Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Opdragelse på høloftet hvor jeg endte...

Karakter: 1.0/2
Visninger: 6738

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish og Bondage
Opdragelse på høloftet hvor jeg endte som Peters gummislave

Min hersker Peter befalede mig at gøre klar på den gl. høloft, jeg skulle sætte et spil i loftet og lave et åg som der var 3 ringe i, der skulle også sættes 3 ringe i gulvet, jeg fik 3 dage til at gøre det klar, og i de 3 dage skulle jeg gå med en metalringlåst omkring mine nosser så jeg hele tiden viste hvem der bestemmer.

Dagen kom hvor han ville afprøve om der jeg havde lavet kunne bruges til noget, om morgen fik jeg besked på at gå i bad og vaske mig også indeni jeg fik 10 min så ville han komme med det jeg skulle have på, jeg nåede ikke at blive færdig inden Peter kom, HVAD er du ikke færdig du fik 10 minutter så nu må vi jo lige se hvor mange minutter du bruger ekstra for det afregner vi senere… 10 minutter efter var jeg færdig , Peter befalede mig til at stå på alle 4 for at tjekke om jeg var ren inden i han tog en metalplug smurte creme på samt i min røv kørte lidt frem og tilbage med plukken inden han satte den på plads.

Han lagde et par latex trusser jeg skulle tage på, jeg tog mit tøj på. Dagen gik, hen på eftermiddagen fik jeg en sms hvor der stod kom ind på badeværelset.

Han stod i en heldragt af læder med lynlås og læder støvler, jeg satte mig på knæ, har du det godt slave, ja Deres slave har det godt og ved De bestemmer over slaven, godt læg dig på ryggen.

Han lynede dragten op til pikken og satte sig over mit ansigt slik mig usle slave gør du det godt skal du få en belønning senere, jeg slikkede det bedste jeg kunne men efter 10 minutter rejste han sig og flåede mine bukser af, tog nøglen og låste ringen omkring mine nosser op under låsen er der 4 skruer som kan spændes ind i mine nosser de blev skruet godt ind og låsen på igen, så må slaven jo føle når han ikke kan slikke, tag det sidste tøj af og gå ud på den gl. høloft, jeg satte mig på knæ og ventende på min Hersker.

Da han kom, var tonen hård med det samme. ”Kom i gang med at slikke mine støvler!”. Begge hans læderstøvler blev slikket godt og grundigt til den store guldmedalje.

Herefter fik jeg en læderhætte med snøret over mit hoved, et bredt læderhalsbånd blev ligeledes spændt fast, omkring min hals og der blev sat lås på, der var en klap for mine øjne så kunne ikke se hvad han lavede, jeg fik læder manchetter på hænder og fødder, rejs dig slave.

Han bandt en snor omkring mine nosser under ringen og trak mig der hen han ville have jeg skulle stå, mine ben blev låst fast til 2 af de ringe i gulvet og mine hænder til ågen som hang i spillet, Han trak lidt i spillet, snoren der sad om mine nosser blev fast gjort til den sidste ring i gulvet så stramt at jeg måtte stå med bøjet ben, metalpluggen blev fjernet og en anal krog sat op i min røv, der blev sat en kæde i som blev fastgjort til den sidste ring i ågen.

Han kørte så spilet lidt mere op så jeg hang på krogen, og med mine nosser bundet til gulvet, nu kan du jo stå der og tænke over din opførsel lidt.

Bondagen begyndte efter et stykke tid at blive et mindre helvede. havde lyst til at rette på stillingen, men jeg kunne ikke rokke mig ud af stedet. Peter gik jævnligt forbi, og kom med hånende bemærkninger.

Til sidst blev jeg lukket ud af mit fangenskab, men ikke særligt længe. Jeg blev befalet til at kravle efter ham (han hev mig af sted i halsbånd, hvilket var svært, da han havde iført mig fod lænker) hen til et andet rum. Her blev jeg fikseret meget stramt fast på en bænk.

Han gør virkelig en del ud af at stamme bælterne så stramt som muligt. Min krop var fuldstændig urokkelig. Han stillede sig henover min brystkasse med et ben på hver side af mig. Jeg kiggede op på min Hersker.

Jeg blev total liderlig af at betragte hans stramme sorte skinnende læder outfit, Jeg bad om at få løsnet remmene bare en smule. Det skulle jeg aldrig have gjort. Han hentede et par hårde klemmer, som bed sig fast i mine brystvorter.

Jeg skreg op af smerte, men der var ingen nåde. Jeg blev kneblet stramt med en bred læderbideknebel. ”Nå din lille slave pik…nu kan du måske lære at holde din kæft. Jeg håber du ligger stramt og at det gør ondt…”. Han grinede og forsvandt fra rummet.

Jeg prøvede at bevæge mig, men nej. Jeg var helt i hans magt. Han forstår virkelig at afstraffe sin slave, tænkte jeg. Jeg havde ligget og vænnet mig til smerten, da jeg kunne høre at han var kommet ind i rummet igen.

Kunne ikke dreje hovedet, fordi det også var fikseret, men jeg kunne lige skimte hans læderbetrukne krop bevæge sig rundt om mig.

Han satte sig oven på min brystkasse og klemte til om klemmerne. Jeg bed i kneblen. ”Nåååå….er min slave ved at rådne op?” Jeg Mmmmmmede gennem kneblen. Han lo.” Så tror jeg hellere jeg må få dig lidt i stødet!”, sagde han med ond mine.

Jeg blev befriet fra briksen, men kun for at blive ført over til den elektriske stol. Grundigt og meget kontant blev jeg spændt fast i stolen. De 14 brede læderremme pressede mig godt fast i stolen. Mit hoved blev holdt fast af to læderremme (om hals og pande). ”Nå.. nu skal jeg for alvor lære dig lidt om hvad smerte er!”, sagde hun.

Han stod ½ meter fra mig. Den svage belysning gjorde at hans lædertøj skinnede i mørket, hvilket gjorde mig vandvittig. Han stod med armene over kors og betragtede hvordan jeg forgæves hev og sled i mine bælter. Jeg var liderlig, og bange på samme tid. Jeg havde aldrig prøvet strøm før, men nu skulle jeg straffes med det.

Efter en kort tid, tændte han for strømapparatet, satte en strømstang til. Min krop var stiv som cement. Han smilede djævelsk, da han satte stangen ind mod min mave. Det gav et sæt i mig, og jeg klynkede om nåde. Jeg blev kneblet igen.

Derefter satte han stangen ned på mine nosser. Det var faktisk overraskende dejligt og et helvede på samme tid. Det er svært at forklare, men strømtortur kan absolut anbefales! Specielt fordi man er så hjælpeløs i den stol, og fordi smerten kombineret med synet af min læderklædte lækre hersker var noget af det bedste jeg havde oplevet i lang tid.

Jeg blev torteret i stolen i 5-10 minutters tid, da han endelig holdt inde. Jeg var svedig og fuldstændig udmattet. Peter kiggede på mig, og forsvandt så.

Jeg nød min stramme læderbondage i stolen og ventede på hvad der nu skulle ske.

Han havde i mellemtiden hentet en slavegummidragt. Da jeg blev befriet fra stolen, blev jeg befalet på knæ, for at slikke hans læderstøvler, og takke for den hårde tortur i stolen. Jeg slikkede begge hans støvler fra hæl til skaft.

Han ydmygede mig verbalt mens jeg slikkede hans støvler. ”Du er sådan en lille latterlig slavekøter. Du skulle sku have lov til at være her en uge, til opdragelse. Så skulle jeg personligt sørge for du kun fik brød og vand fra en hundeskål….Du skal vist disciplineres lidt mere.

Ned i slavedragten….kom i gang!!” Jeg skulle altså være Peter´s gummislave! Jeg fik med noget besvær krøbet mig ned i den meget tætte og stramme gummidragt, der omsluttede min krop totalt selv mit hoved.

Hvordan jeg fik det som Peters gummislave i en uge kommer en anden god gang, når Peter befaler mig, atg skrive til jer.


Kommentar