Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jern og bondage hos min ven og hans ven...

Karakter: 0/0
Visninger: 5728

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish og Bondage
Titel: Jern og bondage hos min ven og hans ven i hård weekend som slavefyr

Min kæreste skulle i weekenden på personaleweekend. Han havde derfor fået sin skrappe ven til at passe mig.

Jeg havde fået besked på at ligge afventende på det kolde gulv i malke rummet hvor jeg ryster og spekulerer på hvad der venter mig i weekenden.

Jeg hører en knitrende lyd i gruset på gårdspladsen sammen med lyden af raslende kæder.

Døren går op ind til malke rummer, og ind træder vennen, som går rundt om mig mens jeg har panden nede i det kolde gulv, og jeg ser han går med et stygt lænkesæt og en sort lædermaske.

Han tager fat i nakkehåret og løfter hovedet op inden han sætter den stramme læderhætte, der har huller til øjne, mund og næse, og han spænder den stramt fast i nakken med lædersnore.

Derefter spænder han et hovedseletøj stramt fast med bælter og remme der bliver snøret om hele hoved, og slutter af med at et bredt læder slavehalsbånd låses fast.

Han tager mine hænder om på ryggen og befaler mig at lægge håndfladerne sammen og sprede fingerne, som han snører sammen med en strips på hver finger.

En stålkæde strammes om de 2 håndled, ved albuerne, anklerne og knæerne og kæden trækkes stramt op til læderhalsbåndet så min krop kryber helt sammen, så jeg lægger lænket låst fast totalt hjælpeløs på det kolde gulv.

Nå din skid siger han, nu ved du at det er mig der ejer dig her i weekenden. Jeg skal nok passe dig godt så du aldrig glemmer mig.

Han sparker til min stive pik, og tager en pose frem der er fyldt med brændenælder og spidse partisansøm.

Han kommer min pik i posen som han snører stramt til med fiskesnøre der skærer sig hårdt ind i min ømme pik med de pinefulde brændenælder samt spidse søm der stikker ind i nosserne og pikken. Jeg skriger af smerte, men han er ligeglad, jeg er bare en skide slave, der skal gøre som der bliver sagt uden at kny.

Jeg vrider mig frem og tilbage og forsøger at komme fri, men de stramme lænker holder mig stramt bastet og bundet. Min ven hånligt på mig, og siger jeg håber du er klar over det her kun er den milde begyndelse.

Jeg mumler lavt at han har ret, jeg kan ikke høre hvad du mener siger han, og tager fat om halsen på mig og klemmer til indtil jeg højt siger ja jeg er kun en slave der ejes af dig.

Godt siger han, nu vil jeg ikke høre mere på dig, og han knebler mig med en læderbideknebel, som spændes stramt om mit hoved, så jeg hverken kunne sige noget eller mumle det mindste.

Du kan nu vælge om du vil være drage eller hund, mens jeg spekulerer hvordan du skal pines og ydmyges, hvis du nikker har du valgt drage og ryster du på hovedet så har du valgt hund siger han hårdt.

Uden at vide hvad der ventede mig valgte jeg at nikke som tak for at jeg måtte være drage, og jeg tænkte hvad mon det skal til for.

Det fandt jeg hurtigt ud af. Et reb hvorpå der var lavet en række knuder blev bundet til lænken og bundet ned mellem mine ben og bundet fast på ryggen.

Jeg vred mig frem og tilbage, hvilket fik knuderne til at køre op i min røv og klemme hårdt til mine nosser så de spidse søm og tidslerne pressede mere ind i min krop. Det var skønt og jeg mærkede hvordan spermen kom ud i posen fra min pik.

Han grinede og vendte mig om på maven på gulvet og hægtede den store krog som var fastgjort i loftet fast ved hænderne og anklerne og hejste mig op, så jeg hang frit og dinglede i luften.

Det trak i snoren som gik mellem mine ben; snoren skar sig ind i mit kød, pirrede klitten så det var en sand fornøjelse. Jeg stønnede; ikke på grund af trækket eller fordi det gjorde ondt. Nej, fordi det var godt, men han var ikke tilfreds og hans fingre nuldrede mit bryst, og han satte så en masse klemmer i brystet. Av – av ville jeg skrige men jeg kunne ikke sige et ord, men han kunne se mine brystvorter og brystet blev mere og mere ømt.

Nå du vil have mere sagde han, nu skal du prøve noget nyt, sagde han og så begyndte han at binde reb om klemmerne, over brystet og på brystet og til sidst så de krydsede foran. Det bevirkede at de i forvejen spændte klemmer blev endnu mere spændte.

Nå skat nu kan du hænge her og hygge dig til jeg kommer tilbage, og bevæger du dig så glemmer du ikke du hænger som en drage, og husk det er mig der ejer dig. Åh, det gjorde ondt. Men kun et øjeblik så forvandledes smerten til vellyst og nydelse.

Jeg ved ikke hvor længe jeg hang som drage. Efter noget der føltes som lang tid kom han og hejste mig ned og fjernede rebene så jeg kun lå i mine lænker, og han kikkede på posen om mine nosser og sagde “Du er jo helt gennemblødt”.

Du er jo smask brunstig din køter, så nu må du opdrages som den hund du ikke valgte for din ulydighed sagde han.

Han sætter en kæde fast i halsbåndet og begynder at gå hen til et bur som jeg bliver gennet ind i, hvor jeg kun lige akkurat kan sidde inde i.

Han låser buret og jeg føler det kolde stål, de stramme kæder og det lille hundebur som en straf der er ved at drive mig til vanvid og jeg ønsker jeg kunne spille med min slavepik, men der skal gå lang tid, og jeg skal igennem meget før jeg får lov.

Efter nogle timers sammenkrøllet, lænket, indespærring, bliver jeg lukket ud. Han tager lænkerne af og siger jeg skal gå på toilettet inden du skal i seng. Jeg skynder mig ud på toilettet, og kommer kravlende tilbage til minven der utålmodigt venter på mig.

Det er jo ved at være aften og jeg vil ikke have du leger med dig selv, så du skal tage den her nattrøje på siger han. Han rækker min en læderspændetrøje som jeg tager på, og han lyner den stramme trøje til og binder et langt reb om hele kroppen udenpå trøjen, som han strammer til så jeg er ved at eksplodere.

Jeg ømmer mig og siger forsigtigt rebene er for stramme, men det gør kun han lægger et skaft ind igennem rebet og drejer det rundt så rebene strammes endnu mere og til sidst spændes skaftet fast til kroppen.

Han tager min pikpose ud af et hul i spændetrøjen og binder en stram snor omkring posen og trækker mig kravlende hen over gulvet til hjørnet hvor der lægger en stor sæk med snører i siden, lynlås og brede lange læderremme.

Jeg syntes du skal overnatte i vores sovepose siger han, og han befaler mig ned i sækken iført den ulideligt varme spændetrøje.

Han tager en gag og kommer i munden på mig så jeg ikke kan sige noget, og han lyner sækken til og spænder derefter de lange læderremme meget stramt om sækken, så jeg ligger fuldstændig urokkelig over hele kroppen i spændetrøjen og indelukket i sækken henkastet i den store hundekurv.

Efter indbindingen stiller han sig med spredte ben hen over mit hoved, mens han ondt kikker på mig og siger til mig. ”Sådan går det mine slaver som jeg passer”, men du er ikke klar til at sove endnu du skal sove som hundekøterdrage.

Jeg mærker sækken bliver forsynet med nogle metalringe. Ved skulderen fastlænker han nu to kæder, og begynder så at trække i kæden til en talje der hænger i loftet, så jeg løftes fra kurven og ender i oprejst position. ”Her hænger du jo fint…men du kan jo dingle…det må vi gøre noget ved”.

Han finder noget reb frem, og i de små ringe der er i sækken, binder han sækken fast til en ring i væggen i hver side af rummet.


Jeg har aldrig følt mig så hjælpeløs som slave, indelukket i en spændetrøje og hårdt indpakket i en sæk der er fastgjort så jeg er total urokkelig.

Han stiller sig foran mig og kikker mig i øjnene og siger ”Du er vel klar over du er min slave?” Jeg mumler ja gennem kneblen, og han siger godt, for du skal i nat hænge her i din sovepose, uden mulighed for benådning, og uanset hvor meget du forsøger at vride dig, så skal du vide at ordet frihed kommer du ikke til at kende hos mig.

Jeg prøver at bevæge mig, men måtte opgive og erkende jeg var total i hans straffelejr og at det ikke blev til meget søvn i den varme sæk.

Om morgenen blev jeg hejst ned. Han spændte mig fri fra sækken, spændetrøjen og pikposen af mine nosser så jeg stod helt nøgen, han befalede mig at kravle ud på toilettet og vaske mig i koldt vand og fortalte at jeg skulle kalde på ham når jeg var færdig med den kolde afvaskning.

Jeg krøb hurtigt ud i bad og efter at være vasket opdagede jeg der ikke var noget håndklæde så jeg måtte våd kalde på ham, der kom med en sort affaldspose som han gav mig.

Du tager og kommer din penis i det stramme penishylster, og så tager du den løse buttplug op bagi og tager så latexbukserne på, så den kan holde dildo og din penis pænt på plads siger han.

Jeg fik besked på at tage manchetter og halsbånd på og sætte tommelfinger håndjernene fast til mine 2 stortæer, og fodlænkerne sættes sammen med strips og en rem stramme om mine lår så de ikke kan spredes.

Han sagde nu er det sidste chance for at sige, og styre noget som helt, så nyd det og kom så gagen med en kugle på så jeg ikke kan sige noget og spændte den fast til hovedet inden han tog en sort sæk over hovedet og spændte remmen fast under hagen, så jeg ikke kan sige noget.

Til sidst krydsede han mine håndled og låste dem fast til anklerne så hænderne var låst fast til modsatte ankel. Han sluttede af med at binde et reb i remmen om knæene, og trak den anden ende op i halsbåndet, så jeg lå der ude af stand til at rejse dig op endsige rette ryggen.

Jeg lå som et hjælpeløst offer på gulvet, du er kun iført latexbukser, og på knæ med sammenbundne ben til halsen som gør at jeg er ude af stand til at bevæge, ligesom mine håndled er krydsede og låst fast til anklerne, så der er ingen mulighed for at komme fri.

Hætten over hoved og gagen i munden gør at jeg ikke kan se eller høre noget, og jeg mistede totalt tidsfornemmelsen meget hurtigt.

For at sætte en lille top på det hele, havde jeg pikken i hylsteret og dildoen i røven der er spredt og øm, hvor længe jeg blev læggende og bare vente på ved jeg ikke, men der var ingen mildhed at spore fra min ven.

Jeg ømmede mig frem og tilbage og blev mere og mere øm i røven af vibratoren og sperm væltede ud i pikhylsteret hvor det blev så latexbukserne ikke blive svinet til.

Efter nogle timer låser han mine håndled op, og fjerner remmen som holder benene sammen, og så spreder han mine ben, og tager armene på indersiden af mine lår og binder håndledene fast til anklerne igen, så jeg ligger med spredte ben.

Han fjerner min gag, og sætter sig på mit hoved og siger jeg skal slikke ham. Jeg stønnede og straks spurgte han. “Hvem har givet dig lov til at stønne Slave”, jeg turde ikke svare og slikker videre.

Efter nogen tid rejser han mig op og løsner mine ankler og gør dem i stedet fast til en spredebar, mine håndled løsnes og gøres fast til halsbåndet. Jeg rejses op, så jeg ligger på knæ og albuer med hovedet ned i gulvtæppet.

Din optræden med at stønne kommer til at koste dig 10 slag med vådt reb siger han. Inden jeg når at reagere falder det første slag ned over balderne. Jeg giver mig i hele kroppen, og skyder røven bagud med dildoen i bukserne, og han slog hårdt flere slag på mine lår og røv og slutter af med et par våde slag på de ømme nosser.

Brunsten står malet i mine øjne. Han løsner mine håndled og ankler der i stedet bindes til nogle kroge i væggen hvor mine håndled spændes fast og anklerne lænkes fast i spreder baren, og han stiller mig så jeg står bukket forover med dildoen på plads, inden han sætter 2 klemmer med vægte fast i mine brystvorter.

Han går om bag ved mig, og spænder et stramt bælte om hofterne, så pikholder og tager dildoen ud.

Efter nogen tid stående lænket løsner han mine arme og ben og sætter i stedet en 20 cm. kæde til anklerne, så jeg kun kan bevæge mig rundt med meget korte skridt, for at jeg konstant blev mindet om jeg var slaven.

Han befaler mig at gå på toilettet, så jeg kan bruge ventetiden på at forberede mig på det næste træk.

Da jeg kravlende kommer tilbage til malkerummet ser jeg der står et bord hvor, der er hul til at ansigtet kan ligge nede i og støtte panden, benenden er lavet så benene kan spredes ud til siden og der øjer i siden af bordet, så kroppen er let at binde fast.

Jeg ligger mig på maven på bordet, mine ankler bindes fast i fodenden, jeg får et halsbånd på som gøres fast til en krog under bordet så jeg ikke kan løfte overkroppen, mine ben snøres stramt fast og spredes så de lægger som et V og armene snøres fast til kroppen.

Et langt reb snøres rundt om mit bryst og bordet så jeg ligger som en bordbondage. Til sidst får jeg en maske på af remme, som går hen over hovedet, uden at jeg mister udsyn eller min hørelse. Ringene i masken bindes fast til øjer i bordet, og selv om jeg prøver på at flytte mig må jeg erkende at jeg ikke kan bevæge mig det mindste.

I morgen kommer min ven hjem fra weekend. Du skal vide at du ikke har været nogen lydig og respektfuld slave, så derfor er du ikke i fremtiden min vens kæreste, men du er min slave hvor min ven har den fulde brugsret over dig sagde han.

Før blev du straffet for din stønnen siger han, men nu er vi kommet dertil hvor du skal have den ultamative straf som min slave og som min vens svans.

Han tog hårdt fat i mine nosser og pressede min røv op fra bordet og lagde et kyskhedsbælte som han låste stramt fast til min krop, inden han tog nøglen i lommen.

Han fortsatte med at sætte en vibrator dildo i som han fjernstyrer med forskellig hastighed i min røv, og som fastgjort med en sele der blev låst fast.

Jeg begyndte at klynke og skreg NEJ det kan du ikke, men det gjorde kun at han tog min våde pikpose og pressede den ind i munden og bandt den stramt fast med et læderbidsel.

Han slukkede lyset i malkerummet og satte strøm til vibratoren og fortalte den natten igennem ville starte så jeg fik min røv godt brugt inden i morgen hvor du smides ud.

Næste morgen hørte jeg trin ude i gruset på gårdspladsen og jeg hørte min ven og hans ven snakkede sammen, og kom ind til mig i malkerummet.

Min ven tog hætten af hovedet og min gag ud af munden, og viste stolt hans ven hvor ynkelig jeg lå fastspændt med kyskhedsbælte og en vibrator dildo i røven.

Han er en genstridig fyr der hverken viser respekt eller angst overfor andre, og derfor skal han have den ultimative straf sagde han hårdt og fortalte at han fra nu af var slaveejer og ikke ven, samt at jeg skulle gøre alt hvad han og hans ven befaler mig hver dag så længe det passer os.

Du er skide slave, som har din pik låst inde i et stålbur som du altid skal bære. Stålburet kan kun låses op af mig, så ingen andre kan bruge din pik. Derfor er det også kun mig som kan give dig udløsning, da du ikke længere selv er herre over din pik, og ikke kan lege med den.

I dit røvhul skal du gå med vibrator dildoen fastlåst i røven, og min ven har fjernbetjeningen så han altid kan få gang i dit røvhhul. Skal du tisse eller skide så kan du stadig gøre det, men husk at gøre godt rent efter dig, for ellers er det ikke sundt for dig.

Du overdrages nu til min ven, som har den fulde ret over dig hver dag, indtil næste år hvor han igen skal på weekend, og hvor jeg vil sørge for du får et mere ydmygende ophold her hos mig.

Som slave gælder at du til hver en tid kan straffes, og at du ingen ret har til at klynke eller klage. Gør du det alligevel tildeles du straks en tillægsstraf.

Under straffen er du altid bundet fast i reb, kneblet og med en sort sæk over hovedet, så du ikke kan flygte fra straffen eller forsøge at skrige eller sende søde øjne til herskeren som har den fulde ret til at straffe dig.

Jeg blev så løsnet fra bordet og fik min gag ud af munden ligesom lænker til hænder og fødder blev fjernet, inden jeg fik besked på at tage en stram ridedragt på.

Min daglige ejer låste så igen den korte stållænke om mine ankler og kom med et tungt blylod der vejede 50 kg. som han satte fast til halsbåndet, inden han trak mig ud til bilen og bandt mig fast til anhængertrækket, og fortalte at han nu ville køre langsomt gennem byen og hjem, så alle kunne se habns nye slave med nedbøjet hoved på grund af det tunge lod om halsen.

Jeg brokkede mig og sagde det kunne han da ikke gøre, og straks kom han så med 2 nye lodder på 25 kg. som blev låst fast til hver af mine håndled, så jeg samlet måtte slæbe mig gennem med 100 kg. vægtlodder bundet til hænder og halsen samt gående i kort lænke efter bilen.

Min ejer sagde farvel og på gensyn vi ses om et år, og husk nu at opføre dig bedre end du har gjort i den her weekend.

Kommentar