Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Et liv på landet med reb og heste opdragelse som...

Karakter: 4.3/4
Visninger: 7095

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish, Aldersforskel, Sport, Natursex og Bondage
Et liv på landet med reb og heste opdragelse som drengerøv

Jeg var kun 16 år da jeg opdagede at jeg var til reb, og ydmygelse. Jeg boede på landet og ved siden af var der en gård hvor jeg en aften sneg mig ind i laden og fandt noget reb, selvbindergarn og en stak sække. Jeg syntes tingene lugtede godt og at det var spændende.

Jeg bandt mine ankler sammen, og gemte mig (vist lidt flovt) i en kornsæk som jeg kravlede ned i, men da jeg ikke kunne være helt i den tog jeg en mere over hovedet så jeg lå helt gemt.

Jeg legede flere gange med mig selv i laden. En dag kom gårdens store dreng hen til mig og fortalte jeg skulle huske at rydde op efter mig når jeg legede i deres lade, for ellers ville han vise mig hvad en bondedreng gjorde ved sådan en som mig. Jeg var flov og sagde ikke noget. Alligevel gik der kun nogle dage så bandt jeg igen mig selv og gemte mig i et par sække, fordi jeg var for stor til at kunne være i en.

Pludselig kom den store dreng, og sagde at nu skulle vi sgu se om jeg var til reb og sække, eller om jeg var en dreng der bare var en skide tyv der legede med mig selv.

Han bandt noget stramt om sækken jeg havde over hovedet, så jeg ikke kunne se noget. Han tog den anden sæk af mig og bandt ben og lår sammen. Til sidst satte han et reb om mine knæ og trak dem om til skulderen hvor han bandt rebet stramt fast så jeg lå på ryggen og ikke kunne røre mig.

Så proppede han mig i en af de store 100 kg. kornsække som jeg lige kunne presses ned i. Han bandt sækken sammen, og fortalte nu kunne jeg lægge her til det passede ham at lukke mig ud af sækken engang.

Det gjorde skide ondt, men jeg nød det at være helt i en andens magt. Da han nogen tid senere kom og spurte om jeg havde fået nok, og ville hjem, eller om jeg ville blive i sækken mumlede jeg at han var en røv jeg nok skulle ordne, og at jeg nok selv skulle komme ud af hans skide sæk.

Jeg kunne ikke slippe ud selv. Næste dag kom han og slap mig ud, og sagde jeg bare skulle komme igen en anden gang, hvis jeg ikke havde fået nok, så skulle han nok lære mig hvordan man behandler en som mig.

De næste par år blev jeg masser af gange bastet og bundet i udhuset. Efterhånden lærte jeg også at binde mig selv, så jeg selv kunne gøre tingene.

Sække og reb blev lavet så jeg selv kunne bruge dem, eksempelvis ved at jeg svinebandt ben og pik med reb eller selvbindergarn. Øverst i sækken lavede jeg huller, så jeg ved at trække i en snor, selv kunne lukke sækken.

Da jeg flyttede hjemmefra fortsatte mine lyster på den måde.

Jeg har stadig en sæk stående med reb og sække, i forskellige størrelser, der passer så jeg kan presses sammen i dem med sammenbøjede ben, eller bruges som sovesæk hvor jeg kan lægge helt udstrakt i sækken, eller en pose der kan trækkes over mit hoved, så jeg ikke kan se noget, og en er lavet så hoved og krop er i sækken, der så snøres sammen på brystet så mine overarme presses op til nakken.

En dag kom to unge store drenge fra boldklubben hjem til mig, hvor jeg ikke havde ryddet op på sengen hvor reb, remme og sække flød. De to store muskelbundte, der var vel omkring 16 år grinede, og spurgte om jeg var masokist og tyr med mig selv siden jeg havde sådan noget læggende.

Det næste stykke tid truede de flere gange med at fortælle de andre i fodboldklubben hvad jeg var for en. En fredag kom de hjem og sagde at hvis de ikke fik lov til at svinebinde mig helt sammen, så jeg lå bundet en hel weekend, så ville de fortælle hele byen hvad for "et svin jeg var".

Jeg sagde de godt måtte prøve, men at de ikke måtte gå fra mig, hvis jeg var helt hjælpeløs.

Peter der var den stærkeste tog fat om min hals, og klemte hårdt til samtidig med at han sagde til Kenneth han skulle tage mit tøj af mig, mens han holdt mig. Jeg skreg af smerte. Peter blev sur og tog mine underhylere og pressede dem ind i min mund og tog et halstørklæde og bandt for munden, så jeg ikke kunne andet end mumle.

Kenneth rodede i min lejlighed og fandt mit fotografi apparat. De tog flere billeder af mig inden de tvang mig til at kravle ud i garagen. Peter tog min sæk med hvor der var masser af reb, snor og sække. I garagen fik jeg besked på at sætte mig på en stol med bar overkrop og hænderne bundet på ryggen og en sæk over hovedet.

Jeg sad og ventede mens de tog flere billeder. Da de opdagede min pik stod helt op og var våd, tog Peter en tynd muresnor og sagde jeg skulle bruge hele snoren til at pakke min pik og nosser ind.

Da jeg havde gjort det skubbede de mig ned på brystet, bandt mine overarme på ryggen, og proppede mig ned i en af de store sække, som de bandt sammen ved halsen.

Til sidst smed de igen en sæk over mit hoved, og sagde nu måtte jeg have en god weekend, for de skulle på fodbold, men de skulle nok komme søndag og slippe mig fri. Peter fortalte at jeg ikke skulle prøve på at slippe fri, for hvis jeg gjorde det havde de filmen med alle billederne, som de så ville vise de andre i fodboldklubben.

Kenneth spurgte om jeg lå godt, og om jeg nu havde lært hvad jeg kan bruges til. Han løftede mit hoved og tog halstørklædet væk, og spurgte hvad jeg sagde. Jeg svarede jeg havde det godt og nok skulle blive læggende, hvis de bare lovede at komme og slippe mig fri.

Peter grinede og sagde at de ville lade garageporten stå åben, så hvis der kom nogle så kunne de se hvad for en tyr der lå i sækken. Han spurgte om det var OK, eller om de skulle være "flinke" her første gang.

Jeg spurgte hvad flink betød. Peter og Kenneth grinede og sagde jeg bare skulle sige om de skulle være flinke nu eller ej. Jeg sagde de skulle være flinke, og var spændt på hvad det betød.

De gav mig et bind for øjnene så jeg ikke kunne se noget, men alligevel få luft når mit hoved kom i den gamle korn sæk. Jeg hørte Peter tog en sæk, og sagde til Kenneth han skulle løfte mit hoved, så jeg kunne få sækken over krydderen. Der blev helt mørkt. Jeg mærkede sækken blev bundet med et halsbånd, så jeg ikke kunne tage den af hovedet. De stak et par huller i sækken så jeg kunne få luft.

Peter fortalte de var flinke, for nu kunne ingen se hvem der lå i sækken hvis nogle så jeg lå i garagen. Jeg fik besked på at holde kæft og opføre mig pænt, for ellers ville de en anden gang tage sig af mig og ikke dække hovedet til, så alle i byen viste hvad jeg var for en.

Hvor længe jeg lå ved jeg ikke, men det var frygtelig nedværdigende, men samtidig rart at prøve at være helt hjælpeløs bastet og bundet.

I løbet af weekenden hørte jeg flere gå forbi på fortovet. Jeg lå helt stille så ingen opdagede der var liv i sækken, hvor jeg lå hjælpeløs svinebundet på både ben, arme, og pik.

Brystet var snøret til med masser af reb og knuder, og med papirsækken over hovedet kunne jeg ikke se hvem der så mig.

Søndag eftermiddag kom de tilbage. Peter sagde til Kenneth han skulle sætte en ny film i cameraet, så de kunne få lidt billeder af mig efter jeg en hel weekend havde været bastet og svinebundet.

Peter tog korn sækken væk, og løsnede mine hænder og sagde at jeg skulle klare resten selv, uden at jeg måtte tage sækken fra hovedet, så jeg blindet selv måtte finde ud af at komme fri, og så måtte det jo tage den tid for mig det tog, at komme fri af de reb jeg selv havde bundet mig i.

Peter sagde farvel og at de mandag morgen - inden de skulle i skole - ville kikke forbi og se hvordan udbryderen havde det, inden han gik og lukkede garageporten.

Jeg ved ikke hvor lang tid jeg brugte på at prøve at løsne mine reb, og opdagede efterhånden det var håbløst. Til sidst så jeg ikke anden udvej end at rive sækken over hovedet i stykker så jeg kunne se hvad jeg lavede.

Så kunne jeg endelig se mine stramme reb, og jeg kom helt fri og forsøgte at gå ud af garagen, men opdagede at døren var låst, så jeg måtte sove natten over på gulvet.

Mandag morgen kom de begge. Peter blev stik tosset da han så sækken var revet i stykker. Han sagde Kenneth skulle få fremkaldt alle 3 film de havde taget, så vi fredag kunne mødes og se billederne, og sammen aftale hvad der skulle ske.

Jeg forsøgte at overtale dem til ikke at gøre de, men fik at vide jeg skulle opføre mig ordentligt for nu var det dem der bestemte om hele byen skulle se hvad jeg var for en, og så gik de inden jeg gik ind i bad og på arbejde.

I løbet af ugen mødte jeg Kenneth der fortalte at billederne var gode, og at det var klogest at gøre som Peter sagde, for ellers ville jeg blive udstillet i hele byen, og så kunne jeg nok lige så godt regne med at nogle syntes jeg var en svans og et svin, mens andre ville syntes om det og ville komme og bruge mig.

Fredag kom de hjem til mig. Peter sagde at jeg skulle tage tøj på, for vi skulle en tur i byen og finde et sted og se billederne.

Kenneth fortalte at hans ældre bror ville køre os, men at han ikke viste noget om hvad jeg var for en, eller hvem jeg var. Det skulle han heller ikke have at vide, så derfor skulle jeg køres væk i hans varebil.

Jeg fik besked på at gå ud i garagen, indtil broderen kom så jeg kunne blive klædt på. Lidt efter åbnede Kenneth porten.

Bilen blev kørt ind, af broderen der med det samme gik ud af garagen. Peter åbnede bilen og tog nogle sække ud som han smed på gulvet, og sagde jeg skulle se hvad de havde til mig. Jeg åbnede sækkene og opdagede de var fyldt med hø, og tænkte hvad skal det bruges til.

Peter smed et kotøjr i stål over til mig sammen med 6 plast strips, og sagde jeg skulle lægge en lænke på min ene fod og låse den fast med en strips, og så tage ca. ½ meter lænke og låse om den anden ankel. Kæden skulle jeg så føre bag ryggen og omkring halsen og låse den fast med endnu en strips. Jeg fik jeg besked på at lægge mig på maven med hænderne på ryggen, og så blev hænderne låst fast med kæden på ryggen.

Jeg kravlede så ind i den store sæk. Peter grinede og spurgte om jeg kunne gætte hvad der skulle ske, eller om de bare skulle gøre arbejdet færdig.

Jeg sagde de bare skulle gøre deres arbejde færdig. Peter løftede op i den lange sæk, og sagde til Kenneth han skulle fylde sækken op med hø, så jeg kunne lægge blødt i min høsæk som lænkedreng.

De kom masser af hø i sækken. Til sidst sagde kenneth det var nok, og sækken blev lukket med den sidste strips. De slæbte sækken ind i bilen, og kaldte på broderen og sagde de havde en sæk der skulle med på landet.

Sovesækken var så stor at jeg kunne lægge helt udstrakt i den. Den var lavet af sækkelærred så jeg kunne få vejret i den, selv om jeg lå helt inde i den og sov, eller legede med mig selv.

Bilen kørte ud af garagen og porten blev låst. Peter sagde til Kenneth han skulle hente den sæk affald der var i soveværelset og låse huset af.

Lidt efter blev døren til bilen åbent, og en sæk blev smidt ind. Døren blev igen lukket og bilen begyndte at køre.

I sækken kunne jeg høre hvad de 3 snakkede om gennem den tynde væg ind til førerhuset. Broderen spurgte hvad det var for en stor sæk lort der lå bagi, og om han skulle køre hjem, og hente dem, senere, eller om tingene bare skulle afleveres så de kunne køre hjem igen med det samme.

Peter sagde affaldet bare skulle afleveres, så han måtte gerne vente, så de kunne køre med hjem, for de skulle til fodbold dagen efter.

Jeg var rystende nervøs, for hvad skulle ske, men nød det samtidig jeg viste at de 2 store bolddrenge kunne jeg ikke klare, og at de bestemte over mig da de havde billederne og mig lænket og gemt som en sæk hø.

Vi kørte længe. Efter nogen tid sagde Peter de skulle holde ind ved næste forretning, for han skulle ind og hente noget som lå klar til dem. Bilen stoppede. Efter lidt tid kom Peter, og sagde det sgu var en galebutik han havde besøgt, som solgte billeder af mænd, og nu skulle de se hvad han havde købt af sjove billeder af en tyr.

Broderen skreg af grin, og sagde at ham der sgu da var et svin der bare trængte til at være sammen med nogle mænd og damer, der kunne lære ham hvordan knob og knuder bindes på en mandekrop.

Det gik op for mig at det var mig de sad og viste frem, uden at broderen viste jeg lå i hans bil. Peter sagde at de måtte videre og ud på gården så de kunne komme hjem igen. Vi kørte videre indtil bilen stoppede og Kenneth sagde til broderen han skulle tage sækken med affald med ind så ville de selv sammen tage den store sæk.

Jeg blev løftet ind og smidt på et koldt gulv. Peter og Kenneth sagde til broderen han kunne vente i bilen, mens de lige fik tingene på plads.

Peter spurgte om jeg havde det godt i sækken, og om jeg var klar til at gøre alt hvad de sagde uden at brokke mig. Jeg fik at vide jeg i weekenden ville få en velfortjent straf for at have ødelagt sækken der hjemme, og at mange nye ville lære mig at kende her.

Vi har været flinke indtil nu. Alle tror det er en sæk affald og hø der er kørt her ud, men nu får du ½ time sammen med os, inden du bliver alene og vi kører. Hvis du opfører dig ordentlig i weekenden kommer du hjem, og på arbejde mandag. Gør du ikke det fortæller vi din chef du er syg og bliver passet af os en uges tid, til du er rask.

Den store sæk blev løsnet og Peter hev mig ud af sækken og sagde jeg skulle rejse mig op og se lokalerne, så jeg viste hvor jeg var.

Jeg rejste mig op, og så jeg var i en stor lade og fik at vide jeg skulle gå ind af næste dør, og se og resten af huset. Jeg gik ind i en stor ridehal, hvor der var hestebokse langs hele den ene side og der stod masser af heste.

Jeg fik besked på at hente høsækken og min sæk hjemmefra. Det var svært da hænderne var lænket på ryggen. Peter fortalte at han havde aftalt med rideskolen at jeg skulle bo her i weekenden, så beriderne kunne se hvordan en fyr både kan straffes, og hygge sig, anderledes end andre der spiller fodbold eller går til ridning.

Peter Løsnede kæden på mine hænder, og sagde jeg skulle gøre mig det lidt behageligt, og lægge høet i bunden af den tomme hesteboks lige ved indgangen.

Jeg gik straks igang med arbejdet, og fik også besked på at hente vand og den mad der stod til mig, så der var nok til weekenden. Maden bestod af grøntsager, en stor skål havregrød, rugbrød, vand og lidt franskbrød.

Da jeg havde lagt hø og mad ind i boksen, tog Kenneth mig ud i sadelrummet, hvor han fortalte jeg skulle være en rigtig hest med klokkeværk, sadel og grime.

Han førte mig hen til et smalt bord, som jeg lagde mig op på. Mine fødder blev lænket til de 2 bordben. Mine hænder blev bundet til de to andre bordben. Bordet - der var på hjul - blev kørt over til væggen hvor der var en kattelem som mit hoved lige kunne komme igennem. Peter stod på den anden side og tog fat i lænken om min hals og låste den fast, så jeg ikke kunne flytte hovedet hvorefter han gik.

Jeg kunne ikke se hvad de lavede i sadelrummet. Jeg mærkede mine hofter blev løftet op. En tog stramt fat om min pik og bandt en snor flere gange rundt om nosserne og jeg mærkede et eller andet blev bundet fast til pikken.

Da de var færdige, blev noget læder lagt på min ryg. Mit bryst blev løftet og nogle kæder blev låst fast sammen med bredde remme der pressede hårdt på brystkassen og mine ribben. Jeg mærkede at jeg fik en sko på hver fod og at mine fingre blev spredt og lagt i en form med strakte hænder.

Peter spurgte om jeg nød at være hingst, og fortalte at nosserne var bundet op med en lille klokke så beriderne kunne høre hvis jeg legede med mig selv. På ryggen er lagt en ride sadel og du har fået sko på fødder og hænder. Du får nu en grime på med stangbidsel i munden, inden vi kører dig ind i din boks.

Peter kaldte på Kenneth og sagde han skulle lægge grimen på og binde bidslet i munden og finde træktovet frem, så jeg kunne komme tilbage i boksen.

Kenneth fortalte at jeg var den værste hingst han havde set. Min genstridighed nok skulle blive pillet af mig, for han kendte alle på rideskolen hvor han selv gik til ridning, så han var vant til hingste der skulle have træning og det ville han godt love jeg nok også skulle lære.

Det var et chok for mig, da jeg nu viste at den ridestald hvor jeg skulle være var den samme som Kenneth gik til ridning i, og at alle hans venner nok også viste hvad mine interesser var.

Kæden om halsen blev løsnet og rullebordet blev kørt ud midt i sadelrummet. Peter fortalte at når jeg blev løsnet fra de 4 bordben, så skulle jeg stå på alle 4 som en hingst, og at de lige havde en sidste overraskelse til mig, som jeg ikke måtte se før jeg var i min boks.
Mit hoved kom i en sæk af papir, som blev bundet stramt til min hals.

Sækken var stor, så der var masser af luft i den, og jeg havde masser af ilt i papirsækken som jeg lå med hovedet i totalt blændet. Peter sagde jeg skal være døv så jeg fik et sæt høreværn på, så de kunne snakke sammen.

Mine ben og arme blev løsnet fra bordbene. Mine ben blev løftet op og jeg mærkede mine bukser og underbukser blev revet af mig så jeg lå med bar røv. Jeg blev løftet ned af bordet, og stod på alle 4.

En satte sig i sadlen på min ryg, og jeg mærkede et hårdt ryk i træktøjret. Den tunge rytter sparkede mig flere gange i mine ribben, så jeg gik pænt som hest. Jeg blev ført rundt i den store ridehal flere gange, inden de tog de høreværnet af og fortalte jeg nok skulle blive en god velopdraget hingst, men at de nu ville stalde mig op i den stilling jeg skulle stå i de næste dage.

Rytteren stod af sadlen. Jeg blev trukket ind i boksen hvor jeg var glad for at mærke det bløde hø. I boksen blev et reb bundet til mine hænder, som jeg fik at vide hed forben. Lidt efter blev en lænke låst til mine bagben, og tovet i grimen blev strammet opad så jeg stod med strakt hals.

Pludselig gøs det i hele mit bryst. En stang blev lagt mellem armhulerne ved mine forben, og et reb strammede i nakken, mens stangen pressede hårdt på armhulerne. En tog fat i snoren omkring mine nosser og jeg mærkede et ømt tryk på kuglerne.

Peter sagde nu står vores hingst vist sikkert. Kenneth rydder du lige affaldet væk og smider det ud i bilen, inden vi siger farvel til den nye hingst. Jeg stod lammet af rædsel, og også noget glæde, og tænkte det her kan de to skide drenge bare ikke byde mig, jeg har aldrig oplevet nogle så opfindsomme og hvor har det været en skøn oplevelse.

Peter rev foder sækken væk fra mit hoved, så jeg kunne se mig selv en sidste gang inden de kørte , og et virkeligt overraskende syn mødte mig, og jeg var helt måbende målløs.
Kenneth sagde så at han gerne lige ville fortælle hvordan jeg var opstaldet.

Du har sko på alle 4 hove, dine fingre er strakte og spredte, så du ikke kan knytte hænderne – der nu hedder hovene foran – og de er bundet fast til et tov der til det nederste rør i enden af boksen Bagbenene er spredte med en stållænke der er låst fast i bunden af boksen, og lænken er låst til hver ankel, så du holder alle 4 sko i bunden af boksen.

I munden har du et stangbidsel. På hovedet har du en grime der er bundet med et træktov der er fastgjort til det øverste rør i enden af boksen, så vi er sikker på du bliver stående på alle 4.

Under armhulerne er en stang hvor der i hver sin ende er et reb der er bundet sammen i din nakke. Rebenden er bundet fast i loftet af boksen så du ikke kan lægge dig ned. For at vi er sikker på du ikke rejser dig er et reb bundet fra stangen og ned i bunden af boksen, så du ikke kan rokke dig ud af stedet.

I nosserne er bundet en klokke der ringer hvis du bevæger dig.

For at alle kan se din store pik har vi bundet en snor i nosserne, hvor enden er bundet fast i loftet af boksen, så du ikke kan lægge dig ned. I din pik er bundet en stram snor ned i bunden af boksen, så din store pik hænger flot under din bug.

Vi har sat dig ind i boksen så du har røven ud mod ridebanen. Så kan alle give dig et klap i røven, og skulle en have lyst til at give dig pik, så er det også let at komme til.

Du står med bar røv og hængende pik. Hvis du skal pisse eller skide, så kan du gøre det på samme måde som andre heste, og stalddrengen skal nok muge ud efter dig.

Hvis du vil sove må du gøre det stående, da du hverken kan rejse dig, eller lægge dig ned. Hvis det blive for meget for dig, så er det muligt der kommer en og tager en ridetur med dig udenfor boksen, så du måske der efter kan få lov til at hvile dig lidt.

Det er noget du skal gøre dig fortjent til hos dem der kommer de næste dage og det er noget de bestemmer om du skal eller ej - for du har ingen vilje her.

Vi har lavet en lille udstilling med billederne fra sidste weekend, som er sat op på døren ind til boksen, så alle i weekenden kan se hvad du bruger din fritid til når du ikke er på rideskole.

Vi har manipuleret med billederne, så dit ansigt ikke er genkendeligt, mens vi kun viser de mange skønne stillinger du befandt dig i.

Jeg vil nu lige give dig din aftensmad så du ikke er sulten i nat. I morgen og resten af weekenden kommer vores stalddreng og fodrer dig. Min bror roser dig for at være god at ride på. Det var ham der var rytter fra saddelrummet og de ture du gik flot rundt i hallen, så du skal vide at vi nu er 3 hjemmefra der kender dine lyster.

Vi har besluttet at skåne dig for at se hvem der i løbet af weekenden ser dig stå her. Vi vil også skåne dig for at høre de mange ting der bliver sagt om dig. Nogle syntes sikkert du er en frisk ung hingst, mens andre syntes du er en værre en der fortjener det værste. Sådan er hverdagen også for dig, hvis de i landsbyen kendte dine lyster.

Peter takkede Kenneth og hans bror for de havde været med til at lave denne sjove weekend. Vi kommer på søndag og tager en snak med dem der har set, og brugt, dig i løbet af weekenden.

Så finder vi ud af om vi syntes du har fortjent at blive her i næste uge, eller om du skal hjem til dit eget legetøj.

Kenneth kom så to ørepropper i mine ører, og jeg stod helt døv. Hans bror tog en maske frem der var formet som et hestehoved, som han lagde på mit hoved. Masken blev låst fast ved halsen. En lynlås til stangbidslet i munden blev åbnet så jeg kunne få mad og vand, og til sidst blev næsen trukket ud af masken så jeg kunne få luft.

Der var helt mørkt i hestehoved masken. De der kom i ridestalden kunne heller ikke se mit hoved, så ingen kunne vide hvem det var de havde besøg af i boksen.

Jeg ved ikke hvor længe de stod og beundrede deres værk, men jeg havde fundet ud af at de var så gode venner at de gerne hjalp mig med mine lyster, som måske også var deres egne ved at de havde glæde af magten over mig.

Samtidig var de så hensynsfulde at jeg ikke blev udstillet i fuld åbenhed i landsbyen eller på rideskolen. Jeg fik også tilfredsstillet mine lyster og ønsker og fik en oplevelse som hverken jeg, eller andre, før havde givet mig.

Jeg viste nu at en weekend ventede mig med nye skønne oplevelser, hvor jeg var helt overladt til andres gøren og laden. I løbet af nogen tid fandt jeg ud af at det var hårdt at stå på alle 4, og både at være uden syn og hørelse opstaldet i en hesteboks en hel weekend.

Den første nat var det virkeligt hårdt at stå totalt fastspændt i en hesteboks. Om morgenen kom en og gav mig et klap på hovedet og madede mig med frugt og vand, inden vedkommende gik og gav mig et klap i bagdelen.

I løbet af de næste mange timer var mange henne at klappe mig. En enkelt der sikkert ikke brød sig om mig hev i snoren til min pik, så jeg skreg som en vild hingst.

Senere kom der en og hældte noget sødt, der smagte som honning og mælk ned i halsen på mig. Efter at have stået lidt tid mærkede jeg, at jeg havde diare og lortet løb lige igennem mig, ned af mine ben og ned i høet der hurtigt lugtede værre end jeg ved ikke hvad. Stanken var slem.

Jeg fik det kolde gys da røv og bagben blev spulet med kold vand, og en eller anden gav mig nogle skiver rugbrød som jeg spiste med stor velbehag.

I flere timer skete der intet. Jeg tænkte lørdagen nok var gået, så jeg igen var alene i hestestalden, pludselig var der en der kom og mugede ud og fjernede lortet fra høet, og jeg mærkede nyt tørt hø kom ind i boksen.

Vedkommende stod længe og kælede mig over det meste af kroppen, og jeg fik et venligt klap på mulen inden jeg fik lidt vand at slukke tørsten med.

Igen stod jeg længe i boksen uden at vide noget om hverken hvad der foregik, eller hvad klokken var og jeg var flere gange ved at falde om af træthed efter i mange timer at have stået på alle 4.

Efter nogen tid blev stållænken låst fri fra mine bagben og rebet på forbenene blev også bundet op, ligesom tovet blev løsnet fra grimen. Stangen under armhulerne og snoren i pik og nosser blev fjernet, og en tung rytter satte sig i sadlen, mens en anden tog fat i bidslet og trak mig ud af boksen.

Jeg kom ud i den fri luft, og vi fik sammen fik en lang ridetur, hvor en trak mig rundt med et reb der blev lagt om min hals, uden mulighed for at jeg kunne prøve på at rejse mig op og forsøge at stikke af fra rytteren.

Efter nogen tid blev mit hoved trukket ned i en balje, så jeg kunne drikke vand og vi gik igen ind i ridehallen, hvor de stoppede mig. Rebet om halsen blev hævet op i noget, så jeg stod på de 4 hove og ikke kunne lægge mig ned.

Mine to forben blev lænket, og det samme blev bagben som også blev lænket med en kæde. En gav mig et blidt klap på røven, og kælede kærligt omkring min røv. Kærligheden blev pludselig afløst af en kæmpe smerte da en en analplug blev presset ind i enden på mig, og fastgjort med en bred tape.

Så fjernede de rebet om halsen. 4 stærke hænder tog fat i mig, og lagde mig ned med alle 4 ben op i vejret, og kæderne på mine ben blev trukket op indtil jeg lå tungt udstrakt på gulvet på ryggen med en øm analplug i røven.

De 4 hænder kælede mig igen kærligt, og jeg lå hjælpeløst og ventende på at trætheden ville få overtaget så jeg kunne få lidt søvn. Jeg lå først nogen tid og ømmede mig, men efter nogen tid faldt jeg i en dyb søvn og hvor længe jeg lå på ryggen og sov har jeg ingen anelse om.

Jeg vågnede ved at lænkerne blev løsnet på mine ankler. En tog fat i grimen så jeg kom op at stå på alle 4, og mærkede at næsten hele skindet på bagdelen blev revet af, da man hårdt rev tapen væk og fjernede analplugen fra røven.

En rytter satte sig i sadlen og jeg blev igen trukket ind i boksen, hvor en fast hånd hastigt bandt mig op, så jeg stod som før jeg var på ridetur og inden jeg fik lov til at få lidt søvn.

En hånd nussede mig kærligt på min mule og jeg fik et velfortjent måltid mad samt vand hældt ned i munden, inden jeg blev overladt helt til min egen uforudseelige verden. Jeg stod igen nogle timer på alle 4.

I løbet af dagen var flere igen inde i boksen for at kæle kærligt for mig. En enkelt var også igen ude efter at hive hårdt i min pik, ligesom en enkelt gav mig flere hårde slag i bagdelen med enten en pisk eller et tov.

Efter nogle timer mærkede jeg en lukkede lynlåsen for min mund og næse. Jeg frygtede at jeg nu ville kvæles i den stramtsiddende maske, men heldigvis blev denne angst hurtigt afløst af glæde da låsen i masken ved halsen blev låst op og masken med et blev revet væk fra mit hoved.

I boksen stod Kenneth og hans bror samt Peter der med stirrede hårdt på mig. Kenneth satte sig op i sadlen på min ryg, mens hans bror fjernede reb og lænkerne fra mine ben og snoren fra pikken og op i loftet af boksen, inden han endelig fjernede rebet som grimen var bundet til boksen med. Jeg blev trukket ud af boksen stadig uden at kunne høre noget.

Peter trak mig ud og hen til kattelemmen i væggen, hvor de trak mit hoved igennem og lænkede mig så jeg stor på alle 4, uden at kunne se ud i sadelrummet og uden at jeg viste hvad de 3 talte om.

Jeg blev igen blev løftet op på det smalle bord de havde bundet mig til da vi kom, og jeg mærkede mine ben igen blev bundet til de 4 bordben, alt imens mine sko på hænder og fødder blev fjernet.

Jeg lå bævrende af angst, og glæde samt spænding og tænkte på hvad der skulle ske, skulle vi snart hjem eller skulle jeg være i stalden hele næste uge. Jeg mærkede at saddel og snoren til klokken i nosserne blev fjernet, ligesom arme og ben blev løsnet fra bordbenene. I stedet blev arme og ben bundet sammen på ryggen.

6 stærke hænder løftede mig fra det smalle bord, og efter kort tid hvilede jeg igen på bordet, uden at jeg selv viste hvad der var foregået i saddelrummet hvor resten af min krop lå med svinebundne hænder og fødder på ryggen.

Peter kom ind til mig og pillede grime og bindsel af mig. I stedet proppede han igen mine gamle underbukser i munden på mig og bandt et bredt bælte omkring munden så, jeg ikke kunne sige noget.

Kenneth kom og tog mine ørepropper ud så jeg kunne høre hvad der skete. Peter åbnede kattelemmen så jeg på bordet blev kørt tilbage fra væggen i sadelrummet, og med et ryk opdagede jeg trak den sæk op over hovedet som de havde lagt resten af kroppen i saddelrummet, og hurtigt de snørede sækken til uden et ord.

Bilen køre ind i rummet og fire hænder løftede mig fra bordet og smed sækken med mig ind i bunden af bilen, og lige efter lød et bump da en anden sæk blev smidt ind til mig, inden bilen med hjulspind ræsede væk fra stedet.

Vi kørte længe og efter nogen tid standsede vi, døren til bilen blev åbnet og 4 hænder løftede mig og smed mig på et koldt gulv, hvor de fortalte jeg skulle være alene til næste morgen i min sæk.

Jeg prøvede at brokke mig, men det blev hurtigt afsluttet da de pressede en stor knebel udenpå sækken ind i min mund, som blev bundet stramt i nakken, så jeg ikke kunne sige en lyd, alt imens jeg lå med bagbundne hænder og fødder i sækken, ude af stand til at lege med mig selv.

Jeg hørte døren blev lukket og låst, uden at vide hvor jeg var.

Om morgenen kom Peter og Kenneth tidligt og sagde det havde været en skøn oplevelse for dem begge, da de altid havde ønsket at finde en ung mand de kunne dominere og som de samtidig kunne glæde ved at opfylde mine lyster.

De tog kneblen ud af min mund, løsnede sækken og så opdagede jeg til min glæde jeg lå i min egen garage. Peter fortalte mester havde givet mig fri et par dage, og efter det løsnede mine arme og ben på ryggen.

Kenneth fortalte de havde været på rideskolen hele weekenden, og at det var ham der havde givet mig honning og mælk, som sammen altid giver dårlig mave og diare, ligesom han havde nydt at se mig stå med en analplug i røven, og rytteren var hans tunge storbror der også her gaffatapen af, så det meste at skindet røg på røven da analplugen blev fjernet.

Jeg takkede dem og sagde at jeg var glad for de respekterede mine lyster, og var så humane og rare at de ikke udstillede mig i fuld offentlighed i den lille by, eller på rideskolen, samtidig med at jeg havde haft en skøn oplevelse ved at være overladt helt til mig selv, bastet og bundet i en sæk, hvor jeg kunne lægge helt alene og tænke over mine lyster, og om der måske var noget galt med mig.

De sagde de nok en anden gang skulle tage sig kærligt af mig. Nu er der efterhånden gået 5 år, og selv om begge har fået familie, så sker det stadig ind imellem vi alle 3 samles og tager en omgang med reb, kæder og sække.

Når vi ikke er sammen har jeg stadig ind imellem glæde af, at prøve selvbondage her hjemme, og de gamle sække, reb samt forskellige bindsler jeg har fået fra en gammel rideskole giver mig mange gode stunder.

Håber denne lange fortælling giver andre lyst til at prøve det samme, eller til at skrive en kommentar til vores fælles interesse for at de tilfredsstilles ved at underkue mig, og jeg tilfredsstilles ved at blive underkuet og kærlig behandlet af dem.
Kommentar