Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En weekend på tortur kursus hos...

Karakter: 4.5/6
Visninger: 4464

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
En weekend på tortur kursus hos spejdere i gammel bunkers

Jeg har en hemmelig dagbog, som afslører mange af mine oplevelser og ønsker sammen med andre fyre.

Min ven Ole har i nogen tid talt om, at jeg nok skal komme til at fortælle hvad der står i min hemmelige dagbog.

Jeg havde sagt, at ikke engang en gang hård tortur kunne få mig til, at fortælle om min hemmelige dagbog.

Min ven sagde i sidste uge at jeg næste weekend skulle komme lige hjem fra arbejde og kravle ind i mit lille bur og låse efter mig, da jeg skulle på weekend tortur kursus sammen med nogle af de store spejdere der ville lære noget om livets forskellige barske tortur metoder.

Fredag eftermiddag kom 4 store spejdere ind i til mig i garagen hvor jeg lå kun i underbukser i mit bur. De fik nøglen til mit bur af Ole, som sagde de måtte have et godt kursus, og at han håbede de lærte en masse grusomme former for tortur i løbet af weekenden i den gamle bunkers.


Indespærring i trang kasse
De satte en lille trækasse foran mit bur, og skubbende mig ind i kassen, hvor jeg til min skræk så der vrimlede med edderkopper, mus, sorte myrer og 2 store fugle edderkopper, og jeg blev presset helt sammenbøjet ind i kassen så jeg totalt mistede min bevægelsesfrihed.

Kassen var helt tæt og så lille, at jeg havde svært ved at trække vejret, og jeg mistede tidsfornemmelsen så jeg ikke ved hvor længe jeg var i kassen, som de bar ud af butikken og ind i en bil som kørte væk med mig.

Efter en lang køretur standsede bilen. Jeg hørte flere snakke sammen. Spejderne der havde hentet mig fortalte jeg lå godt sammen med insekter i kassen, så de syntes bare jeg skulle bæres ind i bunkeren så vi kunne få noget aftensmad.

Jeg råbte om at komme fri, men der kom ingen svar. Efter nogen tid kunne jeg høre spejderne sad og spiste aftensmad, og snakkede om hvor spændende det var, at komme på kursus og lære om tortur, og hvordan man med tortur kan få lov til, at være rigtig onde og have det sjovt mens fangen bliver straffet indtil fangen tilstår næsten hvad som helst.

Efter de havde spist sagde en leder, at nu havde fangen været i kassen i 3 timer, og at det nu var tid fangen skulle tvinges til, at spise sin aftensmad, og i skal nu lære hvad rektal tvangsfodring er sagde han.

I sørger for han bindes godt fast til spisningen, så skal jeg nok give ham slangen til mad, for det skal man være læge og have prøvet før, så det får i ikke lov til at gøre selv.


Fodring bundet til stol
Kassen blev åbnet, og jeg så en stor tung stol stå midt i det kolde beton rum, hvor 8 – 10 grønne spejdere stod og så på mig.

Jeg fik besked på at sætte mig i stolen. Mine hænderne blev spændt fast på armlænene på stolen. Mine fødder blev lagt i lænker og låst fast til stolen. Og hovedet blev spændt fast med en læder rem til nakkestøtten der blev vendt tilbage, så jeg lå med nakken bagud og åben mund.

En mand i hvid kittel kom ind med en slange som han langsomt pressede op i næsten på mig, og ned til min mavesæk. Jeg skreg af smerte og troede jeg skulle kvæles, og efter hvad der føltes som lang tid så jeg 2 spejdere kom med en kande med flydende mad som langsomt blev hældt ned i slangen.

Ja kære venner sagde manden i den hvide kittel, det her hedder rektal tvangsfodring, og nogle fanger – der nægter at spise – udsættes for den behandling flere gange om dagen til de lærer, at spise eller tilstår hvad deres ”venner” ønsker de skal tilstå.

De fodrede mig langsomt og da der var gået næsten 3 timer tog manden i den hvide kittel slangen ud af næsen, og spejderne lod mig side fastspændt i stolen nogle timer.

Efter nogle timer kom et par spejdere ind med en pisk, de klemte mig hårdt på næsen og spurgte om jeg ville have lidt varme pisk, eller bruge natten til at skrive den dagbog de ventede på.

Jeg svarede ikke, og de stillede sig så foran mig, og den ene sagde til den anden ”giv ham 25 slag på brystet”, og så smider vi ham i musikboksen.


Anstrengende stilling i musikboksen
Efter jeg havde fået 25 hårde slag med pisken blev jeg løsnet fra stolen, og ført ind i et lille rum hvor der var høj musik.

Jeg blev hængt fastspændt op i hænderne fra loftet, og fik en sort sæk over hovedet så min tidsfornemmelse blev væk.

Jeg fik igen hårde pisk på min nøgle krop, og i løbet af natten kunne jeg ikke sove på grund af den høje larmende musik.

I løbet af natten kom forskellige ind og gennemførte timelange forhør, og slog mig med pisk. Hver gang jeg var ved at falde om, smed spejderne vand på min krop og spurgte får vi snart den dagbog du skylder os.

Efter lang tid hvor jeg mærkede musklerne blev trætte i mine arme, fysisk ubehag og udmattelse, kom nogle ind og sagde det var tid til morgenmad, og at jeg nu skulle få lov til at hvile mig i en ny stress situation, hvor jeg skulle ligge til jeg havde svinet min egen usle krop godt til.

Jeg blev løsnet og lagt ned på det kolde gulv, hvor jeg blev lænket til gulvet med armene strakt over hoved, og jeg fik at vide jeg nu var tvunget til at tisse og skide på sig selv i den position som jeg som fange nu lå og kunne slappe af i, mens spejderne lærte nye former for tortur.

Musikken spillede stadig højt, og hver gang jeg var ved at falde i søvn smed de en spand kold vand over min kolde krop.

Jeg ved ikke hvor længe jeg lå, men efter lang tid stank der slemt da jeg havde pisset og skidt på mig selv, og jeg kunne høre spejderne hyggede sig når de talte om tortur og måder at tvinge fanger på.


Brug af koldt vand
Efter lang tid kom spejderne og løsnede mig fra gulvet. De tog mine beskidte underbukser af mig og jeg blev nøgen ført ind i baderummet hvor jeg blev bundet og udsat for iskoldt brusebad under forhør, om hvornår jeg gav dem deres dagbog.

Efter forhøret blev jeg pakket nøgen ind i et plastikomslag efter brusebadet, så virkningen af det iskolde vand holdt sig i flere minutter, inden jeg blev ført nøgen til en kold mørk celle, hvor jeg blev lænket til væggen og overhældt med koldt vand, og jeg fik at vide jeg skulle holde mig vågen indtil jeg tilstod eller brød sammen overfor spejder truppen.


Prygl og trusler
I løbet af dagen kom spejderne og gav mig flade lussinger med hånden. Nogle gange tog de fat om ansigtet hvor munden tvinges til at åbne sig når der klemmes på kinderne, eller de tog fat om halsen og klemte til så jeg følte jeg skulle kvæles.

En anden effektiv måde var, at de tog fat i nosserne og trak / vred nosserne hårdt rundt, eller at de vred armene om på ryggen og presse opad til jeg stod på tæer.

Et par kom også ind og bandt et reb om halsen på mig og gjorde det fast i loftet, og slog mig på ryggen og brystet, indtil der var røde striber på min krop.

På et tidspunkt kom de en sort sæk over hovedet på mig, så jeg ikke kunne se hvornår slagene ramte min slappe krop, og andre gange tog de sækken af og slog mig mens jeg grædende tog imod de hårde tæsk.

Efter lang tid fik jeg en krave om halsen og en sort sæk over hovedet, hvorefter jeg blev kastet ind i en væg som jeg hørte blev smadret når min krop ramte den, og der var en høj ulidelig lyd hver gang jeg blev banket ind i væggen.

Den høje støj fik mig til at tro, jeg kom til skade når kraven ”smadrer” væggen, og efter nogen tid, sagde spejderne får vi så den dagbog, eller skal du smadres helt i kraven før du giver dig.

Jeg ved ikke hvor længe jeg blev truet med prygl og trusler, uden at jeg fik søvn eller mad, inden jeg blev befriet.


Indespærring i sæk
Jeg blev befriet fra det kolde rum og lagt ned i en sæk med en gag i munden så jeg ikke kunne sige noget. Sækken blev lynet til og der blev spændt lange læderremme stramt om sækken, så jeg lå fuldstændig urokkelig over hele kroppen og svinebundet i sækken.

Sækken blev forsynet med nogle metalringe. Ved skulderen blev fastlænket to kæder, så jeg kunne trækkes op i en kæde til en talje der hang i loftet, så jeg blev løftet fra gulvet og hang til sidst i oprejst position.

Efter det fandt de mere reb frem, og i små ringe der var i sækken, blev sækken bundet fast til en ring i væggen i hver side af rummet.

Jeg var nu helt hjælpeløs, svinebundet med stramme reb, indelukket og hårdt indpakket i en sæk der var fastgjort så jeg sad total urokkelig lukket inde i sækken.

Lyset blev slukket og døren lukket, så jeg hang helt i mørke i den varme sæk under loftet, uden mulighed for at få meget søvn.
Jeg kunne høre der var et par spejdere i rummet, og når jeg faldt i søvn, svang de pisken hårdt på sækken alt imens jeg skreg på grund af smerterne fra piske slagene.

Efter mange timer blev sækken sænket ned på gulvet, og jeg fik hænderne bundet på ryggen og er reb blev lagt om halsen, og jeg blev befalet at kravle, nøgen, efter spejderen ind i et lokale hvor alle spejderne og manden i den hvide kittel sad og spiste Revelsben med kartofler.


Tvungen nøgenhed
Jeg følte mig helt hjælpeløs og flov over at ligge nøgen foran de store spejder drenge og deres leder, som sagde hvis du vil så vil vi godt belønne dig for samarbejdsvilje ved, at du kan få dit tøj på igen og noget at spise, hvis du lover at du nok skal blive samarbejdsvillig, så vi får den dagbog du skylder os.

Jeg fik underbukser på, men da jeg ikke svarede blev jeg lagt hen over deres spisebord og holdt fast i arme og ben af 4 spejdere, inden 2 andre piskede min nøgne krop foran hele spejdertruppen og lederen i den hvide kittel.

Efter en god gang pisk sagde lederen i den hvide kittel, spejderne nu skulle ligge gøre mig klar til rektal tvangsfordring i Trellenburg stillingen.


Rektal tvangsfodring i Trellenburg – stillingen
Lederen fortalte, at Trendelenburg-stillingen, er opkaldt efter Doctor Friedrich Trendelenburg, og varer omkring et par timer hvis fangen er samarbejdsvillig og sulten nok.

Jeg blev spændt fast på ryggen på en bænk, med hovedet nedad og med fødderne hævet så de var over højden på brystet og hovedet.

Hænderne blev bundet sammen under bænken, og jeg så en spejder tog noget pasta med sovs, nødder og rosiner som blev pureret og hældt i en hvis kande der blev sat på gulvet ved siden af bænken.

Placeret med hovedet ned mod gulvet for enden af bænken kom der 2 spejdere som holdt hårdt fast i mit hoved i et jerngreb, og så kom lederen i den hvide kittel og førte en slange gennem munden og halsen ned i min tomme mavesæk, og så begyndte de langsomt at fodre mig med den purede mad, som langsomt gled ned gennem slangen og ned i mavesækken på mig.

Jeg pustede og forsøgte at vride mig fri, og da jeg havde gjort det er par gange hev lederen slangen op fra mavesækken og ud af munden på mig. Da den var helt ude, kom et par stykker mere for at holde mig fast, inden han igen tvang slangen ned i mavesækken så de igen kunne fordre mig.

Jeg troede jeg skulle kvæles, og det tog meget lang tid at få hele maden spist, men der var ingen mildhed overfor mig fra spejderne, som havde den totale magt over mig som ussel fange.
Da kanden var tom sagde lederen jeg var sej, det var 3 timer den her opgave tog, i 2 bliver tilbage og holder ham vågen, mens vi andre får lidt godt mad.

Jeg var totalt berøvet min frihed og de næste timer var der timelange forhør af forskellige spejdere der slog mig hver gang jeg var ved at falde i søvn, eller når jeg ikke svarede på hvornår de fik deres dagbog.

Efter mange timer på bænken, kom hele truppen og deres leder som sagde det nu var søndag aften, og at jeg fra nu af ville komme til at ligge og slappe af, tildækket og med en klud over hovedet og munden, som bliver dejlig våd, og først fjernes når du bryder sammen.

Vi ved du ikke kan holde til meget mere, så giv dig heller hurtigt nu end, at udsætte dig for den lange våde tur, hvor du alligevel til sidst overgiver dig til os.


Waterboarding
Jeg blev så løsnet fra bænken og blev fastspændt på en skråtstillet bordplade med benene over hovedet og herefter lagde de en klud hen over ansigtet, så at næse og mund var tildækket.

Derefter åbnede de for en vandhane lige over hovedet og kluden, så vand langsomt ramte kluden, så det blev umuligt at trække vejret.

Derved simuleres de en drukning der skulle få mig til at gå i panik, og de lod vandet løbe ca 1 minut og lukkede så for vandet i lidt tid, og åbnede så igen for vandet, og sådan blev de ved til, jeg til sidst tilstod og overgav mig, og lovede de skulle nok få dagbogen.

De jublede alle og sagde at klokken lige havde rundet midnat til mandag, og de sagde vi havde haft en dejlig weekend sammen i en gammel Tysk Bunkers, som i dagens anledning var bygget om til tortur weekendlejr for en gruppe af de ældste spejdere der i løbet af weekenden havde lært en masse om de mange uhyggelige tortur former der bruges, og samtidig havde de prøvet nogle af tortur måderne af på mig, for at Ole og vennerne kan få den dagbog jeg har holdt hemmelig for alle.

Jeg blev sat ind i kassen, med ulækre krybdyr, jeg kom i og efter jeg var løftet ud i bilen kørte de 4 spejdere mig hjem til Ole, hvor spejderne sagde jeg inden mandag aften skulle skrive om mit ophold hos dem i bunkeren, og fortælle hvordan de forskellige former for tortur var at opleve som fange.

Ole havde gjort en celle klar til mig hvor der var en madras på gulvet, toilet i hjørnet og vand så jeg kunne blive vasket og en computer, uden internet, så jeg kunne kun skrive min dagbog fra weekenden på computeren.

Jeg har nu skrevet dagbogen fra weekendturen, som jeg er befalet, at sende til jer, så andre kan glæde sig over hvordan en flok seje spejder drenge kan hygge sig med et stædigt offer en weekend.

Spejderne samt Ole og alle hans venner har fri råderet over min dagbog fra weekenden, og jeg er så stolt over at jeg holdt ud så længe, og slangen ned i halsen / næsen og ned i mavesækken er godt nok ikke noget man skal spøge med at ønske sig at blive straffet med hvis man nægter at spise.

Håber ikke jeg en anden gang får sådan en weekend, selv om det var en mandlig dejlig ting og opleve hvordan en gang tortur kan få selv det værste frem i ens univers.

Så måske kunne jeg alligevel godt tænke mig en tur med spejderne for at få nye oplevelser.

For nok var det hårdt at være fange hos spejderne, som lærte en masse om hvordan tortur virker, og jeg lærte at selv den værste smerte kan blive endnu mere hård og skøn når store spejdere bruger mig som fange på deres kursus om tortur.


Kommentar

Navn:ped
Dato:12/09 2020
Hej Christian, Det er en meget fin og pirrende novelle. Jeg kan ikke lade være med at være fascineret af ofret, og må indrømme, at jeg godt kunne tænke mig at prøve noget lignende, selvom jeg er over 60 år. Jeg synes især det med tvangsfordringen tænder mig Hvor får du inspirationen fra? mvh Per (PS - jeg er ny her, måske din novelle er af ældre dato)