Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Håndværkernes knaldhytte

Karakter: 4.0/2
Visninger: 8057

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex og Gangbang
Håndværkernes knaldhytte 1

Det var torsdag efter fyraften. Jeg sad i min arbejdsvogn på vej til en lang weekend i et sommerhus, som jeg har købt sammen med tre af mine gode venner. Vi skulle lave lidt på huset, og da vi alle er håndværkere, ville det ikke tage så lang tid. Der ville også blive tid til sjov og ballade. Et par øl, ryge noget hash og så en omgang gruppesex. Det rykkede allerede i pikken inde i mine tømrer overalls.

Vi har købt huset et sted, hvor der ikke kommer så mange. Det ligger ikke langt fra en strand, hvor man kan være nøgen, men nok så vigtigt, så kan vi gå nøgne rundt ved huset, og vi kan have sex udendørs uden at risikere, at en emsig nabo melder os for blufærdighedskrænkelse. Huset er indrettet som et stort rum, og tanken er, at man knepper eller spiller pik, når man har lyst uanset hvem og hvor mange, der er i rummet. Vi har lavet stort hjørne, med en stor krog med gode madrasser. Her sover vi alle, og naturligvis knepper vi også dér. Så er der et sofaarrangement tæt på spisekrog og køkken. Badeværelset er bare afskærmet med en glasvæg. Der er ingen dør til badeværelset.

Vi har været kammerater igennem nogle år. Og måden, vi har lært hinanden at kende på, er via sex. Jeg tænder på unge håndværkertyper, der har muskler fra et arbejde, er godt udrustede, har en god røv, gerne tatoveret. Fyren skal ikke være genert. Han skal vide, hvad han vil have, og så må han gerne være fræk i munden og kalde en pik for en pik!
Vi er alle stolte af vores arbejde og glade for at gå iarbejdstøj, så det er altid dét, vi mødes i. Det skal være det brugte og slidte arbejdstøj. Det er som om, at det bliver mere rå og direkte på sex, når vi mødes i arbejdstøjet. Vi er mænd, der er liderlige og kan lide sex og er dygtige til sex. Derfor er en arbejdsdag sammen også noget, der kan gøre os liderlige, og snakken bliver normalt mere og mere fræk i løbet af dagen.

Mens jeg kørte og tænkte på de næste dage, blev pikken mere og mere stiv. Men samtidig kunne jeg mærke, at jeg snart skulle pisse, så jeg kørte ind på den første rasteplads på motorvejen og parkerede bilen uden for toilettet.

Jeg gik ind til pissrenden og hev min pik ud af mine overalls og begyndte at pisse. Kort efter kom en fyr på min egen alder og hev pikken ud af et par godt slidte og hullede blå arbejdsbukser. Jeg kiggede på ham. Han så sgu godt ud, og det gav små ryk i min pik. Han stod og pissede, rystede pikken lidt og gned huden frem og tilbage over pikhovedet. Han grinede lidt til mig. Jeg havde slet ikke set, at min pik var blevet kanon stiv. Han tog mig på røven og spurgte, om min pik ikke trængte til et varmt og lækkert hul? Jeg nikkede, og var ret så overrasket. Jeg havde sgu ikke regnet med sex før i sommerhuset.

Jeg kunne næsten ikke få pikken ind igennem pisshullet i overalls’ene, så stiv var den blevet. Jeg kunne jo ikke gå ud af toilethuset med en strittende stiv pik.

Vi gik ned i noget krat. Vi kyssede og trak t-shirts’ene op over hovedet, så vi kunne lege med hinandens brystvorter. Han kyssede fantastisk. Hans tunge var fræk og liderlig. Han bevægede sig ned over mit bryst og tirrede mine brystvorter, som jeg sjældent har fået dem bearbejdet. Så fandt han min pik frem og slikkede den helt til bunden.

Så gjorde han tegn til, at jeg skulle slikke ham. Hans pik var fantastisk. Ikke så lang, men tyk. Nosserne var et kapitel for sig. De hang ned mellem benene, som de hænger på en tyr. De gjorde mig endnu mere liderlig. Jeg er vild med hængenosser.

Han drejede sig rundt og viste mig sit røvhul. Jeg spyttede på hullet og stak en finger ind. Jeg kunne mærke, at hullet var liderligt og trængende. Jeg fandt et kondom frem og pressede pikken ind i hullet. Han gispede lidt, da min tykke og lange pik trængte ind i hans dyb. Men det blev hurtigt afløst af lyde, der sagde, at han nød det. Jeg kneppede hårdt og skiftede mellem at kneppe langsomt og hurtigt.

Han spillede selv sin pik, mens jeg kneppede ham, og han stønnede mere og mere, og da jeg kunne høre, at han lige var ved at komme, så kneppede jeg helt i bund og med høj hastighed. Det var pisseliderligt, og jeg kom i et kæmpe alfahanbrøl. Jeg trak mig ud og han vendte sig rundt og viste mig sin dryppende stive pik. Jeg bøjede mig ned og slikkede den ren før jeg rejste mig op og gav ham et dybt tungekys.

Vi trak i arbejdstøjet og sad lidt ved siden af hinanden, mens vi delte en smøg. Vi udvekslede telefonnumre og aftalte, at vi skulle ses igen.

Jeg kørte videre mod vores lille knaldhytte. Brian var allerede kommet frem. Han gik rundt i sin slidte blå kansas kedeldragt fyldt med oliepletter. Armene var opsmøgede, så man kunne se hans tatoveringer. Han smilede stort, da jeg kom. Vi gav hinanden et vådt kys, krammede og tog hinanden på røven og mærkede lige efter om pikken var lige så stor, som normalt.

”Du har fået pik på turen!” grinede Brian. Jeg grinede tilbage og spurgte, hvordan han kunne se det. ”Du smager af sperm!” Så fortalte jeg ham om fyren på rastepladsen, og samtidig forsikrede jeg ham om, at der var pik nok til ham også!

Brian er mekaniker. Han er ret muskuløs men uden at være pumpet. Musklerne er markerede og røven små lækre bobler lige til at æde. Han har normalt daggamle skæbstubbe og er enten helt skaldet eller har meget kortklippet hår. Hans pik er omkring 20 cm og ret tyk, og nosserne er store som æg og hænger som på en tyr.

Brian og jeg gik rundt og gjorde parat til, at vi kunne hygge os, når de andre kom. Jeg kunne mærke på Brian, at han var liderlig. Han ragede pænt på mig og var ret fræk i kæften.

Kort efter kom Dennis. Han havde øllene med. De blev sat i en lille udendørs kælder, som vi havde bygget tidligere på året. Han arbejder som elektriker, og var i grå overalls. De sad godt til kroppen og fremhævede især hans lækre røv. Dennis er som os andre veludrustet for neden. Han er omskåret, og har en pik som mange af de amerikanske pornomodeller.

Dennis fik også et kys og et klem på røv og pik. Vi satte os og fandt en øl frem. Vi havde fortjent det.

”Janus har fået pik på vej herned!” grinede Brian til Dennis. Dennis kiggede på mig: ”hva fa’en – nu er der vel nok til os!” sagde han og gned sig i skrævet. Han pakkede pikken ud og begyndte at lege med den. I det samme kørte Kris ind til huset. Så var vi alle fremme og weekenden kunne begynde.

Vi rejste os og gik ned for at tage imod ham. Han var i et par godt slidte blå kansas arbejdsbukser og en tilsvarende arbejdsjakke. Han arbejder som smed og er bomstærk. Når vi andre ikke har kræfter til at løfte noget tungt, kommer Kris til hjælp. Han fik det obligatoriske kys og kram her og der. Han kiggede lidt, da Dennis kom hen til ham, for hans pik dinglede ud af overalls’ene. Kris faldt på knæ og begyndte at slikke hans pik stiv.

Brian og jeg stillede os næsten pr. automatik hen ved siden af Dennis, og vi hev vores halvstive pikke ud af vores arbejdstøj. Så havde Kris 3 pikke at vælge imellem. Da han kom til min pik, kunne han mærke, at den var lidt klistret. Han smagte på den. Kris kiggede op på mig. ”Har du kneppet røv i dag?”, sagde han grinende. Jeg svarede bare, at han bare skulle se at komme i gang med at slikke.

Han slikkede og slikkede os på skift. Vi stod og ragede på hinanden og kyssede hinanden, mens vi blev slikket. Kris er en rigtig god pikslikker. Han kan tage pikken helt i bund og han er meget udholdende.

Sådan havde vi sgu ikke startet en weekend tidligere. Frækt ad helvede til.

Brian var den første, der serverede sin sperm i halsen og i ansigtet på Kris, og jeg kom hurtigt derefter. Dennis havde gemt en enorm ladning til Kris, som bare slikkede cremen inden bords. Han slikkede også vores pikke rene.

Så var det Brians tur. Vi satte os på knæ foran hans pik, og så slikkede vi alle tre på skift hans pik. Nogle gange sammen, og det er så pissefrækt at være flere om at slikke pik. Der gik ikke lang tid før, vi smagte Kris’ salte spermdråber og til sidst kaskader af sperm.

Vi rejste os og kyssede hinanden. Vi slikkede hinanden rene for sperm i ansigtet.

Vi gik tilbage til terrassen med pikkene dinglende ud af arbejdstøjet, fandt en øl og rullede en lille joint.

Nu var det weekend.
Kommentar