Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lege med reb og andet - lad os få...

Karakter: 3.6/5
Visninger: 6044

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish, Sport og Bondage
Titel: Lege med reb og andet - lad os få gode hårde bondage forslag

Min fyr og jeg holder meget af at lege med reb og andet, hvor han sikrer mig godt med stramme reb, så både han, mig selv og andre kan få glæde af min usle krop.

Hver gang han har haft mig sikret, skal jeg skrive i vores bog med reb og andet om hvordan jeg blev brugt og glædede mig over, at min ven igen havde sikret mig godt med dejligt reb og andet.

Jeg vil gerne dele vores bog med andre, så jeg håber der er andre her på siden der har gode ideer til hvordan min ven kan sikre mig på nye opfindsomme måder.

Bundet til lygtepælen
Jeg fik besked på at sætte mig på hug op af en lysmast ud til gaden, hvor han satte en læderrem og min hals og rundt om masten, og det samme gjorde han nederst på brystet, så jeg hverken kunne rejse mig op eller ligge mig ned.

Jeg fik bind for øjnene og en knebel i munden, og sad så som en tavs og blind galionsfigur op af lygtepælen.

Jeg sad der fra om morgenen til om aftenen, og der kom mange giftige kommentarer til mig, og smerterne i mine ben var ulidelige, men jeg kunne jo intet gøre andet end sidde ved min pæl på hug.

Bundet på risten
Han befalede mig at kravle hen til en kloakrist, hvor mine ankler blev låst fast til risten, og jeg blev befalet at sidde på knæ.

Mit hoved blev presset ned til knæene, hvor en læderrem blev lagt om halsen og ind imellem mine knæ, så jeg sad sammenkrøllet fastspændt på kloakristen uden at kunne flytte mig det mindste.

Min krop blev smidt i en stor sæk som hele den sammenkrøllede krop kunne være i, og så fik jeg lov til at sidde på risten til næste morgen som straf.

Bundet til tremmerne i spilboksen
Mine arme og ben blev lænket sammen på ryggen, og jeg blev lagt på maven på halmen i spilboksen ved tremmerne.

Mine bagbundne ankler og hænder blev bundet til tremmerne i spilboksen, og et reb blev bundet om min hals og til tremmerne, så jeg lå fastbundet til tremmerne natten over.

Anklerne blev bundet sammen med mine håndled og jeg blev sat på knæ i spilboksen med ryggen mod tremmerne, og et halsbånd blev lagt omkring halsen og blev bundet fast til en ring et stykke oppe af tremmerne, så jeg sad på knæ hele natten bundet op uden at kunne rejse mig eller lægge mig ned.

Siddende på træhesten natten over
Jeg blev om aftenen sat på en træhest der var slebet knivskarp så den skar op i enden på mig, og i hver af mine ben var bundet et 50 kg. lod til vægttræning.

Hænderne var bundet til halsbåndet jeg havde om halsen, og jeg sad med en sort plastiksæk over hovedet så jeg ikke kunne se noget. Der var et hul til munden så jeg kunne få luft, men ellers var sækken tapet stramt til omkring halsen så jeg ikke tabte den på rideturen.

For at jeg ikke skulle miste balancen var der bundet et reb fra mit halsbånd til en krog i loftet, så der var ingen risiko for at jeg faldt af hesten.

En nat på bænken
Jeg fik en sort maske over hovedet, hvor der kun var hul ved munden, og så kom jeg i en gummiheldragt på, hvor der kun var hul ved mit røvhul.

Jeg blev lagt på brystet på en bænk og blev bundet stramt fast med læderremme. Mit hoved blev bundet stramt fast så jeg lå på siden med hovedet, med åben mund i masken og hul i gummidragten til min ende.

En kasse med sex legetøj blev stillet ved bænken. Aftenen igennem kunne alle frit bruge mig, da jeg kom fri og hjem var røven godt øm, og tungen ru og syltet godt ind i alt godt.

En nat i buret på torvet
Min ven satte mit bur på en trækvogn og kom mig ind i buret, hvor mine hænder blev gjort fast til tremmerne i siden og fødderne blev låst fast i bunden af buret, og til sidst låste han mit hoved fast til tremmerne i enden af buret så jeg kunne stikke tungen ud af tremmerne.

Han kom en sort sæk over buret, så der kun var åbent ved min mund, så jeg kunne slikke de der satte røven eller hovedet hen til mit tungehul.

Sådan fik jeg lov at stå på torvet en nat. Hvor mange røvhuller jeg fik slikket ved jeg ikke, men det var ulækkert og hårdt for tungen.

Fest i sækken
Min ven befalede mig ned i en gammel kornsæk som han snørede stramt til og tog mig med til fest, hvor jeg aftenen igennem dansede kravlende i min sæk som festens maskot.

Sidst på aftenen kom jeg til at pisse i sækken, det var ikke klogt, de slæbte mig udenfor og smed mig op i et bagagerum på en bil, hvor jeg fik lov til at ligge resten af aftenen.

Det var ikke spor behageligt at ligge i en pissevåd sæk i et klamt og lille bagagerum, men der var ingen vej ud, og jeg havde fået bundet reb stramt om sækken, så jeg hverken kunne sparke eller slå på bagagerumsklappen for at få hjælp.

Leg i gymnastiksalen
Jeg blev fanget i gymnastiksalen, og sat op på bommen med bagbundne hænder og vægtstænger fra styrketræningen bundet i fødderne så bommen klemte ømt op i røven.

Efter nogen tid blev jeg befriet fra bommen og så blev jeg bundet over hesten med hænder og ben bundet til bukkens ben med sjippetov, og så fik jeg tæv med reb og til sidst stak han et bat hårdt op i røven på mig.

Efter nogle timer i den ubekvemme stilling blev jeg befriet fra bukken og blev bundet til ribberne, og fik sure strømper i munden og en pose til gymnastiktøj over hovedet, inden jeg fik pisk med sjippetovet, til min krop var helt varm og rødsprængt.

Lege på landet
I stalden har vi indrettet en boks hvor jeg smides ud i og straffes når jeg er genstridig.

Boksen er indrettet med vådt pisse halm på gulvet, ringe i loft, gulv og væg så jeg kan bindes fast som min hersker ønsker, og så er der masser af seletøj, grimer, reb, selvbindergarn, sække og kæder samt hånd- og fodlænker, så jeg altid er godt sikret og ikke fristes til at smutte en tur i byen.

Jeg blev svinebundet med reb og seletøj i en langtidsbondage, hvor jeg lå sikret på gulvet i laden eller i stalden.

Jeg blev bundet i stalden, stående på tæer, med et stangbidsel i bunden og en sort sæk over hovedet og bar røv, så alle frit kan lege med min røv og pil.

Sparkede jeg bagud efter vennerne der ville bruge mig, kom jeg i en kornsæk og blev smidt i grebningen hvor køerne stod, og så blev jeg pisset eller skidt på, alt imens jeg lå i den klamme sæk, hvor jeg ikke selv kunne komme ud af, så jeg måtte vente på de syntes jeg fortjente at komme ud af sækken.

Larmede jeg i sækken fik jeg en gang tæsk med et vådt reb eller læder remme som hestene havde brugt til deres seletøj.

Halsbånd og kyskhedsbælte
Jeg har låst et halsbånd om halsen med ordene 24 timers slave, og går døgnet rundt med kyskhedsbælte så jeg ikke kan lege med mig selv eller lave sidespring.

Når vi er i byen har jeg altid mit halsbånd låst stramt om halsen, og jeg har en tyrering i næsen, hvor der er et reb i så alle har let ved at trække rundt med mig.

Et reb strammes flere gange rundt om min hals, hvis nogle mener jeg skal udsættes for breath control, eller jeg er vanskelig at holde i ro, så er det altid godt med er reb der snøres nogle gange om halsen, så bliver jeg rolig. med et stramt reb om halsen.

Når min ven holder ferie får jeg kyskhedsbælte på, så jeg ikke kan lege med mig selv.

Taget ved næsen
Jeg stod nøgen med en klud i mundet og en lædermaske over hovedet bundet med hænderne i håndjern over hovedet der var trukket op i en talje og han piskede løs på min bare krop.

Jeg har aldrig stået i en så smertefuld stilling før, og jeg var ude af stand til at sige noget, andet end små klynk og den eneste lyd iøvrigt var en fnysende vejrtrækning gennem næsen, er dette den totale ydmygelse og skammen overdøvede næsten smerterne fra håndledende og fødderne.

Jeg ventede på at få kluden ud af munden og stoppe ham og fortælle at mine grænser er overskredet.

Det her har vi aldrig talt om, med at jeg skal hænge sådan her og have så brutale tæsk. Jeg når ikke at tænke videre, da han kom om foran mig igen.

Han tog fat i min næse udenpå læderhætten og klemte den sammen. Jeg troede han ville slippe med det samme igen, men det gjorde han ikke.

Han var helt udtryksløs i sit ansigt, mens han så hvordan jeg blev mere og mere panisk efter at trække vejret. Jeg forsøgte at udvide min mund for at give plads til en lille luftkanal, men den smule jeg kunne trække ind er ikke nok.

Jeg prøvede at trække mit hoved til mig, men han fulgte blot med. Han havde et godt greb om min næse med sin hånd.

Jeg begyndte at ruske panisk med mine hænder, ænsede ikke smerten. Så slap han endelig og jeg trak vejret ind i en kraftig indånding og trykkede luften ud igen og tog endnu en indånding.

Han tog igen fat i min næse og klemte den sammen. Jeg nåede ikke at trække vejret, så mine lunger blev tømt og jeg gik med det samme i panik.

Jeg prøvede at sparke ud med fødderne og var tæt på at miste fodfæstet. Jeg have ikke noget luft at trykke ud, så jeg kunne skrige gennem kneblet. Jeg var helt lydløs.

Jeg ruskede mit hoved frem og tilbage, mens hans anden hånd tog fat om min nakke. Lige da det begyndte at snurre, slap han igen med begge hænder, og gav mig et kraftigt skub, så håndjernene borede sig ind i huden, mens jeg panisk trak livgivende ilt gennem næsen igen og genvandt min fulde bevidsthed.

Smerterne fra håndledende fik mig til at skrige et kort øjeblik, men det blev kun til en ynkelig klynken.

Det her er ikke første gang han gør sådan noget. Han ved lige hvor langt hun kan gå. Det er jo tortur det her.

Men det var en dejlig oplevelse, som jeg gerne prøver en anden gang

Låst fast i tremmeboks og gabestok
En morgen vågnede jeg og mærkede jeg havde fået en tyrering i næsen og min ven trak mig ind i stalden hvor der var en stål tremmeboks hvor jeg blev smidt ind i og hovedet blev låst fast i en gabestok.

Mine hænder og fødder blev trukket ned gennem nogle huller i bunden af boksen og blev låst fast i gulvet under boksen, så jeg stod på alle 4 opstaldet og bundet.

Han gav mig morgenmad med brød, mælk samt kaffe og fortalte at jeg skulle have en gave, du skal i et døgn stå her i boksen i gabestokken. Han tog en mundspreder frem og gav mig opspærren i munden og åbnede den helt.

Du kan ligeså godt vænne dig til at have noget i munden, sagde han, og kom gennem mundsprederen en stor gummipik det fyldte hele munden. Gummipikken sad fast på indersiden af en stor gag, med remme der blev gjort fast over hovedet.

Nu må du hygge dig med pikken i kæften. Husk at blive stående pænt, for i de rør der er i gulvet og i loftet af buret er der strøm fra et el-hegn, så falder du skal strømmen nok få dig på andre tanker, alt imens du får en gang sex som du har fortjent sagde han og gik grinende væk.

Jeg var træt i hele kroppen. Flere gange faldt jeg sammen af træthed i boksen, men rejste mig straks da jeg fik stød fra el-hegnet der sikrede jeg blev stående fastlåst på alle 4, suttende på den store pik i munden.

Det blev igen et langt døgn, hvor jeg mere og mere erkendte at min ven ejede mig og kunne bruge mig som hans slave, og at jeg må lære at overgive mig helt til hans vilje.

HÅBER NOGLE AF JER VIL KOMME MED KOMMENTARER TIL ANDRE GODE BONDAGE LEJE JEG KAN BLIVE UDSAT FOR - INTET ER FOR HÅRDT OG JEG GLÆDER MIG OVER AT HÅRD STRAF ER LIVETS GAVE TIL EN SLAVE SOM MIG, HVOR MIN VEN GERNE LIGGER ALLE KRÆFTERNE I FOR AT BINDE MIG SÅ JEG IKKE KAN SMUTTE UD AF BONDAGEN.Kommentar

Navn:just9800
Dato:03/09 2018
Sidste weekend i ferien med løkken Jeg er en ung mand der var taget alene på sommer ferie, og jeg cyklede rundt og boede på forskellige rastepladser eller i skove og shetler hvor jeg kan overnatte en nat eller 2 gratis. Lørdag aften havde jeg været med til byfest hvor der var rigtig god stemning, og mange dejlige unge piger som hyggede sig med deres egne venner og kærester men som også syntes det var hyggeligt med nye gæster, og jeg fik lov til at tage med en af pigerne hjem og slå mit telt op i haven hvor hun boede sammen med at par mænd der arbejdede som chauffør. Jeg tog glad imod tilbuddet om at slå teltet op i haven, og få et bad hos pigen, så midt på natten tog jeg med hende hjem og vi fik et par øl i haven mens jeg slog teltet op og jeg fik et dejligt bad. Jeg begyndte at blive meget træt og faldt i søvn i teltet på græsplænen, og fik en lang nats god søvn i det varme telt i haven Søndag morgen lå jeg bundet i bunden af teltet med reb om håndled og anklerne og om halsen havde jeg fået et bredt læderhalsbånd der var låst fast til halsen, og som var fastgjort til en pløkke der var slået ned i jorden i teltet. Jeg vågnede ved at der stod 2 mænd i teltet med maske over ansigtet, de havde taget min telefon, og sagde du skal sgu ikke røre vores pige, og du har ikke noget at gøre her, og du skal aldrig mere komme her til byen som feriehvalp og gå på jagt over vores piger. Jeg fik løsnet mit hoved fra pløkken i bunden af teltet og fik besked på at sidde roligt og holde min kæft. Jeg adlød med det samme og satte mig på knæ, med mine ben og ankler bundet sammen, med øjnene mod jorden, og jeg oplevede stemningen var spændt og alvorlig, og de lod mig sidde et øjeblik før den ene rejste sig og tvang mig til at ligge mig på maven, og jeg de tog mine sure strømper af mig som de proppede i munden på mig, og tog en snor som teltet blev holdt oppe med som blev snøret flere gange om min mund så jeg ikke kunne få strømpen ud af munden. Rebet om mine håndled og ankler blev løsnet, og mine hænder blev låst sammen i håndjern, og rebet blev brugt til at piske mig med, og efter flere hårde slag med rebet fik jeg igen sat hovedet fast til halsbåndet med rebet som blev sat fast i pløkken i jorden så jeg ikke kunne rejse mig. Jeg lå helt stille og så hvordan nogle bredde manchetter blev spændt om mine ankler, og en rebet fra halsbåndet og pløkken blev løsnet fra pløkken og så trak de mig op at stå og ud af teltet og ud på parkerings pladsen hvor jeg blev trukket op bag i en lastbil. Vi kom flere skridt ind i lastrummet på lastbilen, hvor der lå nogle paller stablet på gulvet, og jeg fik øje på en galgeknude, som hang ned fra en krog i loftet af lastbilen. Jeg så på dem med bedende øjne de tvang mig op at stå på pallerne mens den ene lagde løkken om min hals og strammede til. Nu var der ingen vej væk. Rebet tvang mit ansigt opefter, og jeg stod helt ret, mens rebet blev bundet fast, så det var helt stramt om min hals. Jeg kunne stadig trække vejret, selv om det var svært, og mens mine hænder forgæves søgte støtte bag min ryg, samlede den ene en læderrem op og gik langsomt rundt om mig. Min ryg og ben var helt spændte for at holde mig så høj og rank som muligt, og selv om de lod læder remmen glide over mine balder og ryg et par gange mistede jeg ikke koncentrationen og holdt stædigt hovedet højt. Jeg gispede da de trak den ene fod væk fra pallerne under mig, så jeg hang i løkken, inden de lænkede den fast til en ring i gulvet og så trak de den anden fod ud over kanten på pallerne og lænkede også den fast til en ring i gulvet så jeg stod på tæerne med spredte ben og kunne kun trække vejret i korte stød. Det varede ikke længe inden jeg blev træt i ryggen og læggene, og jeg følte jeg begyndte at miste bevidstheden, mens den ene trådte et skridt tilbage og uden varsel slog læderremmen hårdt på mine balder. Jeg faldt lidt bagud, og rebet strammede mere til om min hals. Jeg kæmpede for igen at stå i balance, og selv om det næsten lykkedes, var rebet stadig for stramt til, at jeg helt kunne trække vejret. De 2 stod og grinede og den ene tog fat om min hals, og hjalp mig imod min vilje til at holde hovedet stille, så jeg igen kunne finde balancen og få en lille smule luft i munden. Han grinede endnu mere, og klemte hårdt omkring min hals og gav mig pludselig et kys indtil jeg var ved at besvime alt imens jeg desperat prøvede at få hænderne fri fra de stramme håndjern. Han slap sit greb om min hals og lod mig gispe efter vejret så jeg kunne få lidt luft ned i halsen. De 2 stod og grinede og den ene tog en plug som han smurte med et tykt lag glidecreme, alt imens den anden satte sig bag mig og satte 2 fingre op i enden på mig, alt imens jeg gisper efter vejret og var så våd, at jeg dryppede ned på gulvet. Den ene tog hårdt omkring mine nosser og pik, mens den anden satte spidsen af pluggen mod mit røvhul og lod den glide frem og tilbage alt imens jeg med et skrig forsøgte at undslippe løkken om min hals. Han holdt fast i pluggen med fingerne han stadig havde dybt oppe i mit røvhul, og han pressede den helt op i røvhullet alt imens jeg fægtede med hænderne bag min ryg. Da pluggen var helt på plads var min pik blevet dejlig stiv, og de gik væk fra min krop alt imens de grinede højlydt. Jeg var træt og fjern og gispede mere og mere opgivende efter vejret alt imens mit ansigt faldt forover. Jeg fik et par hårde slag i ansigtet, så mine øjne fløj op og blev fyldt med tårer, mens den ene kommanderede mig tilbage til virkeligheden, og han forlangte at jeg elskede det. Jeg kæmpede for at få ordene frem gennem munden hvor jeg stadig havde strømpen, men da det ikke gik hurtigt nok gav de mig et bælte på, som holdt pluggen på plads, og en klemme blev sat på nosserne og 2 klemmer blev sat på mine stive brystvorter. Jeg fik igen et par hårde slag med læder remmen på mine lår, og selvom mit ene ben rystede holdt jeg balancen, mens sveden brød frem på min ryg, alt imens jeg forsøgte at holde vejret i små gisp og ventede på hvad der skulle ske. Den ene kom gående med 2 startkabler som var forbundet til bilens batteri, og han satte de 2 klemmer sammen lige foran mig, og jeg så hvordan det slog gnister når klemmerne kom sammen. Han satte så den ene klemme fra startkablet på klemmen i nosserne, og så lod de mig stå nogen tid mens de lod det andet kabel med klemme ligge på gulvet i lastbilen. Jeg stod længe og blev mere og mere bange og jeg pissede på gulvet i lastbilen, og så tog den ene det andet kabel op fra det våde gulv under mig, og så satte han klemmen mod min krop, og så kom det første stød med et kraftigt sæt i min krop, og selv om jeg glemte at gispe efter luft et øjeblik sagde jeg ikke et ord, og jeg fandt balancen igen og fik en sidste lille smule luft mens jeg med bedende, næsten desperate øjne så på de 2 mænd. De næste 2 stød kom kort efter hinanden, og det sidste stød tvang luften ud af mine lunger, og rebet var nu så stramt at jeg ikke kunne få den mindste mundfuld ned, alt imens hele mín krop rystede kraftigt og mine øjne gled i, og det sidste stød mærkede jeg næsten ikke, for jeg spjættede vildt rundt i rebet jeg hang i.. Mine hænder stoppede med at fægte bag ryggen, og min krop hang slapt i løkken, og efter et øjeblik løsnede de løkken om min hals og hjalp mig ned på knæ, så jeg kunne fylde lungerne og hoste. Mine hænder blev også løsnet et øjeblik inden de blev lænket fast til gulvet foran mig, alt imens jeg lå på alle 4 tog de bæltet og de 3 klemmer af mig. Mine ankler var stadig låst fast til ringene i gulvet, og jeg trak vejret mere normalt, alt imens den ene begyndte at lege med pluggen og langsomt trak den ud mens jeg stønnede let. Jeg fik så en sort sæk over hovedet og halsbåndet blev lænket til samme gulvring som mine hænder, alt imens jeg lå bundet på maven i bunden af lastbilen. Jeg mærkede så 2 hænder spredte mit røvhul, og jeg mærkede en pik glide over min røv, som pludselig gled hårdt dybt ind i mig og kom med det samme så han måtte vente lidt inden han begyndte at bolle min røv. Først var det blidt men så blev det hårdere og hårdere efterhånden som jeg slap af i røven og stønnede højt af smerte og nedværdigelse. Lige før jeg kom, viklede de læderremmen om min hals og strammede til, indtil de var færdig med min røv. Lidt efter trak han sig ud og lod mig ligge og slappe af imens de tog sækken væk fra mit hoved og hentede en skål vand som jeg kunne drikke af, før de gav mig en gag i munden og igen kom hovedet i sækken og lænkede halsbåndet til gulvet igen, og så satte de igen pluggen på plads med masser af creme på. De sagde at de egentlig havde lyst til at piske min røv rød og varm igen, men at jeg skulle have lov at hvile lidt imens de tog et bad og kunne snakke om hvad der skulle ske. Jeg lå længe og spekulerede på hvad der skulle ske, og efter hvad der føltes som lang tid hørte jeg døren til lastbilen igen blev åbnet, og mine hænder og ankler samt sækken og halsbåndet om halsen blev løsnet. Mens den ene holdt mig nede, tog den anden et stykke snor og bandt mine albuer sammen. En hånd ramte min bagdel med et højt klask, jeg stak i et hyl. Så kan sådan et svin lære at høre efter sagde den ene hårdt, endnu engang faldt hånden hårdt over min røv. Jeg kom så op på alle fire, med knæ og albuer i bunden af lastbilen og endnu en snor bundet rundt om mine albuer og knæ som blev samlet under mig. Nu kunne jeg ikke slippe væk, og kunne kun blive liggende med min ømme bagdel lige i vejret.. Den ene mand satte sig ved siden af mig og lod en hånd glide ned over min bagdel og hen over min røv og to fingre gled indenfor i min stadig våde mis. Øøøffff svarede jeg lystigt anerkendende at jeg befandt mig godt alt imens han fortsatte med at stikke til mig, og sagde så gud ve`om sådan et svin ikke er ved at være klar. Igen forlod de mig, og efter nogen tid kom de med min cykel og mit telt som de havde pakken sammen og en talje som de satte fast i loftet af lastbilen, og jeg så, at en af de kødkroge som normalt bruges til at transporter slagtesvin blev sat i taljen og ført hen over mig. Den ene kom og satte sig ved siden af mig, jeg prøvede at fremstamme hvad skal der ske, men min stemme knækkede over. Shhh svarede han, pigen tror du er cyklet videre og hun ved ikke hvordan vi hygger os med dig, og husk du har selv været ude om vi leger lidt hårdt med dig. Mine hænder blev så igen bundet sammen med reb og snoren mellem mine albuer og knæ blev løst, jeg følte mig øm over hele kroppen efter at have været bundet så længe. Så blev jeg løftet op og mine hænder blev fastgjort til kødkrogen, mine fødder kunne ikke nå jorden, så nu hang jeg som en anden slagtesvin fra kødkrogen i loftet, over pallerne. Jeg kikkede ned af mig selv, mine ben blev spredt ud af en stang der blev spændt fast mellem mine ben. Nu var min pik helt stiv og indgangen til mit røvhul var blottet, og den ene mand begyndte at barbere de længste at mine hår af, barbermaskinens snurren gjorde med det samme sin virkning, jeg begyndte stønne af vellyst. Så blev jeg sæbet ind med noget barber spray, og et barber blad fjernede de sidste rester af behåring. Det føltes farligt men pirrende, at hænge forsvarsløst mens de gjorde hvad de havde lyst til, og jeg havde aldrig før været glatbarberet. Det føltes lidt underligt med jeg var efterhånden blevet temmelig våd af den behandling jeg havde fået. Ta` mig for fanden stønnede jeg, men det var åbenbart ikke planen. For de skubbede til mig mens jeg nøgen hang jeg til frit skue, og frygtede hvad der skulle ske, Efter nogen tid kom de med et stort kar til at rense dyr i som de fyldte med vand og jeg blev sænket ned til karet, der var fyldt med koldt vand. De sænkede flere gange min krop ned i karet, og min ryg og mave blev mørbanket med den bredde læderrem, alt imens jeg skreg af frygt for de ville drukne mig som et slagte svin. Efter nogen tid gik de og lukkede samt låste lastbilen og jeg hang resten af søndagen og natten til mandag ophængt lige over der store kar og frygtede at kødkrogen skulle give efter så jeg fald ned i karet og blev druknet. Jeg fik ikke sovet meget og mandag morgen kom de og sagde, nu kører vi og når vi finder en rasteplads smider vi dig ud, så du kan komme videre. Mine ankler var stadig bundet sammen og jeg hang i taljen, og vidste ikke hvad der skulle ske, og jeg håber aldrig mere jeg tager på cykeltur og ferie og møder nogle som de 2 der tydeligvis syntes det var sjovt at bruge et feriebarn, og give mig en weekend som jeg nok aldrig glemmer. Efter hvad der føltes som lang tid standsede lastbilen, og de 2 kom og befriede mig fra kødkrogen, og de lod mig blive lidt vasket i det kolde vand i karet, og imens smed de min cykel, mit telt og bagage ud på rastepladsen, og den ene stillede sig så ved siden af mig og satte et nyt halsbånd i stål omkring min hals, som han låste fast med en hængelås med kode, og han smed analpluggen, håndjern, manchetter, stålkæden og reb ned i sækken og sagde behold det her som minde om dit besøg hos os i Nordjylland. Han gav mig så en seddel hvorpå stod ”tak for du kom og forsøgte at komme i gang med vores pige, du er altid velkommen til en anden gang at få en tur i vores lastbil, og vi elsker Løkken så meget, at vi også gerne en anden gang lader en turist som dig hænge i løkken af reb, så du også glæder dig over at leve efter du har været i løkken. Her er vores adresse og telefon samt mail adresse, skriv til os når du kommer hjem om din weekend i løkken, husk at få det hele med og piv ikke du har selv bedt om det, og skriv eller ring næste gang du gerne vil på ferie i løkken. Mange hilsner os med lastbilen og vores dejlige pige Lisbeth som du skal sende din mail om din weekend til. – Farvel og håber vi ses en anden gang i løkken, vi er klar og tag gerne sækken med indhold med, så vi sammen kan minde din cykelferie her i år, og så kan vi også snakke om låsen i dit halsbånd bliver låst op, så du kan komme af med dit slavehalsbånd”. Da jeg havde læst sedlen satte de 2 mænd sig ind i deres store lastbil og larmede højt med hornet da de kørte ud på landevejen fra rastepladsen og råbte god tur hjem – og du skal lige vide vi har din adresse så kommer vi forbi hvor du bor håber vi du giver kaffe og en vand som tak for din overnatning og afretning i løkken. Jeg stod længe og læste sedlen et par gange, og pakkede så mine ting sammen og fik det på cyklen og kørte sydpå hvor jeg fandt en campingplads hvor jeg satte mit telt op, købte mad og fik strøm på min telefon og fik ringet hjem og fortalte jeg havde en god ferie og regner med at være hjemme onsdag. Jeg kom hjem onsdag nat og gik træt i seng, og lå og glædede mig over det dejlige vejr der havde været i de 8 dage jeg havde været på cykelferie, og jeg ved ikke om jeg en anden gang tør overnatte på rastepladser, privat eller i shetler som jeg ellers i 3 år har haft stor glæde af at sove i ude i den skønne natur. Jeg ved ikke om mændene har planer om jeg skal opleve flere oplevelser, men jeg håber ikke der kommer en fortssættelse af de dage jeg havde i løkken i weekenden, og håber på jeg har fået tilgivelse for at komme hjem til deres pige, og glæder mig nu til ferie her hjemme den sidste uge af min ferie før jeg igen skal på arbejde. Jeg har altid troet Løkken var en hyggelig ferieby, men har nu lært at løkken også er at hænge i løkken ophængt i en lastbil og nyde løkken stramme om ens krop og opleve løkken ved at overleve at blive brugt af 2 store chauffører i deres lastbil, hvor der ingen vej er ud uden de lader mig komme fri af løkken under lastbilens loft. PUHA det er varmt sidde her og skrive, og kære venner her er så min oplevelse fra ophængt i løkken en weekend i min sommerferie. Jeg glæder mig allerede til næste års cykeltur rundt i Danmark, og måske tager jeg sækken med legetøj fra turen i løkken med, så den er ved hånden hvis nogle vil bruge det på mig.