Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simons første gang

Karakter: 4.8/6
Visninger: 7851

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Første gang
Den første gang!!!
Jeg hedder Simon. Da jeg var 11 var jeg meget interesseret i hvad man kunne lave med pikken sammen med en anden fyr. Min storebror Alexander, var min store helt. Han var 14½ år og han var 182 høj og vejede 64 kg. Han havde hår på pikken (som var 16 cm. lang) og spillede tit pik og sprøjtede mange gange om dagen. Jeg havde tit set det og spurgt om jeg ikke måtte prøve at lege med hans pik. Det måtte jeg ikke for han kunne kun lide voksne mænd. Når han havde spillet pik og gik på badeværelset for at tørre den af var jeg tit hurtig og smuttede hen til hans spermklat for at smage på det. Det smagte dejligt.
Jeg spillede også pik, men kunne kun opnå tørorgasme hvilket heller ikke var dårligt. Det var jo ikke helt det samme som Alexanders spermklatter. Mange gange når han kom hjem var han meget afslappet og skulle ikke ind og spille pik. Det forstod jeg ikke helt.
En dag da jeg kom cyklende så jeg ham gå ind i et hus hvor der boede en mand som jeg havde fået at vide var glad for ung pik. Jeg stod et stykke væk og holdt øje med hvornår han kom ud igen. Der gik næsten en time før han kom ud. Det var meget mærkeligt og jeg holdt øje med Alexander uden at han vidste det. Han var inde hos manden næsten hver anden dag. De dage hvor han havde været derinde var netop de dage hvor han ikke spillede pik om aftenen.
Jeg spurgte ham om han kendte nogen der havde været inde hos manden. Nej, det kendte han ikke noget til.
Der gik et par uger og Alexanders klasse skulle på lejrskole til Bornholm.
Jeg var inde på Alexanders værelse og ville lugte til hans underbukser mens jeg spillede min lille hårløse pik. Det var også ok, men nederst i hans skuffe lå et tlf.nr. Jeg prøvede at ringe til det. Det er Peter lød det. Jeg skyndte mig at lægge røret på igen (før mobilens tid). Peter var ”manden”. Jeg var meget interesseret i hvad Alexander lavede hos Peter! Næste dag efter skole tog jeg hen til Peters hus. Jeg ringede på og Peter kom og åbnede døren. ”Hej” sagde jeg, må jeg komme ind og besøge dig? Det måtte jeg gerne. Da vi kom ind spurgte han om jeg ville have en sodavand og det ville jeg gerne. Da han kom ind satte han sig i sofaen og gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig også. Jeg satte mig i en stol overfor sofaen. Han spurgte hvor gammel jeg var og jeg svarede 11. Dejligt sagde han. Jeg sagde som det var at jeg havde set Alexander gå ind til ham flere gange. Det er rigtigt sagde han. Jeg spurgte om hvad de lavede når Alexander var her. Jeg hjælper Alexander med hans lektier. Ok det lød jo plausibelt. Han spurgte om jeg kunne finde ud af mine lektier. Jo det går svarede jeg. Hvilken klasse går du i spurgte han. Jeg går i 5. svarede jeg. Ok, så har i vel begyndt at få mange lektier for. Jo det havde jeg da godt nok, men mente at det gik godt med dem. Vi talte lidt mere og sad og hyggede os. Så spurgte om jeg måtte låne hans toilet da jeg skulle af med vandet. Det var i orden. Da jeg var færdig med det og kom tilbage til stuen sagde han om han måtte spørge mig om noget. Det måtte han da gerne. Er der nogen fra din klasse der har fået hår på pikken endnu. Det var der ikke. Han sagde at han kunne lide alle pikke både med og uden hår. Når man slikker en uden hår på er det fedt at se når orgasmen får kroppen til at spænde alle musklerne. Det føles også dejligt svarede jeg ham. Nå, du spiller måske din pik sammen med Alexander så spurgte han. Nej han vil ikke svarede jeg. Ok, hvis du får lyst til at jeg skal lege med din pik og måske sutte den på et tidspunkt så bare kom her hen. Jo tak sagde jeg. Er din pik helt slap nu spurgte han. Den var altid lige ved at rejse i den alder så jeg svarede” nej, ikke helt”. Prøv at komme herhen sagde han. Det gjorde jeg og han spurgte om han måtte se den. Det var i orden og jeg knappede bukserne op.
Han tog nu sin hån ned i mine bukser uden på underbukserne. Den føles da god sagde han. Må jeg røre ved den også, spurgte han. Det måtte han gerne og han trak mine bukser ned til knæene og bagefter mine underbukser. Så tog han fat rundt om den og sagde at den var dejlig. Han begyndte at lege med den og den blev meget hurtigt meget stiv. Han foreslog at jeg tog mine bukser helt af. Det gjorde jeg hurtigt og mine underbukser og trøje røg hurtigt samme vej. Jeg spurgte om jeg skulle lægge mig på sofaen. Ja tak svarede han. Han legede med den og kælede med min drengekrop. Han kyssede min brystkasse og kyssede helt ned til pikken og pludselig tog han min pik i munden. Det var skønt. Hans tunge lege med mit pikhoved og nu trak han min forhud tilbage så tungen kunne lege med kanten rundt om hovedet. Er det i orden sagde han. Ja det er dejligt. Da han gjorde det rigtig godt gik der ikke længe før jeg trak vejret noget hurtigere og pludselig kom orgasmen mens hans bare suttede videre. Det var så lækkert. Han tog munden væk fra pikken og spurgte om det havde været godt. Det havde det bestemt. Jeg kom i tøjet og vi talte lidt mere. Jeg besøgte Peter en del gange siden.
Da der var gået ca. 4 måneder og jeg var hos Peter igen og han legede med den sagde han: så lille skat nu tager det ikke længe før du kan sperme. Den smager anderledes og den er vokset både i tykkelse og længde”. Det lyder sgu godt svarede jeg. Da han suttede den og jeg fik orgasmen sagde han at det var lidt sperm smag. Det er noget man kalder præsperm sagde han. Ok, nice svarede jeg. Da jeg spillede pik hjemme føles det også anderledes når jeg fik orgasme. Jeg var henne hos Peter igen og han sagde at der nu også var de første dun på pikken. Da han spillede og suttede den havde det som om jeg skulle tisse. Det sagde jeg til ham, men det er kun fordi din pik vil sprøjte forklarede han. Ok så siger vi det sagde jeg og lod ham fortsætte. Pludselig sprøjtede den de første dråber. Det føltes så enormt lækkert og forløsende,
Jeg var lykkelig og han var lige så glad på mine vegne og kyssede mig på munden. Det var også dejligt. Så jeg kyssede ham igen og vi tungekyssede. Jeg sagde at jeg også ville se hans pik nu så jeg åbnede hans bukser og tog hans halvstive stolpe frem. Den var meget stor og tyk, men uden hår. Hvor er dine hår spurgte jeg ham. Dem fjerner jeg en gang imellem sagde han. Jeg trak hans bukser helt ned og han sparkede dem væk. Så satte jeg på hans skød og kyssede ham igen. Der var pludselig noget der bevægede sig ved min røv. Hans pik var nu helt rejst og det var den der ville være med til at hygge. Han løftede mig og gik ind i soveværelset og lagde mig på sengen og lagde sig ned til mig. Min hånd var nede og lege med hans pik. Han sagde at han ville prøve noget nyt med mig. Ok, men jeg vil også gerne prøve at få din pik i munden svarede jeg. Han smilte og kyssede mig igen slikkede ned af min brystkasse og ned og sutte min pik og slikke mine nosser. Han slikkede meget dernede og trak mig hen til kanten af sengen. Hanstunge gik nu videre ned og han slikkede rundt om mit hul. Det var så dejligt. Jeg mærkede nu hans tunge i røven og han tungekneppede mit hul. Kæft det var godt. Han rejste sig op nu og stod med sin store stive og tykke pi lige ud for mit hoved. Jeg tog fat i den og spillede den og kælede med hans tunge, gyngende nosser. Jeg tog nu hans pik i munden og suttede ham. Pikken blev om muligt endnu mere stiv og så sagde han at jeg skulle lægge mig på sengen igen. Han satte sig henover min stive pik og trykkede sin røv nedover min pik. Det var da helt vildt skønt og jeg begyndte at kneppe ham. Efter et øjeblik sagde han at han ville sprøjte på min brystkasse. Så jeg kneppede ham og han spillede sin pik. Han kom med 4 kraftige sprøjt som ramte mig på bryst og mave. Jeg skyndte mig at tage den i munden og fik de sidste dråber som jeg slugte begærligt. Min pik kunne slet ikke kapere al denne herlighed og jeg sprøjtede ham i røven. Han kyssede mig igen og sagde at vi nu kunne kalde min pik for ordentlig voksen.
Jeg kom nu meget tit på besøg hos Peter.
Alexander fik ikke at noget at vide før jeg var 17. Jeg fik siden lov at prøve hans pik et par gange. Ikke dårligt. Han var også den første som kneppede min røv, men absolut ikke den sidste.

Hvis nogen vil høre mere om Peter, Alexander og mine eskapader samt et par gutter mere så skriv besked.
Simon!!!!!
Kommentar

Navn:smed
Dato:08/03 2016
 
Navn:tlid76
Dato:14/03 2016