Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ældre bi fyr på scor.dk del 2

(Ældre bi fyr på scor.dk)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5337

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Denne historie er delvis sand.

Der var gået et lille år siden jeg sidst havde haft sex. Havde intet held i byen og kunne heller finde en pige på nettet.

Af og til sad jeg på både boyfriend.dk og scor og kiggede efter en hersker eller herskerinde. Det betød ikke så meget om det var en mand eller kvinde, bare jeg kunne få udlevet nogle af mine fantasier og lyster omkring det sorte univers.

Kom i kontakt med et par, mand og kone, som gerne ville prøve mig af, men første møde ville kun være med manden alene for at sikre sig at jeg var biseksuel. Jeg var ikke sikker på om det bare var en god måde at lokke fyre og der i virkeligheden aldrig havde været nogen kvinde med inden i legen.

Tilsidst var jeg blevet så liderlig af alle de dejlige forslag om hvordan jeg kunne blive brugt at der bare måtte ske noget. Desværre var der ikke det rigtige tilbud fra nogen i mit nærområde. Jeg kom i tanke om bi manden fra scor.dk som havde kneppet mit hoved så groft og ydmyget mig som en lille luder.
Jeg fandt hans mobil nr i en gammel kontoudskrift og besluttede mig at skrive en lille besked til ham og høre om han var frisk på en ekstra tur.
Han ikke huske mig, men han ville gerne mødes igen, efter jeg sendte et billed af min krop til ham.

Aftalen var den samme som sidst, at jeg skulle slikke pik, nosser og røv. Denne gang hjemme hos ham.
Jeg tog et bad og barberede mig i hoved, skridt og røv. Han sagde dog at han ikke kneppede mig, men en liderlig luder som jeg fatter ikke den slags så skyllede mig også ud i håb og en overraskelse.

Fandt hjem til hans lejlighed hvor døren stod på klem ud til opgangen. Mit hjerte hamrede afsted og jeg overvejede om jeg turde. Sidste gang havde været meget hård og husker stadig hvordan jeg blev gagget hårdt og længe på hans store mande pik dybt i min hals. Liderligheden var dog større end frygten så jeg åbnede stille døren mens jeg gav et par stille bank på døren.

Han havde allerede hørt mig og kom mig i møde helt nøgen. Jeg var helt som forstenet og vidste ikke hvor jeg skulle gøre af migselv i selvskab med denne nøgne ældre mand, som skulle bruge mig hårdt og kontant om få øjeblikke.

Han lukkede dørene bag mig og jeg hørte låsen gå i. Han viste mig ind i soveværelset og bad mig smide alt tøjet mens han lagde sig til rette på sengen og kiggede på mig strippe.
Hans pik var ikke helt slap længere og da jeg var kommet ud af tøjet stod han på knæ i sengen lige ud for mig. Jeg vidste godt hvad klokken havde slået og gik selv ned på knæ. Jeg beundrede hans pik og store mande nosser. De var langt større end mine små drenge boller og fik mig til at føle mig til rette som hans mundfisse fyr. Jeg fik vippet hans halvstiv pik ind i munden hvordan allerede fyldte godt ud kun i halv stiv tilstand. Efter ganske kort tid havde han opnået fuld rejsning og jeg havde svært ved at sluge den mere end halvejs.
Et par faste hænder om nakken fik dog hjulpet den i bund næsnte helt til roden. Jeg blev kvalt og gylbede og hostede, men han holdte fast indtil jeg var ligeved at besvime, så gav han mig luft et kort øjeblik mens han tværede mit spyt og hans presperm rundt i mit ansigt med hans stive pik.
Tårene trillede allerede ned at mine kinder og jeg fortrød hvad jeg havde indvilliget mig i. Jeg var allerede helt færdig og følte ikke jeg kunne klare mere. Jeg ville dog ikke sige stop da jeg havde lovet ham at sutte hans pik og sluge hans sperm for ham. Han viste heller ikke nogen medlidenhed og fortsatte med at kneppe min hals med et fast tag i mit hoved.

Vi kom ned og ligge i en 69 med mig øverst. Nu kunne jeg bedre få vejret og suttede hans pik stille og roligt mens jeg tog mig tid til at smage på hans safter. Han suttede også min lille halvslappe pik og gav den nogen slag for at få den mere stiv.

Han kunne godt lide at slikke på min pik og ville have mig stiv. Jeg sagde at han bare kunne klemme mine boller lidt da smerten tændte mig.

Vi kom op og side i sengen på knæ foran hinanden han rakte hans venstre hånd ind mellem mine ben og befamlede mine baller på den måde og trak mig ind til ham og spillede min pik mens jeg spillede hans. Han kom helt tæt på mig og begyndte at tungekysse mig. Jeg følte det meget ydmygende og det tændte mig. Jeg kyssede tilbage og levede mig ind i rollen som hans sissyboitoy der bare gjorde som han havde lyst.

Efter et langt kys var min pik faldet i rejsning igen og han begyndte nu at slå den med flad hånd så den smækkede op mod mit maveskind. Det føltes super godt og føles kom tilbage i min ellers følelsesløse drengepik og den blev stiv som han ville have den. Stadig med hans hånd på min røv indemellem mine ben holdte han mig tæt mens han bukkede sig ned og suttede mit presperm af pikken.

Min pik var pludselig blevet stang hård. Han ville have jeg kneppede hans røv. Jeg sagde selvfølgelig ja nu når han havde været så flik at give mig stiv pik. han lagde sig på ryggen med sine ben langt tilbage og spredte for mig. Jeg lagde mig oven på ham i missionærstillingen og knuppede min pik mod hans i bolle bevægelser mens vi igen kyssede dybt.
"Knep mig så din frække fyr" sagde han

Uden at tænke mig om lagde jeg pikke mod hans røvhul og af ren liderlighed maste på for at få den i bunden i første hug.
Den gled nemt op i ham, han var åbenbart vandt til at få noget derop.

Det var noget han kunne lide, han lå og stønnede højt og nød at jeg spillede hans pik og kneppede ham i røven.
Jeg var så liderlig at jeg bare ville kneppe og komme nu.

Det nåede jeg dog ikke. Han havde nemlig flere perverse ideer som skulle prøves af på mig.
Han kom op på alle fire og beordrede min tunge på hans røvhul og den ene hånd på hans pik og den anden på hans boller.

Sådan sad jeg på knæ bag ham og slikkede hans røv og prøvede at stikke tungen op i hans røvhul mens jeg spillede hans store tykke pik det bedste jeg havde lært.

Jeg kunne mærke han lavede underlige bevægelser med hans ringmuskel, men tænkte at han bare nød min behandling da han stønnende højt.

Det var først forsent at det gik op for mig at han prøvede at trykke en lort ud i munden på mig. Mine tunge mødte noget inde i hans røvhul og hurtigt var der en klump lort på min underlæbe.

Mit pik spilleri på ham stoppede, men havde stadig hånden på hans pik. Jeg trak hovedet til mig i shock over pludselig at side der med en lort i munden.

"hvad der galt? jeg troede du var en frisk fyr!" udbrød han

Jeg var dybt fortvivlet, jeg tændte slet ikke på lort og sad nu i en fremmed mands seng med og gloede som en dum luder på hans røvhul med hans afføring i min mund.
Jeg indså i dette øjeblik hvor dum og nytteløs en luder jeg var, og besluttede hurtigt at gennemføre hvad jeg havde startet.

"undskyld" sagde jeg med knækket stemme og slugte hans lort.
Hurtigt fik jeg munden tilbage på hans røvhul og slikkede og suttede for at gøre ham ren igen.

Han fortsatte med at stønne og trykke, og op til flere prutter og små lorte måtte jeg sluge for ham før han havde nået kanten.

han vendte sig rundt på knæ og trykkede sin pik helt i bund i min hals mens han lavede små kneppebevægelser. Jeg kunne mærke krampetrækningerne i hans pik dybt i mit svælg og hans ladning pumpe ned i min mave.
Efter sidste sprøjt trak han sin pik ud og bad mig sutte den ren for ham.

Det gjorde jeg og blev kvitteret med en snotklat i mit dumme belortede ansigt.
Han bad mig gå ud i badeværelset og sætte mig på knæ i brusekabinen. Han stillede sig i åbningen og sigtede sin halvstive pik mod mit ansigt.

"åben munden" sagde han

Så begyndte han at spule mig klamme ansigt rent for lort, sperm og snot. Jeg slugte hans pis hvergang jeg havde en mundfuld pis. Det smagte ikke godt, men jeg var nået til det punkt hvor det det ikke betød noget. Den ældre perverse kunne gøre med mig som han ville. Jeg var blevet brudt ned og indfundet mig som hans sperm, pis, snot og lorte slave.

Jeg fik lov at tage et bad. Da jeg var kommet ud af badet og havde fået tøret mig kom han ud til mig i badeværelset og tog fat om min kæbe og spyttede mig i ansigtet med en rigtig spreder.

Den får du ikke lov at vaske af før du er kommet hjem.. Ydmygelsen var total. Jeg kom i tøjet og forlod lejligheden med hans spytklat i ansigtet og gik hurtigt mod min bil og forsøgte at skjule min ansigt for verden.

Jeg græd stille tåre på vejen hjem og tænkte at jeg aldrig ville gøre det igen.
Der gik dog ikke mange timer før jeg sad på nettet igen og søgte efter den perfekte master.
Kommentar