Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter idræt

Karakter: 4.8/6
Visninger: 11459

Af: mike2252.

Læs flere noveller af:
» mike2252.

Skriv til:
» mike2252
Tags: Unge, Oralsex, Onani, Skolesex og Første gang
Personer:
Mads: 16 år
Mike: 15 år

Jeg stod som sædvanligt og ventede på at blive lukket ind til omklædningen, som sædvandligt var jeg en af de første der kom og læreren kom som sædvanligt 5 min. for sent, der vi endelig bliver lukket ind finder jeg min sædvanlige plads, vi havde ikke faste pladser men det var bare den plads jeg altid satte mig ved den lå i enden af lokalet det lå med lidt afstand til de andre og med god udsyn til badet. Jeg elskede at kigge diskret på de andre drenge når de klædte om, jeg var altid nervøs for at nogen skulle opdage det eller at jeg ville blive stiv.

Efter halanden times idræt var det tid til at gå i bad og jeg satte mig i mit hjørne jeg begyndte at gøre noget der lignede at jeg pakkede sammen, men jeg brugte tiden på at kigge på de andre drenge. Jeg brugte normalt aldrig toiletterne på skolen men lige denne dag havde jeg været ekstra aktiv i timen og havde drukket en masse vand og var nød til det, så da de fleste at drengene var begyndt at tage tøj på gik jeg på toilettet.

Der jeg komme ud fra toilettet opdagede jeg at alle drengene var gået eller det troede jeg indtil jeg gik forbi indgangen til badet. Det jeg så fik mig til at stivne og jeg kunne ikke andet end bare at stå og stirre, synet der mødte mig var den lækreste af drengene som jeg aldrig havde set nøgen før fordi han altid ventede med at bade til at alle havde forladt omklædningsrummet, men her stod helt nøgen med sin VIRKELIG! Store pik i hånden og onanerede. Han var så optaget af det at han ikke så at jeg bare stod og stirrede på ham.

Jeg så at han var ved at nå han klimaks og så skete det han så mig, den eneste tanke der gik gennem hovedet på mig på det tidspunk var at han ville gøre mig ondt fordi jeg havde stået og stirret på ham onanerer, men det gjorde han ikke i stedet gik han bare langsomt imod mig med et lumsk smil på læben.

Han fik øje på min stenhårde pik som tydligt kunne ses gennem mine idrætsshorts, han tog min hånd og førte den hen til hans pik, det var den første pik jeg havde rørt ud over min egen, det var en fantastisk følelse min hjerte bankede voldsomt i mit bryst og bedst som jeg var kommet ind i en god rytme tog han fat i min arm og trak mig ind i badet som stadig var i gang.

Bedst som jeg ikke troede det kunne blive beder og bedst som jeg ikke troede jeg kunne bliver mere liderlig spurgte han ”vil du give mig et blow job? ” jeg blev overasket over spørgsmålet, men jeg spildte ikke chancen så jeg satte mig ned på knæ og gennem gik alle de porno film jeg havde set for finde den bedste teknik. Jeg startede med at slikke op ad skaftet og jeg kunne se på ham at det gjorde ham rigtig liderlig og der gik heller ikke lang tid før jeg hørte ham sige ”vil du ikke nok bare tage den i munden” så jeg gav skaftet et sidste slik inden jeg tog pikhovedet i munden, det fik ham til at stønne helt vildt og det gjorde mig bare mere liderlig. Jeg gjorde mit bedste for at få det hele i munden men det tog en del forsøg før jeg kunne og der jeg endelig fik det hele i munden var en del af den ned i halsen på mig, jeg kun se på ham at det fik ham tætter på klimakset.

Han begyndte at skubbe pikken frem og tilbage i munden på mig og stønnede højre og højre med vært støj. Han satte tempoet op og der gik ikke lang tid før han med stor kraft skubbede pikken langt ned i halsen på mig og holdt den der til han kom med et fem store sprøjt, det lykkedes mig at sluge det hele og da han havde trykket pikken ud af munden på mig kiggede jeg op på ham og så et stort smil på hans læber, jeg troede det ville slutte her indtil han sagde ”mine forældre er ikke hjemme hele weekenden, kunne du ikke tænke dig at komme over? ” det gjorde mig glad og nervøs på sammen tid, men det lykkedes mig at få fremstammet et noget halvkvalt ”ja”.

Jeg håber du kunne lide historien, jeg vil elske at høre din mening eller få noget konstruktiv kritik, noget jeg kan gøre bedre måske til en eventuel fortsættelse.

E-mail: Holmegaard52@gmail.com
Kommentar

Navn:MinniMe
Dato:19/11 2015
God start, glæder mig til at høre om weekenden ;)