Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Benjamin 1

Karakter: 5.1/13
Visninger: 15571

Af: Boylover.

Læs flere noveller af:
» Boylover.

Skriv til:
» Boylover
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Første gang
Jeg er en moden fyr på 49, Jeg har, siden jeg selv var 14, haft ”smag” for denne årgang. Det er heldigvis sket en del gange at jeg har været heldig. Dette omhandler en af disse gange!
Jeg sad hjemme i min stue en aften og så TV. Pludselig ringede det på døre!
Jeg gik ud og åbnede døren og der stod en ung gut på knapt 15. Han spurgte om han måtte komme indenfor. Det fik han naturligvis lov til.
Vi gik ind i stuen og jeg spurgte ham om hvad det gik ud på. Han sagde at han havde hørt at jeg var til fyre og var god til at give Blowjobs. Jeg gav ham ret i begge ting og spurgte om det var noget for ham.
Jeg vil gerne prøve at få suttet pik af en voksen fyr, sagde han.
Det vil jeg skam gerne være behjælpelig med svarede jeg ham.
Han tog sin T-shirt af og stod nu med bar og muskuløs overkrop og hans bule i bukserne afslørede at han var tændt.
Han kom hen til mig og jeg kyssede hans unge krop og tog hænderne ned i hans bukser og kunne mærke hans meget stive pik. Jeg tog den frem og kørte lidt på den. Den stod nu endnu mere stiv ud i luften. Jeg tog den i munden og suttede den på ham til den sprøjtede i min mund. Jeg slugte hver en dråbe og sagde at det havde været rigtig skønt, hvilket også var korrekt. Jeg kyssede ham blidt på munden og sagde til ham at hvis han fik lyst igen en anden gang var han altid velkommen. Han sagde at det nu var ret sent og han ville gå hjem. Han klædte sig på og gik fra mit sted.
Efter 3 dage var han der igen og sagde at han var liderlig igen og at jeg meget gerne måtte sutte ham igen. Han smed nu alt tøjet og stod totalt nøgen foran mig. Jeg nød hver centimeter af hans unge og totalt glatte krop.
Jeg tog hans pik i munden igen og suttede ham stiv og så legede min tunge med hans nosser og pikhoved. Han spurgte om der var mere. Jeg bad ham vende sig om og kyssede hans ryg og balder og slikkede hans revne og hans hul.
Han var nu meget tændt og spurgte om han måtte røre min stive pik. Det var absolut i orden!
Han tog fat i den og spillede på den. Jeg bad ham stoppe da jeg ellers ville sprøjte på ham. Det mente han kunne være frækt og spillede den endnu mere. Jeg sprøjtede ham på brystet og skyndte mig ned og slikkede ham ren og fortsatte bagefter med at sutte hans meget stive pik. Der gik ikke længe inden den, som sidst, sprøjtede mig i munden. Jeg slugte hver en dråbe fra hans pik.
Vi blev hurtigt enige om at det burde gentages snarest.
Der gik kun 2 dage så var han tilbage igen.
Vi klædte os hurtigt af og kyssede og nussede hinanden. Vores pikke var hurtigt meget stive og han spurgte om jeg ville prøve at bolle ham. Det ville jeg, naturligvis, gerne. Jeg sagde at han skulle slappe helt af da det ellers ville gøre ondt. Jeg tog noget creme på min finger og stak den op. Det gik godt. Så prøvede jeg med to og kort efter med 3 fingre. Da han kunne klare dette uden brok vendte jeg ham om og kyssede ham og satte min pik mod hans røv. Han stivnede da det åbenbart var en uventet følelse. Han slappede dog meget hurtigt af og jeg stak den en cm ind i ham. Han stønnede og bad mig vente. Det gjorde jeg så et øjeblik og lod den derefter komme lidt længere op. Da den var halvt inde i ham kneppede jeg hans dejlige stramme hul indtil jeg sprøjtede oppe i ham. Jeg lod den være der et øjeblik og trak den så langsomt ud igen. Det var han helt vild med. Han spurgte og jeg nu ville sutte hans pik da den var ved at komme. Det gjorde jeg med glæde. Efter vi havde slappet af en halv times tid hvor jeg kælede for ham og kyssede ham var han klar igen. Han spurgte om han måtte prøve at bolle mig nu?
Det måtte hen MEGET gerne. Han gjorde som jeg havde gjort på ham og han kørte løs indtil han kom med et skrig inden i mig. Det føltes bare så godt.
Han er nu 17 år og kommer her stadig ofte og ”får taget trykket”!
Jeg elsker simpelthen Benjamin så meget.
Han har 2 gange haft en ven med heroppe hvilket heller ikke var dårligt. Det kommer i næste novelle.
Kommentar

Navn:baldur
Dato:10/02 2016
 
Navn:jdoe
Dato:12/02 2016