Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Restaurantbesøg

Karakter: 4.5/4
Visninger: 6062

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Nick er en dreng på 15 år, der går i folkeskolen. Han er bi, dog mest til piger, og har en pik på 16 cm. i stiv tilstand. Dette er hvad han skrev i sin dagbog forleden dag:

28/4 - 2010.

Total crazy dag. Jeg var med en Mette, en fra klassen som jeg er lidt lun på, på restaurant, og var gået på toilettet. Jeg tog pissekummen som altid! Da jeg havde pisset færdig, og der alligevel ikke var andre, kunne jeg lige så godt tage en lille spiller, for hende Mette havde sgu tændt mig lidt af. Da den var blevet godt stiv, gik døren pludselig op, og en mand på cirka 30, vil jeg tro, kom ind. Fuck hvor blev jeg flov og helt rød i fjæset man! Men han sagde så at jeg ikke skulle blive genert, da det jo var helt normalt. Jeg nikkede med et påtvunget smil, og skyndte mig at lyne lynlåsen op, men jeg kom til at lyne op i nosserne, og skreg højt.

Manden grinede af mig, og sagde at han vist hellere måtte hjælpe mig, så han lynede ned igen og tog fat om min pik, der hurtigt voksede igen i hånden på ham og dunkede. Fuck det var dejligt! Han tog ordentlig fat og begyndte at spille den af på mig, så jeg troede at den skulle eksplodere. En fyr lidt ældre end mig kom ind, men manden stoppede ikke. Nøj hvor den anden fyr gloede, men han sagde ikke noget. Manden kørte så hurtigt og voldsomt at jeg ikke kunne stå stille, og jeg kom til at stå lidt skævt da jeg sprøjtede, så jeg pegede over mod den anden fyrs pik, og ramte lidt af den. Han sagde:?Styr dig bøsserøv!?Og gik, men jeg var lige glad, for det føltes dejligt. Mit sperm sprøjtede ud over kummen og manden blev ved med at spille den af på mig. Jeg lagde mærke til at han nu stod tæt op af mig bagved, og jeg kunne mærke hans muskuløse bryst og dufte hans parfume.

Han skubbede mig ind i en af båsene, og fik mig ned på knæ. Min pik dunkede stadigvæk og dryppede på mine bukser. Han knappede op, og en 19 cm. Prespermsduftende stiv pik klaskede ud i hovedet på mig. Han pressede den tykke pik ind i munden på mig, tog fat om min nakke og mundkneppede mig hårdt. Hans pik smagte faktisk sygt godt, selvom jeg mere er til kusse. Han mundkneppede mig i nogle minutter, hvor jeg kunne føle hans klunker daske mod min hag og savlet løbe ned ad min hage. Pludselig skød han ind i min mund, og jeg kunne smage hans salte sperm. Han pressede den virkelig så langt ind som han kunne, så spermen kunne flyde ned i min hals. Fuck hvor frækt! Han trak sig hurtigt ud så lidt sperm flød ned ad min hage, trak bukserne op, åbnede døren til båsen og gik. En far stod med sin lille dreng. Faren kiggede forarget på mig, mens drengen kiggede undrende og nysgerrigt på mig der sad på hug inde i båsen, med sperm løbende ned ad hagen og en slap pik mellem benene.

What a day!
Kommentar