Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Klokken blev 14

(Stefan)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5647

Af: DL.

Læs flere noveller af:
» DL.

Skriv til:
» DL
Tags: Urin, Offentligt og Onani
Mandag brev til tirsdag, til onsdag og til torsdag formiddag, før jeg stødte på Stefan igen. Stod i vores køkken da han kom ud og vi hilste pænt på hinanden. Vi talte lidt om weekenden, ugen der var gået, og ja, løst og fast. Til slut i samtalen sagde Stefan: "Håber vi holder fast i vores nye tradition i morgen." mens han smilede, tog sin kaffekop og gik videre. Der gik ikke mange sekunder, før signalet var sent og blodet strømmede til pikken - jeg var klar.

Jeg kunne næsten ikke falde i søvn den aften, og jeg kunne mærke hvordan tankerne hele tiden faldt på Stefan. Jeg glædede mig meget til den fredags øl, og efter frokost kunne jeg ikke samle tankerne på andet end Stefan. Kunne ikke gå i gang med nye opgaver, så jeg gik ud for at finde noget adspredelse indtil klokken blev 14.

Klokken var endelig blevet fem minutter i to, og jeg havde været klar den sidste time, bare surfet rundt og få tiden tiden til at gå. Havde haft en halvfed på, stive brystvorter og mit åndedræt havde forandret sig. "Er det nu?", sagde hans dejlige mørke stemme ind i min øregang. "Ja, jeg skal lige være færdig, så to minutter, så er jeg klar." Stefan nikkede og gik hen mod elevatoren. Jeg fik røven med mig, og var derhenne i løbet af 30 sekunder. Vi var bare os to i elevatoren, og dørene nåede lige at lukke, før hans stemme igen kildede mig i ørerne. "Hvor længe har du siddet og ventet?", mit sind forstod ikke, hvordan han så tydeligt havde gennemskuet mig, og mine tanker. "Alt for længe", var mit kække svar. Vi smilede til hinanden.

De andre fra vores afdeling var allerede godt i gang, da de jo havde for vane at smutte kl. 13, og efter et par øl, sad Sune, Stefan og jeg tilbage. Jeg var så klar, så ventede bare på Sune smuttede, men det gjorde han er ikke, og nu skulle jeg altså pisse. Jeg rejste mig og satte kursen mod toilettet, tog plads ved det samme urinal som sidste fredag, fik pakket min pik frem, satte gang i strålen, da døren gik op. Han var også klar, fik pakket den ud, men han skulle ikke pisse, så Stefan gik lige til sagerne, bankede sin slappe pik lidt imod urinalen og begyndte at spille den af. Jeg var bagud, men ret hurtigt fik jeg stiv pik ved synet af ham, og forsøgte at følge med. Jeg kan ikke huske, hvor mine tanker var, men pludseligt mærker jeg, at han tager fat om mig, spiller mig langsomt, samtidig med, at han stadig spiller sig selv ret hårdt. Jeg giver helt slip, og nyder det, nyder hans berøring, og mærker hvordan jeg belønner hans bevægelser, ved at lade prespermen flyde ud, og gøre min streng dejligt våd.

Jeg mærker, hvordan Stefan kort giver slip, lader et par fingre glide hen over min streng, tager noget af min presperm med sig, og laderne sine fingre finde vej til sin mund. Jeg står der, der på et toilet på vores fredagsbar, med min lækre souschef, og han tager min presperm. "Du smager skønt", siger Stefan. Vi smiler, og det giver et lille gib i mig, da han igen tager fat om min ret våde, stive og sprøjteklare pik. Tror han fornemmer, at mine store nosser er ved at trække sig sammen, for han giver slip på sig selv, og den venstre hånd, nærmer sig mig. Jeg når ikke at se mere, for jeg nærmest sortner i det jeg skyder kaskader af varm, sød, fyldig og opsparet sperm af sted, ud i urinalen og jeg stønner højlydt - jeg er helt tom.

Jeg får åbnet øjnene, og ser at Stefan står ved siden af mig. Vi smilede. Hans venstre hånd var totalt sat til i mine kaskader af sperm, og førte den nu den spermfyldte hånd hen til sin egen pik. Her tog han fat om den, spillede den meget kratigt, til han nærmest brølede sin orgasme ud, og lod sin færøske sperm flyde ud, udover hans hånd og mit sperm. Vi var begge helt tomme, udmattede og klar til at snuppe den sidste øl, inden weekenden kaldte. Jeg kunne næsten ikke vente til, at det igen blev fredag, da vi gik ud ad toilettet. Jeg var sku begyndt, at blive lidt afhængig af vores fredagsøl.
Kommentar