Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De forbudte tanker blev udlevet

Karakter: 5.5/2
Visninger: 6954

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Hovedpersonen i historien, som også er fortæller, er Peter på 21, der er en hetrofyr, som har fundet ud af han måske er bi. Den anden er Frederik, 20 år og homo.

Historien er ren fiktion.

Det startede som en dag som alle andre. Jeg stod op, op ad formiddagen, tændte en cigaret og røg den færdig med fjernsynet som baggrundsstøj. Gik ud på badeværelset, og tændte for den varme bruser. Tog stille tøjet af, og beundrede mig slev i spejlet, indtil duggen satte sig så tykt, at jeg ikke kunne se mine muskler længere. Så hoppede jeg ind under bruseren, sæbede mig godt ind, og gav pikken en ekstra god behandling, så den voksede lidt. Kunne bedre lide den sådan. Skyllede sæben ud, fandt tandbørsten frem, og børstede tænderne, inden jeg gik ind og tog det tøj på jeg havde fundet frem dagen før. Altid den samme morgenrutine. Intet nyt der. Så tog jeg sko på, og gik stille ud af døren og nød det gode vejr.
Det havde været en forfærdelig sommer, men på denne septemberdag så det hele bedre ud. Solen skinnede, og med lidt god vilje virkede det nærmest varmt. Jeg gik ned i parken, satte mig på en bænk og filosoferede over livet og hvad der ellers kom af flyvske tanker. Og snart kom en tanke jeg ikke kunne slippe. Jeg havde haft tanken mange gange før, men havde aldrig gjort noget ved den. Sådan var jeg jo ikke - næh, det var ikke mig sådan noget. Men jeg kunne alligevel ikke slippe tanken. Den sad godt og grundigt fast, og jeg besluttede mig for at gå videre, så ville jeg nok komme på andre tanker. Og det gjorde jeg da også - lige indtil jeg kom hjem. Da jeg kom hjem, og satte mig på sengekanten, af min seng, som fungerede både som seng og sofa i min lille lejlighed, da kom tanken op igen. Jeg tænkte på andre unge drenge. Det var sket før, men så havde jeg ringet til et af mine bootycalls, og kneppet hende, og så var de tanker væk, men sådan var det ikke denne gang. Jeg havde slet ikke lyst til at være sammen med en pige. Jeg havde lyst til at sutte pik og blive kneppet - en tanke der på én gang tændte og skræmte mig. Men jeg besluttede mig for at undersøge mulighederne for at finde en fyr på nettet jeg kunne udleve mine fantasier med. Jeg googlede og googlede, og hele tiden kom der en hjemmeside frem, som fangede min interesse - boyfriend.dk.

Jeg sad på startsiden længe, og var i syv sind, om jeg skulle oprette en profil eller ej. Tænk hvis der var nogen jeg kendte derinde. Tænk hvis de skulle afsløre mine fantasier om andre fyre. Tænk hvis jeg nu ikke kunne holde det hemmeligt. Alle disse tanker kom op i mit hoved, men jeg besluttede mig alligevel for at oprette en profil - hvis der nu var nogen jeg kendte, så skulle de jo afsløre sig selv for at afsløre mig. Og med ro i maven oprettede jeg min profil. Jeg kan ikke huske navnet, men det var noget halvkeglet, som kun en ung fyr på 21 kunne finde på. Og stille og roligt kastede jeg mig ud i at finde ud af hvad det var for en hjemmeside jeg havde fundet. Jeg kom forbi mange profiler, gik ind og læste i dagbøger, og læste om perverse fantasier. Jeg kom en tur forbi chatten, og fandt en fyr jeg syntes virkede interessant. Jeg forsøgte på en keglet måde at skrive en besked til ham, men endte med at skrive den som et brev:

”Hej du
Jeg syntes du virker som en interessant fyr. Jeg er selv en fyr på 21 år, der leder efter en der vil hjælpe mig med at udleve min fantasi om sex med en fyr.
Kh.”

Da jeg trykkede på send, gik der et sus igennem kroppen på mig. Jeg havde lige skrevet den mest akavede besked til en fyr, en fyr som jeg gerne ville have sex med. Jeg væmmedes og tændtes samtidig med den mest akavede følelse jeg nogensinde har følt gik igennem kroppen på mig. Jeg sad i spænding og ventede på svar, og det føltes som timer, for hver gang der gik et sekund. Et par minutter skrev han tilbage til mig, og jeg turde næsten ikke åbne beskeden fra ham, men jeg kunne heller ikke lade være med det, og i beskeden skrev han at han gerne ville hjælpe mig, men han måtte da lige vide hvad jeg gerne ville prøve.
Jeg vidste det ikke helt, det eneste jeg vidste, var at jeg tændte på at blive ydmyget af kvinder, så skrev til ham at jeg også gerne ville prøve det med en mand.
”Okay - vær klar om en time, så henter jeg dig”
Fuck - nu var det blevet alvor, jeg skulle faktisk være sammen med en mand. Jeg blev helt høj af følelsen, men frygten for hvordan det skulle foregå fik mig til at ryste. Jeg kunne slet ikke styre min krop, og alle ting jeg ville endte med at tage dobbelt så lang tid, som det plejer.

Men jeg fik gjort mig klar, og efter 55 minutter stod jeg nede foran opgangen. Jeg stod og tænkte på hvordan han mon var, om han var ligeså sød som han så ud, og alle de tanker der nu engang kommer i forbindelse med sådan noget som et sextræf. Da timen var gået, kom en taxa rullende op foran opgangen. Han rullede vinduet ned og spurgte mig ”Er du Peter?” jeg fik fremstammet et ”ø… ø… øh j… ja” og så lavede han et hovednik, der betød hop ind i bilen, og gav mig en seddel. Jeg kiggede bare på den. ”Skal du ikke læse den” sagde taxachaufføren til mig, og jeg kunne ikke andet en at nikke. På sedlen stod med den pæneste håndskrift jeg har set ”Hej søde. Jeg er ked af at jeg ikke selv kunne hente dig, men taxaen kører dig hjem til mig, vi ses snart.” Jeg var stadig forvirret over jeg var på vej ud til en vid fremmed, men med den besked kunne han da ikke være helt slem at have som den første.

Jeg kom ud foran hans opgang efter omkring 15 minutter i taxaen. Hver gang den holdt for rødt, havde jeg mest af alt lyst til at hoppe ud og bare løbe væk. Men jeg besluttede mig for at det skulle være nu, så jeg blev siddende pænt indtil vi var der. Da vi ankom brummede døren så jeg bare kunne gå ind og op på 2.sal hvor han boede. Døren ind til lejlighed var åben, og jeg kom ind i entreen, hvor der på gulvet lå et klæde og en besked. Der stod at jeg skulle smide tøjet og tage bindet for øjnene, så ville han komme og hente mig. Jeg gjorde som der stod, og efter hvad jeg tror var 5 minutter kunne jeg høre en dør åbne. Han kom ud og tog fat i min pik og hev mig med ind til hans seng. Jeg anede ikke hvordan han så ud, og kunne kun drømme om hvordan han så ud. Men han duftede himmelsk. Hans parfume duftede nærmest af sex, så jeg var frisk på hvad end han måtte udsætte mig for. ”sut mig” sagde han med bestemt stemme, og jeg kunne ikke andet end at gøre som han sagde. Jeg suttede hans pik godt og grundigt, mens jeg pillede ved mig selv, og nød det virkelig, indtil han opdagede jeg pillede ved mig selv. ”hvad er den af - det har du da ikke fået lov til endnu - vi kan jo ikke have at du kommer før tid. Hop ned på gulvet” og jeg gjorde som han sagde. Han ville have mig ned på alle fire, og jeg skulle kravle rundt som en hund. Jeg gjorde som han sagde, og sørgede for at mit ubrugte hul var godt tydeligt for ham. ”kom her over” sagde han blidt til mig, og jeg gjorde som han sagde. Han aede mig på hovedet og nussede mig bag ørerne. Og af en eller anden grund tændte det mig ekstremt meget.
Jeg nød det virkelig. Og midt i mine tanker af bar nydelse blev jeg afbrudt af hans stemme igen - han mente ikke jeg blev vasket ordentligt, og tog mig ud under bruseren. Stadig på alle fire stod jeg under bruseren, og han sæbede mig ind fra top til tå. Han vaskede mig også omkring pikken, og gav den en ekstra god vask, og det samme gjorde han med mit hul. Jeg var i den syvende himmel, og pludselig mærkede jeg noget varmt imellem mine baller. Han slikkede mit hul, og jeg kom til at stønne, hvilket tændte ham, han gik i hvert fald mere til den, end til at starte med, og jeg stønnede på livet løs. Pludselig stoppede han, og jeg kom med et suk. Han tørrede min våde krop, og fik mig med ind i sengen igen. Nu ville han have jeg skulle posere for ham nøgen, og jeg gjorde som han sagde. Og så bad han mig om at komme over til sengen og smide bindet jeg havde for øjnene. Jeg gjorde som han sagde. Men da jeg var i gang med at smide bindet, lagde ham mig ned og slikkede min røv igen. Jeg tog bindet helt af og mærkede noget koldt mod mit hul. Han smurte det ind i glidecreme, og stak en finger ind. Det var himmelsk! Efterhånden som jeg var klar til det stak han en mere ind, og til sidst 3. Så kiggede han på mig, og sagde at jeg skulle give ham et kondom på. Det er jo ikke fordi jeg er en amatør til det, jeg har trods alt gjort det på mig selv en del gange efterhånden, med jeg regnede ikke med det skulle være så svært at gøre det på en anden.

Efter et par forsøg lykkedes det endelig, og jeg lagde mig ned igen. Han tog mine ben op på sine skuldre, og jeg kunne mærke hans pik mod mit hul, der efterhånden var godt åbent. Og med et var den helt oppe. Det gibbede i mig, da jeg ikke var forberedt på det, men den eneste lyd jeg kunne komme med var et højt støn, og det kunne han vidst lide. For nu begyndte han at kneppe mig. Det var den dejligste følelse i hele verden! Jeg var åbenbart til noget, som jeg ikke i mit liv havde troet jeg skulle komme i nærheden af at opleve, og det var fantastisk! Jeg lå og stønnede så højt mine lunger kunne, og jeg måtte have fundet den rette fyr, for han var ikke en der kom med det samme, og jeg havde bestemt ikke lyst til at det skulle stoppe foreløbigt. Vi lå sådan længe, og jeg blev kun mere liderlig af det, og til sidst kunne jeg ikke holde til det mere. JEG MÅTTE SPRØJTE! Og helt uden at røre ved mig selv skete det, og jeg kom i det vildeste brøl nogensinde og samtidig med strammede det helt til i min røv, hvilket også fik ham til at komme i et brøl! Og han trak sig stille ud, og kiggede på mig
”nårh - var det så det værd at få udlevet fantasien?” Jeg lå helt stille, og det eneste svar jeg kunne komme med var et helt stille nik, mens jeg så ham dybt i øjnene.
Kommentar