Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forsøg på at tage magten fra Per - del 11

(Forsøg på at tage magten som slave fra Per - del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 5685

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Voldtægt, S/M & Fetish, Sport, Natursex, Første gang og Bondage
På besøg hos bonden og koen i stalden

Efter nogen tid kom han og tog hætten af mit hoved og løsnede kæderne jeg var låst fast i, og han tog mit så fat i nakken og trak mig ud i bilen og sagde jeg skulle køre ham over til bonden med køer som jeg kendte fra arbejde.

Da vi kom der over kaldte han på bonden og sagde han skulle komme og hjælpe med at få tyren på plads.

Han kom ud på gårdpladsen med en stor sæk, som jeg straks så var både våd og belortet.

Han sagde stil dig ned i den her sæk.

Jeg stillede mig lydigt ned i sækken, og fik så besked på at sætte mig på knæ nede i sækken, med hænderne låst på ryggen i de stramme håndjern.

Bonden trak hurtigt sækken op over mit bryst og hoved, og pressede en pille ned i halsen på mig inden han bandt sækken stramt til, og til sidst mærkede jeg reb blev bundet stramt om sækken, så jeg lå som en rullepølse i sækken.

Jeg mærkede jeg blev sat på en sækkevogn og kørt ind i kostalden, hvor jeg blev smidt ned i grebningen bag en af de store køer, inden Per og bonden gik.

Efter lidt tid mærkede jeg den underlige fornemmelse mellem mine ben. Min pik er begyndt at vokse lidt, jeg er ikke det mindste liderlig, men alligevel begynder mit lem at erigere.

Hvad fanden sker der? Jeg prøver at holde vejret, så jeg kan høre andre lyde end mit eget fnysende åndedræt gennem den skide våde sæk.

Mit lem vokser stadig, det gør mere og mere ondt, jeg kan mærke hvordan det dunker og blodet forsøger at pumpe det yderligere.

En skarp smerte fra håndledende minder mig om at jeg ligger hjælpeløst fanget i samme sæk, som jeg før har moret mig over Per lå i, så jeg vidste hævnen var hård og sød.

Jeg forøger at vride mig i sækken, hvor er dette her bare en modbydelig stilling at ligge i - det er jo nærmest tortur.

Mine fødder smerter, mine håndled smerter, mine hænder snurrer og smerter og er helt kolde af blodmangel. Og mit lem stritter lige op i den blå luft. Det er en ydmygende stilling at ligge i.

Jeg ved ikke hvor længe jeg lå bag koen, men efter nogen tid mærkede jeg koen pissede og sked ned på sækken jeg lå i, og jeg følte virkelig jeg var et klamp slavedyr som havde dummet mig for sidste gang ved at forsøge at blive hersker i mit liv.

Efter nogen tid hørte jeg døren til stalden blev åbnet, jeg fik de stramme snerrende reb om sækken løsnet og, sækken blev trukket op så jeg kun havde den over hovedet og brystet, og så mærkede jeg et stramt reb blev bundet om sækken og brystet, alt imens hænderne var oppe på ryggen fastlåst i håndjern og lukket inde i sækken.

En kæde blev stramt lagt om halsen, og jeg blev trukket op i en talje til jeg stod på tæer i grebningen bag den store ko.

Bonden tog min halvslappe pik i sin hånd og trækker forhuden tilbage, og sagde så hårdt nu skal du sgu være tyr her.

Min pik rejser sig hurtigt, og han fører den ind i røven på den store ko, alt imens Per strammer kæden mere og mere om min hals så jeg var ved at miste vejret.

De grinede hånligt, og slog mig på min bare røv med et kotøjr, og bonden siger "Ja, det er rigtigt", "Kom så med dig, bare skyd alt dit dejlige sæd op i koens røv. Du må gerne"....

Per strammer kæden endnu mere, så den næsten lukker af for vejrtrækningen

Det giver et jag af smerte i min ømme pik, men den fortager sig hurtigt og følelsen forener sig med følelsen af det kolde stål om halsen og følelsen af, at bonden og Per sammen står for at jeg straffes for, at have brugt bondens sæk med lort og pis på Per, - jeg kan ikke holde igen mere.

Det er for meget... mine ben begynder at ryste, og til sidst falder jeg sammen.

Jeg får igen trukket hele kroppen ned i sækken, som blev bundet stramt til inden jeg blev kørt på sækkevognen ud til bilen og smidt i bagagerummet.

Jeg hørte Per takke bonden, og sagde tak for lån af koen til min nye slavetyr, og at hun glædede sig til at være sammen med ham en anden god gang med mig godt sikret i min sæk.

Bonden svarede du er altid velkommen og tag endelig sækketyren med, der er altid plads til ham i stalden og du kan altid låne en spand pis og lort til at ligge i sækken sammen med ham.
Kommentar