Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Weekend på landet – del 1

Karakter: 5.0/3
Visninger: 8117

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Trekant
Det var fredag eftermiddag. Det var midt på sommeren og solen skinnede. Jeg sad i bussen på vej til en lille landsby uden for Horsens. Det var lang tid siden, jeg havde været sammen med min kammerat Karl, og jeg sad og blev mere liderlig efter ham. Vi havde været kammerater siden 9. klasse, hvor han kom ind som ny dreng i klassen. Vi var blevet rigtig gode kammerater, og vi havde været meget sammen. Da vi skulle vælge retning efter 9. klasse valgte jeg en boglig vej, og Karl valgte landbruget og fik en læreplads på en gård hos en landmand på omkring 30 år.

Jeg havde store forventninger til weekenden, for når vi havde snakket sammen i telefon eller sms’et, så havde jeg fået indtrykket af, at landmanden var en liderlig fyr, der godt kunne lide unge frække fyre. Og hvis nogen var fræk, så var det Karl. Det rykkede godt i min pik, der efterhånden fyldte mine små pisse slidte jeans-shorts fra levis godt ud. Jeg havde bare en t-shirt på og så et par sneakers fra Converse. Jeg tror, jeg så ret udfordrende ud – næsten som en trækkerdreng, der står og venter på kunder.

Da jeg kom ud til landsbyen, holdt Karl allerede og ventede i en stor 4-hjulstrukket Toyota. Han hoppede ud og var i et par blå overalls fra Kansas. Hold kæft hvor så han fræk ud. Vi gav hinanden et ordentligt kram. Det var så fedt at se ham.

Vi satte os ind i bilen, og der gik ikke længe før jeg mærkede en hånd på mine lår. Jeg spredte benene og Karl lagde sin hånd i mit skridt og mærkede min stive pik. Han grinede og sagde: ”Der er stadig liv i pikkemand!”, hvorefter han drejede ind på en lille grusvej ind imellem nogle træer. Jeg er sikker på, han havde planlagt denne lille manøvre.

Karl standsede bilen, og vi begyndte at kysse. Og inden jeg vidste af det, havde Karl trukket mine bukser af, og begyndte at slikke min pik og massere mit røvhul. Jeg pakkede hans store stive pik ud af pishullet i overallsene og slikkede den og hørte Karl stønne.

Karl satte sig over til mig, hvor rattet ikke var i vejen. Han fandt lidt creme og smurte mit hul. Karl løftede mig op og satte mig ned over hans stive pik. Jeg gled langsomt ned over pikken. Hold kæft hvor var det godt at mærke Karls pik i mit hul igen. Det var sgu bedre end at lege med min dildo!

Jeg begyndte at ride på Karls pik. Langsomt i starten og så hurtigere og hurtigere. Jeg kunne se på ham, at han blev mere og mere liderlig. Jeg var bare helt nøgen. Karl var stadig i sine overalls, og det tændte mig af helvede til. Han var så maskulin og fræk i de blå overalls, at jeg bare blev mere og mere liderlig, og red hans pik ret heftigt, og til sidst skød Karl sin sperm dybt op i mit hul. Jeg sad lidt med pikken dybt oppe i mig inden jeg trak mig ud.

Jeg rettede mig op, så Karl kunne trække slikke min pik. Han behøvede ikke slikke ret meget før jeg kom ud i kæften på ham. Han slugte al min sperm, og det var som om, han havde håbet, der var mere.

Vi kyssede og kiggede hinanden dybt i øjnene. Karl smilede og sagde: ”velkommen til landet! Det skal sgu nok blive en god weekend!”

Jeg kom i tøjet og nød, at jeg stadig havde Karls sperm oppe i min røv. Jeg elsker at gå rundt med sperm i røven.

Da vi kom ud på gården, der lå lidt væk fra landsbyen, kom landmanden ud af stalden. Han hed Emil og var i en blå Kansas kedeldragt, sorte gummistøvler og langskaftede sorte gummihandsker. Han så bare kanon lækker ud – fræk med en god røv, god krop, og vist også en god pik inde i kedeldragten.

”Velkommen til!” sagde Emil. ”Du skal sgu’ ha’ et kram!”

Han gik direkte hen til mig og gav mig et kraftigt kram, hvor han benyttede muligheden for at tage mig ret grundigt på røven. Det var fan’me frækt. Og hvad der skete, ved jeg sgu ikke, men jeg tog ham også på røven. Noget for noget!

Emil grinede og sagde, at de vist nok havde fået besøg af en rigtig frækkert. Min pik var kanon stiv igen. Og det kunne Emil se.

”Jeg tror, at vi skal finde noget arbejdstøj til dig! Kom med inden for!” sagde Emil, og blinkede til Karl.

Vi gik inden for, og Karl kom med en lidt slidt blå overalls. Jeg var jo nødt til smide kludene, og da jeg ingen underbukser havde på (de lå i Karls bil), så stod jeg pludselig helt nøgen med stiv pik foran de to knægte. Det gjorde mig endnu mere liderlig.

Emil tog på min pik med sine sorte gummihandsker og kort tid efter legede fingrene med mit hul. Det var en fantastisk fed fornemmelse at mærke gummihandsken udforske mit hul og glide inden for. Emil kunne hurtigt mærke, at hullet var mere end parat og at der var smurt. Han grinede og konstaterede bare, at Karl allerede havde været i hullet med sine efterladenskaber!

Emil hev sin stive pik ud og stak den op i mit hul og begyndte at kneppe løs.

Karl lagde sig foran mig og begyndte at slikke min pik. Det var noget af det vildeste, jeg havde prøvet – at være centrum for to fyres vilde ridt.

Midtvejs skiftede Karl og Emil plads og jeg fik igen Karls pik i min røv. Han kneppede skide godt. Han forstod, hvordan han gav mig både liderlighed og nydelse på én gang. Til sidst kom han igen med en stor ladning sperm. Så var det Emils tur igen. Denne gang var han ikke blid, men kneppede hårdt og heftigt indtil også han skød en stor ladning sperm op i mig.

De faldt begge på knæ foran mig og sammen slikkede de min pik, til jeg skød en stor ladning sperm ud i hovedet på dem. De slikkede ivrigt min pik ren, og da de var færdige kyssede de hinanden kort og fik lidt af den fedtede sperm slikket af. De rejste sig og vi samledes i et fælles liderligt kys.

2 gange pik på under 2 timer. Det tegnede til at blive en god weekend.

Jeg kom i de blå overalls, der bare passede perfekt. Både pik og røv blev godt eksponeret.

Emil sagde, at vi kunne gå ud i stalden. Han skulle lige hjælpe en orne med at kneppe en so – så kunne jeg se, hvordan det skulle gøres.
Kommentar