Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Opdragelse til lydighed og slave

Karakter: 4.5/4
Visninger: 8270

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish og Bondage
Min kæreste Peter, der bor i Nyborg, var ved at gå ud af sit gode skin, da jeg var blevet sygelig trodsig, jeg blev derfor befalet til at finde et nyt hjem en uge, så jeg kunne lære at være lydig.

Vi havde før skrevet sammen med en stram hersker fra Ringsted om, at jeg var velkommen i hendes stald for at lære hvordan en lydig slave opfører sig overfor sin hersker.

Min kæreste og jeg skrev til Pia om, hun ville påtage sig at have en genstridig, sygelig og trodsig slavefyr opstaldet en uges tid, og om hun ville forsøge at få mig afrettet så Peter og jeg igen kunne have det godt sammen.

Pia skrev tilbage at hun havde sin fyr og 2 slaver opstaldet, og at hun gerne ville påtage sig at fjerne min genstridighed og ulydighed,

Hun sendte mig dette brev:

”Bind to sure sokker sammen og kom knuden i kæften på dig selv og bind strømpen stramt bag nakken.

Tag alt tøjet af og iklæd dig en hel tæt våddragt, der går op over hovedet, kun med huller til øjne og munden.

Skru en tyrering godt fast i tuden, og bind et tov i ringen som du lader hænge ned over brystet.

Tag en stor stofsæk og kom et sæt håndjern, 20 meter reb, et sæt fodlænker og et stykke reb i sækken.

Tag toget fra Nyborg kl. 12.28 og sæt dig i en kupe med masser af passagerer som kan studere din påklædning.

Stå af toget i Ringsted.

På parkeringspladsen holder en blå volvo med en hestetrailer.
Gå ind i traileren og luk døren. Tøm sækken og lås anklerne sammen i fodlænkerne, kom benene og hele kroppen ned i sækken, læg dig i bunden af traileren og lås hænderne sammen i håndjernene på ryggen.

Der er ingen håndtag på indersiden af døren, så prøv ikke at smutte. Vi har opsat et camera i traileren så vi kan holde øje med dig. Følg nøje instruksen og glem ikke du kun en dum fisk, der nok skal blive både slave og hingst.

Hils din ven og sig du lover at være lydig efter turen til Ringsted, og at han aldrig mere får en dum ulydig slave i hjemmet.

Frygt kun fremtiden, og dit nye liv samt ugen i vores tald hvor ingen ulydige er kommet fra, og hvor intet er for groft og nedværdigende overfor de opstaldede slaver og hingste.

Rigtig god tur her over, og husk på rejsen at opføre dig pænt for alle holder øje med dig og din sæk samt rebet der dasker på brystet af dig fra din tyrering i snotten. Nå kom nu igang din store fisk, og god rejse!”

Turen til Ringsted med tog og bus var dejlig. Alle var optaget af min våddragt og min tavshed med de sure sokker i munden siddende med en sæk i skødet.

Traileren fandt jeg på rutebilstationen og låste lydigt mine ankler sammen og krøb ned i sækken og låste hænderne fast med håndjern. Pia bød velkommen og sagde jeg ville få en uges hård opdragelse, hvor jeg ikke kom sovende til noget. Jeg fik 7 ledtråde til ugens opdragelses døgn.

Akvarie fisk - Livet som mink - Ophængt slagtesvin - Et døgn med longering - På alle 4 eller i stødet- Suttedyret - Fisketuren til Nyborg

Pia sagde jeg skulle huske ikke lave i våddragten, da jeg ikke har skiftetøj . Efter nogen tid standsede bilen. Traileren blev åbnet. Slaverne tog fat i tyreringen og slæbte mig hen i stalden hvor de løsnede våddragten og tog sokken ud af munden inden de lukkede dragten til ved halsen.

Jeg så der var et stort akvarie. Slaverne fik besked på at smide mig i vandet. Pia sagde jeg skulle udstilles som en dum fisk. Hun smed noget foder i vandet inden der blev lagt glas over akvarieriet..

Pia sagde jeg ikke må sove i vandet, da jeg kunne drukne, og hun sagde husk at glæde dig over våddragten. Det var hårdt at lægge som fisk indespærret i akvariet. Jeg lå i vandet, med fødderne i lænker og armene i håndjern .

2 af slaverne fjernede glaspladen i akvariet og tog fat i træktovet i tyreringen og trak mig op af vandet og løb hen til Pia med mig. Da jeg faldt i det korte fodlænker jeg var lænket i, slæbte de mig hen over pladsen til Pia, der sagde jeg skulle nu skulle videre med opdragelsen.

Min mund blev tvunget op og jeg blev tvangsfodret med chilli der blev skyllet ned med stærkt koncentreret saltvand, inden slaverne slæbte mig over til et minkbur som jeg blev presset hårdt ind i.

Jeg skreg af smerte over den stærke chilli og saltvandet. Pia satte en skål mink foder ind i buret til mig, og sagde jeg skulle spise maden, og holde kæft.

Da jeg havde spist den ulækre minkfoder kom slaverne med et læder bidsel som blev spændt fast i munden på mig. En sort pissevåd sæk blev lagt over mit hoved. Mine ankler og hænder blev låst stramt sammen på ryggen i det lille minkbur der blev låst med mig totalt sammenpresset uden at jeg kunne bevæge mig det mindste.

Det blev en lang smertefuld dag, aften og nat. Jeg mærkede også pis og lort flød i min heldragt, som jeg lå i, uden mulighed for at komme af med afføringen.

Dag to hos Pia viste mig klart at Pia og slaverne bruger alle metoder for at nedgøre mig, og at de ikke gør noget for at jeg kommer sovende til mit nye liv som artig slavefyr.

Mandag formiddag blev jeg hevet ud af minkburet. Ankler og hænder blev låst fri mens jeg med den stinkende våde sæk over hovedet blev ført over i stalden og smidt ind i en grisesti, hvor Pia stod klar og tog sækken af mit hoved og jeg blev fodret med grisefoder og vand.

Pia befalede slaverne at de skulle gøre mig slagteklar og tage heldragten af mig, som var fyldt med lort og pis jeg havde lavet siden jeg lørdag kom i dragten.

De bandt et reb om hver ankel, som de bandt til 2 taljer i loftet så jeg hang med benene oppe og spredte. Mit hoved lå på jorden. Jeg fik igen den våde sæk for ansigtet så jeg ikke kunne se noget, inden jeg blev hejst op så jeg svævede frit i luften og lidt senere blev sænket ned i en stor slagtebalje med vand så min krop blev ren.

Jeg følte jeg var ved at kvæles da de sænkede mig ned i vandet, og samtidig mærkede jeg, at der blev presset en dildogagg ind i min røv , inden jeg igen blev hejst op med spredte ben og hovedet svævende i sækken.

Jeg kunne høre de andre sad og morede sig over jeg hang, som et nøgen slagtesvin og til min forskrækkelse hørte jeg Pia sige at de skulle lade mig hænge der til imorgen, så andre kunne bruge min pik og svinekrop hvis de ville tage for sig af den.

Det var det rene tortur at hænge med spredte ben opad. Indtil næste morgen blev jeg flere gange slået med
piske. Min pik blev flere gange suttet af og nosserne var ømme af slag og spark. Det blev endnu et døgn uden søvn og jeg mærkede trætheden blev værre og værre.

Tirsdag formiddag kom slaverne og hejste mig ned som slagtesvin inden de tog sækken af hovedet og førte mig hen til Pia, som stod med det lange reb jeg havde haft med.

Hun sparkede mig ned på jorden og slaverne bandt rebet i tyreringen, og der blev bundet er kort reb til mine hænder og et andet til anklerne, så jeg kun kunne trippe med små museskridt.

Jeg blev slæbt ud på marken, på alle 4 i den varme sol, hvor det lange reb blev bundet til en pløkke i jorden

Den ene slave kom med et bundt hø, samt en skål med havre, fiberpiller og olie. Pia sagde at jeg til næste dag skulle longere rundt i rebet, der altid skal være strammet helt ud, og jeg skulle gå konstant rundt med rebet som en hingst, og kun når jeg spiste min hestefoder måtte jeg stå stille.

Du skal bare i det næste døgn gøres så træt i dine hove. Mine slaver er på skift på vagt hos dig, og sørger for du får pisk hvis du falder om eller holder pause, sagde Pia inden hun gav mig et mørkt bind for øjnene så jeg ikke kunne se om det var dag eller nat, inden hun smed mig i høbunken som jeg forsøgte at tygge med stor velbehag.

Jeg var helt nøgen så varmen i solen var skøn, men om natten blev det koldt og jeg fik flere gange pisk fordi jeg faldt om af træthed, men straks var slaven over mig og fik mig til at longere videre.

Aldrig har jeg haft et så langt døgn, og jeg følte mere og mere at Pia virkelig mente det da hun sagde jeg ikke kom sovende til noget, for jeg havde ikke fået søvn siden jeg tog hjemmefra lørdag til frokost.

Onsdag morgen kom slaverne og trak mig i tyrringen ind i stalden hvor der var en stål tremmeboks hvor jeg blev smidt ind i og hovedet blev låst fast i en gabestok. Mine hænder og fødder blev trukket ned gennem nogle huller i bunden af boksen og blev låst fast i gulvet under boksen, så jeg stod på alle 4 opstaldet og bundet.

Pia gav mig morgenmad med brød, mælk samt kaffe og fortalte at jeg havde klaret de første dage fint og sagde jeg skulle have en gave. Hun tog en mundspreder frem og gav mig opspærren i munden og åbnede den helt

”Vi kan ligeså godt vænne dig til at have noget andet i munden”, sagde Pia, og kom gennem mundsprederen en stor gummipik det fyldte hele munden. Gummipikken sad fast på indersiden af en stor gag, med remme der blev gjort fast over hovedet.

Nu må du hygge dig med pikken i kæften. Husk at blive stående pænt, for i de rør der er i gulvet og i loftet af buret er der strøm fra et el-hegn, så falder du skal strømmen nok få dig på andre tanker, alt imens du får en gang sex som du har levet uden siden du kom sagde Pia, inden hun og slaverne gik grinende væk.

Jeg var træt i hele kroppen efter snart 5 døgn uden søvn. Flere gange faldt jeg sammen af træthed i boksen, men rejste mig straks da jeg fik stød fra el-hegnet der sikrede jeg blev stående fastlåst på alle 4, suttende på den store pik i munden.
Det blev igen et langt døgn, hvor jeg mere og mere erkendte at min vilje ejede Pia og hendes slaver, og at jeg snart måtte overgive mig helt.

Torsdag morgen blev jeg lukket ud af tremmeboksen, og jeg blev ført over til Pia hvor jeg blev befalet at sætte mig på knæ med spredte ben på det kolde gulv i stalden.

Pia gik bag mig og, åbnede mit stramme og spændte hul, og kom en stor gummipik i mit røvhul. Det store hoved forsvandt ind i min stramme røv. Jeg lå klynkende og tog i mod det store pikhoved der kom ind forbi mit strammeste punkt. Jeg stønnede i en blanding af liderlighed og smerte. Det gjorde Pia vred og hun pressede pikken længere og længere ind, og spændte den til sidst fast.

Se mig i øjnene”. Det var næsten umuligt for mig, at se direkte på hende, så ydmyget var jeg, og jeg mærkede, at jeg rødmede. ”Du er sød lo Pia du skal hilse på min nye ven”.

Jeg opdagede, at der i hjørnet stod en nøgen mand. Det var tydeligt, at han var slave. Han havde ingen hår på hverken krop eller hoved. Om halsen havde han et stramt halsbånd, og hans øjne var blændet af en øjenmaske.

Jeg lå rådvild, indtil hun befalede mig at kravle hen til ham. Hurtigt kravlede jeg hen i hjørnet, og satte mig op på knæ, så mit ansigt var lige ud for slavens halvstive, nøgne pik.

Jeg havde aldrig været så tæt på en anden mand før. Da Pia med latter i stemmen beordrede mig til at tage hans pik i munden, tøvede jeg et øjeblik, hvilket fik hende til at tage en pisk frem, og med hårde slag, fik hun mig hurtigt overtalt til at gøre, som hun sagde.

Pia lagde flere lange remme omkring mit hoved og hans røv, så pikken ikke kunne komme ud af munden, så jeg lå med en pik i begge huller og hænder samt ankler blev bundet sammen så vi ikke kunne flygte fra hinanden.

Pia fortalte at den skallede slave var hendes ven, og at jeg skulle behandle ham godt , og vi måtte have det fornøjeligt sammen til i morgen.

Nu lå jeg så på knæ, som en ydmyg slave, og blev af en Pia tvunget til at have en fremmed pik i min mund., alt imens en stor gummipik sad i min egen røv.

I løbet af døgnet faldt vi begge i søvn. Jeg sov dybt det meste af natten indtil jeg om morgenen blev vækket af slaverne der løsnede remmene om mit hoved og slavens røv inden de førte ham over i en boks i stalden, hvor jeg lidt efter hørte råb og skrig da Pia skældte sin ven ud for at have sovet og jeg hørte han fik mange slag med pisken alt imens han skreg om nåde.

Jeg lå på det kolde gulv og efter nogen tid kom Pia. Hun tog pikken ud af min røv og erstattede den med en analkrog. Hun bandt en rem om mit hoved, og trak det hårdt bagover og bandt remmen sammen med analkrogen med et kort reb, så jeg stod stramt bundet med hovedet bøjet bagover, så jeg kun kunne se op i loftet.

I den stilling legede hun med mig et par timer. Hun satte klemmer i mine brystvorter som hun nulrede og slog på. Det gjorde ondt og jeg hylede af smerte, et hyl der blev straffet med 10 hårde piskeslag på kroppen. Hun legede også med klemmer, og min pik som konstant var stiv på vej til udløsning, men som aldrig fik lov til at få den udløsning. Hun brugte også min mund og hals i flere lange omgange, hvor hun bl.a. tvang pikken, der før var i mit røvhul, ned i halsen til roden og lod den blive der imens jeg følte det som om jeg skulle kvæles.

Da hun ikke gad mere og jeg var totalt udmattet stoppede hun, og sagde om jeg nu havde lært at være en lydig slave, og var klar til at komme hjem til min hersker.

Jeg svarede stille ja, hvad siger du sagde hun vredt og gav mig 10 piskeslag, jeg kan ikke høre dig. Jeg sagde så højt ja jeg er nu ægte lydig slave takket være Dem.

Pia kaldte på slaverne og befalede dem at bære mig over til skriftestolen, hvor de spændte mig fast, stadig med analpluggen i røven og remmen om hovedet så jeg kun kunne se op i loftet.

Pia så mig dybt i øjnene, og pressede en kort dildogag hårdt ind i min mund, og spændte den fast om mit hoved. ”Vi vil ikke høre klynk, mens du bliver gjort klar som slave” , sagde Hun, inden Hun trak sig tilbage til en blød stol, og kaldte på sin slave som jeg havde været sammen med natten før.

Pia gav ham en saks og en barbermaskine, og befalede ham at barbere mig kronraget på hovedet og overalt på kroppen.

Jeg vred og sled i mine bånd jeg var spændt fast med, da han begyndte at barbere mine ben op over brystet, ved nosserne og under armhulerne, indtil han kom til håret hvor jeg drejede hovedet frem og tilbage for at undgå at blive helt skaldet.

Pia kaldte på de to slaver og befalede den ene at holde mit hoved i ro så jeg kunne klippes helt skaldet, og den anden skulle slå mig på brystet og i skridtet hver gang jeg bevægede mig.

Da de var færdig med at barbere mig kom Pia og kontrollerede deres arbejde, som hun var tilfreds med. Jeg blev løsnet fra stolen og jeg blev lagt på ryggen på en bænk hvor jeg fik en blugg i røven istedet for analpluggen.

Jeg fik den tætte våddragt, der går op over hovedet kun med huller til næsen og øjnene på igen, og Pia sagde at nu var opholdet slut hos hende, hvorefter hun lukkede dragten til så min krop var helt indelukket.

En slave satte et reb i tyreringen jeg stadig havde i næsen og jeg blev trukket ud i hestetraileren som jeg kom i da jeg kom hjem til Pia og hendes slaver.

Pia sagde til alle 3 slaver at de skulle med på en tur til Fyn, så de lukkede døren til traileren og vi begyndte at køre. Efter en kort køretur standsede bilen, og døren blev åbnet.

Pia befalede slaverne at de skulle bære mig ombord. Jeg lå indelukket i min heldragt med en maske over ansigtet og kunne intet se, men mærkede 6 store hænder tage fat i mig og løfte mig ud af bilen, og jeg kunne høre lyden af bølger i baggrunden.

Pia sagde de skal kaste fortøjningen og sejle båden ud af havnen. Jeg lå på dækket i min stramme våddragt. Hætten hovedet blev taget væk, og jeg ser slaverne og Pia stå og kikke på mig, mens båden sejler ud af havnen.

Pia fortæller at vi nu skal sejle fra Korsør til Nyborg, hvor min hersker står klar til at tage imod mig. Hun befaler de 2 slaver at stramme et bredt bælte om min mave og stille mig op af masten hvor der er en kran ved siden af, som bruges til at løfte fiskekasser op på dækket.

En krog der hænger ned fra kranen blev sat fast til ringen i et halsbånd der bliver låst fast til min hals og jeg blev løftet et par centimeter op fra dækket stående på tæer fastspændt til masten.

Den ene slave tager fat i fødderne i heldragten og binder remme om hver ben. Fra hver ankel binder han et reb ud til hver side af rælingen af båden, så mine ben bliver trukket fra hinanden indtil jeg stønner højt.

Jeg hænger og dingler hjælpeløst som en galionsfigur stramt bundet fast til mast og dæk, og selv om jeg forsøger at sparke så kan jeg intet gøre.

Da vi har sejlet et godt stykke tid tager Pia min gagg ud af munden, og fortæller at nu er vi så langt ude på havet, at ingen kan se eller høre mig, og at hendes ven nu vil sige tak for natten sammen med mig, ved at mærke mig så jeg for al fremtid husker jeg er slavefyren fra Pia.

Hun kalder på de 2 store slaver, og befaler dem at tage min ene arm ud af dragten, og binde den vandret fast til bommen ved masten.

Du må skrige alt hvad du vil siger hun bestemt, vi kan sagtens tåle dine jammerlige skrig, men vi vil ikke have du ser hvordan du for evigt bliver mærket som slave, og hun smed den sorte sæk over mit hovedet..

Pia kaldte på hendes slavefyr, og sagde, her kære ven nu skal du mærke Christians arm med ordene Slave Christian for altid.
Jeg mærkede en brummende lyd på min arm, og opdagede til min forfærdigelse af slavefyren var igang med at lave en tatovering på min overarm, som bevis på at jeg var slaven Christian.

Han fortæller han sprøjter blæk ind i huden med en knappenål der er monteret på en barbermaskine, der får nålen til fise frem og tilbage og prikke en masse små huller i huden, og der hældes blæk ned langs den vibrerende nål så der kommer farve på, og at det ikke gør ondt når bare jeg slapper af.

Jeg rev og sled i remmene på den fastspændte arm, men kunne ikke røre mig det mindste så jeg måtte stå og tage imod tatoveringen som evig minde om min status som slave.

Jeg ved ikke hvor længe jeg stod bundet for at få lavet mærkningen, som blev mere og mere smertefuld, ligesom jeg flere gange var ved at falde sammen at smerter og angst.

Jeg skreg og græd masser af gange, men fik kun hånlige latter og friske bemærkninger tilbage fra slaverne og Pia, der stod for mærkningen samt sejlturen med den store båd.

Efter lang tid sagde slavefyren til Pia, at nu var mærkningen færdig og at hun skulle se om arbejdet var godt nok.

Jeg mærkede Pia´s fingre køre blidt hen over den ømme arm. Hun sagde at det var smukt og at de skulle løsne min arm og komme den ned i heldragten igen, hvorefter sækken fra mit hoved blev taget væk.

Det var blevet mørkt og jeg kunne i det fjerne se lys på land, og jeg kunne kende indsejlingen til Nyborg havn som vi langsomt nærmede os.

Vi har sejlet fra Korsør og lægger til ved en af de yderste moler i Nyborg hvor jeg ser Peter stå glad sammen med 4 andre som jeg straks genkender som dem jeg var sammen med i toget og bussen til Ringsted

Peter kaster sig om halsen på mig, og siger tak kære slave. Jeg viste jeg kunne regne med at du kunne tåle at komme hjemmefra og blive oplært til at være min slave for evig. Nu skal vi alle sammen have en god nat sammen med dig som ægte slave.

Han tog hårdt fat i tyreringen og trak mig hen til hans bil hvor jeg blev lagt i bagagerummet inden han kørte hjem til os, hvor jeg gik lydigt ind i stuen og spurgte hvordan han ville have mig. Han befalede mig, at sætte mig på stolen ved skrivepulten og skrive en tale om hvordan jeg havde oplevet det at blive slave for evig.

Jeg sad alene tilbage mens jeg kunne høre der var fuld gang i festen i udhuset ved siden af, og jeg gav mig lydigt til at udføre min første ordre som ægte slave for min hersker, og skrev min tale til min nye hersker, samt alle gæsterne og ikke mindst Pia og hendes slaver fra Sjælland.

Da jeg var færdig med at skrive talen gik jeg ind til Peter og sagde talen var klar. Han sagde til gæsterne at jeg ville sige nogle kloge ord, og jeg blev befalet at sætte mig på knæ midt i rummet og holde min tale.

Alle stillede sig i en stor kreds om mig og jeg begyndte på min tale:

”Tak for at i har fået mig til at springe ud som den sande slave. Tak for at vi nu kan have et værdigt liv sammen, hvor jeg aldrig mere vil være tåbelig og ulydig overfor min hersker som jeg elsker så højt.

Mit nøgne liv i heldragten var en drøm den første tid, og jeg oplevede hvordan en lille bledreng må have det når afføringen fylder en stor ble.

Jeg var meget nervøs da jeg trådte ind i toget til de ukendte passagerer, som jeg nu kan forstå min hersker havde fået til at tage turen sammen med mig, så hun viste om mine grænser virkelig blev brudt.

Jeg ved nu hvordan en fisk må føle det i akvariet med glas hele vejen rundt, som udstillet pjaskende rundt i
vandet, uden mulighed for at flygte fra de nysgerrige tilskuere der ser på den indespærrede i glasburet.

Tvangsfordringen med chilli og saltvand og hovedet i den våde sæk samt at lægge svinebundet i minkburet, var hård kost. Jeg tænkte på hvordan jeg har læst man i andre lande torturer modstandere som ikke er lydige.
Smerten var næsten ulidelig og de mange timer sammenkrøllet i buret gav mig tid til at tænke på hvordan høns, minke og andre dyr lever i små bure, som de rene fanger.

Aldrig har jeg troet at en våd sæk og et lille bur kunne være så nedværdigende. Uvisheden om hvad der skulle ske med mig plagede mig, og jeg overvejede virkelig at bruge stop ordet og komme fri fra den hårde virkelighed.

Trætheden, på grund af mangel på søvn, og min afføring i heldragten virkede nedværdigende. Jeg var oprigtig glad da den klamme dragt blev flået af mig, og jeg fik lagt reb om mine ankler inden jeg blev hængt nøgen op som et slagtedyr bundet fast i benene, og troede jeg skulle druknes i slagtekaret.

Jeg så for mig hvordan jeg havde set slagtedyr dingle i slagtekrogen eller bundet op til en stige når der var
hjemmeslagtning til jul.

Min udblokkede røv med dildo og pisk var ved at knægte mig, mens jeg hang blændet med hovedet nedad med den ulækre sæk over hovedet og ellers helt nøgen. Jeg mærkede desperat hvordan trætheden på grund af
manglende søvn blev værre og værre.

Jeg havde aldrig troet det kunne være så smertefuldt at være hængt op i benene, og så igen tortur billederne af fangerne i udlandet for mig med frygt.

Det var en lettelse at komme ned på alle 4. Jeg var rigtig glad, da jeg blev ført ud til longering i de lange reb, hvor jeg også lærte at nyde smagen af hø og hestepiller, som jeg aldrig ville have troet skulle komme i min mund.

De mange timer jeg gik rundt i ring gav mig tid til at overveje valget mellem slave for evigt eller et nyt liv uden en hersker. Det var dejligt at komme ud i luften og bevæge mig frit, selv om det var uskønt at gå nøgen rundt.

Stående på alle 4 fastlåst i tremmeburet med mundsprederen fyldt med den store kvælende pik var ved at knægte mig af angst for de stød el-hegnet gav når jeg faldt om af træthed. Jeg tænkte med gru på hvad andre straffe den hårde Pia og de skrappe slaver ville udsætte mig for.

At jeg, der altid har været til damer, blev udfordret til at være sammen med en slavefyr med hans pik i munden, og med en stor pik presset dybt ind i min røv var virkelig grænse overskridende. Da natten var overstået viste jeg at jeg var ægte slave for evigt, og at ingen nedværdigelse og umyndiggørelse ville være for hård for mig.

Skrigene og piskene fra slavefyren efter vores nat sammen var en drøm. Jeg ønskede det var mig der blev
straffet hårdt af Pia for vores ulydighed med at sove sammen.

Analpluggen og det korte reb til hovedet gjorde jeg så op i himlen hvor jeg så englene flyve rundt og se blidt på mig, alt imens mit røvhul og hals led under torturen og uvisheden om hvad jeg skulle straffes med.

Pia´s hårde tur med mig, inden jeg blev spurgt om hvad jeg ville med mit liv, gjorde mig sikker på, at hun havde gjort det klart for mig, at jeg var en ægte slave, som for tid og evighed skal være underdanig og lydig overfor herskeren der ejer mig.

Mit liv som lydig slave blev rigtig virkelighed da jeg blev klippet og barberet skaldet af Pia´s ven, der gjorde mig til en skaldet slave, nøjagtig som jeg havde set ham inden Pia befalede mig at lære hendes slave ven at kende.

Efter i lang tid at have været udstillet nøgen var det en drøm at få våddragten på igen og ikke kun være den skaldede slave der var på vej hjem til min elskede hersker.

Uvisheden og frygten fortsatte da jeg blev svinebundet på båden til masten og trukket op med kranen, hvor jeg frygtede hvad der skulle ske ude på havet langt væk fra land og andre tilskuere, hvor ingen kunne se eller høre hvordan jeg led som slave.

Jeg gjorde i heldragten af angst, da min ene arm blev fastspændt til bommen, og Pia sagde jeg kunne skrige alt hvad jeg ville, uden mulighed for at se noget med den sorte sæk over mit hoved. Jeg drømte et øjeblik om at
bruge stop ordet, men opgav. Jeg vidste jo jeg var en ægte slave, som ikke kan leve uden en hersker der ejer mig.

Jeg troede et kort øjeblik jeg skulle brændemærkes, og var klar til at tage imod den varme smerte, og var ved at besvime af skræk da jeg hørte den brummende lyd og mærkede nålestikkene i min overarm. Da gik det for alvor op for mig, at jeg var mærket for tid og evighed som slave Christian for altid.

Alle 4 i Ringsted har været konsekvente, opfindsomme og langt mere raffineret i arbejdet med at opdrage mig til, at jeg erkendte at jeg har et liv som ægte slave foran mig, hvor herskeren er den der bestemmer hvordan mit liv skal leves. Hun har rigtige venner der gerne giver et nap med hvis der er brug for det for at holde mig nede i livet som slave.

Jeg ved det har været hårdt for jer alle at få den genstridighed, der var ved at overtage mig, ud af mig. Men jeg er glad for, at i har taget hårdt fat i mig, så jeg igen er i den rigtige lænke med stramtsiddende halsbånd og stående skaldet som slave her.

Tak for velkomsten her hjemme. Jeg glæder mig til at leve mit sande ærlige liv som slave Chistian for altid.. Tak for at i fik mig til at springe ud som den ægte slave jeg er født som, og som jeg for tid og evighed skal leve som, sammen med Peter der ejer mig og min krop for evigt.

Efter jeg havde holdt talen kom Peter hen til mig og befalede mig, at kravle tilbage i huset, så alle gæsterne kunne have en god lang fest.

Jeg kravlede lydigt hjem, hvor der lå en seddel fra Peter med ordene ”velkommen hjem skide slavedyr, huset har ikke været gjort rent den sidste uge, og inden jeg kommer hjem skal huset være gjort rent i alle hjørner, og har du ikke gjort det godt nok straffes du endnu mere hårdt end du har prøvet den sidste uge.

Hvordan rengøringen gik og hvad der skete da min hersker Peter vendte tilbage til hans hus og slave skriver jeg om en anden god gang.

Mange hilsner fra den evige slave Christian


Kommentar

Navn:peter56
Dato:02/03 2016
 
Navn:piah86
Dato:19/07 2017
Hvordan går det med dig Christian, er du glad for livet som slave, og er de hårde ved dig? Har du aldrig lyst til at stikke af fra dit usle liv. Havde du ikke lyst til at smutte fra sækken du sad i da du var i traileren og ventede på at blive afhentet til en hård gang opdragelse, hvor du intet havde at skulle have sagt - hvordan var det at være i en våd sæk er det værre end når sækken er tørP?