Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ydmyget af kæresten

Karakter: 5.0/2
Visninger: 8014

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Bareback, Analsex og Aldersforskel
Jeg har været sammen med min kæreste Thomas i fem år, og selvom jeg 100 procent sikker har overscoret, og jeg er i en hel anden liga, har vi et godt forhold og dagligdagen fungerer perfekt. Thomas er 32 og arbejder som tømrer, og i hans fritid træner han meget, hvilket betyder, at han er en muskuløs og fit fyr. Jeg selv er 28 år, journalist på en større dagblad og min fritid går med politik, så også her er vi meget forskellige. Jeg er meget taknemlig for vores liv, og føler mig tryg i vores forhold. Vi har et velfungerende sexliv, hvor Thomas helt klart er den aktive, og vi har i den sidste tid eksperimenteret med let dominans.

En dag jeg kommer tidligere hjem til vores hus, da et politisk møde efter arbejdet, blev aflyst i sidste øjeblik, blev jeg overrasket voldsomt da jeg kom ind i gangen. Et par blå sneakers springer i øjnene på mig, og inden jeg nåede at overveje hvem der var på besøg, hørte jeg en højlydt stønnen, der på ingen måde efterlod mig med nogen tvivl - der blev dyrket sex i dette hus.
Jeg gik ind i stuen, hvor der stod to øl på sofabordet, og rundt om på gulvet, lå der spredt flere stykker tøj. Lydende var blevet højere, og jeg gik derfor hen mod døren til soveværelset, som stod halvt åbent. Da jeg kom hen til døren, så jeg Thomas stå i bar overkrop, og med arbejdsbukserne nede om anklerne, mens der foran ham, lå en noget yngre fyr, nøgen, kun iført et par hvide tennissokker. Han lå med benene i vejret, mens Thomas i et hårdt tempo, bankede sin pik op i ham. Jeg kunne mærke at jeg blev ked af det, men samtidig også lidt vred. Jeg tog i døren og gik ind i soveværelset. Nu kunne jeg se hvem fyren var. Det var en af de unge fyre fra den lokale Fakta. Han så på mig, men var helt væk i ekstase, så han skreg bare videre mens Thomas bankede sin stive pik op i ham. Jeg gik endnu et par skridt frem, så Thomas kunne se mig. Han kiggede på mig, og jeg stivnede. Jeg havde forventet at han ville stoppe i et sæt, og begynde at undskylde, men i stedet smilte han bare på en mærkelig hånlig måde, mens han øgede tempoet, og begyndte at tale til den unge fyr.
> Fuck et godt hul du er. Du skal have så meget pik op i dig.
Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, og uden at vide hvad jeg skulle gøre, gik jeg tilbage til stuen og satte mig. Jeg lukkede døren efter mig, så lyden fra deres leg blev begrænset.

Efter lidt tid blev der stille… Jeg sad bare og kiggede ud i luften, da Thomas og drengen kom ud fra soveværelset. Stadig uden at ænse mig, gav de hinanden et langt kys, og drengen begyndte at samle sit tøj op. Han bøjer sig ned lige foran mig, for at tage sine tights. Han drejer hovedet og sender mig et hånlig grin. Thomas står nu tæt på ham, og tager fat i hans hår.
> Jeg trænger sgu igen, siger han og hiver drengens hoved ind mod sit skridt, mens han med den anden hånd åbner sine bukser:
> Tag den pik i munden din lille drengeluder.
De står lige foran mig, og i en blanding af sorg, forundring og ydmygelse, mærker jeg det som ikke kan forklares. Jeg bliver liderlig. Der står min kæreste og tvinger sin pik i munden på en dreng, og selvom jeg burde blive vred over at han er mig utro, vælger jeg i stedet at blive liderlig. Det giver jo ingen mening.

Thomas har nu igen fået stiv pik, og selvom drengen kæmper imod, tvinger han den helt ned i halsen på ham.
> Tag så den pik din lille luder, du kan jo godt li det.
Thomas kigger nu hånligt på mig og griner
> Ja beklager skat, men gider sgu ikke rigtig kneppe dig, når jeg kan få unge drenge.
Han hiver drengen og, vender ham om og bukker ham forover, mens han i et stød, jager pikken i bund, mens drengen skriger højt af smerte.
> Hold nu din kæft din svans og tag imod mine små babyer.
Thomas kalder tit hans sperm for sine små babyer, som han elsker at pumpe op bagi mig, mens han fortæller hvor mange han kunne gøre gravid med den sperm. Nu står han så og banker sin pik op i en ung dreng, som ikke ligner en der er meget mere end 15 år, mens hans første ladning render ned af benene på drengen. Han øger tempoet og jeg kan høre på hans åndedræt, at han snart kommer.
> Fuck det bliver godt at sende endnu en ladning op i din lille drengefisse, stønner han og fortsætter:
> Du er fandeme min drenge luder nu. Det her hul skal jeg nok få banket i stykker inden du bliver 18.

Efter at Thomas øger tempoet endnu mere, hamre han dem med alt sin kraft i bund tre gange, mens han brøler sin sperm op i drengen. Han trækker hurtig sin pik ud og bakker den ind i bukserne igen. Drengen ligger nu fladt på gulvet og sunder sig, men inden der går et minut, har Thomas hentet et glas vand til ham, og beordre ham til hurtigt at komme i tøjet.

Thomas stikker drengen en seddel med sit nummer, samt 200 kroner.
> Så kan du købe dig en dildo og træne med den, din lille svans.
Drengen forsvinder, og Thomas går ud i køkkenet, for at stille de vare på plads, som han har købt i Netto. Jeg går stille efter ham, og sætter mig ved køkkenbordet. Efter lidt tid tager jeg mod til mig, og spørger ham hvor længe det har stået på
> Hva for noget, svarer han ligeglad.
Jeg spørger igen, selvom jeg kan mærke, at jeg ikke ved om jeg vil høre svaret. Hvor længe har du dyrket sex med andre fyre? Han kigger på mig med det samme hånlige smil som tidligere:
> Længe svarer han, mens han laver en kop pulverkaffe til os begge.
Han sætter sig ned, og siger fast i stemmen:
> Jeg elsker dig meget højt, men du er fandeme for kedelig i sengen til mig, så hvis du vil leve sammen med mig, må du finde dig i at jeg knepper nogle små drenge.
Jeg sad lidt og kiggede frem for mig. Det var underligt, for egentlig burde jeg jo være sur og ked af det, men i stedet følte jeg mig ydmyget på en måde, som tændte mig. Jeg mærkede hvordan min pik voksede, og bulen i mine joggingbukser stod nu ganske tydeligt. Jeg blev revet ud af mine tanker, da Thomas pludselig sagde:
> Jeg kan se du kan lide tanken, siger han mens han nikker hen imod mit skridt:
> Fra nu af knepper jeg hvem jeg vil, hvor jeg vil, og du vil få det at vide hver gang. Du skal lære at du er min lille kone, der bare skal gøre rent og lave mad til mig, og så kan du jo håbe på, at jeg gider kneppe dig ind imellem, hvis jeg ikke kan finde andre.
Han rejste sig, drak den sidste slurk af sin kaffe, og skred ud af døren. Tilbage sad jeg, med stiv pik og en masse tanker.

Du kan læse mere om Thomas og mit forhold, samt den dag min lillebror pludselig står i døren.
Kommentar