Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Straffen for at komme for tæt på tæske skøn fyr var...

Karakter: 4.3/4
Visninger: 6326

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Offentligt, S/M & Fetish, Onani, Natursex og Bondage
Straffen for at komme for tæt på tæske skøn fyr var hård og dejlig samt velfortjent

Fredag aften var min kæreste og jeg til fest, jeg var kommet for tæt en af de tæske skønne fyre, men det så min kæreste desværre, og han stod så og snakkede med et par af de store "kedelige fyre" ved festen der var en slags dørmænd.

De gik over til mig, og tog hårdt fat i mig og førte mig udenfor og ned i en kælder på den anden side, hvor jeg fik besked på at smide tøjet og lægge mig på brystet på det våde og kolde guld, hvor der var fugtigt af vand p.g.a. aftenens regnvejr.

De tog mine hænder på ryggen og sagde jeg skulle knytte dem hårdt sammen, og så tapede de fingerne og håndled sammen på hver hånd, og til sidst kom de hver hånd i en lukket lille stofpose som de bandt stramt til så jeg ikke kunne røre fingerne.

De rejste mig op og smed mig hen på en bænk hvor de lagde mig på ryggen og bandt med hoved fast med ret reb omkring halsen og rundt om bænken, og mine ben blev også bundet stramt fast til bænken.

Så kom den ene med en buket tidsler som de pakkede mine nosser ind i, og pakkede så pik og nosser stramt ind i witawrap inden også pik og nosserne kom i en lille lukket stofpose som blev bundet stramt til som om mine hænder.

Så pressede de en mundspreder hårdt ind i munden på mig så min mund var helt åbent uden at jeg kunne sige noget og den blev spændt godt fast med en rem om nakken.

Efter det kom de ørepropper i mine ører så jeg ikke kunne høre noget, og til sidst løsnede de mig fra bænken og rejste mig op, og låste en kort kold stål fodlænke til anklerne så jeg kun kunne gå med små skridt.

De sluttede af med at låse et halsbånd stramt fast om halsen på mig, og satte så et reb i halsbåndet og de trak mig så ud over gaden og hen til min kæreste som de gav rebet der var bundet til mig halsbånd.

Jeg stod totalt nøgen kun med nosserne og hænderne lukket inde og kunne ikke sige det mindste og ikke høre noget.

Jeg viste ikke hvad der skulle ske, men det viste sig at jeg resten af festen af festens mascot, og alle dansede vildt med mig og jeg blev mere og mere træt, men kunne kun lystre da jeg var i de korte lænker og hænderne var lukket helt inde i de små poser, ligesom pikdyret var brændende varm af nælderne.

Omkring midnat kom en af de store dørmænd og smed en stor sæk på gulvet. Hans løftede mig hårdt op og smed mig ned i sækken som blev snøret til og jer mærkede jeg blev båret ud fra festen.

Jeg kunne intet se og intet høre og lå som en sæk affald, jeg hørte et bagagerum blive åbnet og mærkede jeg blev smidt ind i bagagerummet som blev lukket og lidt efter kørte bilen.

Jeg lå totalt hjælpeløs som et gidsel og bilen kørte længe. Efter nogen tid standsede bilen og baggagerummet blev åbnet og jeg blev båret ind i et hus hvor jeg blev smidt på gulvet, og sækken blev åbnet hjemme hos os, hvor flere af vennerne var taget med til fra festen.

Min kæreste og flere andre af gæsterne satte sig over mit hoved og pissede ned i min mund, og de sluttede af med at tage ørepropperne ud af mine ører. Min kæreste tog så og snørede igen sækken til og sagde, at nu ville han have en ordentlig gang bunke sex ovenpå festen.

Derfor ville han hygge sig med resten af gæsterne, mens jeg skulle lægge som svin i sækken og lytte til de brunstige glade fyre der var sammen med min kæreste.

Dørmanden sagde, at hvis jeg en anden gang kom for tæt på andre end min kæreste ville han personligt sørge for jeg blev smidt i en sæk og lagt på ryggen af en hest, som jeg ville blive bundet fast til, inden jeg fik en lang ridetur hvor jeg ligger hjælpeløst i sækken på tværs af hesten og min ryg.

Jeg gøs ved tanken om sådan en tur, og vred og sled mig rundt i sækken for, at komme fri af den klamme sæk.

Sådan gik det nogen tid, jeg lå fortvivlet i min straffesæk.

Min kæreste grinede sødt og sagde han ville gå i byen med de gæve gutter mens jeg legede med mig selv.

Om morgenen kom den ene dørmand og løsnede sækken samt tog sækken fra mine hænder og løsnede hænderne, og sagde tag for en skøn fest, du er sgu en rigtig sexdreng, nu må du klare dig selv og jeg håber ikke nosserne er helt brændt af.

Efter nogle timer kom min kæreste hjem, da var jeg kommet i tøj og havde lavet aftensmad, og havde onaneret med min nu løsslupne pik.

Vi fik under maden en god snak om mishandlingen af mig som jeg holdt meget af, og det gør vi gerne en anden god gang, for det var super skønt


Kommentar