidt mere hår end Adi. Hej, sagde han. Hejsa sagde jeg, nu hvor Adi er optaget kan du så fortælle hvor gamle i er. Ja svarede Chris, jeg er 13 og Adi er 12. Vi elsker at lege med vores pikke og kan lide at sutte hinandens pikke.
I dag skulle jeg prøve at bolle Adi. Ja, men i er jo også søde begge to sagde jeg.
Det viste sig at alderen på dem passede godt nok. Adi var meget mørk håret og var 165 cm og vejede 51 kg med 12 cm dejlig pik. Han kom fra Bosnien. Chris var dansk og målte 170 cm og vejede 53 kg og med 14 cm tynd, men dejlig, pik. De gik i samme klasse og havde gjort det altid.
Jeg rejste mig roligt op og spurgte om det var ok at jeg spillede min pik af imens jeg så på dem. Det måtte jeg gerne. Jeg åbnede mine bukser og tog min halvstive pik frem. Drengene gloede bare på den og glemte helt hvad de var i gang med. Jeg sagde: hvad er der galt? Din pik er godt nok flot og stor sagde de næsten i kor. Den er 21 cm når den er stiv sagde jeg. Skal i ikke i gang spurgte jeg dem. Nåh jo sagde de og Chris havde nu Adis pik i munden. Han suttede den lille pik seriøst og der gik ikke længe før Adi sagde at han skulle sprøjte. Chris holdt den i munden da den sprøjtede og så sank han det og kyssede Adi. Nu var det Chris tur til at blive suttet og da han stillede sig parat til at give Adi den i munden spurgte jeg om jeg måtte sutte ham i stedet for. Det var han frisk på så jeg tog den lille pik i munden og suttede den over det hele og også hans nosser. Adi sagde ikke noget, men gik hen til mig og tog min pik i munden. Der gik ikke længe før Chris sprøjtede i min mund og jeg slugte de dejlige dråber han kom med. Adi suttede min pik og nød det åbenbart. Da Chris var klar igen spurgte han om han ikke måtte smage. Det måtte han gerne og så tog jeg Adis pik i munden. Adi kom hurtigt i min mund og jeg slugte det og sagde, nu må det være min tur til at komme. Begge drenge stod og kiggede meget interesseret på den. Da den kom drejede jeg mig så det sprøjtede ud over dem begge to. De nød det og legede med spermen og åd en del af det. Må jeg ikke lege med den igen sagde Chris. Vi kan gøre det her eller hjemme hos mig sagde jeg. Vi gør kun det i vil være med til. Vi kan køre hjem til mig i min bil. Er det ok; spurgte jeg dem? Det var det åbenbart. Jeg sagde til dem at efter som bil var tonet bagi behøvede de jo ikke at tage tøj på da de stadig var klistret til af sperm. Det var ok. De hoppede om på bagsædet og sad og slappede lidt af. Jeg kiggede om til dem via bakspejlet og nød hvad jeg så: 2 meget unge drenge, helt nøgne i min bil. Hvad kunne man ønske sig mere?
Da vi kom hen til en tankstation spurgte jeg om de ville have is. Det ville de gerne. Vi spiste isen på hjemvejen og da vi kom hjem kørte jeg bilen i garagen og lukkede garageporten med min remoter. Nu kunne de komme ud. Vi gik ind i huset og de satte sig ind i stuen og spiste deres is. Adi dyppede sin pik i isen og spurgte om jeg ville smage? Naturligvis ville jeg det og satte mig imellem hans ben og tog hans halvstive pik i munden. Nu var den så helt stiv og det samme var Chris’s. Han sad og kørte på den. Min pik var også begyndt at blive stiv igen. Jeg spurgte om de ikke ville gå en tur under bruseren for at fjerne spermresterne fra vi var i skoven. Det ville de gerne. Da de kom ind havde de begge to ståpik. Min var også stiv igen og jeg havde taget mit tøj af imens de brusede. De kom begge to hen og ville lege med den. Jeg spurgte om de havde prøvet at få slikket røv: Nej det havde de ikke, men jeg måtte da gerne slikke Adi sagde han.
Jeg gik hen til ham og lagde ham på ryggen på min chaiselong. Jeg løftede op i hans ben og slikkede nu hans nosser og gik videre ned til hans røv. Jeg slikkede ham rundt om hans åbning og lod tungen komme lige indenfor hans lukkemuskel. Han havde tilsyneladende ikke noget imod det. Han var meget hurtigt klar til at sprøjte og Chris var hurtig til at tage den i munden. Adis sperm sprøjtede lidt ukontrollabelt, men Chris åd da det meste. Resten slikkede jeg væk. Adi kom nu hen og kyssede mig og tog fat i min pik. Han ville så gerne lege med den. Jeg lod ham bare lege med den og gav nu Chris en slikketur i røven. Også han nød det. Da han skulle til at sprøjte tog jeg den i munden og slugte det hele.
Jeg sagde til Adi at min pik nok snart ville sprøjte. Han spurgte om jeg ville holde den henimod hans røvhul. Det ville jeg gerne. Jeg lagde ham på alle 4 og stak min pik højest 0,1 cm ind i stjernen da den kom. Det gav et ryk i knægten da han mærkede hvor meget der kom. De var helt tossede med at lege med, og sutte på, alle vore pikke. De var efterhånden mættet af sex og vi kørte syd på igen. Da de nærmede sig deres hjem satte jeg dem af og gik hjem. I de efterfølgende dage, uger, måneder og år kom de her ofte. Chris havde ingen brødre, men Adi havde en lillebror som hed Redzo. Da drengene var omkring 15 år kom Redzo med i det. Da var han 12. Han var også god og elskede at kneppe os andre, Adi fik dog lov til at kneppe Redzo da hans pik var den mindste os 3. En gang da de var alene her kneppede begge drenge mig samtidig. Det var skønt.
De er alle dejlige og kommer stadigvæk på trods af at det nu er 6 år siden jeg, heldigvis, hørte dem i skoven.
At se de to bosniere kneppe hinanden er mega frækt og så når Chris kommer hen og blander sig i det er det ekstra flot.
Sådan 2 bosniske KURAZ er bare DOBRO!
(Sådan 2 pikke er bare gode!)
Kommentar