Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mand på 39 mødes med knægt

Karakter: 4.0/2
Visninger: 5283

Af: tlid76.

Læs flere noveller af:
» tlid76.

Skriv til:
» tlid76
Jeg har, som så ofte før siddet og chattet hele aftenen. Men må dog have øvet mig en smule, i at begå mig på chatten, for jeg havde på det sidste haft ret så mange yngre frække knægte og fyre til sex, uforpligtende, enten ude i det fri, hjemme hos dem eller hos mig. Jeg bor alene, så det er nemt.
Havde skrevet sammen med Rasmus, som er en ung fyr, på 19 år, tynd, Ca. 175 høj 55 Kg. mørkeblond, drenget og lækker...Det er hans besøg hjemme hos mig jeg vil fortælle om, det blev mega frækt og fedt for os begge....Jeg hentede ham i bil, Ca .20 min kørsel fra mit hjem, vi talte om alt og intet, under kørslen, jeg pillede lidt, og når vi kunne komme til at kysse, kyssede vi, han sad der lige ved siden af mig, fantastisk, jeg var sgu så pisse liderlig efter ham.Han sagde at han gerne ville i bad, når vi ankom, så han tog et bad, kom ind og lagde sig på sengen, med håndklædet omkring livet, kunne se hans stive pik...uhmmm... Han fik massage på hele kroppen, ryg, balder ben, mave, nakke altså hele vejen rundt, han blev forkælet med berøring og med jævne mellemrum fik han suttet sin pik slikket nosser og leget med hans hul... Så gik vi systematisk igang med at, først slikke hans røv og tungekneppe så dybt jeg kan, varme røvhullet op, pirre hullet...den lille plug vibrerer først udenpå og på pik og nosser og kom så op i ham, imens fik han suttet pik og nosser, blev slikket på bryst mave, hals bag ørerne..... han lå der på sengen i næsten 2 timer, var ved at komme flere gange og lå desperat liderlig efter at blive rørt ved ligemeget om det var hans pik røv, mave, bryst eller.... så fik han den lidt større, men stadig Alm. vibrator op og den fik ham helt op i gear, lå og bad om at blive suttet til udløsning og blev pirret i lidt tid for endelig at få vibratoren fuldt og hårdt ind og ud imens pikken blev suttet til den pumpede min mund fuld af sæd.
Efter en pause og endnu et bad, denne gang sammen, hvor vi vasker og skrubber hinanden, startede legen igen, i samme stil som vi begyndte dog også med min pik oppe i ham i flere omgange og nogle gange pik plus lille plug, jeg tømte mine nosser dybt i hans lille frække drengenumse, trak stille min pik ud og lå nu godt tilfreds og malkede hans pik helt tom, imens jeg så min egen sperm komme drypvis ud af hans brugte røv.. Han vil mere og vi aftaler at det bestemt ikke er den eneste gang vi ses, Rasmus er nu 21 og han kommer af og til og vil lege, jeg er vild med det og vil bare have flere legekammerater.... Vil fortælle om en anden legekammerat, Jonas på 16, i en anden historie...... er du frisk på at lege sammen og er du 18 eller yngre, normalt bygget, tynd eller spinkel, så kontakt mig gerne..... tlid76@hotmail.com
Kommentar