Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Påske sex på den hårde måde hos 3 venner...

Karakter: 2.0/1
Visninger: 6422

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Gruppesex, S/M & Fetish, Aldersforskel, Onani og Bondage
Påske sex på den hårde måde hos 3 venner der brugte mig på bedste vis

Jeg bor sammen med en dejlig ven, som ejer mig 24/7, og om natten sover jeg i et lille bur med en sæk over hovedet, så jeg ikke kan se hvad min ven hygger sig med i sengen mens jeg ligger sammenkrøllet i buret.

Torsdag morgen op til påsken kom, jeg som sædvanlig ud af mit lille bur, sækken blev taget af mit hoved og en stram sort maske blev trukket ned over hovedet på mig, kun med huller til øjnene, og midt i masken var en stor gummi strabom det var lige ud fra min mund.

Min ven stillede sig foran mig og viste mig nøglen til kyskhedsbæltet, og sagde nu får du dyret fri, og indtil langfredag er slut skal du få alt den sex du magter, og når du kommer tilbage får du selvfølgelig dit bælte på igen.

Mine håndled blev låst sammen i en lænke, der blev bundet fast til et reb midt på brystet, så jeg ikke kunne lege med mine frie nosser og om anklerne blev sat en kort tung ankelkæde der blev låst fast til hver ankel, så jeg kun kunne gå med små skridt.

Efter det blev jeg gennet op af trappen og ud i carporten hvor der holdt en kassevogn, som jeg blev tvunget ind i, og derefter kørte bilen.

Efter at have kørt i, hvad der føltes som mange timer, standsede bilen og døren i kassevognen blev åbnet og 2 fyrre klædt i sække kom og hev mig ud af bilen, hvor de løsnede mine arme og ben fra lænkerne som jeg var låst fast i.

Jeg blev beordret til at stå stille mens der blev presset en kæp under armene på mig, og mine arme blev fastlåst bag på ryggen, Jeg kunne høre at der var flere folk der og jeg blev ført frem til et sted, hvor jeg blev hejst op så jeg dinglede i luften uden at kunne se noget, men hørte at flere talte sammen og at der var mange hænder der gramsede på mig.

Efter nogen tid blev mærkede jeg en varm flamme. Jeg skreg højlydt, da de brændte mine hår af nosserne, så en ækel lugt af brændt hår gik i min næse, ja det var noget der var smerteligt, og mit maveskind blev også forbrændt, og det varede ikke længe før jeg mærkede at de afsvedne rester af mine nossehår blev skrabet af.

Jeg mærkede nu også at der blev presset et stort koldt rør op i røven og mærkede at det begyndte snurre.

Dette varede længe og jeg hang der i meget lang tid uden at der skete noget, mens jeg hang der med et snurrende apparat oppe i mig samt uden at kunne se noget. Jeg tror nok at jeg faldt i søvn for pludselig hørte jeg en spørge om jeg havde det god.

Da jeg svarede ham, skreg han op, og jeg følte pisken ramte mig og der blev råbt at jeg ikke måtte sige noget, så jeg blev straffet meget længe for til sidst troede jeg at det ikke havde en ende.

Alle steder på min krop, kunne jeg mærke at jeg var blevet ramt især min mave, nosserne, ryggen og ikke at forglemme mine røvballer var slået til blods, og jeg skreg da de vaskede min krop i sprit, ja det smertede virkelig og jeg tror nok også at jeg besvimede af den hårdhændede behandling min krop fik.

Da jeg vågnede kunne jeg mærke at mine ben var udspændte og meget spredte af en lang jernstang, og kunne mærke at de blev hejst op så jeg gyngede nu i luften, her hørte jeg, at en sagde at nu kunne de hænge der resten af dagen indtil de skulle bruge mig.

Jeg var nu både bange og spændt på hvad der senere skulle ske. Det blev meget køligt og pludselig blev jeg oversprøjtet med koldt vand.

Der gik noget tid uden at der skete os noget, men der kom nu nogle der hejste mig ned, og jeg blev båret i jernstængerne ind i et stort rum, hvor jeg kunne høre at der var flere tilstede, og kunne mærke at jeg blev sat i en stor stol, men stadig fastbundet af jernstængerne tog de noget af hætten af så jeg kunne se noget, men sikken et syn jeg så, der var flere af de seje gutter der lignede et tæskehold.

De slæbte mig hen til et bord, hvor jeg blev bundet fast så min røv og nosser ragede ud over bordkanten og mit hoved blev bøjet bagover og fastspændt, i de kroge der var i halsen og hætten, så jeg ikke kunne bevæge mit hoved, derudover tvang de nu også en slags bøjle ind i min mund så den blev et åbentstående hul.

Der gik nu tre mænd af gangen på mig og pumpede løs i røven på mig uden at jeg kunne røre mig og de tre blev afløst af andre tre og dette foregik i længere tid, og til sidst kom en meget ukendt stor mand, med en enorm stor pik der kørte løs i munden på mig, alt imens jeg havde svært ved at trække vejret.

Han trak pikken ud af min mund, og der gik lidt tid, så mærkede jeg noget ved mit stramme hul. Jeg blev smurt grundigt ind og lidt efter, kunne jeg mærke, at pikken var på vej op ind i mit stramme hul.

Pikken trængte op i mig samtidig med, at jeg fik endnu en pik i munden. Jeg ville skrige af smerte, men kunne ikke. Pikken i min mund voksede i størrelse. Den blev lige så stor, som den, jeg havde oppe i mig.

Med ét kom de begge med et brøl, jeg var nød til at sluge den sperm, der kom i min mund for at få luft. Jeg troede, at de var færdige, men de byttede bare plads, og kneppede mig hårdt og ubarmhjertigt til endnu en ladning i begge mine huller.

Nu blev jeg løftet op og sat oven på en ny pik. Mens jeg red ham, mærkede jeg en pik blive presset op i mig ved siden af den fyr der havde sit dyr i røven på mig.

Jeg skreg af smerte. Jeg troede, at jeg skulle revne. Han kneppede mig hårdt til endnu et par ladninger. "Du skal forberedes til den største pik du nogensinde vil få i dit liv", sagde han.

Jeg blev løftet op og blev båret hen til nogle store halmballer, lagt på maven oven på den og lænket til gulvet. Der blev skubbet et eller andet hen over mig.

Jeg hørte lyde, der mindede mig om "en hest". Turde ikke engang tænke tanken til ende. Endnu en gang blev jeg smurt grundigt med masser af olie. Jeg kunne mærke noget stort der forsøgte at trænge op i mig.

Mine bange anelser var blevet til virkelighed. Jeg skreg, jeg ville væk. "Jeg sprænger, hvis den trænger op i mig", skreg jeg, men der var ingen nåde.

Jeg mærkede min røv blive spændt til bristepunktet. Smerten var for meget. Det sortnede for mine øjne. Jeg må have mistet bevidstheden et stykke tid. Da jeg kom til mig selv, mærkede jeg, at hesten tømte sin ladning oppe i mig. Det kunne ikke være der, så det sivede ud af mit forpinte hul.

Endelig løsnede de mine lænker, og tog hætten af, men jeg sansede ikke ret meget. Jeg kunne ikke rejse mig,

Efter den omgang blev jeg løsnet og smidt ind på madrassen på et lille værelse, hvor de låste hænderne og anklerne sammen, så jeg lå sammenkrøllet på gulvet, ude af stand til at bevæge mig det mindste.

Om morgenen kom de og sparkede til min ømme krop og greb mig i nakkehårene og trak mig ned i slavekælderen, hvor de placerede mig under 3 kroge som hang i loftet over mig inden mine hænder og ankler blev løsnet., og de sagde jeg skulle stå med spredte ben, for nu ville der komme en som havde savnet sex med mig meget længe.

I det samme så jeg min ven komme ind. Han gik hen og takkede de to fyre, og sagde han håbede jeg havde haft en god Skærtorsdag, og gik så hen til mig og sagde

"Godt slave, nu kan man rigtig se din op spændte pik" og så gav han mig en blindfold for øjnene alt imens han lod en finger køre udforskende over min brystkasse, ned over min ryg, balder og igen over på brystkassen, hvor han sluttede med at sætte en stor metalklemme i min venstre brystvorte.

Så mærkede jeg han bandt er reb stramt om min stive pik, og han befalede mig at række hænderne frem, som jeg selvfølgelig lydigt gjorde.

Han satte manchetterne på mine håndled og spændte mine hænder, til hver sin krog i loftet med de to kæder, og han tog endnu et reb som hun bandt fast i det reb, som han havde bundet om min slavepik.

Han kørte rebet op omkring en krog i loftet og begyndte langsomt at trække i det. Jeg mærkede trækket i min pik og fulgte med bevægelsen opad. Da min slavepik var spændt godt fast i loftet, fastgjorde han rebet. så jeg stod lidt på tæerne og ikke ret godt.

Han grinte lidt spydig og spurgte "Hvad så min slave, står du godt?", nej kære, jeg står meget ubehageligt", jamrede jeg.

"Nå, det er godt nok synd for min slave dreng, men jeg kan betro dig at det slet ikke er begyndt at blive ubehageligt endnu!"

Han lod sine fingre glide ned over mine balder, ned af revnen, og jeg spredte nydende og forventningsfuldt mine ben lidt mere, og pludselig pressede han overraskende en finger ind i min røv. Jeg gav et lille hyl fra mig og struttede villigt med røven.

"Nå, er det det som slaven gerne vil have, sådan som han ser ud til at nyde det.", sagde han bestemt og rev voldsomt hans finger ud og sagde nådesløst. "Nej, sådan en nydelse skal man gøre sig fortjent til, nu skal du have din straf for ikke at kende din plads, din usle slave dreng."

Jeg mærkede han kørte en pisk op af mine lår, mave, ryg og balder, og som et lyn fra en klar himmel, lod han pisken falde over mine balder..

Jeg flyttede mig forskrækket over smerten, men mærkede i stedet jagene fra rebene som hev voldsomt i min pik hver gang jeg lavede en bevægelse, og jeg stod og græd med klynkende stemme.

Pludselig mærkede jeg en vibrerende pik ring blev sat fat om roden. Han skruede drillende og djævelsk op og ned for hastigheden. Jeg gav små spjæt fra mig når han overraskende og voldsomt skruede helt op for hastigheden.

Mens pik ringen stadig vibrerede om roden på min pik. begyndte han i ro og mag at spille pik på mig, først langsom og blidt, men derefter hårdt og hurtigt, og han blev ved, indtil han kunne mærke at jeg var lige ved at komme, så stoppede han brat, og jeg gav et bedende hyl fra mig, da han stoppede.

"Åh, må jeg ikke nok få lov til at komme, jeg ber' dig, lad mig komme sagde jeg gennem gaggen"

"Nej slave, jeg er slet ikke færdig med dig endnu! Vi er jo først lige begyndt. Nej det bliver en hård langfredag, stol på det slave dreng"

Han skruede langsomt ned for pik ringen indtil den slukkede, og så befriede han mig fra mine reb og lænker og jeg faldt slapt på knæ ved siden af ham, og sagde jeg ville nyde at få sex med ham hele langfredag.

"Ja selvfølgelig vil du nyde at blive brugt og pint og hvis du ikke nyder det, så er vi fuldstændig ligeglad. Det er jo ikke for din glæde og nydelse jeg gør dette, det er så sandelig for min egen."

Han trak mig ned i det lille værelse, hvor jeg fik besked på at sætte mig på gulvet med let bøjede ben.

Han førte et kosteskaft ind under mine knæhaser, hvorefter jeg bøjede mig forover, så min overkrop rørte mine knæ og så førte han mine arme ind under kosteskaftet og frem foran mine ben, og bandt en snor i mine håndledsmanchetter og strammede godt til.

På denne måde blev jeg yderst simpelt, men meget effektivt bundet. Jeg kunne allerede mærke, at kosteskaftet strammede mod mine knæhaser. Han stoppede en gak ind i munden på mig og spændte den fast bag min nakke.

Derefter trak han i mine skuldre, så jeg vippede fremad på mine fødder. Han holdt fast i mine skuldre, og mine knæ nåede gulvet. Så lod han mig vippe længere forover, så mit hoved nåede ned til gulvet.

Jeg lå på gulvet på mine knæ og mine skuldre. Hovedet var drejet ud til den ene side. Min røv strittede lige i vejret. "Jeg tror, at jeg har fundet en måde at forbedre stillingen på", siger han
.
Jeg kunne ikke svare med gaggen i munden, og tænkte på hvad hun nu have fundet på, som sikkert ikke ville gøre det mere behageligt for mig.

Han tog fat i mit reb om pikken, og strammede til, og jeg kunne mærke at rebet trækkes ned til kosteskaftet og strammes godt til, så min pik og nosser blev trukket hårdt nedad. Min bagdel strittede endnu mere i vejret, og min røv var helt åben og frit tilgængelig for min ven.

Han gik hen på hver side af mig, og han bandt et reb fast om hver ankel, og så trak han mine ben spredt ud til hver side, og jeg kunne mærke at min røv blev endnu mere åben, og at han bandt de to reb fast til kroge i gulvet så jeg ikke kunne rokke mig det mindste.

Jeg begyndte at mærke, hvad jeg havde frygtet, at det var en anstrengende måde han have svinebundet mig, hvor jeg kun hvilede på mine knæ og mine skuldre med hovedet drejet ud til siden, men samtidig med så meget tryk på hovedet, at jeg ikke kunne dreje det.

Jeg kunne også mærke, at det strammede hårdt i mine knæhaser og i mine arme på grund af kosteskaftet. Da mine ben samtidig var trukket væk fra hinanden, kunne jeg heller ikke vippe den mindste smule til siderne, så han havde virkelig bundet mig så jeg var helt prisgivet og det var pinefuldt hårdt, samtidig med at jeg nød at være bundet helt i hendes magt.

"Sådan. Nu er du lige til at kneppe. Jeg får vist ikke meget vrøvl med dig, sådan som du ligger", siger han, mens jeg forsøgte at svare uden at kunne gøre andet end mumle i min gag.

"Det tager jeg som en bekræftelse", sagde han og fortsætter: "Kan du nu ligge pænt stille, til jeg kommer igen, sagde han inden hun gik med de to fyre som havde stået og ses på.

Jeg lå nærmest som et offerlam, totalt svinebundet og i en anstrengende reb bondage, hvor min ven kunne bruge mig som han ville. Jeg syntes egentlig det var en dejlig nydelse, samtidig med at det var en anstrengende stilling han havde bundet mig i.

Lidt efter kom hun tilbage, og jeg tænkte åhr det var godt, nu kommer jeg nok fri, men istedet mærkede jeg han smurte min røv med creme, og pressede en butt-plugg ind i røven på mig.

"Så - nu kan den åbne dig lidt, sagde han og nu kan du ligge og længes efter at få den udskiftet med en "rigtig" pik", sagde han og gik igen.

Der gik lang tid. Synes jeg i hvert fald. Jeg lå uden overhovedet at kunne bevæge mig. Det blev mere og mere anstrengende og gjorde ondt i knæhaserne og armene. Min pik og nosser havde det heller ikke særligt rart så hårdt, de var trukket ned mod kosteskaftet.

Endelig kunne jeg høre han kom ind i værelset, og en hånd ramte mine balder og han fortsatte med at slå mange gange, og jeg mærkede, at mine baller blev varme. Han stoppede og masserer mig på ballerne.

Så fortsatte han med at slå med en pisk. Jeg var ikke i tvivl om, at min ende var ved at være godt rød, og jeg jamrede mig uden at kunne protestere og måtte finde mig i hvad han gjorde ved mig.

Det var både ophidsende og voldsomt ydmygende at ligge svinebundet på den måde samtidig med, at min ven piskede mig, så jeg nød underkastelsen og fornemmelsen af at blive brugt uden at have indflydelse på hvordan.

Han fortsatte med at piske mig, og jeg stønnede af smerte, og han sagde: "Du nyder det - ikke sandt. Sidst jeg sagde noget til dig, opfattede jeg din mumlen som nydelse. Du mumler stadig, så det må jo være af nydelse. Eller er der noget, jeg har misforstået".

Jeg kunne ikke andet end mumle med min gag i munden, og han fortsatte med at piske mig, og det blev værre og værre samtidig med, at jeg mærkede min røv blev mere og mere varm, og endelig stoppede han piskningen af mig.

Han løsnede min gagg og tog den ud af munden på mig, og jeg sagde åhr kære, det var en hård omgang du gav mig.

"Nå, synes du det. Jeg spurgte dig jo, om du nød det, og din mumlen lød som om du nød det, men det er måske ikke rigtig sagde han og tog fat i mit pikreb og trak til.

AV skreg jeg det gør ondt, det skal gøre ondt på dig for når du lider har jeg det jo rart, så det skal være hårdt at være dig her hos os sagde han og trak endnu engang i pikrebet.

"Så - nu er jeg snart klar til at kneppe dig i din slaverøv. Din røv er dejlig rød, så det bliver en rigtig fornøjelse. Glæder du dig ikke til at få pik?", spurgte han og tog but-plug'en ud af mig.

Jeg glæde mig til at jeg nu skulle have en gang kunstig pik, men min ven forlod blot værelset og lod mig ligge svinebundet på gulvet. Jeg råbte han skulle komme tilbage, og sagde det var ulideligt at ligge bundet så stramt, men der var ingen nåde jeg fik lov til at blive liggende og skrige til min stemme var helt tavs, og jeg faldt til ro velvidende jeg ikke have noget at skulle have sagt.

Da han kom tilbage løsnede de rebet om min pik, og spurgte om jeg kunne tænke mig at få lettet trykket.

"Ja søde ven svarede jeg, og jeg kan mærke han begyndte, at gøre noget rart ved min pik. Den er øm af at være bundet så hårdt, men det, han gjorde var dejligt. Min ophidselse og min pik voksede, og den sprøjtede snart sin ladning i hans hånd.

Han rejste sig og gav mig hans hånd hen til min mund, og sagde slik så din sperm i dig fra min hånd, og du skal vide et er ikke sidste gang du kommer til at ligge svinebundet når det passer mig der hjemme.

Da hans hånd var slikket ren, begyndte han langsomt at løsne mig, og da jeg var helt fri, faldt jeg sammen på gulvet ude af stand til med det samme at strække mine arme og ben, og lidt efter lidt kom der igen liv i min krop.

De to fyre kom ind og spurgte om det havde været en god påske, og om jeg var klar til at komme med hjem i kælderen efter min sex-påske, og de befalede mig at kravle ind i et lille stålbur til hunde og ligge mig på brystet..

De gik alle tre ud af døren, og jeg rejste mig og kæmpede for at krølle mig sammen i et lille bur, og lagde mig med bøjede ben og hænderne på ryggen..

Lidt efter kom de tilbage og mine ankler blev bundet sammen og den anden ende af rebet blev bundet om mine håndled, så jeg lå hjælpeløst i buret, som de derefter lukkede og bar ud i kassevognen.

Jeg kiggede på dem med bedende øjne og bad om at komme ud af det lille hundbur og blive befriet for det snerrende neulon reb, men der var ingen hjælp at hente.

Jeg råbte og skreg igennem tremmerne i buret, og med et udtryk i ansigtet der viste at jeg næsten var drevet til vanvid af liderlighed, men også bange for hvad der skulle ske mig.

Jeg hørte min ven stå og snakke med de to mænd, og han sagde farvel og fortsat god påske, nu kører jeg hjem med sexdyret, hvor hans nabo står og venter på at få ham ud af det lille bur.

Han sagde farvel og jeg mærkede bilen begyndte at køre, alt imens rebet skar ind i mine håndled og ankler, efter en hård, men trods alt dejlig sex påske.

Efter en lang køretur standsede bilen og døren blev åbnet og jeg så min nabo stod med mit kyskhedsbælte. Han hev mig ud af buret og låste så kyskhedsbæltet på og gav nøglen til min ven inden de befalede mig at kravle lydigt efter dem ned i kælderen.

Nede i kælderen løsnede naboen mine hænder og ankler, og jeg fik serveret en dejlig påske middag som smagte til 3 Michelin stjerner efter en dejlig påske med sex på måder dom kun et sultens sexdyr kan drømme om.

Efter maden var spist kom min ven og naboen ned i kælderen, og sagde ”god påske”, i nat skal du ikke sove i dit bur, eller have din sovesæk over hovedet, ”nej i nat skal du genopleve din sex-påske og glæde os med at skrive en fortælling om din dejlige påske”.

Når den er færdig får du hele lørdagen lov til at hvile dig i buret, alt imens du selv får lov til resten af weekenden får lov til at genopleve opstandelsen af din sex-påske.

Min ven sagde at nu sætter du dig ved computeren og skriver lydigt om din påske, og når du er færdig tager du sækken over hovedet og kravler lydigt ind i buret som du låser inden du låser hænderne fast i de to håndledsmanchetter der er i hver side af buret, og så må du ellers have en god weekend.

Jeg håber din novelle passer med hvad du har oplevet for ellers får du et hårdt forår, indtil du næste gang kommer ud af din dejlige kælder sagde han og gik så og låste døren til kælder cellen.

Det var en super dejlig påske hvor jeg virkelig blev brugt hårdt og uden nåde, og jeg håber jeg en anden god gang får samme hårde ferie, og jeg skal nok love at være lydig og glad for at blive brugt.
Kommentar