Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På sergentens ordre

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5194

Af: ThomasA.

Læs flere noveller af:
» ThomasA.

Skriv til:
» ThomasA
Da jeg fik at vide, at jeg skulle ni måneder i hæren, faldt min verden næsten sammen. Jeg vidste på forhånd, at jeg skulle skjule, at jeg er bøsse i ni måneder, for jeg var helt sikker på, at jeg ville blive slået ihjel, hvis de andre fandt ud af det.

Den første dag på kasernen var ikke helt så slem som frygtet. De andre drenge virkede meget søde, og de var jo alle på samme alder som jeg. Et par stykker af dem så oven i købet hamrende godt ud, og jeg begyndte allerede at frygte, når vi skulle bade sammen.

Uniformerne var ikke synderligt behagelige at have på, og det gjorde os alle temmelig anonyme, men de følgende dage lærte jeg en del af de andre lidt bedre at kende. De havde næsten alle sammen en pige derhjemme, og jeg kunne uden at lyve sige, at jeg var single, men mandehørmen var ikke til at tage fejl af.

Vi havde fra starten af meget stor respekt for officererne. De havde åbenbart lært at råbe af de menige på en måde, der virkelig satte dem i respekt, og ingen turde gøre noget som helst, med mindre de havde fået direkte ordre til det.

Allerede den første dag havde jeg fået et specielt godt øje til Christian, eller menig Berntsen som han hed. Han kom vist fra en temmelig velhavende familie fra Gentofte, hvilket kunne høres på måden, han talte på. Alle kunne se, at han så hamrende godt ud, og første gang jeg så ham i underbukser, måtte jeg vende mig om og tænke på noget andet. Hans muskuløse bryst og fyldige balder var rigeligt, men det så oven i købet også ud som om, at han var temmelig veludrustet. Selvom jeg ofte får at vide, at jeg også ser temmelig godt ud, så var Christian en klasse over mig.

Efter nogle uger på kasernen blev Christian og jeg en dag beordret til at gøre ekstra rent på sovesalen. Vi havde vist nok været lidt for langsomme med at komme op den morgen, så sergenten fandt hurtigt på en straf. Jeg havde nu ikke noget imod at gøre rent sammen med Christian.

Christian og jeg snakkede lidt om løst og fast, mens vi ventede på sergenten, og da vi hørte ham nærmere sig stod vi straks ret for ikke at risikere yderligere straf.

Sergent Staal var en frygtet mand, og navnet passede på mange måder godt til ham. Han var hård, og samtidig havde han en ekstremt veltrænet krop, der fik ham til at ligne en bodybuilder lidt. Han var lige nogle år ældre end os andre, men han skulle nu alligevel ikke løbe ret mange gange rundt om min seng...

Da han kom ind af døren, lukkede han straks døren bag sig og låste den. Christian og jeg kastede et hurtigt blik på hinanden, men ingen af os kunne gætte, hvad der ventede os. Han stillede sig foran Christian - så tæt på, at deres næser næsten rørte hinanden, - "I skal få jer en lærestreg, I sent vil glemme", sagde han. - "Fald ned og giv mig tyve armbøjninger. Begynd!", befalede han, og vi faldt begge to ned på gulvet og tog armbøjningerne i takt, mens vi talte højt.

- "Bliv dernede, Berntsen," kommanderede sergenten, og Christian blev liggende på gulvet, mens jeg rejste mig.

- "Fik vi varmen, Mikkelsen?" spurgte han mig brysk.

- "Javel, hr. sergent", svarede jeg straks.

- "Så smid det tøj i en fart - undtagen undertøjet!"

Jeg undrede mig naturligvis over, hvorfor i alverden jeg skulle smide tøjet, men jeg gjorde selvfølgelig, som jeg blev beordret til - alt andet var utænkeligt. Hurtigt tog jeg uniformen af og lagde den reglementeret sammen.

- "Tyve armbøjninger til, Berntsen," kommanderede sergenten, og Christian fortsatte med armbøjningerne.

Da jeg var færdig med at tage tøjet af, og Christian havde taget sine armbøjninger, blev vi kommanderet til at bytte plads, så jeg kastede mig straks ned på gulvet, mens Christian blev beordret til at smide tøjet, som jeg havde gjort. Der blev længere og længere mellem armbøjningerne, for jeg kunne allerede mærke mine muskler syre til. Pludselig mærkede jeg sergentens støvle mod min ryg.

- "Er vi ved at være trætte? Skal Berntsen hjælpe Dem, Mikkelsen?"

Jeg turde ikke svare andet end: - "Javel, hr. sergent."

- "På knæ foran Mikkelsen, Berntsen! Hjælp ham!"

Christian knælede lige foran mig kun iført underbukser, og til trods for situationen mærkede jeg det straks rykke lidt i de nedre regioner. Christian vidste åbenbart ikke rigtigt, hvordan han skulle hjælpe mig, så han tog lidt kejtet fat i mine skuldre og forsøgte at løfte mig på vejen op. Hans stærke hænder og duften af hans krop gav mig en begyndende rejsning, og jeg frygtede allerede det øjeblik, hvor jeg skulle rejse mig fra gulvet.

- "Stå ret!" kommanderede sergenten.

Vi sprang begge op og stillede os skulder mod skulder. Sergenten så os lidt an, og helt som frygtet bemærkede han min bule i underbukserne. - "Hvad er det?" spurgte sergenten og pegede mod mine underbukser. - "Tænker vi på piger, mens vi bliver straffet?"

- "Nej, hr. sergent."

Sergenten tog fat i kanten på mine underbukser og trak dem ned om lårene. Der var ingen tvivl om, at min pik var mere end halvstiv, og jeg blev klar over, at sergentens ordrer nok ikke var helt reglementerede, men indtil videre gjorde det ikke spor. - "Det er jo løgn," sagde han. - "Hvad er så det? Er De bøsse, Mikkelsen?" spurgte han spottende.

Det gav et lille gib i mig, men jeg turde ikke sige sandheden. - "Nej, hr. sergent."

Det var tydeligt, at han ikke troede mig. - "Det får vi at se. Tag underbukserne af begge to," kommanderede han.

Christian tøvede, hvilket straks resulterede i en syngende lussing fra sergenten, og sekundet efter stod vi begge nøgne skulder ved skulder.

- "To skridt frem, Berntsen. Armene i vejret, ned og rør tæerne og op igen tyve gange. Begynd!"
Jeg kunne slet ikke lade være med at studere Christians nøgne krop, mens han gjorde gymnastik. Når han bukkede sig helt fremover spredtes hans balder, og jeg kunne lige skimte hans røvhul. Hans muskler spillede, og synet gjorde, at min pik lynhurtigt stod ret.

- "Hvordan skal jeg tro på Dem nu, Mikkelsen?" sagde sergenten og stillede sig lige foran mig og så mig lige ind i øjnene. Pludselig mærkede jeg hans hånd lukke sig om min pik uden at han flyttede øjnene, og med et fast greb begyndte han at spille min pik. Christian var færdig, og han vendte sig mod os. Da han så, hvad sergenten gjorde ved mig, var han ved at tabe både næse og mund, men et øjeblik efter begyndte hans pik at rejse sig. I slap tilstand var den ikke større end normalt, men efterhånden som den rejste sig langsomt, kunne jeg se, at den ville kunne vokse sig til en størrelse, der var en hel del større end normalt.

- "På knæ, Mikkelsen," beordrede sergenten.

Jeg satte mig hurtigt på knæ med pikken strittende lige ud i luften.

- "Stil Dem foran Mikkelsen, Berntsen!"

Christian stillede sig tøvende foran mig. Jeg fik nu lejlighed til at se hans dejlige pik på nært hold, og det var næsten det hele værd. Hårene omkring pikken var forholdsvis lyse og selve pikken vendte lidt opad. Den stod dunkende lige foran min hage, og jeg havde en voldsom lyst til at tage den i munden.

- "Slug den til roden, Mikkelsen!" kommanderede sergenten.

Jeg var ikke sen til at følge ordre. Jeg åbnede munden, og med noget besvær fik jeg alle de mange centimeter ind i munden, indtil jeg mærkede Christians maveskind mod min næse. Christian gispede, og det gav nogle kraftige ryk i pikken. Det virkede som om, han kunne lide det.

Sergenten lagde en hånd på Christians ene balde og den anden hånd om nakken på mig, så han kunne styre, hvordan Christians pik gled ind og ud mellem mine læber.

- "Så du kan lide det?" spurgte han Christian. - "Så kan I godt bytte plads!"

Modvilligt slap jeg Christians pik og rejste mig op. Christian satte sig på knæ mere tøvende, men sergenten pressede Christians hoved ind mod mig, og da han åbnede munden, gled min pik ind, så han nærmest var ved at blive kvalt. Han havde tydeligvis ikke prøvet det før, men hans pik stod stadig stiv og strunk, så han tændte åbenbart på at slikke pik. Jeg lod forsigtigt min pik glide ind og ud mellem hans læber, men sergenten lagde hånden på min ene balde og pressede, så min pik gled helt i bund i Christians mund. Jeg stønnede dæmpet, men sergenten hørte det. - "Så, bøssekarl, læg dig på sengen på maven."

Jeg gjorde, som han sagde med lidt besvær på grund af min stive pik. Så snart jeg havde lagt mig på sengen, mærkede jeg hans hånd mellem mine balder. Han tog først et hårdt greb om mine balder og lod så hånden glide ned mellem mine ben, hvor han tog et hårdt greb om mine nosser. Jeg stønnede lidt på grund af både smerte og liderlighed, og da han et øjeblik efter prøvende lod en finger presse mod mit røvhul, var jeg lige ved at komme. Jeg hørte ham spytte, og et øjeblik efter mærkede jeg hans våde finger fugte mit røvhul, hvorefter en finger gled indenfor. Min muskel spændte hårdt om fingeren, men han ventede et par sekunder, og da han kunne mærke min muskel slappe af, pressede han endnu en finger op. Han fingerkneppede mig forsigtigt, og efterhånden havde han fire fingre oppe i min røv.

- "Op på alle fire, Mikkelsen. Kom her, Berntsen, og giv ham rigtig mandepik."

Denne gang tøvede Christian ikke. Han stillede sig på knæ mellem mine ben og placerede pikhovedet mod mit røvhul. Sergenten spyttede igen og smurte Christians pik. Christian pressede forsigtigt mod mit røvhul, og da jeg slappede af, gled pikhovedet indenfor.

- "Få den i bund, Berntsen!"

Christian lagde hænderne på min hofter og gled langsomt i bund. Jeg følte det som om, jeg var totalt fyldt ud, da jeg mærkede, at han var kommet helt i bund. Christian kneppede mig forsigtigt.

- "Knep ham ordentlig, Berntsen! Han kan jo lide det!"

Sergenten knappede sin bukser op, mens han betragtede os. Han trak bukserne og underbukserne ned, og ud sprang den tykkeste pik, jeg nogensinde har set. Jeg var sikker på, at jeg ville have svært ved at nå rundt om den, men det forhindrede ham ikke i at tvinge den ind i min mund, så jeg havde vanskeligt ved at få luft. Følelsen af pik i begge ender havde jeg ikke prøvet før, men jeg havde aldrig været så liderlig før.

Sergenten tog resten af sit tøj af, mens jeg havde hans store pik mellem læberne det meste af tiden, og mens Christian stønnende kneppede mig stadig hårdere. Sergenten gik om bag Christian, hvor han begyndte at massere hans balder. Christian stivnede pludselig et kort øjeblik, og jeg gættede på, at sergenten havde stukket en finger op i hans røvhul. Der gik dog ikke mange sekunder før Christian stønnede endnu højere og fortsatte med at kneppe mig.

- "Jeg tror, at vi skal indvi hans jomfruhul, Mikkelsen. Ned på ryggen, Berntsen!"

Christian lagde sig på sengen på ryggen, mens jeg stod afventende ved siden af. Sergenten løftede Christians ben lige op i vejret og gjorde tegn til, at jeg skulle placere mig mellem den. Jeg satte mig på hug mellem hans ben med pikken rettet mod hans røvhul. Jeg tog om hans pik med den ene hånd og spillede den blidt, mens jeg med den anden hånd masserede hans stramme røvhul.

- "Gør hans hul klar, Mikkelsen."

Jeg fugtede mine fingre så godt jeg kunne og lod prøvende en finger glide indenfor. Det var ikke til at se, om hans stønnen skyldtes smerte eller liderlighed, men lidt efter mærkede jeg hans muskel slappe af, og jeg begyndte at fingerkneppe ham med en enkelt finger. Det blev hurtigt tydeligt, at hans stønnen skyldtes liderlighed. Hans smukke maskuline krop tændte mig helt vildt, og jeg kunne næsten ikke vente med at skyde min ladning langt op i ham.

Sergenten placerede Christians ben på mine skuldre. Derefter tog han et fast tag i min pik og styrede den mod Christians røvhul. Jeg pressede på, men hans muskel strammede helt til. - "Stød ud," sagde jeg. Først så han forvirret ud, men så mærkede jeg hans røvhul tage imod mit pikhoved, og uden det helt store besvær gled jeg indenfor.

Sergenten tvang sin store pik ind i Christians mund, og det var et liderligt syn at se Christian sutte og slikke en kæmpe pik. Jeg kørte skiftevis min pik helt i bund for derefter at trække den næsten helt ud, mens jeg spillede Christians bankende pik.

- "Skal De have rigtig mandepik, Mikkelsen?" spurgte sergenten og trak sin pik ud af Christians mund.

- "Javel, hr. sergent," sagde jeg forventningsfuldt.

Han satte sig på knæ på sengen bag mig. Han tog sig heldigvis god tid til at fugte sin pik grundigt, før han rettede den mod mit røvhul. Christians pik havde allerede gjort et godt forarbejde, men sergentens pik var større, end noget jeg nogensinde havde prøvet før, og det tog ham lang tid bare at få pikhovedet indenfor. Hans pik føltes som en telefonpæl, og da han begyndte at kneppe mig, kunne jeg slet ikke undgå at kneppe Christian samtidig.

Sergenten tog fat i mine brystvorter, som han nippede i, mens hans pik bearbejdede min røv. Christian stønnede stadig højere, og jeg kunne mærke, at hans pik blev større og hårdere. Der kunne ikke være mange sekunder til, at han ville skyde sin ladning ud over sin egen mave. Også sergenten stønnede højere, og da Christian skød sin sperm ud i tykke stråler, mærkede jeg sergenten støde sin pik helt i bund, og med et brøl kom han dybt oppe i mig.

Jeg var selv lige ved at komme, da sergenten kom med endnu en ordre. - "Sprøjt i Berntsens mund, Mikkelsen. Han skal sluge det hele."

Jeg trak min pik ud af Christian og stillede mig på knæ over ham med pikken ud for hans mund. Christian tog fat om min pik og spillede den med hurtige bevægelser, og da jeg mærkede sergenten presse sine fingre op i mit røvhul, kunne jeg ikke længere holde det tilbage. Med nogle voldsomme støn kom jeg i Christians vidt åbne mund.

- "Se så at komme i bad begge to, og hvis jeg nogensinde opdager, at I har fortalt nogen om det her, så bliver I spærret inde resten af jeres dage."

Sergenten blev forflyttet kort tid efter, men Christian og jeg har aldrig fortalt om det til nogen. Til gengæld nåede vi at blive rigtig gode venner, og vi brugte enhver lejlighed til at dyrke hed sex med hinanden - lige indtil værnepligten var overstået og vores veje måtte skilles.
Kommentar