Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Massage til Lukas!

Karakter: 3.7/3
Visninger: 8236

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Første gang
Mennesker. Der var et hold damer som lavede noget vand-aerobic og et par drenge på ca. 9 år. Der var et par ældre gutter og en ung fyr og så mig selv. Jeg lavede lidt indledende øvelser inden jeg skulle i gang med mine baner.
De små knægte løb rundt og legede og smuttede så i vandet og legede lidt derhenne.
De to ældre var i det lidt varmere og stod ved kanten og talte sammen. Den unge fyr var i gang med at gennempløje vandet. Jeg tog også et par ture. Efter ca. et kvarter var den unge fyr kommet i nærheden og spurgte mig om jeg havde prøvet at svømme i længere tid og mærke syren presse på. Det havde jeg og sagde at han skulle tage den med ro et øjeblik så han ikke gik i krampe. Han hoppede op på kanten og slappede lidt af. Han sad og kørte led og muskler igennem. Jeg hoppede op til ham og kiggede på ham. Han var enormt flot og muskuløs. Jeg stirrede på hans speedos og tænkte ”hvad mon de skjuler”? Han sagde at han ville ud og skylles af. Det gør jeg også sagde jeg. Da vi kom derud tog jeg mine speedos af og gik ind under bruseren. Han gjorde det samme og gik ind under sin bruser. Jeg tog et håndklæde om mig og kiggede på ham da jeg passerede ham. Hans pik var rigtig lækker. Jeg smutter ind i varmen sagde jeg og gik ind i saunaen. Der var heller ingen mennesker så jeg satte mig op ad væggen og nød varmen. Der gik et par minutter og så gik døren op og den unge fyr kom ind med sit håndklæde om sig. Han satte sig på samme hylde som jeg og spurgte om det var ok. Naturligvis svarede jeg. Han sad og nød varmen og jeg spurgte om hans smerter i ryggen var væk. Der var de ikke. Så bad jeg ham dreje sig med ryggen mod mig. Jeg kantede mig derover og følte på hans ryg og kunne mærke en infiltration ved skuldersektionen. Så bad jeg ham lægge sig på bænken. Jeg masserede nu hans dejlige ryg og fik infiltrationen fjernet. Så kunne han sætte sig op igen. Jeg kunne sgu godt bruge en gang massage over det hele sagde han. Det kan jeg så ikke hjælpe dig med her sagde jeg. Hvor så spurgte han hurtigt. Vi kan køre hjem til mig svarede jeg. Vi tager lige lidt mere varme. Jeg bor ikke så langt væk sagde jeg og spurgte om han havde sagt hvad tid han kom hjem. Nej, mor er på arbejde og min far bor ikke her så det er ikke noget problem sagde han. Hvad hedder du spurgte jeg ham, forresten hedder jeg Peter. Jeg hedder Lukas svarede han. Vi sad og talte om ingen ting i ca. 10 minutter og så spurgte jeg om vi skulle gøre os færdige. Vi rejste os og gik ud og tog et bad. Jeg skævede hen til ham imens vi var i bad og han var enormt lækker. Meget muskuløs, Mørkt halvlangt hår og en mega lækker pik og i hvert fald også dejlige faste baller konkluderede jeg. Han var 180 cm og vejede 66 kg. Jeg selv er 33 år, 183 cm og vejer 72kg. Jeg er homo, men på ingen måde feminin.
Er på konstant jagt efter dejlige kroppe - OG pikke - som jeg må lege med.
Vi tog hjem til mig, hvilket tog ca. 8 minutter på cykel.
Vi kom ind og jeg sagde at han bare kunne lade sin taske stå i entréen. Vi tog jakken af og gik ind i stuen og satte os ned. Jeg rejste mig dog hurtigt igen og spurgte hvad han ville have at drikke. Jeg tager en Cola sagde jeg. Det samme her sagde han. Jeg kom ind med Colaerne og havde taget en pakke kiks med ind. Vi sad og drak lidt og tog nogle kiks. Nå, sagde jeg, skulle du have massage. Ja tak sagde han. Du kan gå med ind ved siden af så svarede jeg og rejste mig op. Han gik med og kom ind i det ene rum hvor jeg havde en massagebænk stående. Bare drop kludene sagde jeg. Han tog T-shirten af trak sine bukser af. Jeg må hellere lige låne et toilet hvis det er ok, jeg skal lige pisse sagde han. Næste dør, oplyste jeg. Han gik derind og kom hurtigt tilbage. Han lagde sig op på briksen. Læg dig godt til rette sagde jeg. Jeg henter lige noget massage olie. Jeg gik ind og hentede det og gik ind på toilettet for lige at lade vandet. Da jeg kom ind til Lukas igen lå han på maven kun iført et par boxershorts. Jeg tog lidt olie på hænderne og hældte lidt på hans muskuløse ryg og gik stille og roligt i gang. Jeg spurgte om han havde gået til meget sport for han havde en meget flot krop. Tak, sagde han og oplyste han gik til Taekwondo og svømmede en del. Han havde gået til Taekwondo i 4 år.
Han nød massagen meget kunne man høre og han var totalt afslappet. Jeg havde nu masseret både ryg, skuldre og bagsiden af hans lår og havde taget begge sider af underbenene.
Jeg bad ham vende sig om så jeg også kunne tage forsiden. Han vendte sig. Hans six-pack, brystmuskulatur og forsiden af skuldrene fik en god omgang. Efter skuldrene var det hans arme som fik en omgang. Så var det benenes tur. Hans lår var dejligt muskuløse og han nød det rigtig meget. Jeg arbejde mig nu ind til inderlårene og masserede løs. Min hånd ”kom til” at strejfe hans pik og jeg sagde bare hovsa. Det gør ikke noget sagde han. Den kan holde til det. Kan den holde til mere end det spurgte jeg og stødte til den.
Hvad mener du spurgte han og rejste sig op på albuerne. Jeg mener om den også skal behandles. Det må du da gerne svarede han. Jeg tørrede mine hænder og tog min hånd ned til hans lår og stak hånden indenfor. Der var den skønne, bløde og dejlige pik. Den begyndte at rejse sig og jeg trak nu ned i hans Boxers. Han løftede røven så de kunne komme helt væk. Jeg tog fat i hans pik med den ene hånd og begyndte at lege med den. Den blev hurtigt meget stiv. Den anden hånd legede med hans nosser. Det kan den da vist godt lide sagde jeg. Det kan den bestemt svarede han. Kan den lide andet spurgte jeg. Prøv sagde han. Jeg tog den nu i munden og nu blev den for alvor stiv. Kanon lækkert! Jeg suttede og slikkede den og nosserne. Den kommer nu sagde han og jeg tog hurtigt pikken i munden og slugte hans kraftige sprøjt. Da den var færdig rejste jeg mit hoved op igen og sagde ca. 16 cm. dejlig pik på en ca. 16 årig fyr. Det hænger sammen sagde jeg.
Jeg er altså kun 14 sagde han. ----14 spurgte jeg og kiggede på ham vantro og fat i hans pik igen. Den er eddermaeme lækker.
Tak sagde han. Jeg tog hans hånd og sagde kom. Han rejste fra bænken og gik med mig. Vi gik ind i soveværelset hvor jeg førte ham hen til sengen. Jeg smed hurtigt mit tøj og lagde mig på sengen sammen med ha. Jeg sagde at jeg nu gerne ville prøve med ham igen. Det var han helt med på. Vi kyssede hinanden og jeg tog fat i hans pik som endnu ikke var blevet stiv igen, men det blev den hurtigt. Det gjorde min også og han stirrede intenst på min pik og sagde den er eddermaeme da stor. Det måtte jeg jo indrømme, (20 tykke cm). Jeg måtte bare have hans pik i munden igen. Jeg suttede den lidt og så drejede han sig så vi endte i en 69’er. Vi suttede lidt videre og så spurgte jeg om der var noget han kunne tænke sig. Må jeg prøve at kneppe dig sagde han, det har jeg ikke prøvet endnu, men vil meget gerne. Selvfølgelig sagde jeg og lagde mig på maven på madrassen. Han kantede sig om bag mig og lagde sin ind over mig. Hvordan gør jeg spurgte han?
Jeg tog hånden over på mit natbord. I skuffen lå noget glidecreme som jeg gav ham. Smør det her på dit pik hoved sagde jeg. Det gør det lettere at få den ind. Han smurte sin pik ind og spurgte om han skulle smøre mit hul også. Det var ok. Han tog noget creme på fingrene og førte dem ned til mit hul og lidt efter indenfor. Jeg rakte ham noget papir så han kunne tørre sine fingre. Nu stak han sin pik derned og forsøgte at komme ind. Jeg løftede røven lidt op og tog en hånd ned og hjalp ham. SÅ var den der. Han stak den lidt ind og begyndte at køre stille og roligt. Du må gerne køre helt op sagde jeg. Det gjorde han og kneppede min røv enormt godt indtil han var ved at komme. Bare fortsæt og sprøjt oppe i mig sagde jeg. Han kørte videre og pludselig kom han med 4 kraftige stød. Han faldt sammen oven på mig og lå bare og pustede. Han trak sig ud og jeg tog noget papir og tørrede hans pik af. Kom sagde jeg vi går lige i bad. Vi gik derud og han var helt udkørt. Tak sagde jeg og kyssede ham. Vi tog et hurtigt bad og blev tørret nødtørftigt. Vi lagde os ind igen og lå og kyssede. Mine pik rørte på sig og kort efter var hans også klar igen. Vi suttede nu hinanden og han sprøjtede mig i munden igen. Jeg slugte det og suttede videre på den. Det gjorde han også på min og jeg sagde at det nu var det min tur til at komme. Jeg vil prøve at have det i munden sagde han. Så jeg sprøjtede nogle meget kraftige sprøjt i hans mund. Han kunne ikke tage det hele og det løb ned af hans mund og ned på hans bryst. Jeg kyssede ham og tog spermen og slugte det. Så slikkede jeg ham ren. Det er simpelthen det bedste jeg har prøvet sagde han. Jeg har prøvet med mine venner at spille og sutte lidt, men det her er bare så enormt fedt. Du er velkommen til enhver tid sagde jeg.
Det var ikke sidste gang han var her. Både ham og nogle af hans venner ( i ALLE) aldre har været her mange gange. LUKAS – My Adonis!!!
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:14/03 2016