Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forsøg på at tage magten fra Per - del 10

(Forsøg på at tage magten som slave fra Per - del 1)

Karakter: 0/0
Visninger: 4716

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Urin, Voldtægt, S/M & Fetish og Sport
Så er vi hjemme klar til en tur i sengen

Da vi kom hjem hørte jeg lyden af centrallåse der går op, og lidt efter går klappen til bagagerummet op.

Per lægger en kæde af kold stål omkring min hals og den strammer med det samme ind til min hals og trækker i retning mod huset.

Jo mere der bliver trukket, jo mere strammer den og da jeg i forvejen kæmper med at få vejrtrækningen igen, føles det som om jeg er ved at blive kvalt - jeg støder fra med mine ben så jeg kan følge med.

En hånd tager fat i min skulder inden jeg falder ud, så jeg lige når at tage fra med det ene ben og lander blødt på jorden.

Kæden omkring halsen bliver slækket lidt, og jeg bliver smidt ind i sengen, hvor jeg ligger hjælpeløst og vrider mig i håndjernene og da jeg skriger gennem hætten giver Per mig et hårdt spark på mit højre lår, så jeg blev klar over jeg skulle holde kæft.

Per stod hen over min slappe krop og løsner remmen og fjerner gummibolden fra min mund og trækker kluden ud, og jeg fik lidt vand at drikke, inden han kommer en pille ned i halsen på mig og giver mig lidt vand at skylle den ned med.

Per kom igen kluden ind i munden på mig, efterfulgt af gummibolden. Remmen bliver strammet om nakken på mig, og han siger så om ½ times tid er du klar til dit store sex knald med mig, din pille skal nok få liv i dit slappe dyr så du kan tilfredsstille mig- jeg hyler lidt panisk men lyden kommer ikke længere end til kluden i min mund, så jeg må bare holde mund.

Per forlod soveværelset og lod mig ligge hjælpeløs i mørke godt lænket i stramme lænker og med hænderne i håndjern der skærer sig ind i mine ømme hænder.

Efter nogen tid kom han tilbage og kravlede op i sengen til mig, og uden at sige mere, bøjer han sig ned og tager min halvslappe pik i sin hånd og trækker forhuden tilbage.

Han sætter sin smukke mund hen lige foran åbningen i hætten til min mund, så jeg lige kan mærke hans læber. Min pik rejser sig hurtigt. Han sætter sig overskrævs og fører den op.

Den glider op i hans ende uden problemer. Han kører op og ned over den, samtidig med han lader sin overkrop gnide knirkende mod min.

Han smiler lidt grumt, og intensiverer samlejebevægelserne over min pik, trækker lidt mere i kæden.

Med den frie hånd tager han fat i min ene brystvorte. Det giver et jag af smerte, men den fortager sig hurtigt og følelsen forener sig med følelsen af det kolde stål om halsen og følelsen af Per´s krop mod min.

"Ja, det er rigtigt", siger han ind i mit øre der stadig er dækket til af masken. "Kom så med dig, bare skyd alt dit dejlige sæd op i mig. Du må gerne"....

Han strammer kæden endnu mere, så den næsten lukker af for vejrtrækningen

Jeg giver helt slip og kommer med et brøl. Som tusind muskler der alle presser om min pung, pumper den hele ladningen afsted og op i Per.

Han giver omgående slip på kæden og slipper min brystvorte og sætter sig lidt tilbage mens han lader mig presse helt færdig.

Så rejser han sig op og forlader rummet uden et ord. Jeg ligger tilbage i sengen og tænker hvad mon der nu skal ske.
Kommentar