Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tak for hård dejlig aften hos Knud den hårde og bestemte

Karakter: 4.3/6
Visninger: 5522

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish og Bondage
Tak Knud
Jeg havde chattet en del sammen med Knud, der lige som jeg er glad for at lege med reb og sække, og hvor hårdhændet behandling ikke er en straf men en gave ens offer med glæde tager imod.

Vi havde aftalt jeg skulle komme til hans hjem, og vi havde aftalt at jeg skulle tage imod gaverne fra Knud med tak, og at jeg efter besøget skulle sende en tak til Knud for, at jeg måtte besøge ham i hans hjem.

Det blev en dejlig aften som jeg gerne gør om igen og igen, og her er min tak til min kære Knud.

Jeg var super spændt på hvad der skulle ske da jeg stod foran din dør kl. 19.00 som vi havde aftalt.

Du var hård som jeg ved ikke hvad da du lukkede mig ind og befalede mig at smide ALT tøjet i gangen og bagefter førte mig ned i den fugtige kælder hvor 2 fakler lyste op.

Halsbåndet med ringe jeg fik låst stramt omkring halsen var effektivt, og da du låste mine to hænder til halsbåndet følte jeg at du kom til at eje mig.

Jeg blev helt vild i kroppen da du smurte mig ind i olie, og lignede vist en sprællemand da du hældte kløpulver ud over hele den olierede krop, så jeg begyndte at klø over hele kroppen, ja selv nosserne og røven kløede af den omgang.

Da du så befalede mig at kravle ned i den store sæk som du snørede effektivt til, viste jeg at nu var jeg kun en sæk “lopper”, og jeg blev helt prisgivet da jeg mærkede du strammede flere brede remme omkring sækken.

Det blev helt slemt da du svinebandt mig med reb fra halsen og ned til anklerne så jeg lå totalt sammenrullet i sækken og ikke kunne røre mig så meget som en centimeter.

Det blev rigtig ubehagelig da du bandt et reb omkring mine ankler og så hang mig op i en krog under loftet så jeg hang som en gammel boksesæk.

Jeg kunne ikke gøre det mindste og da jeg begyndte at skrige fik jeg pisk som aldrig før, så jeg lærte at holde kæft og nyde den kløende tur i sækken under loftet.

Jeg ved ikke hvor mange timer du lod mig hænge, men det var ikke nogen rar flyvetur jeg fik, og jeg var glad da jeg endelig kom fri af krogen og du løsnede reb og remme omkring sækken, men følte mig godt nok bange da du løftede mig op og jeg kunne høre jeg blev lagt ind i en bil der kørte til et ukendt sted med mig.

Da du standsede bilen og smed mig ud på jorden og sagde, så nu er du hjemme du må selv komme fri af din sæk, hørte jeg du kørte og lod mig ligge hjælpeløs i min sæk.

Jeg forsøgte længe forgæves at komme fri af din sæk, og jeg kløede underligt over hele kroppen, og kom først fri da min nabo hørte mine skrig fra sækken og han slap mig ud af sækken.

Aldrig har jeg været så flov, som da jeg så jeg lå oversmurt i olie og med kløpulver på græsset i min egen have i en sæk der stank af urin og gammelt korn.

Min nabo bandt snøvsen på sækken op, så jeg kunne komme ud af den dejlige sæk du havde holdt mig i, grinede da han så min røde krop der var rød af kløe og olien samt de mange slag du havde foræret mig mens jeg lå i din sæk.

På græsplænen lå en lille sæk hvor mit tøj var i som jeg afleverede da jeg kom, og tak for din hilsen der lå i sækken med tøj, om at jeg en anden gang nok skal få større smertens gaver med reb, sække, remme og masser af klø på kroppen min.

Jeg gik ind og tog et bad og fik tøj på inden jeg gik ind til naboen med en flaske vin og jeg fortalte glad om mit dejlige besøg hos dig.

Tak for en dejlig aften jeg bestiller gerne samme tur en anden gang!
Kommentar