Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En lastbilchaufføres oplevelser i østeuropa

Karakter: 5.3/7
Visninger: 11226

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Analsex, Aldersforskel, Incest og Trekant
Jeg hedder Carsten og er 42 år. Jeg har kørt lastbil i det meste af mit liv - først i Danmark men siden 1997 har jeg også kørt langtur. Jeg er en høj fyr - 190cm og vejer 81 kilo som er ret godt fordelt. Jeg er behåret på bryst, mave og ben med mørke, kraftige hår og jeg har stadig en tyk, tæt manke af mørkt hår på hovedet som kun har et par grå stænk i siderne. Og så har jeg en ret stor pik: 21cm og tyk med et par store, tunge nosser nedenunder - hver kugle er på størrelse med et hønseæg så når jeg går og sidder bliver min store pik skubbet godt udad af mine store boller og det plejer at vække opmærksomhed.

Mit pikhoved er stort og når jeg bliver hård, kan forhuden ikke dække hovedet helt så en del af pikhovedet er blottet og på landevejen kan jeg godt li at sidde i et par joggingbukser uden underbukser indenunder - følelsen af det bløde joggingstof mod mit pikhoved er ret fed så jeg kører rundt i en tilstand af semi-lir det meste af tiden hvilket jeg synes er ret fedt. Jeg elsker følelsen af at være liderlig og på udkig efter den næste røv, pik eller mund.

Jeg har ingen familie men har altid haft en enorm lyst til sex og det var faktisk en del af grunden til, at jeg valgte jobbet som lastbilchauffør. Da jeg var dreng var jeg ret overbevist om at lastbilchauffører havde masser af muligheder for at få fræk sex på rastepladser, offentlige toiletter osv. Og virkeligheden har vist sig at leve ret godt op til denne forestilling. Jeg tror ikke, at alle lastbilchauffører er en flok liderlige bæster der bare køre rundt med stiv pik og knalder alt med en puls - men jobbet giver en frihed som ikke ret mange andre job har. Især hvis man er til anonym sex alle mulige steder.

Da jeg begyndte at få ture ud af Danmark var det til østeuropa - Polen, Tjekkiet osv. og jeg hørte fra de andre chauffører at visse veje i de lande blev brugt af prostituerede til at samle kunder op. Især vejene lige efter grænseovergangene skulle være meget populære. Det viste sig at holde stik - men det var kvinder som stod nærmest side om side langs vejene så det kunne jeg ikke bruge til så meget. Men jeg havde ikke kørt i landene særligt længe før jeg hørte at der var andre veje hvor det var trækkerdrengene som holdt til og jeg begyndte derfor at undersøge sagen lidt nærmere. En sen nattetime på en rasteplads i Tyskland var jeg heldig: jeg havde mødt en svensk chauffør på toilettet og vi var straks gået tilbage til min lastbil hvor vi havde knaldet hjernen up på hinanden. Da vi begge lå trætte og tømte i min kabine der nu lugtede tungt af sex, sperm og pik begyndte vi at udveksle erfaringer. Jeg havde på det tidspunkt ikke så mange udenfor Danmark men det havde han. Inden vi skiltes havde han tegnet en række veje ind på et europakort hvor han vidste der var masser af trækkerdrenge. Og en af de veje var i Polen hvor jeg var på vej med en ladning kød.

Jeg kørte over grænsen til Polen ved 19-tiden om aftenen og da det var sommer var det stadig lyst. Vejen jeg søgte løber parallelt med hovedvejen og jeg fandt snart afkørslen og drejede ned - med den velkendte kildrende fornemmelsen i maven. Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente men jeg var totalt tændt på tanken om frække polske trækkerdrenge som bare skulle have pik og sperm.

Den første kilometer var det blot en tom landevej med marker på begge sider men på et tidspunkt kunne jeg se at jeg nærmede mig et stort skovområde. Jeg var kun lige kørt ind under de første træer før jeg kunne se biler parkeret inde ved vejsiden og ned af stikvejene ind i skoven. Slentrende langsomt hen af vejen og lænet op af bilerne stod unge polske mænd og drenge og det var ikke svært at se hvad de var kommet efter. De var alle slanke og iført meget lidt tøj - typiske stramme bukser eller bittesmå shorts og en ærmeløs undertrøje så man kunne se deres muskuløse arme og brystkasser. De mere veludrustede havde taget skridtet videre og havde åbnet deres bukser så deres pik og nosser hængte ud - fuck det så frækt ud. Jeg kom også forbi unge fyre som enten var helt nøgne eller havde skubbet bukserne ned om knæene og lagt sig ind over kølerhjelmen på deres gamle vrag af en bil så man kunne se deres frække røve.

En del af bilerne tilhørte ‘kunder’ - og der holdt også lastbiler - og jeg kunne se livlig aktivitet inden i og udenfor bilerne. Et sted var en midaldrende mand ved at kneppe en helt nøgen og helt ung fyr som lå på kølerhjelmen af hans bil med spredte ben og et andet sted fik en yngre mand slikket pik af en ung fyr som ikke så ud til at være mere end 13-14 år og et sted kunne jeg lidt inde mellem nogen træer se to midaldrende mænd der var ved at kneppe en muskuløs, yngre fyr i begge ender.

Der var virkeligt mange mænd og drenge - det var helt overvældende - og jeg var allerede kørt et stykke før jeg skiftede fokus fra at observere aktiviteterne til at være på jagt efter en fræk fyr.

Jeg kørte ret langsomt og fik øje på dem på afstand. De holdt i en gammel rusten Ford Escort. Bilen var parkeret nogen meter nede af en stikvej og på motorhjelmen lå en helt ung dreng. Han lå lænet op af forruden med benene bøjet og spredt og fødderne placeret på kølerhjelmen. Han var helt nøgen og jeg kunne se at han var helt glat i røven og på nosserne og at der var en lille dusk hår lige over pikken. Den ene sidedør stod åben og inde på passagersædet sad en mørkhåret mand i 30’erne. Der var noget ved stemningen som straks tændte mig helt og jeg tog farten af lastbilen og hold ind til siden lige efter stikvejen. I bakspejlet kunne jeg se at de begge holdt øje med mig men at de ikke havde flyttet sig.

Jeg slukkede lastbilen og kravlede ned fra førerhuset og begyndte at slentre hen mod stien. Drengen kløede sig dovent i skridtet og manden steg nu ud og smilede mod mig. ‘Hello’ sagde han på gebrokkent engelsk ‘you like young boys?’. Jeg smilede til ham og fortsatte med at gå nærmere ‘yes, I like young boys a lot’. Jeg var nu helt henne ved Ford’en og kunne ikke lade være med at kigge på drengen: han var fanme fræk, helt slank og glat og hans hår var lidt for langt og hang ned øjnene på ham. Da jeg kiggede op mellem hans spredte ben kunne jeg se hans glatte hul. Hullet og huden omkring glinsede som om han var våd så jeg gættede på at jeg ikke var dagens første kunde. Så kiggede jeg på manden. Han var i 30’erne og slank. Iført et par stramme afskårne jeans og en løs t-shirt. Han havde en god bule i bukserne så jeg kunne ikke bestemme mig for hvem der tændte mig mest: manden eller drengen. Så faldt bomben: ‘this is my son - you can have him for 25 Euro. He likes all’ sagde manden med et smil. WHAT - de var far og søn. Faderen solgte sin søn!! Selvom det var chokerende var det også totalt frækt. Jeg var totalt tændt og fik en idé: ‘how much for you both?’. Faderen gloede overrasket et øjeblik - det var trods alt business. ‘100 Euro for both’ sagde han med endnu et smil. ‘That’s a deal’ sagde jeg. ‘Come with me to my truck - I have a bed there’.

Sønnen hoppede ned fra køleren mens faderen lukkede og låste bilen og de fulgte begge efter mig hen mod lastbilens førerhus. ‘Let’s take our clothes off out here - it’s easier’ sagde jeg velvidende at pladsen inde i førerhuset ville blive lidt trang med 3 personer.Jeg åbnede døren og mens drengen kravlede op begyndte jeg og faderen at klæde os af. Jeg havde kun et par shorts og en t-shirt på så vi var begge splitternøgne på få sekunder.

Da vi alle var kommet op i lastbilen åbnede jeg vinduet og trak gardinerne for ud mod vejen.

Far og søn sad begge på min seng og kiggede afventende på mig. ‘Would you like to suck your fathers cock?’ spurgte jeg forsigtigt. De havde åbenbart prøvet det hele før for sønnen vendte sig hurtigt om mod faderen med et smil og begravede ansigtet i faderen skød og jeg kunne se et saligt udtryk brede sig over faderens ansigt da han mærkede sin pik glide ind i munden på sønnen. Sønnen lå på alle 4 med røven i vejret og jeg kravlede ind og stak ansigtet helt op i skridtet på ham. Han duftede lidt af frisk sved og en anden velkendt duft: sperm! Så jeg havde ret. Han havde haft kunder før og de havde kneppet ham uden gummi. Det blev bedre og bedre!!

Han var en ret spinkel dreng så jeg havde forventet at han ville være stram men jeg kunne mærke at han var åben og godt våd i hullet da jeg stak tungen op i ham og han reagerede ved at skyde ryg og sprede flytte knæene længere fra hinanden så han blev endnu mere åben.

Faderen havde nu skubbet sig rundt så han sad med ryggen mod siden af lastbilen og sønnen lå mellem hans spredte lår og suttede løs. Jeg lå bagved sønnen og kunne have øjenkontakt med faderen mens jeg tungekneppede hans søn. Faderen var godt liderlig og pludseligt kunne jeg høre ham hviske ‘fuck him … go ahead and fuck my son … he like it’. Jeg var totalt liderlig men tænkte at jeg hellere måtte lade sønnen ride min store pik først så han kunne vænne sig til størrelsen før jeg skulle gennemkneppe ham. Jeg satte mig op af den modsatte side så faderen og jeg nu sad ansigt til ansigt tværs over sengen. ‘Come and suck my cock’ sagde jeg. Sønnen stoppede og vendte sig om og både far og søn spærrede øjnene op da de så min store svaber stå stor og dunkende op fra mit skridt. Sønnen vendte sig og kravlede han og tog fat om min pik og faderen kravlede også nærmere og mens sønnen holdt min pik tog faderen den i munden - eller så meget af den han kunne få ind. Hurtigt bøjede sønnen sig ned og de var nu begge igang med at sutte min pik. Det var med længder det frækkeste jeg har prøvet - se far og søn sutte min pik og ind i mellem kysse hinanden og smage min præsperm som nu løb ud af pikhovedet i en lind strøm.

Pludseligt rettede faderen sig op og hviskede noget til sønnen. Sønnen kravlede op og skrævede hen over mig og begyndte at sænke sig ned over min pik. Faderen holdt fast om mit skaft og styrede sønnens røv på plads og jeg kunne snart mærke mit våde pikhoved gnide rundt på drengens fugtige røvhul. Jeg tog fat om hans hofter og pressede mig en anelse op ad og kunne pludseligt mærke mit store pikhoved svuppe indenfor i drengens varme, fugtige hul. Så fik jeg en idé. Jeg holdt godt fast om drengen og skubbede mig forsigtigt længere ned på madrassen så jeg til sidst lå helt ned med drengene siddende på min store hårde pik. ‘Sit on my face’ hviskede jeg til faderen. Hans pik var stenhård og han kravlede hurtigt op og skrævede ind over mit hoved så jeg havde fri udsigt til hans letbehårede skræv. Han satte sig ned og jeg havde snart min tunge oppe i hans fugtige hul mens jeg havde duften af hans liderlige skræv i næseborene. Fuck hvor var jeg liderlig. Jeg kunne mærke han bøjede sig forover og snart hørte jeg slubrelyde da han tog sin søns hårde pik i munden.

Sønnen var helt klart en prof. Jeg kunne mærke hvordan hans unge røv malkede min store hårde pik og jeg blev ret hurtigt klar over at jeg havde været lidt for optimistisk mht. hvor længe jeg kunne holde. Fornemmelsen af min store pik i drengens godt tilkneppede røv og duften af faderens liderlige skræv i næsen samt min tunge langt oppe i hans fugtige, varme røv blev for meget og med en række gryntelyde og nogen gevaldige stød op i drengen kom jeg i kaskader oppe i ham. Drengen klynkede og stønnede. Da jeg var færdig kravlede faderen ned og satte sig bagved drengen som stadig sad spiddet på min pik. Han sagde nogen ord på polsk og drengen løftede sig forsigtigt op til min pik ploppede ud af ham og en lind strøm af sperm løb ud. I stedet for at kravle ned skubbede drengen sig lidt bagud og satte sig igen - denne gang på faderens stenhårde pik. Jeg skubbede en pude under hovedet og havde nu fri udsigt. Faderen halvvejs lå op af siden på lastbilen igen. Hans ben lå over mine lår og jeg kunne se hvordan sønnen red sin fars pik som nu glinsede af de ladninger sønnen havde fået over dagen. Sønnen lukkede øjnene og stønnede og hans pik stod stiv og hård op af maven. Jeg kunne høre faderen stønne og sukke og jeg trak mig nu ud under faderens ben og lagde mig på knæ foran sønnen, bøjede mig helt ned og tog hans pik i munden mens jeg nulrede faderens stive nosser med min højre hånd.

Der gik ikke mange minutter før jeg kunne hør på faderen at der var ved at ske noget og med et brøl og nogen høje prust kom han lagt oppe i sin søn. Jeg kunne mærke hvordan spermen løb ud omkring faderens pik og ned på min hånd som fortsat nulrede hans nosser. Og nu kom sønnen. Han jamrede og klynkede mens hans pik spjættede inde i munden på mig sendte strint efter strint af drengesperm ned i halsen på mig.

Da sønnen var kommet lod han sig falde bagover og ned på faderen bryst så faderens pik svuppede ud af det udpulede hul. Det var for fristende og jeg lagde mig helt ned og stak tungen op i det åbne drengehul og labbede de mange ladninger i mig som piblede ud.

Hele førerhuset lugtede af pik, sperm og sex og vi lå alle 3 udmattede tilbage. Faderen spurgte hvor jeg var på vej hen og jeg forklarede at jeg var på vej til Warszawa og derefter kom retur så vi aftalte at jeg skulle kigge efter dem på hjemvejen så vi kunne tage en tur mere. Han lovede mig endda rabat på hjemturen he he
Kommentar

Navn:Littledude
Dato:04/12 2023
Rigtig fed og lækker historie. Tak for den og gerne andre oplevelser fra førerhuset.