Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter arbejde

Karakter: 5.0/6
Visninger: 8520

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Offentligt, Oralsex, Analsex og Natursex
Jeg var på hjem fra arbejde. Det havde været en varm dag og min t-shirt lugtede af sved og mand. Jeg lod tankerne løbe og tænkte på, hvad jeg skulle om aftenen. Jeg havde faktisk ikke nogen planer, så jeg havde ikke så travlt.
Egentlig trængte jeg til at blive kølet ned og slappe godt og grundigt af. Lidt liderlig var jeg også, men det er jeg som regel.
Solen skinnede stadig, og jeg var ikke så langt fra Fløjstrup Strand, hvor jeg kom en gang imellem i weekenderne, så jeg besluttede at smutte forbi og tage en dukkert. Jeg havde hverken håndklæder eller tæppe med, men tænkte, at det nok skulle gå.
Jeg kom ned på stranden, og der var stadig en del mænd – de fleste helt nøgne. Jeg fandt et sted, hvor jeg kunne sætte mig. Jeg var i et par slidte khakifarvede overalls fra Kansas, og jeg knappede overalls’ene op så jeg kunne smide t-shirt’en. Mine arme, ryg og bryst er pænt tatoverede, og jeg nyder faktisk at vise min krop frem.
Jeg sad og kiggede ud over vandet et øjeblik inden jeg smed overalls og underbukser. Jeg er vild med at være nøgen og mærke solen varme min krop. Jeg har også noget at vise frem. Min krop er ret veltrænet efter hårdt fysisk arbejde. Min røv er stram og fast. Min pik er fed og lang (20 cm) og mine nosser er store og hænger godt ned mellem lårene.
Jeg tændte en smøg og nød solens varme stråler. Jeg kunne mærke, hvordan mine nosser begyndte at hænge mere og pikken begyndte at røre på sig. Jeg tænkte på den sidste røv, jeg havde kneppet i en pornobiograf, og så blev min pik godt halvstiv, og jeg kunne mærke, at jeg var nødt til at køle ned, hvis ikke jeg skulle få en fuldstændig kneppeklar pik. Så jeg rejste mig og gik mod vandet med en næsten stiv pik og gode hængenosser.
Vandet var køligt og gjorde godt og friskede op. Pikken og nosserne krympede også en smule. Jeg svømmede rundt et stykke tid, inden jeg bestemte mig for at gå op igen. Jeg gik op et stykke fra mit tøj, så jeg kunne gå mig tør og vise min krop frem, hvis jeg skal være helt ærlig.
Da jeg nærmede mig mine overalls, kunne jeg se en fyr sidde lige ved siden af. Jeg tænkte kort, om det var en tyv, men da jeg kom nærmere kunne jeg se, at han sad med stiv pik og holdt øje med mig. Han så ret godt ud. Lyst tjavset hår, en ret tynd og markeret krop, et lang fed pik og nogle gode nosser.
Jeg sagde hej og satte mig ved siden af ham.
Jeg fandt mine smøger frem og tilbød ham en cigaret – jeg begyndte at lugte en fræk oplevelse. Han tog cigaretten og vi sad ved at hinanden og røg. Der gik ikke lang tid før jeg mærkede en hånd på indersiden af mine lår, og jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke gjorde modstand. Heller ikke da hånden masserede mine nosser og begyndte at spille min pik. Jeg blev pisseliderlig – meget mere end jeg var i forvejen.
Han bøjede sig ned og tog min pik ind i munden og slugte den helt til roden. Alt sammen midt på stranden. Men jeg var faktisk ligeglad.
Vi kyssede ret intenst. Tungerne legede med hinanden. Han hviskede, at han oppe mellem buskene havde et stort tæppe og gummi, og at vi kunne gå derop. Jeg samlede mine overalls op. Vi havde begge kanon stive pikke, og ingen kan have været i tvivl om, hvad ville i gang med.
Han lagde sig på ryggen og spredte benene. Jeg tog hans pik i munden og slikkede både den og nosserne godt og grundigt, mens jeg legede med røvhullet og gjorde det parat.
Han skubbede lidt til mig, så jeg kom til at ligge på røven. Min pik var kanon stiv. Den var beredt og han skulle ikke lege så længe med den, før jeg ville være nødt til at tømme den for sperm.
Jeg opdagede næsten ikke, at han sætte et kondom på min pik og smurte creme på den, for pludselig så jeg min pik forsvinde ind i hans røvhul. Hold kæft hvor var det godt.
Han red min pik helt vildt, mens han spillede sin egen pik. Han var helt væk i liderlighed.
Han kunne høre på mig, at jeg nød det, for jeg stønnede højlydt, og da jeg var ved at nå toppen og ikke kunne holde spermen tilbage længere, red han endnu hurtigere og spillede endnu mere på sin pik. Pludselig skød han en enorm ladning sperm ud over min mave og helt op i mit ansigt. Jeg var helt fedtet til.
Han lagde sig frem over mig og kyssede mig. Han slikkede mit ansigt ren for spermen – hold kæft, hvor var han fræk.
Mens vi lå og kom tilbage til verden, så jeg ud af min øjenkrog indtil flere fyre, der langsomt trak sig tilbage. Jeg havde ikke set, at de havde stået og spillet pik. ”Vi har sgu lavet liveshow for fyrene på stranden!” hviskede jeg grinende ind i øret på ham, som jeg ikke engang kendte navnet på.
”Lad os hoppe i vandet og få spermen vasket af kroppen!” sagde han. Og vi gik langsomt ned til stranden med vores stadig halvstive tykke pikke dinglende mellem benene.
Da vi kom tilbage, begyndte vi at pakke sammen. Jeg trak i mine overalls, og jeg kunne godt se, at synet af mig i arbejdstøj fik knægtens pik til at reagere. Han grinede lidt og sagde: ”jeg kan sgu ikke gøre for det!”
Jeg gav ham et vådt kys og spurgte, hvad han skulle lave om aftenen? ”Ingenting!” svarede han.
Vi pakkede sammen, fandt hans cykel, som kom ind i min arbejdsvogn, og så kørte vi hjem til mig og fortsatte, hvor vi havde sluppet. Og jeg siger. Han var pissefræk og liderlig og gjorde mig pisseliderlig hele aftenen og natten.
Kommentar