Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En lang hård weekend som slave på prøve endte...

Karakter: 5.5/4
Visninger: 9042

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Urin, Offentligt, Gruppesex, S/M & Fetish, Aldersforskel og Bondage
En lang hård weekend som slave på prøve endte med ja til slaveliv for evigt hos mr Brother

Jeg havde sagt ja til at være slave hos en hård fyr en weekend, efter jeg have haft en annonce i avisen for at finde en der ville eje mig som slave. En fyr havde sagt ja til opgaven, og jeg sad der hjemme klar påklædt på at blive hentet af den ukendte til min weekend.

Min nye slave maske sad meget stramt. Jeg åndede tungt gennem de to huller under mine næsebor. Min mund var fyldt med en oppustet gummibold, der gjorde mine eventuelle protester til uforståelige grynt, der kun kunne gøre min situation endnu værre.

Mine håndled var spændt fast til den anden arms albuer bag min ryg og mine ankler var lænket sammen. Jeg prøvede at læne mig forover, men nåede ikke langt før lænken i mit halsbånd stoppede mig samtidig med lyden af en lille klokke. Jeg stivnede. Lyttede. Der var ingen reaktion i rummet og jeg måtte være alene.

Jeg vred kroppen lidt for at høre hvor lyden kom fra. Den måtte enten være fra mine brystvorter eller min pik. Jeg spændte i pikken, men kunne kun mærke en stram følelse omkring roden. Måske sov den, jeg havde ihverttilfælde siddet her længe.

Jeg hørte døren blive åbnet, nogle skridt, døren blev lukket igen og skridtene kom nærmere. Han stoppede foran mig, jeg håbede det var en fyr der så godt ud. ”Nå”, sagde han, ”Kan du godt lide at ligge på knæ for mig ?”jeg nikkede. ”Du ser dejlig hjælpeløs ud”, sagde han, ”men først vil jeg lige høre om du virkelig er i stand til at leve op til mine krav. Det lød jo meget flot i din annonce.”

Skabt til at tjene – besat af mænd. 30-årig piercet spankingboy søger varmblodige fyr til nye eventyr. Jeg søger en meget slem fyr, som vil udfylde min hverdag med besværligt udførlige opgaver af enhver art. Jeg forestiller mig at skulle lave mad, servere, vaske op, gøre rent ,vaske tøj og tilfredsstille dine seksuelle behov. Du skal være meget eksperimenterende, krævende og ubarmhjertig. Jeg forventer at du vil kontrollere mit begær efter dig og jævnligt teste min loyalitet. Skriv for nærmere information og betingelser for anonym besigtigelse. Bill.mrk.o6

Det gøs i mig, havde jeg virkelig skrevet det. Jeg havde længe længtes efter at være slave, men det her lød pludselig som total underkastelse. Han havde rykket en stol hen til mig og sat sig. Han ventede. ”Tror du at du er i stand til at leve op til det der ?”, spurgte han.

Jeg nikkede meget svagt. ”Ja, for du er helt min i denne weekend og hvis du fortryder slipper du først fri søndag midnat, så kan du selv tænke lidt over hvad en skuffet fyr kan gøre ved en hjælpeløs mand.”

Det lød ikke rart og jeg besluttede at gøre sit bedste. Han rejste sig og gik om på siden af mig og låste en hængelås op i væggen til mit halsbånd. ” Kravl med herover, sagde han og trak i mit halsbånd. Jeg kravlede på knæ med små skridt indtil lænken i mine ankler ikke var længere. ”Læn dig fremover,” sagde han og hev i kæden til min hals ramte underdelen af en gabestok. Han holdt stadig kæden stram, mens han lukkede gabestokken og låste den.

Jeg lå nu på knæ med lodrette lår og helt strakt ryg. Jeg følte mig ikke særlig tryg da han begyndte at gå rundt om mig. Han grinede let og gik ud af døren.

Jeg begyndte at overveje situationen igen, jeg havde aldrig set ham før, vi havde kun skrevet sammen. Det var mig selv der havde foreslået at mødes i Spankingklubben, men pigen der lukkede mig ind var meget fåmælt og ville ikke komme mig til hjælp, hvis jeg fortrød.

Jeg regnede med at de kendte hinanden. Døren gik igen op og han gik om bag min slaveryg.

Han sagde intet men skilte mine ankler fra kæden og satte en stang fast i stedet, som han straks begyndte at skrue på. Mine ben blev derved tvunget til at sprede sig. Han smurte noget koldt på mit røvhul og begyndte meget langsomt at presse en dildo op i mig. Den var ikke alt for stor og han havde prøvet det før.

Da den var helt i bund tog han nogle remme og spændte fast i mine hofterem. De gik gennem mine ben og igennem et hul i dildoen, han strammede remmene indtil han var sikker på at de sad godt fast.

Det var vores første direkte berøring og han ville meget gerne mærke mig ordentligt. Det ville gøre ham lidt mere tryg. Han gik om foran mig og han prøvede om han kunne nå og røre mig, men der var ingen chancer.

Han satte en ny kæde fast i mit halsbånd og trak i en talje indtil kæden var stram igen.

Han låste gabestokken op og lod mig rejse mig. Det var ikke så nemt med benene spredte, men han trak i kæden indtil han var tilfreds og jeg stod lige under taljen. Han trak stolen hen og satte sig foran mig og nød synet af min tilgængelige krop.

Endelig rejste han sig og igen strammede han remmene mellem mine ben til de sad knaldhårdt.

Han pillede lidt ved dildoen og jeg spjættede da hans fingre rørte mine balder igen. Han trykkede på luftpumpen i sin hånd og jeg mærkede dildoen blev større. Jeg vred mig og stønnede, men han pumpede indtil mine protester blev meget højlydte og jeg følte min røv var ved at sprænge. Han fjernede pumpen og gik om foran mig. Drillende lod han sine fingre glide ned over mit bryst forbi brystvorterne og videre ned ad maven, forbi min pik og ind imellem mine ben, hvor han lige strejfede mine spændte nosser.

Jeg vred sig noget, men måtte acceptere hans leg. Han lukkede luften ud af bolden i min mund og fjernede den. Jeg sank mit spyt og forsøgte at komme med smagen af gummi. Han gik tilbage til stolen og satte sig igen.

”Er det besværligt nok, eller havde du forventet noget mere ?” spurgte han. ”Ja, det er besværligt nok,” svarede jeg. Han grinede. ”Det var din første fejl og endda første gang du taler til mig, det bliver dyrt for dig.

Når du får lov til at svare på mine spørgsmål, skal du altid slutte med at sige ’hr brother’. Er du tørstig ?” ”Ja, hr. brother,” svarede jeg. ”Hvad vil du helst have at drikke ?” spurgte han, meget sødt. ”Vand, hr. Brother,” svarede jeg. ”Det var dog utroligt,” sagde han ”der bliver vist meget arbejde med dig. Vand, hvorfor vil du drikke vand, når du kan få lov til at drikke min urin?.

Fra i dag vil din yndlingsdrik være min urin eftersom jeg er din hersker." ”Ja hr. brother”, sagde jeg. ”Det er vist ikke helt gået op for dig hvad det indebærer at være min slave. For det første har du ikke så mange muligheder for at gøre noget som helst uden at jeg giver dig lov.

Du kunne ikke tale før og kun trække vejret gennem næsen. Du kan ikke samle benene eller forhindre mig i på anden måde at bruge din krop efter mit forgodtbefindende. Du kan ikke fortryde at du er her og du har ikke mulighed for at komme af med hverken stort eller småt på toilettet. Du er kort sagt helt min lige nu.

For at understrege det vil jeg straffe dig, ikke særlig hårdt, men alligevel. Du skal lære at tale pænt og ordentligt til mig.” Han rejste sig og gik over til mig og rørte let ved mine brystvorter. Han tog to klemmer og satte fast, en i hver brystvorte. Jeg gispede og trak sig lidt tilbage. ”Så”, sagde han, ”slap nu af, de er ikke så stramme. Vent nu lidt, så går den værste smerte væk.”

Han blev stående foran mig og lod sine fingre hvile på min mave. De gled længere ned og rørte ved min pik. Den var snøret stramt ind og jeg kunne nu mærke at den sov lidt. ”Kan du godt lide det”, spurgte han. ”Ja hr. brother”, svarede jeg. ”Godt”, sagde han, ”jeg synes at vi skal fortsætte hjemme hos mig, men for at vise hvor interesseret du er, skal du selv komme hen til mig ude i byen og sige at du gerne vil være min slave.

Inden du tænker på at protestere skal du vide at jeg lænker dine arme og hænder med hængelåse, som det kun er mig der har nøgle til og du bliver ikke løst fra nogle af dine indsnøringer.

Pigen der lukkede dig ind her vil arrangere dig nøjagtigt som jeg ønsker og hvis du siger bare et ord til hende, vil du få en meget lang og ubehagelig nat. Okay, er det forstået.” ”Ja hr. brother”, svarede jeg spagt og chokeret.

”Jeg vil være i nærheden af eller på torvet”, sagde han, ”du vil kunne se min store pik tydeligt i mine bukser. Han vendte sig og gik ud af døren.

Pigen kom ind næsten med det samme. Hun tog mine ankelremme af og gav mig et par tætsiddende løbebukser på og kondisko.


Bukserne snørede hun ind så de afslørede min halvstive pik og løftede nosser. Hun spændte en kropssele formet som en rygsæk fast på mig, med indsyet trøje og løsnede mine hænder en efter en og låste dem fast til bæreremmene på rygsækken.

Bæreremmene blev låst fast til min hofterem og jeg kunne ikke slippe ud af denne pine uden at finde min hersker. Til sidst fjernede hun masken og kom den sammen med de andre kæder og remme ned i rygsækken.

Hun tog mig hen foran et spejl og jeg var næsten ved at besvime. Det første alle ville lægge mærke til var min store pik og nosser, de var simpelthen så tydelige, og pigen stod og smilede sigende til mig. ”God fornøjelse”, sagde hun og hun førte mig hen til døren. ”Hvad vil du give for at jeg ikke ringer og siger at du protesterede ?”, spurgte hun og lod sine fingre glide ned omkring min pik.

Jeg turde slet ikke sig noget for frøken hr brother havde sagt at jeg ikke måtte sige en lyd til pigen, og i min situation var det nok klogest ikke at sige noget. Alt jeg kom ud for kunne sagtens vise sig at være en fælde. ”Nå, det finder du ud af i aften”, sagde hun så og skubbede mig ud af døren og låste den.

Rystet gik jeg ned af trapperne og ud på gaden. Jeg forsøgte ikke at kigge på nogen og krumme ryggen, men jeg kunne umuligt skjule sine herligheder for nogen.

De første piger jeg mødte forsøgte jeg ikke at kigge på, eller kun at se efter hårfarven, men hurtigt begyndte jeg at vende sig om efter dem. Også for at se om de vendte sig. Det var den værste eftermiddag i mit liv.

Der var rigtig mange der kiggede hånligt på mig og min pik. Der var faktisk utroligt mange piger som ugenert kiggede på min pik, det var ikke så rart og jeg var glad for at de ikke vidste jeg var bundet.

Efter et par svære timer begyndte jeg at genkende en fyr, som jeg i flere år havde sendt lange blikke og indimellem overbegloet uhæmmet. Jeg tænkte på om det kunne være ham, i så fald var hun ihverttilfælde en drømmefyr for mig. Næste gang han passerede ham ignorerede jeg hans blik og gik hen til ham der nu stod med stiv pik.

Jeg standsede ved ham og sagde ”Jeg vil gerne være din slave.” ”Er du sikker”, sagde fyren hårdt. ”Hvorfor tog det så lang tid, kan du godt lide at vise dig frem sådan ?”.

”Nej, hr brother, jeg ved ikke hvorfor, jeg er nok lidt genert ude i det virkelige liv.” ”Okay”, sagde han ”kom med og stil herovre ved hegnet, mens jeg drikker en kop kaffe.

Du skal holde dig 10 meter bag mig.” ”Ja, hr brother svarede jeg.

Han gik langsomt foran mig og jeg var lettet over at det var han. Nu var det værste overstået og jeg stillede mig ved hegnet og han bestilte sin kaffe.

Der var stadig mange der gloede en ekstra gang på min kompromitterende situation. Han var længe om at blive færdig og jeg ville efterhånden gerne på toilettet, men turde ikke stå og vride mig alt for meget.

Endelig kom han over til mig og bad mig følge efter ham. Han tog en mountainbike og kørte langsomt gennem byen. Jeg måtte indimellem småløbe for at følge med og han valgte med vilje en omvej.

Godt forpustet nåede vi til hans hus og jeg ventede på at blive lukket ind.

Inde i entreen lagde jeg sig spontant på knæ foran ham og trykkede hovedet mod hans nosser. Det var både af glæde og lettelse over at det var ham, der stod bag . ”Jamen dog”, sagde han, ”er du helt vild med mig ?” ”Ja, hr brother”, svarede jeg. Han holdt lidt om mit hoved inden han tog mig med ind i stuen. Han tømte rygsækken og gav mig armremmene på igen.

Da mine håndled igen var lænket til albuerne på ryggen, tog han rygsækken og seletøjet af mig. Jeg fik halsbånd på og han satte en lille vægt i hver af mine ringe i brystvorterne. Jeg blev stående i stuen, mens han hentede et kamera og tog nogle billeder af mig i løbebukserne, især min røv og pik og nosser.

Så trak han mig hen til en lav stol, han løsnede bukserne og trak dem af mig sammen med skoene, således at jeg nu igen stod helt nøgen foran ham.

”Sæt dig ned”, sagde han og jeg satte mig i den lave stol. Han lænkede mig fast både i halsremmen og i anklerne, så jeg skød ufrivilligt underlivet frem. Jeg begyndte at blive en lille smule liderlig af at se hans bevægelser og former, mens han tog flere billeder af mig. Jeg turde ikke spørge hvorfor han ville forevige mig, men jeg besluttede at spille min rolle fuldt ud og håbede at min gamle drøm om at elske med ham blev opfyldt.

Da jeg var færdig satte jeg mig i sofaen lige overfor ham. Han lagde armene ud på hver side af ryglænet og kryds ”Du må gerne kigge på mig”, sagde han ”det har du jo alligevel gerne villet i mange år. Jeg håber du fik en følelse af hvor ubehageligt det kan være at blive overbegloet på gaden af alle mulige personer.

Du vækkede ihverttilfælde en del opsigt. – Er du tørstig ?” Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare. Jeg var tørstig, men vidste godt hvad han ville give mig at drikke. ”Ja, hr brother”, svarede jeg. Han rejste sig og gik ud i køkkenet og hentede et fyldt glas til mig. Han gik om bag mig og holdt om min nakke og satte glasset for mine læber.

Lige inden jeg begyndte at drikke kunne jeg mærke min pik blive mere stiv og jeg vidste at den stod lige ud i luften. Han grinede da han så det, men sagde ikke noget. ”Skal du på toilettet ?” spurgte han. Det skulle jeg faktisk og svarede ja. Han holdt glasset ud for min pik. Efter lidt tid tog han det væk. ”Skulle du ikke tisse ?”, spurgte han. ”Jo, hr brother”, svarede jeg. ”Er du genert ?” spurgte han. ”Ja, hr brother”, svarede jeg.

”Det bliver dit eget problem”, sagde han, ”du får ikke mulighed for at komme på toilettet medmindre jeg giver dig lov.” Han rejste sig og stillede glasset og satte sig igen. ”Er du glad for at det var mig det skrev efter dig ?”, spurgte han. ”Ja, hr brother”, svarede jeg. ”Synes du at jeg er flot ?”, spurgte han.- ”Ja, hr brother.”- ”Har du prøvet at være slave før ?” –” Nej, hr brother.”

Han lænede sig forover og begyndte at lege med mig, hive i mine brystvorter , kærtegne min hals, holde om min pik og kæle for mine nosser. Alene synet af ham var nok til at tænde mig og min pik kæmpede for at sprænge jernbåndene omkring pungen og roden. Han opmuntrede den konstant, men i stedet for at løsne den spændte han båndet omkring roden endnu mere ind med en lille nøgle.

Jeg stønnede og pev lidt, men han blev ved indtil han ikke kunne stramme det mere. Min pik stod nu helt tyk og stiv ud i luften. Den havde i forvejen en blålilla farve og nu blev den næsten helt mørk. Han blev ved med at spørge mig om alt muligt mens han holdt øje med om pikken svandt ind.

Han satte en kæde fast i mine halsbånd løsnede mine ankler, men bandt dem sammen med en kort lænke. Så løsnede han mig fra stolen og trak mig med ud i køkkenet. Jeg kunne kun tage små skridt, men fulgte lydigt med. Han viste os rundt i huset og til stadighed kontrollerede han min pik. Endelig nåede vi soveværelset og med et smørret grin væltede han mig ned på ryggen i sengen.

Han bandt mine ben fast til gavlen så de var samlede og lænkede mine arme til hver side af sengen. Inden han låste mit halsbånd fast gav han mig masken på, uden gummibold heldigvis. ”Kan du nu ligge helt stille”, sagde han, ”Ja, mr brother”, svarede jeg.

Han gik ud af døren og kom tilbage med kameraet. Han tog en del billeder og jeg håbede ikke han ville vise dem til andre. Så satte han sig overskrævs på min mave og tog blusen af. Hun bøjede sig ned og kyssede mig på munden. Han var helt vild og åndede tungt.

Jeg længtes efter at mærke hans skød omslutte min pik og løftede underlivet. Han trykkede mig ned igen og lagde sig ovenpå mig, med pikken imellem mine balder. Jeg var ved at skrige, det var fuldstændigt vildt vidunderligt. Han gned pikken op og ned i min røv uden på bukserne og stønnede mig i øret.

Så gled han ned på siden og begyndte langsomt at kysse hele min krop fra halsen og ned. Han bed i mine brystvorter og fandt endelig vej til min pik, som han forsigtigt lod tungen strejfe. Jeg var helt vild, selvom jeg ikke kunne mærke hvor han rørte. Bare tanken var nok for mig. Han holdt den ene hånd om mine nosser og slikkede langsomt og blidt min pik.

Jeg spændte den så godt jeg kunne, men jernbåndene forhindrede ethvert udsving i hårdheden. Endelig tog han bukser og trusser af og satte sig lige bag min pik. Han kærtegnede den lidt endnu og lod den så glide ind i hans våde røv.

Jeg kunne ikke mærke ham. Kun på lårene og maven. Om han var inde i mig eller ej vidste jeg ikke. Den gjorde lidt mere ondt, når han sænkede sig end når han løftede sig, men ellers intet.

Det blev til lang tids elskov inden han var tilfreds.
Han sagde han ville gerne have sprøjtet sin sperm op i mig, men lige meget hvor meget lyst og begær og liderlighed han besad, var det umuligt. Han kom med et langt støn og blev længe siddende ovenpå mig, og efter nogen tid rejste han sig og tog sit tøj på igen.

Han bandt mine arme på ryggen, løsnede mine ben, men lod mig beholde masken på og pustede gummibolden op igen, så jeg ikke kunne sige noget. Han var tydeligvis tilfreds og slog mig hele vejen ind til stuen i røven med en ridepisk.

Han erklærede at jeg havde bestået den seksuelle test og bandt mig til den lave stol igen. Jeg hørte at han gik smånynnende rundt i køkkenet og satte flere ting på gulvet foran mig. Jeg vidste ikke hvad han nu kunne finde på og havde svært ved at vænne mig til at være helt hjælpeløs.

Hr. brother havde planlagt at tage et gipsaftryk af min pik og begyndte at smøre vaseline på den. Derefter blandede han gipsen med vand og lagde stykkerne omkring min pik. Der gik en time uden at han talte til mig og uden at jeg egentlig vidste hvad han lavede.

Da afstøbningen var fuldendt løsnede han et stykke af masken og gav mig mulighed for at se igen. Jeg blev igen fascineret af hans krop og udseende. Han fyldte gipsformen op med et eller andet kemisk lugtende og jeg sad og ventede, mens jeg skævede til sin pik. Jeg plejede at være stolt af den, men lige nu ville jeg gerne have den løsnet og blodtilførslen tilbage. Den var helt kold og jeg var ikke helt tryg ved om han nu passede ordentligt på den, så den ikke fik livsvarige skader.

Telefonen ringede og jeg benyttede igen lejligheden til at beundre ham bagfra. Pludselig fik hans stemme en hård klang og han vendte sig og så vredt på mig. Det gik op for mig efterhånden at det var pigen fra Spankingklubben han talte med og det lød som om hun fortalte at jeg havde gjort alt for at slippe for turen ude i byen, inklusiv seksuelle tilbud i stort omfang.

Jeg begyndte at protestere, men med gummibolden i munden blev det ikke meget bedre. Han afsluttede samtalen og gik meget langsomt over til mig. ”Jeg er næsten helt sikker på at jeg sagde til dig at du ikke måtte sige noget til pigen der klædte dig på og jeg er helt sikker på at jeg sagde at du ikke måtte sige noget uden at have fået lov.” Han gik om bag mig så jeg ikke kunne se ham. ”Jeg havde ellers tænkt at løse din pik, men det bliver nu en del af din straf. Jeg håber den kan tåle det.”

Han gik over og satte sig i sofaen lige over for mig og svingede den ene fod ind i mine nosser hele tiden, mens han talte videre. Jeg krympede sig ved smerten, men turde ikke protestere. Hvor var det uretfærdigt, kunne jeg bare få fingre i den kælling, så skulle jeg nok sætte hende på plads og hævne sig.

”Jeg tror det bedste vil være, hvis du får et par huskeklemmer på til i morgen og så må du gøre en ihærdig indsats for at gøre mig god igen. Skal vi sige indtil i morgen tidlig, når jeg vågner.”

Han rejste sig og hentede en pose med klemmer. Heldigvis var min pik og nosser så hårdt udspændte at der ikke var plads til klemmer, men han satte hele vejen tværs over mit bryst, fra brystvorte til brystvorte og han strammede alle mine remme en ekstra tand og pumpede mere luft i både dildoen og bolden i min mund.

Han rejste mig og lænkede mine hænder fast til halsbåndet foran og satte en kæde fast mellem mine albuer på ryggen og hofteremmen. Til sidst lænkede han mine ankler sammen med en lænke og satte klokken fast i min piercing i pikken igen.

Han trak mig med ned i kælderen og viste mig et stort tomt lokale som skulle gøres rent. Der var varmt vand og sæbe i fyrrummet og både vægge, loft og gulv skulle vaskes. Jeg fik anvist en stige og en gulvskrubbe og klud og fik besked på at gå i gang.

Jeg skyndte mig at begynde og hørte at han låste døren da gik op i entreen igen. Her stod jeg så, totalt fanget af ham på grund af hans veninde. Intet havde jeg kunne gøre, hverken fysisk eller verbalt. Jeg overvejede at fjerne et par klemmer efter at have ramt dem flere gange, men turde simpelthen ikke.

Det var meget klart for mig at lige meget hvor fri jeg blev Søndag midnat, så var det umuligt for mig at slippe ud af hans net indtil da.

Dette var min første oplevelse af slavens kedelige sider, nok ventede der en superlækker fyr ovenpå, men først skulle der gå en hel nat med smerte og næsten umuligt arbejde inden jeg fik lov at se ham og måske havde han flere torturagtige planer med min krop.

De tanker som før havde tændt mig, blev nu til uhyggelige forestillinger om smerte og ufrivillig tvang. Tænk hvis han nu slet ikke ville have mig, men bare eksperimentere kvit og frit med mig indtil jeg besvimede af smerte eller fik varige men. Jeg blev nødt til at stoppe mine tanker og istedet koncentrere mig om at vaske loftet.

Det var komplet umuligt at styre noget med så kort lænke mellem hænderne og der var mere vand på gulvet og mig end på loftet. Jeg blev nødt til at gøre det så godt jeg kunne, hvis der blev tid tilovers måtte jeg klatvaske hist og her til det blev pænt. Jeg var sikker på at det var en gammel kulkælder for der var meget beskidt.

Efter et par timer kom hr. Brother ned sammen med pigen fra Spankingklubben. Jeg ville gerne afbryde arbejdet, men turde ikke. Jeg stod på stigen og hun betragtede mig sukkersødt. Hun vidste godt at jeg kun stod der på grund af hendes løgn. ”Kom herned”, sagde hr. Brother. Jeg kravlede besværligt ned af stigen og gik over foran hende. ”På knæ”, sagde hun og jeg lagde mig lydigt på knæ.

”Jeg synes at det må være rimeligt at Henriette også for lov til at straffe dig for din ulydighed. Jeg er meget skuffet over dig og det her vil følge dig længe. Du kan åbenbart ikke være alene og uden lænker, men det bliver du heller ikke fremover. Nu gør du som hun siger, mens jeg venter ovre i hjørnet.”

Henriette beordrede mig til at bøje mig forover og gik om bag mig og begyndte at piske mig. Det gjorde meget ondt og indimellem hviskede hun i nit øre og lod mig forstå hvor meget hun nød at tage sig disse friheder i mit navn.

Da hun var færdig og min røv var brandvarm og glødende gik hun igen op i stuen. Hr. Brother blev lidt nede i kælderen og kærtegnede mig. Han var meget opstemt af, at have set mig blive pisket og han sagde det var bedst, at jeg skyndte sig og blive færdig og endnu mere smertefuldt fortsatte jeg rengøringen.

Det var en meget lang og ubehagelig nat. Jeg havde det fysisk dårligt og var træt. Endelig da jeg var færdig med halvdelen af min klatvask kom han ned og hentede mig. Han bemærkede at det så fint ud og trak mig op i badeværelset. Her lænkede han mig under bruseren og gav mig bindet for øjnene igen.

Jeg hørte at han tissede og han gav mig det at drikke. Jeg nød det absolut ikke og var godt sur, men inden jeg fik sagt noget havde han igen fyldt min mund med gummibolden. Jeg hørte at han tog sit nattøj af. ”Du vil vist efterhånden have godt af et bad, men først tager jeg klemmerne af dig og så skrubber jeg dig ren.”

Han fjernede under stor beklagelse fra mig klemmerne en efter en. De efterlod store mærker og det var meget smertefuldt. Endelig da den sidste var fjernet masserede han mærkerne og hev lidt i de vægte jeg næsten havde glemt sad i ringene i mine brystvorter. Nu kunne jeg tydeligt mærke dem. Han tændte for håndbruseren og lod de kolde stråler ramme min mave.

Jeg nærmest skreg og forsøgte meget voldsomt at komme fri. Han grinede. ”Tror du jeg vil bruge varmt vand til en slave”; sagde han. Han vaskede mig færdig og skyllede mig og begyndte at tørre mig. Min pik gjorde mere ondt i det kolde vand og klemme mærkerne trak sig også sammen.

Da jeg var tør løsnede han endelig remmen omkring roden af min pik og jeg mærkede at det begyndte at snurre i den. Han havde kun lige løsnet remmen nok til at der kom lidt smørevæske ud af pikken og han trak mig hen foran toilettet og lod mig falde på knæ.

Han trak mig helt hen til kummen og lagde mine nosser ind over kanten og lænkede mig fast til væggen, så jeg hverken kunne trække mig væk eller rejse mig. ”Nu må du gerne tisse”, sagde han. Jeg anede ikke hvor han stod, men han lagde mærke til at han stadig var i rummet. Der gik lang tid før jeg kunne og der gik lang tid inden jeg var færdig.

Min pik blev ved med at rejse sig når jeg tissede og derved blev passagen i mit urinrør endnu mindre. Efter et stykke tid gad han ikke vente mere og trak mig op og stå. Han vaskede min pik og lod mig komme med ind i køkkenet, hvor jeg fik ordre på at lave morgenmad inden jeg skulle gøre rent på badeværelset, rydde op i køkkenet og vaske op, ordne hans soveværelse og vaske lidt tøj for ham.

Det var stadig kun Lørdag formiddag og han gik i bad inden han tog i byen for at handle ind. Jeg spiste så godt jeg kunne og ryddede op.

Han havde igen strammet jernringen om min pik, så den stod stiv lige ud i luften. Desværre mistede jeg igen hurtigt følelsen i den efter den hårde nat og efter et par forsøg på at tilfredsstille mig selv opgav jeg. Det var også lidt farligt, måske ville han blive meget sur hvis jeg havde fået udløsning.

Istedet begyndte jeg at udføre de opgaver han havde givet mig Jeg forbandede kæden mellem hænderne og de små skridt jeg kun kunne tage. Han havde meget effektivt lagt beslag på mig, hele tiden blev jeg mindet om at det var ham der bestemte hvad, hvornår og hvordan jeg kunne nogen ting.

Jeg nåede at ordne køkkenet og badeværelset inden han kom hjem. Han var meget dejlig og jeg vidste at jeg nemt kunne blive forelsket i ham. Han havde stramme Levi’s og bluse på, og jeg kravlede på knæ hen foran ham.

Han var meget flot og jeg nød min stilling på gulvet. ”Ja, ja noget for noget”, sagde han og gik udenom mig. Han stillede varerne på bordet og sendte mig ind i soveværelset. ”Sådan en velkomst må du gerne vise mig fremover”, sagde han da han kom ind i soveværelset.

”Du er måske ved at vænne dig til at være min”, spurgte han. ”Ja, hr. Brother”, svarede jeg. ”Det var dejligt”, sagde han. ”Vi skal have sorteret vasketøjet fra kurven derovre, men jeg må hellere overvåge dig, så du ikke oversavler mit tøj.

Du ville vel gerne have udløsning, hvis det stod til dig selv og du er vel pervers nok til at ligge med næsen ned i mine underbukser og fantasere om mig, ikke. ”Ja, hr. Brother”, svarede jeg og blev rød i hovedet.

Jeg begyndte at tage tøjet op fra kurven og måtte sande at han havde ret, aldrig før havde jeg set så meget lækkert tøj på en gang. Han styrede sorteringen og viste mig vejen til vaskemaskinen og hvordan den fungerede. Så blev jeg sendt ind i igen for at rede seng og bagefter var det køkkenet og badeværelset som skulle rengøres med vand og sæbe.

Jeg gjorde mit bedste med min begrænsede frihed og tænkte meget på ham. Skulle jeg sige ja til ham og hvad indebar det mon. Jeg ville gerne spørge om en hel masse, men måtte vente. Hvis han var så slem altid vidste jeg ikke om jeg kunne holde til hans fantasier.

Godt nok er jeg meget pervers og har også ideer om meget mere farlige og vilde ting, men det var mere intenst når jeg var helt overladt til ham og ikke vidste hvad der skulle foregå.

Jeg kunne selvfølgelig heller ikke kæle for min pik hele dagen, og jeg måtte vænne sig til at den var stiv hele tiden. Det var også dejligt, jeg havde bare ventet noget mere, men i bund og grund var det også mit ønske at blive brugt på andres bekostning uden selv at kunne få noget ud af det.

Jeg var i syv sind og han vidste det garanteret godt. Da jeg var færdig i badeværelset bød han mig på mad. Jeg var meget sulten og spiste hurtigt den smurte mad.

Jeg fik lov til at lægge mig på knæ ved siden af hans stol, og han holdt den store hånd hårdt om min pik og kontrasten mellem min store stive pik og hans smukke krop var næsten for meget. Til sidst måtte jeg lukke øjnene og jeg næsten græd af uforløst begær efter hans krop.

Han sparkede mig pludselig hårdt i skridtet og sagde hårdt jeg skulle fortsætte med mine opgaver og gøre køkkenet i stand og ordnede resten af vasketøjet. Jeg havde ikke den store fornemmelse af tiden, men klokken var vel omkring 18.00 da jeg var færdig og blev sat i den lille stol foran sofa’en, mens han tjekkede mit arbejde.

Der gik lang tid og jeg brød mig ikke om at sidde så fastspændt. Det var bedre at kunne bevæge sig, selvom jeg ikke kunne bestemme selv. Endelig kom han tilbage og bortset fra enkelte detaljer var han tilfreds. Han satte sig i soafa’en og besluttede sig for at lade mig sidde og selv lave aftensmad, men jeg fik en lille forsmag på hvad der ventede mig, hvis jeg sagde ja til ham.

Han havde en videofilm med nogle meget ekstreme optagelser af en slave som blev misbrugt på det groveste af sin hersker. Det gøs i mig flere gange og det hjalp ikke særlig meget at hr. Brother kom hen til mig flere gange og nev i mine brystvorter og kyssede mine ører.

Denne sukkersøde måde at kærtegne mig på mens jeg var fuldstændig fanget og bundet og i hans vold, virkede endnu stærkere end hvis han havde pisket mig til blods.

Han nød at se mig bange og jeg var bange for ham. Han virkede djævelsk udspekuleret og endnu engang blev jeg meget i tvivl. Endelig var filmen forbi og han gav ham masken på med gummibolden i munden og pumpede den hårdt op.

Jeg sad og ventede på hvad der nu skulle ske og hørte at han gik rundt omkring mig. ”Jeg kan se på dig at du blev chokeret”, sagde han. ”Du skal ikke være bange, det er en del af mine fantasier ikke noget jeg vil byde dig, men du skal vide hvor ekstremt jeg tænker. Nu kan du sidde her lidt og tænke over filmen, men glem mig ikke.”

Han satte igen klemmer på mine brystvorter og jeg glemte ham absolut ikke. Efter aftensmaden ryddede jeg igen op i køkkenet og da jeg var færdig, fik jeg hofteremmen med dildoen på og blev placeret i stolen foran sofa’en.

Han pumpede dildoen op og gav mig maske og gummibold på og jeg sad nu igen afventende foran ham med pikken lige ud i luften og følte mig virkelig som hans slave. Denne aften ville han lege lidt med mig, tiden gik hurtigt og jeg skulle snart svare ham, ellers ville han tortere min pik sønder og sammen, så jeg ikke kunne få rejsning i et par uger, men det vidste jeg selvfølgelig ikke.

Han hentede et lille oste-rivejern og satte sig over ved mig. Langsomt kørte han det rundt om mit pikhoved uden at trykke særlig hårdt, men alligevel blev jeg mere og mere rød. Jeg kunne godt mærke noget skarpt på pikken, men anede ikke hvad eller hvor det var. Det gjorde ret ondt, men ikke nok til at jeg ville klage mig.

Jeg havde ikke fået særskilt ordre til at tie stille ligesom slaven på filmen, da herskerinden stak lange nåle gennem hans pung, men jeg identificerede sig alligevel med den anden slave og ville prøve at se hvor langt han kunne gå. Hr. Brother blev roligt ved. Ind imellem rev han lidt på min pung og kærtegnede min krop og det var en underlig blanding.

Hver gang han holdt op slappede jeg af og hver gang han gik i gang igen føltes det som om han trykkede ti gange hårdere end da han holdt op.

Til sidst måtte jeg vride sig i et forsøg på at få ham til at stoppe. Han stoppede ikke men roste mig for hvor længe jeg havde holdt ud og så gik han for alvor i gang. Han kørte rivejernet hårdt rundt på hele mit pikhoved indtil det var lige før det blødte. Hovedet var helt rødt over det hele og han fortsatte ned langs pikken indtil den havde fået samme tur.

Jeg skreg inde i masken og tårene trillede ud af mine øjne, men der var absolut ingen nåde hos ham.

Han satte sig igen i sofa’en og trak sin stol helt hen foran mig og lagde sine bare fødder på min mave. ”Nu skal du lære et par sætninger udenad, som du kan øve dig på i tilfælde af at du vælger at blive min slave. Du skal høre godt efter og lære dem udenad til jeg kommer tilbage. Den første lyder;

1. Det gør mig lykkelig at være Din slave
2. Jeg vil frivilligt adlyde Dig i enhver henseende
3. Jeg har ingen ret til at bestemme over min krop
4. Jeg vil aldrig kunne få sexuel tilfredsstillelse hos andre
5. Jeg vil modtage enhver afstraffelse som Du finder nødvendig

Han sagde dem kun en gang. Jeg vidste ikke hvor længe jeg havde, men han tændte for fjernsynet og lod benene hvile op min mave. En gang imellem lod han dem vandre rundt til min pik og nosser og til mine ringe i brystvorterne og min hals.

Efter et stykke tid fjernede han gummibolden og lod mig drikke lidt af hans urin for at skylle munden. Jeg burde endnu engang føle mig ydmyget, men var for koncentreret til at tænke over det. ”Er du klar til at bekende dig til mig”, spurgte han og lænede sig frem og satte en kæde i hver af hans ringe i brystvorterne.

Han lænede sig tilbage og hev i kæderne. ”Jeg venter”, sagde han. ”Nummer 1, Det gør mig lykkelig at være Din slave. Nummer 2, Jeg vil frivilligt adlyde Dig i enhver henseende. Nummer 3, Jeg har ingen ret til at bestemme over min krop. Nummer 4, Jeg vil aldrig kunne opnå sexuel tilfredsstillelse hos andre. Nummer 5, Jeg vil modtage enhver afstraffelse som Du finder nødvendig.”

”Mener du det”, spurgte han og lod kæderne svinge i luften. ”Ja, hr. Brother”, svarede jeg.

”Du huskede det. Det var godt – men det var ikke så godt med bud nr.4. Vil du prøve igen eller synes du også at det er for sent at redde det.” han lod mig ikke svare men hev meget hårdt i kæderne og jeg vidste at jeg var på tynd is og måtte vente.

”Du siger at du vil modtage enhver afstraffelse som jeg finder nødvendig. Det er jeg glad for at høre for når du ikke kan huske det 4. bud, må jeg straffe dig.”

Han pumpede igen bolden op i min mund og rejste sig. Da han kom tilbage hviskede han det rigtige i mit øre og lod mig forstå at han ville høre ham igen senere i alle 5 bud. Så gav han mig et kondom på som var fyldt med parfume ude i spidsen. Det sved og brændte i hele min pik efterhånden som parfumen rendte ned til mines nosser.

Han tyssede på mig og vendte tilbage til fjernsynet med fødderne på min mave. Jeg var ikke sikker på at jeg kunne klare det her. Smerten var ulidelig langvarig, det blev ved med at brænde overalt og jeg sad meget uroligt og kunne slet ikke tænke på hans bud. Det føltes som en evighed da det værste endelig fortog sig lidt og jeg kunne trække vejret normalt igen.

Der måtte have gået et par timer og jeg havde ondt over det meste af kroppen. Det værste var min pik, den gjorde meget ondt og jeg begyndte at tvivle på om det virkelig var min drømmefyr, der sad foran mig.

Det virkede også i mine ben og arme og mine balder var næsten følelsesløse. Endelig slukkede han for fjernsynet og hørte mig i buddene igen. Jeg kunne næsten ikke sige dem af bar overvældelse over de smerter jeg havde, men fik sagt det helt rigtige denne gang. Han lykønskede mig og spurgte mig inden han løsnede mig om jeg ville sove ved siden af ham eller på gulvet i kælderen.

Jeg ville selvfølgelig gerne ligge ved siden af ham.
Han løsnede mig fra stolen, lænkede mine ankler sammen og mine hænder foran til halsbåndet og trak mig med ind i soveværelset. Jeg blev lagt på ryggen og han spændte 1 rem om mine ankler og 1 rem om mine lår lige over knæene, så mine ben var helt samlede.

Jeg blev lænket fast til sengegavlen og han lænkede ligeledes mit halsbånd fast til hovedgærdet. Nu lå jeg helt udstrakt og det sidste han gjorde var at føre mine hænder ned til mine hofter og lænke hvert håndled fast til jernbåndet om min pik.

Han sørgede for at der gik en rem både over og under mit lår så jeg ikke kunne flytte mine hænder ved at løfte mig og der lå jeg så med maske, bold og dildo og forberedte mig på endnu en nat uden søvn. Han gjorde sig færdig på toilettet og kom ind og lagde sig helt tæt op ad mig og begyndte at røre min forsvarsløse krop.

På en måde nød jeg hans kærtegn fordi jeg vidste at jeg var helt blottet og ude af stand til at kæmpe imod hans begær efter min krop og på den anden side var jeg så udmattet at jeg slet ikke havde lyst til at fortsætte legen mere. Jeg havde ikke nogen chance for at sove igen og mine grænser og tærskler var allerede langt overskredet.

Søndag morgen lå jeg længe og ventede på at han skulle vågne. Jeg ville ønske at jeg havde mødt ham normalt og kunne vække ham med blide kærtegn og mærke hans varme krop under dynen. I stedet lå jeg og var sikker på at min pik ikke kunne tåle at være så stramt snøret ind, at jeg var vågnet mange gange i løbet af natten. Hele min krop mærkede også og jeg var i stadig kamp for at undertrykke smerten og indespærringen.

Endelig vågnede han og jeg håbede at han ville løsne mig bare en lille smule, men igen blev jeg overladt til hans umiddelbare behov for sexlege og måtte vente. Jeg var rigtigt nok meget varm og vild og han red mig i lang tid, mens jeg nærmest skreg over smerte i pikken og den uudholdelige fastsnøring af min krop.

Han vidste det godt og løsnede mig forsigtigt og lod mig få den smule bevægelsesfrihed at få hænderne lænket fast på ryggen uden kæde mellem albuerne og lod mine ben være frie.

Han fjernede masken og gummibolden og nu håbede jeg bare at han også ville løsne min pik. Han befalede mig til, at rejse mig op og langsomt fik jeg gang i kroppen igen.

Han beordrede mig hen foran sig på sengen., hvor han satte en lænke fast i ringen i mit pikhoved og trak mig efter sig ud på badeværelset. Her fik jeg lov til at ligge på knæ foran hans pik og drikke hans urin.

Jeg dristede mig til at slikke hans pik ren, men blev hurtigt stoppet med den besked at det havde jeg ikke gjort mig fortjent til det endnu.

Endnu engang blev jeg lænket foran toilettet på knæ og han løsnede min pik indtil jeg kunne tisse. Det var en meget øm og opsvulmet pik jeg havde og jeg vidste faktisk ikke om den var stiv eller ej. Der var så lidt følelse i den at det kun var det kolde vand han rigtig kunne mærke.

Heldigvis spændte han den ikke ind igen, men han lænkede mine hænder fast til halsbåndet og trak mig ved lænken i mit pikhoved ud i køkkenet, hvor jeg lavede morgenmad til os begge.

Jeg havde meget lyst til at snakke, men da jeg ikke havde fået lov holdt jeg mund. Det viste sig at være klogt for han holdt mig under konstant opsyn og enhver fejl ville blive straffet. Resten af eftermiddagen fik jeg lov til at gå rundt og gøre lidt rent og rydde op efter ham.

Jeg lavede kaffe og serverede for ham og indimellem modtog jeg hans kærtegn. Han trak mig også med ned i kælderen og tog nogle mål af mig til forskellige torturredskaber. Det var hans plan at indrette rummet til en SM-kælder med alle mulige indretninger og redskaber.

Jeg blev mere og mere urolig eftersom tiden gik og han ikke gjorde tegn til at kræve et svar af mig, men sidst på aftenen spændte han mig fast i stolen igen og gav mig maske og gummibold på og begyndte endnu engang at spænde min pik hårdt ind.

Han satte både klemmer i mine brystvorter og hængte vægte i mine ringe og satte lænker i ringene, så jeg fik tårer i øjnene første gang han trak i dem.

Jeg troede han ville kontrollere mig fra sofaen, men i stedet satte han lænkerne fast i en krog i loftet og kortede dem så meget af, at jeg blev nødt til at strække mig alt det mit halsbånd tillod fra stolen.

Benene spredte han til det maksimale med en stang og mine nosser blev også spændt ind til han ikke stramme jernbåndet mere. Det gjorde meget ondt og jeg fik næsten kvalme. Både gummibolden og dildoen blev pumpet op til det yderste og endelig til sidst strammede han alle remmene.

Det var meget pinefuldt for mig som slave, og jeg kunne ikke sidde sådan ret længe. Nu var tiden kommet til det endelige svar og jeg fik lov at sidde og beslutte mig mens han hentede nogle ting til mig hvis jeg sagde nej.

For at give mig en lille forsmag satte han sig i sofaen og begyndte at sparke til mine nosser. Han sparkede ikke særlig hårdt, men jeg vred mig i smerte hver eneste gang.

Han bøjede sig frem og konstaterede, at jeg var pivet og begyndte at spænde min pik endnu hårdere ind. Desværre var den ikke helt faldet til normal størrelse og den blev langsomt mere og mere stiv af hans berøringer.

Han legede med mig og jeg vidste det godt, men jeg vidste også at jeg intet kunne stille op. Jeg var rædselsslagen over hvad han kunne finde på, både som belønning og som straf.

Jeg havde troet at jeg ville få mulighed for at svare ham direkte, men han lod mig vente og vente mens han pinte mig mere og mere. Der var ingen forløsning for mig og han hentydede til videofilmen flere gange, for han kunne jo lige så godt eksperimentere på mig, hvis han ikke skulle bruge mig mere.

Jeg mærkede at han begyndte at sætte nåle i min pik. Lange knappenåle blev langsomt stukket ind til den lignede et pindsvin. Jeg tændte mærkværdigt nok på det og besluttede at jeg gerne ville være hans. Det var en lang drøm som endelig syntes at gå i opfyldelse og jeg begyndte at mumle højlydt i min maske.

Det faldt ikke i god jord i første omgange og jeg indkasserede 10 hårde slag på nosserne, som fik mig til at græde, men jeg blev ved i håb om at han ville høre på mig.

Han indvilgede i at høre på mig, hvis ubetinget jeg gav ha, fri rådighed til at torturere mig bagefter. Jeg måtte sige ja og fik endelig lov til at vedkende sig til ham......

Godt sagde han og befriede mig så og tog nålene ud af min ømme pik, det er nu midnat og til mandag morgen skal du have lov at hænge og glæde dig over dit frivillige valg, inden du får lov at gå hjem hvor du skal pakke alle dine ting ned i kasser, og gøre klar til at du flytter ind som slave hos mig.

Jeg fik en gagg i munden så jeg ikke kunne takke, og så blev jeg befalet ned i en stor sæk der lå på gulvet. Sækken blev lynet til og der blev spændt lange læderremme stramt om sækken, så jeg lå fuldstændig urokkelig over hele kroppen og svinebundet i sækken.

Sækken blev forsynet med nogle metalringe. Ved skulderen blev fastlænket to kæder, så jeg kunne trækkes op i en kæde til en talje der hang i loftet, så jeg blev løftet fra gulvet og hang til sidst i oprejst position.

Efter det fandt hr. Brother mere reb frem, og i små ringe der var i sækken, blev sækken bundet fast til en ring i væggen i hver side af rummet.

Jeg var nu helt hjælpeløs, svinebundet med stramme reb, indelukket og hårdt indpakket i en sæk der var fastgjort så jeg sad total urokkelig lukket inde i sækken.

Lyset blev slukket og døren lukket, så jeg hang helt i mørke i den varme sæk under loftet, uden mulighed for at få meget søvn.

Efter mange timer blev sækken sænket ned på gulvet, og jeg fik hænderne bundet på ryggen og et reb blev lagt om halsen, og jeg blev befalet at kravle hen til en bænk hvor jeg blev spændt fast på ryggen på bænken, med hovedet nedad og med fødderne hævet så de var over højden på brystet og hovedet.

Hænderne blev bundet sammen under bænken, og jeg så Henriette den tøs tog noget pasta med sovs, nødder og rosiner som blev pureret og hældt i en hvis kande der blev sat på gulvet ved siden af bænken.

Placeret med hovedet ned mod gulvet for enden af bænken kom min ejer og holdt hårdt fast i mit hoved i et jerngreb, og så kom Henriette fra klubben i en hvid kittel og førte en slange gennem munden og halsen ned i min tomme mavesæk, og så begyndte hun langsomt at fodre mig med den purede mad, som langsomt gled ned gennem slangen og ned i mavesækken på mig.

Jeg pustede og forsøgte at vride mig fri, og da jeg havde gjort det er par gange hev hun slangen op fra mavesækken og ud af munden på mig. Da den var helt ude, låste de mig helt fast i stramme remme på bænken, inden hun igen tvang slangen ned i mavesækken så de igen kunne tvangsfordre mig.

Jeg troede jeg skulle kvæles, og det tog meget lang tid at få hele maden spist, men der var ingen mildhed overfor mig fra Henriette eller hr. Brother, som havde den totale magt over mig som ussel fange.

Jeg var totalt berøvet min frihed og de næste timer blev jeg pisket med ridepisken hver gang jeg var ved at falde i søvn.
Efter mange timer på bænken blev jeg endelig løsnet fra bænken og blev i stedet fastspændt på en skråtstillet bordplade med benene over hovedet og herefter lagde de en klud hen over ansigtet, så at næse og mund var tildækket.

Derefter åbnede Henriette den djævelske tøs for en vandhane lige over hovedet og kluden, så vand langsomt ramte kluden, så det blev umuligt at trække vejret.

Derved simuleres de en drukning der skulle få mig til at gå i panik, og de lod vandet løbe ca 1 minut og lukkede så for vandet i lidt tid, og åbnede så igen for vandet, og sådan blev de ved til, til jeg til sidst holdt min mund og opgav at skrige og græde, og han sagde hånligt nu har du lige fået en forsmag over nogle af de forskellige former for tortur du i fremtiden skal glæde dig over som slave hos mig sagde hr. Brother

Henriette løsnede mig fra pladen og gav mig et par tætsiddende løbebukser på og kondisko. Bukserne snørede hun ind så de afslørede min halvstive pik og løftede nosser.

Min mund blev fyldt med en oppustet gummibold, og jeg fik min slave maske stramt på hovedet, så jeg kun åndede tungt gennem de 2 huller under mine næsebor.

Mine håndled blev spændt fast til den anden arms albuer bag min ryg og mine ankler blev lænket sammen, og jeg havde en lænke i mit halsbånd og ned til armene, så jeg kunne ikke gøre meget uden at det gjorde ondt i min krop.

Hr brother tog mig så med ud til hans mountainbike, hvor kæden om min hals blev lænket bag, og så kørte langsomt gennem byen med mig småløbende for at følge med og han valgte med vilje en omvej, så mange fik set hans nye bytte.

Godt forpustet nåede vi hjem til mit hus hvor tomme flyttekasser stod klar, og jeg fik besked på at alle mine ting skulle jeg pakke ned, og så ville de blive solgt på auktion, for jeg har ikke ret til at eje andet end hvad hr Brother bestemmer.

Jeg blev låst fast i en lang stålkæde, og hr. Brother tog et kyskhedsbælte frem som jeg fik låst mine nosser og pik inde, så jeg ikke kan lege med mig selv, og efter det løsnede hr. Brother mine hænder og sagde jeg ville blive ført bort når jeg havde pakket alle mine ting ned i kasserne og auktionshuset havde hentet mine ting.
Hr Brother gik og jeg var klar over jeg fra nu af havde fået et nyt liv som slave hos hr. Brother, uden andre rettigheder end hvad hr. Brother befaler mig.
Kommentar