Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hjemme hos ham

(Efter idræt )

Karakter: 5.0/2
Visninger: 8227

Af: mike2252.

Læs flere noveller af:
» mike2252.

Skriv til:
» mike2252
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Første gang
Han havde et pæn lille hus på 2 etager det lå ikke langt fra mit hus så vi gik forbi mit hus på vejen så jeg kunne komme af med min tasker. Da vi kom hjem til ham opdagede jeg hurtigt at han ikke havde forventet gæster der var rodet og tydlige tegn på at det ikke havde været forældre der i et stykke tid. ”du må undskylde rodet” sagde han med sin bløde stemme som gjorde mig blød i knæene hver gang jeg hørte den, ”det gør ikke noget” fik jeg sagt og jeg kunne tydligt hører på min stemme at jeg var meget nervøs for hvad der skulle ske. Han værelse lå ovenpå, det var et hyggeligt lille værelse dog var det stort nok til at der var plads til en dobbeltseng. Han satte sig på sengen og gjorde signal til at jeg skulle sætte mig ved siden af ham, han kunne se på mig jeg var nervøs og prøvede at berolige mig ved at sige jeg ikke skulle være nervøs.
Vi sad på sengen i lang tid og snakkede og vores interesser og om hvordan vi havde det med vores seksualitet. Efter kort tid kom vi ind på emnet sex, det viste sig at vi begge ikke havde prøvet noget seksuelt før i dag i badet efter idræt, han fortalte mig at han ikke normalt onanerede i badet på skolen men han havde bare ikke kunne vente. Det var også kommet som et kæmpe chok for ham at jeg var kommet og hjulpet ham med hans liderlighed.
Vi sad på sengen lidt i stilhed da han så spurgte ”kunne du tænke dig at miste din mødom… med mig?”. jeg tænkte over hvad jeg skulle svare i hvad der føltes som en evighed med så svarede jeg, ”ja”. ”så… jeg havde ting at jeg nok er en top jeg ved ikke om det er okay med dig” sagde han med et nervøst smil. Det passede mig perfekt jeg havde selv tænkt at jeg nok var modtageren så da jeg hørte ham sige det kom der et nok lidt for positivt ”det er perfekt” fra mig.
Han gik ud fra værelset og kom tilbage lidt efter med et kondom og noget glidecreme, jeg var meget nervøs men også glad jeg ville få taget min mødom med en jeg virkelig syntes om. Han lagde kondomet og glidecremen på sengen og begyndte at gøre noget jeg ikke havde ventet, han begyndte at lave en stripties, det tog ikke længe før jeg havde en enorm boner som var svært at skjule, jeg kunne se på ham at det gjorde ham virkelig tænt og jeg holdte om med at prøve om skjule den. Han var nu kun i underbukser, han tog fat i min arm og hev mig op fra sengen og begyndte at kysse mig intenst mens han afklædte mig. Vi stod nu i vores undertøj og kyssede, han krop var lagt bedre end mig og jeg lod mig forsvinde i hans fantastiske six pack så meget at jeg skubbede han ned i sengen og begyndte at kysse han hals og arbejdede mig ned af til brystet hvor jeg brugte noget tid på at lege med hans brystvorte indtil jeg hørte små støn fra ham, jeg arbejdede mig videre ned over han perfekte abs til jeg nåde til han pik der var sp stiv som den kunne blive.
Jeg drillede han lidt ved at slikke nedrest på skaftet og rundt om pikken indtil han sagde ” please tag den i munden NU!” jeg slikkede skaftet en sidste gang hvorefter jeg tog hans pik i munden. Jeg hørte ham begynde at stønne, hans støn tændte mig helt vidt. Efter at havde suttet ham lidt ville jeg prøve at tage den til roden ligesom i badet og da jeg gjorde det kunne jeg mærke på ham at han var ved at nå til det punkt hvor han ville komme så jeg stoppede. ”hvorfor stoppede du” sagde han ” jeg vil ikke havde du kommer endnu” svarede jeg. Jeg tog kondomet og glidecremen og så viste han præcist hvad jeg havde i tankerne.
Han fumlede lidt med at få kondomet på men det lykkedes ham hvorefter han smurte pikken ind i glidecremen. Derefter tog jeg over og fik skubbet ham tilbage i sengen hvorefter jeg placerede et knæ på hver side at ham og tog fadt i hans pik og førte den hen til mit hul. Det tog noget tid at få den ind men det lykkedes os og den bedste følelse jeg nogensinde har følt kom over mig og jeg begyndte at bevæge hofterne hvilket bare gjorde følelsen endnu bedre. Vi stønnede i kor og var begge to tæt på at komme hvilket fik mig til at øge tempoet, der gik ikke længe før vi jeg kom ud over hans bryst hvilket fik mit hul til at stramme sig om hans pik som gav ham det sidste skub og fik ham til at komme dybt inde i mig mens han stønnede sin orgasme ud.
Jeg lagde mig med mit hoved på hans bryst og vi faldt begge i søvn.

jeg er ked at det tog noget tid at lave del to men her er den håber i kan lide den som altid er i velkommen til at kontakte mig men forslag og meninger på Holmegaard52@gmail.com
Kommentar