Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sexuel terror

Karakter: 5.0/3
Visninger: 5927

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel og Onani
Sexuel terror.
Min telefon ringede. Jeg tog den og sagde mit navn. I den anden ende var telefonen tavs så jeg sagde ”Hallo. Hvem der?”. Jeg hørte så en der enten havde vejrtrækningsproblemer eller foretog sig noget anstrengende. Han stønnede ret kraftigt. Jeg spurgte om han spillede pik eller hvad. Det gjorde han sagde han. Dejligt sagde jeg. Hvor gammel er du, spurgte jeg. 16 svarede han. Nice sagde jeg, men jeg kan ikke hjælpe dig når du ikke er her, men hvis du vil have mig til at hjælpe dig med at lege med den eller andet i den stil så kender du jo min adresse når du nu kender mit telefonnr. Du er velkommen. Så afsluttede jeg samtalen.
Jeg besluttede mig for at løbe en lille tur i sommervarmen. Fik skiftet til løbetøj og -sko. Fik opvarmet og løb stille og afslappet igennem stisystemet som går bag om byen. Efter at have løbet 15-20 min. hørte jeg en som var en del ked af det. Gi mig den nu, Søren snøftede han. Nej jeg vil ikke din lille bøsse sagde ham som åbenbart hed Søren. Det er sgu da min telefon sagde den ulykkelige. Du kan gøre dig fortjent til den. En anden som åbenbart var sammen med Søren sagde lad ham sutte dig! Ja, sut min pik ellers smider jeg din telefon i søen sagde Søren. Jeg var nu nået frem og kunne se igennem en hæk hvad der foregik. Den ulykkelige var en dreng på ca. 14 år som lå på jorden og græd. Han var iført T-shirt og shorts. Han var ca. 165 og mager. Foran ham stod to drenge som må have været ca. 16-17 år. Ham som hed Søren gik nu frem til den yngste og sagde: nå Fabian, vil du så sutte min pik. Han tog sin hånd ned i sine bukser. Først sutter du min pik og bagefter sutter du Peters pik. Jeg gik nu frem og sagde Fuck jer, han skal sgu ikke sutte jer. Bare på grund af at, i ikke kan få andre til det skal han absolut gøre det sagde jeg og pegede på Fabian, men det skal han ikke. Hvem skal forhindre det sagde ham som hed Peter. ”Det skal jeg” sagde jeg og kiggede på ham. Peter var ret solidt bygget og en del trænet. Han var ca. 180 cm. Ham som hed Søren var højere end Peter /ca. 185-186), men tyndere. Peter svarede: dig og hvem mere? Der skal sgu ikke flere til at forhindre det sagde jeg.
Søren gik nu væk fra Martin og sagde det får vi at se og fortsatte lidt videre rundt så jeg nu stod imellem Peter og Søren. Peter gik frem mod mig og sparkede ud efter mig hvilket jeg bare lod passere og drejede væk fra hans retning og fejede det ben væk som han stod på så han røg i jorden. Jeg kiggede nu mod Søren som stod parat og ville slå ud efter mig. Det blokerede jeg og drejede mig mod Peter som nu mente at han ville tage fat i mig. Han tog fat i min underarm. Jeg holdt hans håns fast men min frie hånd og drejede hans arm så den var låst. Jeg førte ham mod jorden og slap ham med et lille skub som fik ham til at falde ned i gruset med ansigtet. Søren kom nu farende og ville åbenbart hoppe på mig. Jeg lod ham komme og gav ham et skulderkast hvor jeg gik ned i knæ. Jeg sagde nu til Søren :Martin og jeg går nu og hvis i prøver at angribe os igen så kommer det til at gøre rigtig ondt”.( De vidste åbenbart ikke at jeg havde en del erfaring i kampsport, men det lærte de.) Martinkiggede på mig og sagde hvad nu? Jeg gav ham min hånd og trak ham op at stå. Nu går vi bare lidt videre. Jeg bor ret tæt på her og vi skal lige have renset dine sår. Han havde skrabemærker på albuer og knæ.
Vi gik hjem til mig og jeg sagde til at han skulle gå ind i stuen så ville jeg finde noget til hans sår. Jeg gik på badeværelset og tog noget brintoverilte og noget papir. Gik forbi køkkenet og tog et par kolde sodavand med fra køleskabet. Da jeg kom ind i stuen sad Martini den ene lænestol. Jeg gik hen til ham og tog en fodskammel og satte mig på. Lad mig lige se dit knæ sagde jeg. Han lagde sit ben op på skamlen og jeg rensede nu såret. (Jeg skævede lækkersulten ned til hans lille fine bule i shortsene) Så rensede jeg hans sår på albuen og begge steder fik et stykke plaster på. Jeg gav ham sodavanden og satte mig i en anden lænestol. Jeg spurgte om hvorfor de andre drenge var sådan. Han sagde at det var en fra klassen som havde sagt din lille bøsse til ham og Martin så spurgte om han skulle sutte hans pik. Det hele var kun for sjov. Det havde ham Peter så overhørt og de havde så stoppet ham da han skulle hjem fra skole.
Man skal passe på med at sige den slags ting når det ikke passer sagde jeg, jamen det passer lidt sagde Martin så.
Jeg kiggede på ham og sagde: Er du bøsse da? Det tror jeg svarede han. Fint sagde jeg. Det er jeg også så hvis du har nogen spørgsmål så bare så sig til.
Vi drak noget mere af vores sodavand og han sad og tænkte lidt over situationen. Jeg tror det fordi jeg kun tænder på de andre drenge i skolen. Jeg har også prøvet lidt med nogle af mine venner, men de er også til piger. De afprøver blot deres sexualitet sagde jeg, det er meget normalt at man afprøver om det er det rigtige.
Man skal jo kunne sammenligne homo og hetero. Ok, sagde han. Jeg rejste mig og gik ud i mod køkkenet. Pludselig rejste han sig og kom hen i mod mig og omfavnede mig og kyssede mig på kinden og sagde tak for hjælpen med de to andre og rensning af sårene. Jeg sagde at det var i orden og kyssede ham tilbage. Han spurgte om der var noget han kunne gøre som gengæld. Jeg tog min hånd ned til hans pik og sagde måske. Hvad vil du gøre spurgte han. Jeg vil gerne sutte din pik hvis du vil have det. Ok, sagde han, men så skal vi begge to være nøgne. Det var ok med mig. Jeg tog min T-shirt af og hjalp ham af med hans T-shirt. Jeg tog nu hænderne ned i hans shorts og underbukser og smøgede dem af ham. Der stod han aldeles nøgen og var bare så gudesmuk med hans dejlige pik. Jeg tog nu mine bukser af og omfavnede ham. Jeg løftede ham op og tog ham med ind i mit soveværelse. Her lagde jeg ham på sengen. Han lå og kiggede på min pik og sagde hold da kæft den er lækker. Den er 20 cm og pænt tyk, men var ikke helt stiv på det tidspunkt. Den er ok sagde jeg, men din er da også totalt lækker. Den er jo ikke så stor sagde han, den er kun 15 cm. Du er jo heller ikke så gammel endnu. Jeg tog fat i hans nu stive pik og legede lidt med dem og samtidig med kyssede jeg ham. An var nu meget liderlig og jeg tog nu hans pik i munden og suttede ham efter alle regler både op og ned af skaftet, under forhuden og suttede hans nosser. Pludselig gispede han: jeg kommer! Jeg skyndte mig at tage hans pik i munden og slugte alt hans sperm og lod hans pik blive i min mund indtil den slappede af. Tak sagde han det var sgu dejligt. Jamen du er altid velkommen lille skat sagde jeg til ham.
Jeg lå og nussede hans dejlige unge krop og han nussede mig og min pik som nu var ret stiv. Hans pik begyndte at røre på sig igen. Pludselig ringede min telefon igen. Jeg bad ham undskylde mig og tog telefonen. Det var ”HAM” igen. Han stønnede og sagde hvad med om en time. Det er ok svarede jeg. Her, spurgte jeg? Ja ok svarede han. Jeg kiggede på Martin igen og sagde at det ikke var noget særligt. Han kiggede på klokken og sagde at han hellere måtte tage hjem igen hvis det var ok. Naturligvis er det i orden sagde jeg, men hvis du får lyst igen så bare kom herhen eller ring først. Det vil jeg gerne, sagde han. Jeg rejste mig op og hjalp ham op, kyssede ham på munden og vi fik vores tøj på igen. Jeg fulgte ham igennem huset og ud til døren. På vej derud gav jeg ham mit nummer. Ha’ det nu godt og pas på en anden gang. Husk du er velkommen til enhver tid. Tak, sagde han, vi ses! Hope so svarede jeg.
Jeg gik ind igen og fik ryddet lidt op og tog et hurtigt bad. Da jeg kom ud fra badeværelset ringede telefonen igen og igen var det ”HAM”. Han sagde: jeg er ved at blive lidt nervøs. Jeg ved ikke hvem du er eller hvad vi skal. Jeg svarede at jeg heller ikke vidste hvem han var, men at vi kunne tale om det når han kom herhen. Jeg vil sørge for at døren ikke er låst så du kan bare komme ind. Ok sagde han. Der gik 10 min. så hørte jeg døren gå. Bare gå ind i stuen råbte jeg, jer er der straks. Havde nu fået nogle jogging bukser og en anden T-shirt på og ordnet soveværelset. Vil du have en Coca-cola råbte jeg. Ja tak sagde han. Den stemme lød bekendt. Jeg gik ind stuen og der var Søren som havde været med til at overfalde Martin. Hejsa sagde jeg.
Det må vist være en fejl sagde han og rejste sig. Nej, bliv nu siddende et øjeblik svarede jeg. Lad os blot glemme fortiden det er jo alligevel overstået, så lad os glemme det og tale om fremtiden i stedet.
Han satte sig tøvende på kanten af stolen.
Er du også til fyre spurgte jeg ham. Ja svarede han, men kan ikke rigtig finde nogen som vil. Du kigger sikkert bare de forkerte steder sagde jeg, kiggede på ham og sagde skål, Han skålede også og drak af sin vand. Jeg sagde hvis hans fremgangsmåde hver gang var som den sidste så var der nok en forklaring på det!
Ja, sagde han, det var nok ikke så smart. Det kunne jeg kun holde med ham i. Hvad kan du lide spurgte jeg ham. Elsker at få suttet pik, selv at sutte en stor pik, at sluge sperm og at kysse, men han var bange for at det var for feminint. Det er det på ingen måde sagde jeg. Elsker selv at sutte og kysse. Jeg stillede min sodavand på bordet og gik over til ham og tog hans hånd. Vi gik ind i mod soveværelset. Hvad med Peter spurgte jeg ham. Er han ikke til fyre? Nej desværre svarede han. Så må du bare søge andre steder min ven svarede jeg. Da vi kom ind i soveværelset tog jeg min trøje af og han tog sin af og smed sine sko og strømper. Han kiggede på mig og sagde ok, du har da vist pumpet en del. Det eneste jern jeg har pumpet har siddet mellem benene på andre fyre. Jeg har trænet meget kampsport, Karate, Jiu-jiusu og Aikido igennem mange år sagde jeg. Tak, det er observeret svarede han og smilte til mig. Godt smilte jeg tilbage og gik hen til ham. Tog hænderne bag hans nakke og trak ham hen til mig og kyssede ham. Det havde han ikke noget imod, tværtimod. Han kyssede ivrigt tilbage og jeg tog min hånd ned i hans bukser til hans stive pik. Skal vi ikke lukke den ud spurgte jeg. God idé sagde han og trak sine bukser og underbukser af. Mine joggingbukser røg hurtigt samme vej. Havde ikke underbukser på da jeg jo vidste at jeg ville få besøg. Ok sagde han, det var da en stor pik. Den er ok sagde jeg, men din er da også pænt stor. Den er kun 17,5 cm sagde han. Jamen du er jo også kun 16, ikk’ spurgte jeg ham. 16½ tak sagde han og smilte. Undskyld mange gange smilte jeg til ham. Jeg lagde mig ned på sengen og klappede på madrassen og sagde kom! Han lagde sig ved siden af mig og jeg rullede mig hen til ham så jeg kunne kysse ham igen. Vi kyssede og kærtegnede hinanden et par minutter og hans pik var nu meget stiv. Jeg bøjede mig ned til hans pik og tog den i munden. Det havde han ikke noget i mod, tværtimod. Han stønnede kraftigt og drejede sig nu så vi endte i en 69’er. Vi suttede og, kyssede og slikkede rigtig meget. Pludselig stønnede han ekstra kraftigt og skød en ladning i munden på mig. Jeg var naturligvis forberedt på det og slugte det hele. Han lå og pustede lidt mens jeg suttede den lidt ekstra. Vi lå nu og talte lidt om løst og fast. Han kyssede mig igen og krøb ned til min pik og suttede den til den sprøjtede i hans mund. Han slugte det meste men kunne ikke få det hele ned, så det løb ud af munden og ned af hans hage. Jeg bøjede mig ned og slikkede det væk og kyssede ham lidt mere.
Det var eddermaeme fedt sagde han, tusind tak. Det var så lidt sagde jeg og selv tak. Han kyssede mig igen og spurgte om han måtte komme igen en anden gang. Det må du til en hver tid, svarede jeg ham. Vi fik vores tøj på igen og gik ud i stuen hvor resten af vores colaer stod og ventede. Vi fik talt lidt mere og jeg bad ham om ikke at kontakte Martin igen. Det er en deal, sagde han.
Da han var kørt igen fik jeg endnu en gang ordnet mit soveværelse og fik endnu et bad og fik skiftet tøj igen.
Både Søren og Martin (samt en del flere) har været her mange gange siden og begge to forstod de at nyde at få og give en pik bagi!
Handlingen er rigtig, men ”Martin” og ”Søren” er fiktive navne.
Kommentar