Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Første orale oplevelse

Karakter: 4.5/2
Visninger: 7887

Af: Bi-pik.

Læs flere noveller af:
» Bi-pik.

Skriv til:
» Bi-pik
Tags: Offentligt, Oralsex, Natursex og Første gang
Dette er min første novelle, så i må lige bære over med mig. Den er 100% autentisk.
Det skete for nogle år siden. Jeg havde længe leget med nogle bifile tanker og fandt det meget tilfredsstillende at sidde og spille pik til fyre der havde sex. Jeg havde dog indtil da kun erfaringer med det modsatte køn. Jeg sad på et hotelværelse en aften i forbindelse med et kursus og surfede rundt på nettet. Jeg var efterhånden ved at være godt liderlig og havde fundet en side med film som jeg sad og hyggede mig til. Jeg ved ikke hvad der pludselig kom over mig, men jeg blev mere og mere tændt ved tanken om at sutte en pik. Jeg tænkte at hvis det skulle være så skulle det være nu. Jeg var genert og sikkert som så mange andre lidt pinligt berørt over de tanker jeg havde derfor var det ideelt for mig at forsøge at gennemføre det et sted hvor jeg med næsten sikkerhed ikke ville blive genkendt. Jeg fandt en kontaktside og skrev mine ønsker ind. Jeg havde mange ideer men holdt mig til planen om at finde en pik jeg kunne sutte. Der gik en halv times tid og så var der en der skrev til mig. Han havde en behagelig tone i mailen og vi begyndte at skrive lidt frem og tilbage. Han var meget forstående over for mine ønsker og min tilbageholdenhed. Jeg var faktisk ved at bakke ud, men var bange for jeg ikke ville sidde med samme mulighed igen derfor holdt jeg ved. Han var helt med på at dette var et stort skridt for mig og at jeg ikke ville genkendes. Vi aftalte derfor at mødes et øde sted i byen hvor jeg kunne prøve at mørke en pik mellem mine læber. Stedet lå en halvanden kilometer fra hotellet og det var nok en af de længste gåture i mit liv. Jeg måtte tage mig en ekstra smøg på turen mens en masse tanker fløj gennem hovedet på mig. Hvad ville der ske? Ville der vente flere på mig og overfalde mig? Ville jeg brække mig ved den første berøring. Da jeg nærmede mig stedet bemærkede jeg en person der gik et stykke foran mig. Han virkede forsigtig og gik og så sig lidt over skulderen. Jo længere vi kom mod stedet jo mere overbevist blev jeg om at dette var min aftale. Det var en høj fyr. Kunne ikke bedømme hans krop ud fra tøjet, da det var en kold aften og vi havde begge tunge jakker på. Det går også op for ham at det er mig han skal møde. Det er ham der har valgt stedet så han vinker mig ind mellem nogle buske. Vi er begge klædt så vi ikke kan se hinanden. Han vender sig om jeg knapper sine bukser op. Jeg falder med det samme på knæ med en meget mærkelig fornemmelse i maven. Så er det nu.
Hans pik vipper frem og må indrømme at den så rimelig godt ud. Den var lang uden at være for tyk og duftede ren og lækker.
Uden at tænke for meget over det tog jeg den med det samme i munden. Han sukkede
Hold nu op, hvad lavede jeg?
Ligger på knæ her med en fremmed mands pik i munden. Da chokket over hvor meget jeg egentlig nød det havde lagt sig, begyndte jeg at nyde de sanseindtryk jeg fik. Hvor lækker lun hans pik var. Hvor hård men samtidig blød den var i min mund. Jeg begyndte at køre mit hoved frem og tilbage mens jeg lod min tunge lege med hans underside. Jeg ved ikke om han lavede lyde eller sagde noget til mig for var helt i min egen verden. Jeg ville virkelig gerne gøre det godt for ham. Jeg begyndte at tænke over hvad jeg godt kunne lide så begyndte stille og roligt at lege med hans nosser. De var også dejlig varme og hans pung føltes tung og fuld. Jeg sugede kortvarigt hans nosser ind i munden mens jeg spillede hans pik, men tankerne om at sutte fyldte for meget så jeg vendte hurtigt tilbage til hans pik.
Jeg gned ham mens min mund kørte op og ned af skaftet. Da det var en meget grænseoverskridende oplevelse for mig er der nogle detaljer der er lidt uklare, men på et tidspunkt forsøger jeg at se hvor langt jeg egentlig kan få ham ind i munden. Hans pik havde en meget behagelig krumning som gjorde at han helt automatisk gled længere og længere ned i halsen på mig. Jeg er ikke en af dem der render rundt med den helt store gag refleks så pludselig kunne jeg mærke hud mod min næse. Jeg havde simpelthen taget ham helt til roden. Blev en smule stolt så kørte ham helt ud til pikhovedet før jeg lod ham glide helt i bund lidt hurtigere og hårdere end før. Det skulle vise sig at være det der sendte ham ud over kanten. Pludselig kunne jeg mærke hvordan hans sæd skød ned i halsen på mig. Da jeg gerne ville mærke det på min tunge trak jeg ham lidt ud igen og lod de sidste sprøjte ramme tunge og gane. Jeg tænke på det tidspunkt slet ikke på hvad jeg lige havde gjort. Da jeg kunne mærke pikken var ved at være slap lod jeg den være så han kunne pakke den samme. Jeg rejse mig, lidt akavet sagde jeg ”Tak”. ”Det var så lidt” sagde han og så gik jeg. Jeg var stadig i en form for døs da jeg gik tilbage mod hotellet. En skrækkelig tanke slog ned i mig. Hvad nu hvis han fejlede noget??
Åh gud jeg lod ham komme i mig.
Jeg blev med det samme ramt af ængstelighed. Jeg var efterfølgende hos lægen og blive testet og jeg havde ikke fået tilranet mig noget efter aftenens begivenheder. Jeg vil på ingen måde opfordrer til ubeskyttet sex. Med alt det man høre om i nyheder og statistikker så betragter jeg mig selv meget heldig at det gik som det gik, men hold kæft hvor var det lækkert.
Det var første gang jeg prøvede at sutte pik. Jeg har efter den dag kun prøvet det en enkelt gang til, men den historie må vente.
Kommentar

Navn:smed
Dato:08/03 2016
mere af samme slags