Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Benjamin 4

Karakter: 5.0/6
Visninger: 6770

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Trekant
Forsat historie om Stefan.
Som beskrevet tidligere var Stefan lige fyldt 14 første gang han var hos mig. Dengang målte han 179 cm, vejede 65 kg. og havde en lækker pik på 15 cm.
Efter at han og Benjamin havde været her et par gange og fået suttet deres pikke ringede min mobillos en dag. Det var Stefan der spurgte om han måtte komme op. Det var han MEGET velkommen til. Der gik 5 min. Så ringede det på døren.
Jeg åbnede døren og bød ham indenfor. Da jeg lukkede døren bag ham og vendte mig om stod Stefan parat og kyssede mig på munden. Jeg gengældte det tog hans overtøj og hængte det op på knagerækken.
Vi gik ind i stuen. Jeg sagde at han som altid var lækker. Han spurgte om vi skulle smide tøjet. Det var hurtigt gjort og så stod vi kun i boxershorts. Jeg gik hen til ham og kærtegnede hans krop og stak derpå en hånd ned i hans boxers. Hans pik blev hurtigt stiv og jeg trak dem af ham og smed derefter mine egne. Vi gik ind i soveværelset og lagde os på sengen. Jeg kyssede ham igen og kyssede hans dejlige krop og mave indtil jeg nåede hans skridt. Der var en meget stiv pik som jeg tog i munden og suttede og slikkede til den var enormt spændstig. Han spurgte om han måtte sutte min pik. Det var absolut i orden. Han suttede enormt godt og jeg måtte stoppe ham for ikke at sprøjte allerede. Jeg bad ham lægge sig på sengen på maven. Jeg kælede med hans ryg og kørte ned til røvrevnen. Han kunne lide det kunne jeg høre. Jeg kyssede nu hans balder og slikkede imellem balderne. Jeg slikkede nu hans huk og tungekneppede ham. Det kunne han ENORMT godt lide. Jeg stak en finger i røven på ham uden at han reagerede. Så tog jeg to fingre og stak dem helt op. Nu stønnede han højlydt. Jeg kørte dem lidt og trak dem ud igen for at tage endnu en finger med. Jeg smurte dem med den glidecreme som altid ligger ved sengen. Jeg stak fingrene ind i han dejlige hul igen og nu stønnede han om jeg ikke ville prøve at bolle ham. Det skal man ikke spørge en liderlig mand om.
Så jeg lagde mig ind over ham og satte min stive pik mod hans hul og bad ham om at slappe helt af. Først kom den 1 cm ind og så pause. Så stak jeg den ind i ham og sagde at det var hovedet der var det største som lige skulle passere lukkemusklen. Det kom ind og så pause igen. Så lidt længere op og begyndte så at bolle ham stille og roligt, og uden han registrerede det var jeg kommet ret langt op i ham. Nu kunne jeg bare køre løs hvilket jeg også gjorde – dog i behersket tempo. Jeg spurgte om jeg måtte sperme i ham. Det ville han gerne have. Jeg kørte lidt mere og skød så 4 kraftige sprøjt op i ham. Jeg lod den blive der et øjeblik efter og han nød det meget. Jeg trak den ud og kyssede ham heftigt. Hans pik var endnu stiv og jeg spurgte om han ikke mente det var hans tur til at kneppe mig. Det ville han gerne, så vi byttede plads. Jg sagde at han bare skulle gøre som jeg havde gjort ved ham. Han stak den ind og jeg bad ham stikke den helt op med det samme. Han kneppede mig i et godt stykke tid og sagde at han skulle sprøjte nu. Så sprøjt i mig sagde jeg. Det gjorde han og faldt sammen over mig. Jeg lod ham lægge sig på sengen igen. Da han var kommet til hægterne igen havde jeg en sodavand klar til ham. Den var åbenbart kærkommen. Jeg spurgte ham om han ikke havde gjort det med andre end Benjamin og undertegnede. Det havde han ikke, men havde kig på en fra klassen som havde en god stor pik og ikke var bange for at vise den. Jeg spurgte om han kendte Victor. (Victor er en dreng på 15 her fra byen). Jo det gjorde han da. Ved du om han er til noget spurgte jeg. Det ved jeg ikke, men vil da gerne finde ud af det på en eller anden måde. Jeg kyssede ham igen og sagde han var så dejlig. Han spurgte om han måtte bolle mig igen. Ja til enhver tid svarede jeg. Ok sagde han, hvad med nu? Det er da i orden. Så jeg vendte mig igen. Han stak den ind og kneppede mig igen. Det var skønt. Da han var sprøjteklar spurgte han om jeg ville have det i munden eller i røven? Munden, tak svarede jeg. Han trak den ud og stak den i munden på mig og kom med et par dejlige sprøjt. Vil du sprøjte på min krop sagde han. Det ville jeg gerne så han tog den i munden og suttede den stor og stiv. Da jeg var klar til det skubbede jeg ham bagover og kørte den til den sprøjtede ud over hans brystkasse. De sidste dråber slikkede han af min pik. Jeg foreslog ham et bad hvilket han var med på. Vi gik ud på badeværelset og åbnede for vandet. Jeg skyllede mig af og skyllede derefter ham. Vi sæbede hinanden ind og fik skyllet os af. Da vi kom ind til vores tøj Cola og rejste sig op sagde han tak fordi jeg ville vise ham tingene og at han ville komme her hen tit hvis han måtte. Du er velkommen til en hver tid svarede jeg hurtigt.
Han gik i klubben og jeg ryddede op efter os.
Stefan ringede næste eftermiddag og sagde at han havde fået fat på Victor. De talte lidt om det hele og Stefan spurgte Victor om han også spillede pik tit. Flere gange hver dag svarede han. Har du prøvet at spille pik sammen med en anden spurgte Stefan ham. Nej, det havde han ikke. Jeg drømmer tit om at prøve med voksen. De talte lidt om det og gik ud i vores skov. Der havde de pisset og kigget på hinandens pikke. Så havde Victor revet lidt i sin og Stefan var ikke sen til at lege med sin også. De spillede pik sammen og sprøjtede kort efter hinanden. Stefan spurgte om han havde prøvet at få suttet pik. Det havde han ikke. I morgen aften kan vi prøve at gå hen til ham jeg kender foreslog Stefan.
Ok sagde Victor.
De kom næste aften og jeg bød dem indenfor. Da de sad inde i stuen sagde Stefan at han havde sagt til Victor at jeg gerne ville sutte deres pikke. Jamen det er da også rigtigt sagde jeg. Hvem vil vise sin pik først spurgte jeg. Stefan rejste sig hurtigt og trak sin pik fri fra sine bukser. Ok, nice sagde jeg og kiggede på Victor. Hvad med dig? Jo, om lidt sagde han ok. Jeg gik hen og bøjede mig ned og tog Stefans pik i munden. Jeg suttede ham og den blev hurtigt stiv. Jeg skævede hen til Victor som lige måtte skubbe til sin pik som åbenbart var ved at forandre tykkelse og længde. Jeg trak mit hoved væk fra Stefans pik og gik hen til Victor og satte mig på knæ foran og spurgte om jeg måtte pakke den ud. Det var så ok. Jeg åbnede hans bukser og kiggede hen mod Thomas. Smider du bukserne spurgte jeg ham. Det gjorde han. Jeg trak Victors bukser helt ned og trak dem så af ham. Hans pik stod flot lige ud i luften. 16 cm pik. Jeg tog den i munden og lod min tunge lege med Victors pikhoved. Jeg gjorde tegn til Stefan at han skulle komme derhen. Stefan satte sig ned i sofaen og legede med sin pik. Så tog jeg hans pik munden og legede samtidig med Victors. Prøv at rykke jer helt sammen så jeg kan sutte jer begge to samtidig foreslog jeg. Det gjorde de. Jeg tog nu begge de dejlige unge pikke i munden og suttede dem hurtigt. Der gik ikke længe før jeg kunne fornemme at de var ved at komme. Stefan havde også registreret det og sagde til Victor at han bare skulle sprøjte i min mund. Der gik ikke lang tid før de kom kontinuert af hinanden. Jeg slugte det hele og tog nu deres lidt mere afslappede pikke i mine hænder og legede lidt med dem. Jeg sagde at jeg var meget imponeret af deres pikke og sagde at de kunne komme herop når som helst. Alene eller sammen. (Det gjorde de mange gange efterfølgende, både sammen og separate. Der kom mange dejlige pikke på besøg her og det gør der stadig.)
Da pikkene var på vej ned igen kyssede jeg pikkene og sagde til drengene at jeg var glad for deres besøg.

Lad mig vide hvis der stemning for mere!!!!!!


Vil spille lidt nu!

Vi ses!!!
Kommentar