Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Benjamin 2

Karakter: 5.1/7
Visninger: 9200

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Trekant
Dette er om mit møde med Nosheed
Da Benjamin besøgte mig og vi havde ”leget” lidt og lå og nussede spurgte jeg om der ikke var andre han ”legede” med. Det bekræftede han at der var op til flere. Der var bl.a. en asylansøger han havde lært at kende i skolen. Han var Kurder, hed Nosheed, var 15 og talte kun meget lidt dansk, men talte også engelsk! De havde været sammen nogen gange og ifølge Benjamin var han meget lækker og meget ivrig indenfor dette!
Ham måtte jeg bare møde så jeg foreslog Benjamin at han kunne tageham med her hen.
Han ville prøve at tale med ham om det. Efter 2 dage ringede Benjamin og spurgte om de måtte komme hen om aftenen. Det måtte de naturligvis gerne.
Dagen oprandt og timerne sneglede sig afsted. Endelig nærmede det sig tiden. Jeg må jo nok indrømme at jeg var meget horny og tænkte meget på hvad Nosheed var for en person. Endelig ringede det på døren og jeg gik ud for at åbne døren. Der stod min elskede Benjamin og en umiddelbart meget sød person. Jeg sagde hej og inviterede dem indenfor. De kom med ind i stuen hvor vi satte os ned og talte lidt. Jeg sagde til Nosheed at jeg vældig godt kunne lide unge fyre. Det kunne han forstå ud fra hvad Benjamin havde oplyst. Jeg sagde at jeg fandt Benjamin mega lækker og at jeg også syntes at han var lækker. Han takkede og jeg fortalte ham hvad jeg kunne lide at gøre og hvad Benjamin og jeg plejede at gøre. Han sagde at det kunne han også lide og at han var parat til det hele. Jeg kunne se på hans bukser at han ikke bare snakkede. Hans bukse-bule stod pænt. Jeg sagde at jeg ville vise ham rundt så han kunne finde toilettet hvis det blev aktuelt. Da vi kom ind i stuen igen havde Benjamin taget initiativet og smidt sin trøje og sine lange bukser. Jeg spurgte Nosheed om han var klar. ”Yes I am” svarede han og tog sin bluse af og dernæst løsnede sit bælte i sine bukser. Jeg stoppede ham og spurgte om jeg måtte åbne bukserne og trække dem ned. ”Of course”!
Så jeg åbnede bukserne og trak hans bukser ned over hans røv som føltes dejlig. Da bukserne var kommet ned bagpå trak jeg dem ned foran og en vidunderlig bule i hans Bjørn Borg boxers hoppede frem. Jeg fik hans bukser helt ned og fik dem af hans ben. Jeg tog min hånd ned i hans boxers og mærkede en ret stor pik når man tager hans alder i betragtning. Han smilte og kyssede mig. Jeg kyssede ham igen og trak hans underbukser af ham også. Så der stod jeg med en helt nøgen Nosheed (181 cm og 67 kg) foran mig og vi kyssede. Benjamin, som nu også var helt afklædt, kom han hen og stod bag Nosheed hvorefter de kyssede og derpå Benjamin og jeg. Jeg lod dem kysse lidt mere og jeg fik hurtigt smidt mit tøj. Nu stod vi alle 3 nøgne med 3 meget stive pikke. Jeg tog dem med ind i soveværelset hvor vi lagde os på min ret store seng.
Jeg tog Nosheeds pik i munden og den blev hurtigt endnu mere stiv og samtidig var Benjamin i fuld gang med at sutte min pik. Jeg slap nu Nosheeds pik og Benjamin tog øjeblikkelig den i munden. Efter lidt justeringer endte det så med at Nosheed tog min pik i munden. Det var absolut IKKE første gang han prøvede det. Nosheed tog hovedet væk fra mit skridt og spurgte ”er du fucking Benja”? Det måtte jeg bekræfte og spurgte om hen også havde gjort det. Det havde han, men ikke med Benjamin- ”only Blowjob”.
Jeg spurgte om han ville prøve. Det ville han gerne. Så Benjamin var hurtig og sagde ”Then do me”. De gik i gang. Spørg lige om det var frækt at se!!! 2 drenge på 15 som kneppede. Benjamins pik var 16 cm og Nosheeeds var godt og vel 17 og pænt tyk. Jeg gik om bagved Nosheed og kærtegnede hans dejlige balder og lod en finger komme ind i hans revne. Det havde han åbenbart ikke noget imod. Så jeg lod min pik komme derind også først lidt og så gradvis mere og mere. Han nød det vildt meget. Efter et stykke tid spurgte om han og jeg skulle bytte hvilket jeg straks var med på. Så nu havde jeg en skøn røv rundt om min pik og en dejlig ung pik i min røv. Dette var ikke uden effekt. Kort efter skød jeg min ladning op i Benjamin og umiddelbart efter kom Nosheed i min røv. Vi trak os ud af hinanden og lå og fik kontrollen over vores vejrtrækning igen.
Nu ville Benjamin kneppe Nosheed så han også kunne komme til at sperme. Som sagt så gjort.
Jeg lagde mig ned og kyssede Nosheed imens Benjamin kneppede ham. Benjamin sprøjtede oppe i ham med nogle kraftige stød. Da vi var ok igen spurgte jeg om det var drikke pause. Det var det.
Efter hver en Coca-cola ville Noshhed mere. Der var absolut i orden med os andre. Nu ville han sutte begge vores pikke på èn gang. Det lød jo spændende og vi satte os helt tæt med benene flettet ind i hinanden.
Han suttede os begge to meget stive. Så sagde han pludselig ”Now don’t move”. Vi blev siddende meget spændte. Han satte sig ned over vores pikke meget forsigtigt og pludselig gled han ned over dem. Han kneppede vores pikke og ret snart kunne Benjamin ikke holde mere, men sprøjtede i Nosheed igen. Vi fortsatte dog lidt mere. Kort efter løftede Nosheed sig af vores pikke. Nu skubbede han os lidt væk fra hinanden og satte sig igen ned over min meget stive pik. Han gled ned og fik den helt i bund – 20 cm. Han red den indtil jeg heller ikke kunne holde til mere og jeg måtte sprøjtlakere hans Prostata. Han hoppede af igen og jeg lagde ham ned og nu suttede Benjamin og jeg ham til han kom i nogle kraftige sprøjt i min mund. So nice.

De besøgte mig flere gange og Nosheed var her et par gange alene. Desværre fik han ikke asyl og er nu udvist, men minderne om ham lever stadig.
Nu har jeg glemt at skrive at Benjamin ikke er enebarn, men storebror. Stefan er 2½ år yngre end Benjamin, men det skulle vise sig ikke at være en hindring! Det fortæller jeg om i ”Benjamin 3”
Kommentar

Navn:baldur
Dato:15/02 2016