Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Rick med den lille pik

Karakter: 4.0/3
Visninger: 6583

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Oralsex, Onani og Første gang
Rick gik i 8 klasse og så rimelig godt ud, men han have ikke så stor chance hos pigerne. For han have ikke verden største pik af drengene på skolen, og det var han rigtigt flov over han ikke havde. Og det var ikke det eneste han ikke var flov over, for der var også et billede i omløb af hans lille pik. Så han var meget alene lige for tiden, og det har han ikke altid været. Men tingene kan gå meget hurtigt op og ned, og især mellem unge mennesker.
Men en dag da Rick var på vej hjem fra skole, kom da en bil op ved siden af ham. En ung knægt stak hovedet ud og råbte: Er det ikke dig med den lille pik!?
Rick kendte godt denne unge knægt som råbte, det var en af hans klassekammerats storebror. Rick gik bare videre og sagde ikke noget, han håbet bare de ville køre og lade ham være. Men sådan skulle det ikke være, for de stoppede op og klassekammerats storebror stig ud af bilen. Plus en mere som Rick ikke kendte, han have hvert fald ikke set ham før. Han så ikke ret gammel ud, på omkring 14 - 15 år.
Storebroren tog fat i Rick som strittet imod og ville råbe op, men storebroren noget og holde Rick for munden. Og den anden som Rick ikke kendte, hjælp med at få Rick ind i bilen, hvor der sad en bag rettet. Som var klar til at køre, da alle var kommet ind i bilen.
Lad mig være! Jeg vil ikke det her! Råbet Rick op i bilen. Jeg ringer til mine forældre, hvis I ikke sætter mig af.
Du holde bare kæft og gør hvad vi siger, sagde storebroren. Er det forstået!?
Rick nikkede og bliv rigtigt bange for hvad der skulle ske, han kunne ikke stikke af fra bilen som var i høj fart. Hvad vil I med mig? spurgte Rick med en rystende og bange stemme.
Lige nu skal du holde mig, og du siger ført noget når du får lov, sagde storebroren. Men mens vi køre kan du begynde at tage dit tøj af, og det er det hele du skal tage af. Er det forstået, Rick?
Rick bliv flov og bange på samme tid, hvad skulle han gøre. Han kunne ikke stikke af fra dem, og hvis han ikke gøre det, hvad vil da så ske med ham. Så han have ikke andet valg, at han var nød til at tage tøjet af, så de kunne se hans lille pik.
Mens Rick tog tøjet af stille og roligt, spurgte han storebroren hvorfor han skulle det.
Sagde jeg ikke du skulle holde mund, og først sige noget når du fik lov til at sige noget? kom det fra storebroren som virket lidt stresset og sur.
Rick var noget til sine shorts, og manglet kun sine underbukser. Så vil han sidde nøgen i en bil med to han ikke kendte, og med en som han kendte lidt gennem en af hans klassekammerat.
Skal de ikke af de underbukser, sagde storebroren?
Rick kigget rundt på de andre to, hvor han så løftet sin røv fra bilsædet, træt sine underbukser ned. Han som lignet en på 14 - 15 år som sad ved siden af Rick og storebroren, sad og kigget ned mod Ricks pik som kom til syne for dem. Første grinet de af den lille pik, som var omkring 3 - 4 cm i slaptilstand.
Den er ikke ret stor, sagde han ved siden af Rick.
Det har du ret i Felix, sagde storebroren. Tror du den er større i stiv tilstand, Felix?
Vi kunne se om den er, smilet Felix til storebroren.
Så sut den, kom det så fra storebroren.
Hvis Rick ikke var bange så var han det hvert fald det nu, han have aldrig fået suttet pik før, hver fald ikke af en anden dreng.
Spred dine ben lidt, Rick sagde Felix og tog og med to fingre om Ricks lille pik. Den er ikke ret stor, smilet Felix.
Selvom Rick var bange og meget flov over det her, var hans pik meget klar til at blive suttet, for den bliv meget hurtigt stiv efter Felix tog fadt i den.
Hold da op hvor den bliv hurtigt stiv, sagde Felix.
Tror han kan lide det, kom det fra smilende storebroren. Tror han ville komme til at kunne lide det, ikke Rick, kigget storebroren på ham.
Felix bøjet sig ned over Ricks nu meget stive pik, som var vokset med ca. 5 cm så den var omkring 9 - 10 cm i stiv tilstand. Og det gav et sæt og gisp i Rick, da Felix begyndte at sutte hans lille pik. Felix lod sin tunge danse og glide hen over pikhovedet, så det igen gav et gisp i Rick, som begyndte at lave små kneppebevægelse med underlivet. For det var begyndt at kilde og snurre i Ricks stive pik, som kunne komme når som helst i munden på Felix.
Storebroren sad på forsædet lige over for Rick på bagsædet, og han sad også og bliv liderlige af det han så på. Han kunne også se på Rick at han var ved at komme, for hans små nosser var forsvundet og hans vejrtrækninger var dybber.
Felix noget også lige og få pikken ud af munden, og træk forhuden så langt tilbage han kunne. Først kom da en dråbe sperm frem i reven, og så kom da et sprøjt som rammet loftet i bilen, så det sprøjtet ud til alle sider. Hvor Felix rettet den lille pik mod storebroren, som sad og var helt væk i sin liderlighed. Da han bliver ramt at et sprøjt af Ricks sperm mit i ansigtet, hvor han vil sige noget til Felix. Kom da et til langt sprøjt fra Ricks lille stive pik, som rør ind i storebrorens åben mund. Så storebroren var ved at få det galt i halsen, og han kunne ikke spytte det ud i bilen, så han var nød til at sluge det.
Felix slap Ricks pik og endnu to lange sprøjt kom fra en lille stiv dansende pik, flyd op og landede i ansigtet på Rick, så han have hvide pletter af sperm i ansigtet. Og Ricks meget hurtigt vejrtrækninger og stønnen bliv mindre, og de andre kunne høre deres tanker igen.
Hold da helt op hvor du kan sperme, Rick, kom det fra storebroren. Jeg har aldrig set en sperme så meget, og så af sådan en lille pik, smilet storebroren til Rick og fadt så sin mobil frem. Og hurtigt fik han taget et par billeder af Rick og sidemanden, som have sin han på Ricks lår tæt ved Ricks stadig stive pik. Hvis du siger noget om noget, Rick. Så har jeg et par billeder af det her, sagde storebroren. Er det forstået?
Rick nikkede og spurgte om han måttet få noget at tørre sig med, og måttet tage tøjet på igen.
Det må du godt, sagde storebroren. Men du må bruge din T-shirts til at tørre spermen af dit ansigt.
Lidt efter stod Rick igen på fortovet hvor han bliv slæbt ind i bilen, stod lidt og tænkte på lide hvad der var sket. Og hans pik var stadig meget stiv i hans shorts, så han viste godt hvad han skulle når han kom hjem.
Rick skynde sig hjem og mens han gik hjemad, tænkte han meget på hvad der var sket i bilen. Og det var mega frækt at få suttet pik af en anden dreng, og den tanke fik hans stive pik til at blive mere stiv og det var begyndt at snurre og kilde igen i hans liderlig pik.
Undskyld hvis der er fejl i novellen, er lidt ordblind. Håber I kunne læse den. Kedde.
Kommentar

Navn:smed
Dato:02/03 2016