Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første rigtige oplevelse

Karakter: 5.0/2
Visninger: 7005

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Historien er en rigtig historie, dog med opdigtede navne.
Personerne der er med i historien er Rasmus, en ung biseksuel dreng på 23, der er ude for at udforske sin bi-side, og Anders, der er en ung dreng på 20 år.


Mit navn er Rasmus, jeg er 23 år og kommer fra København. Jeg har for nyligt fundet ud af jeg også er til mænd, og har derfor begivet mig ud i at undersøge mig selv, og min lyst. Det her er historien om en eget hed nat, med en fyr jeg ikke så igen, før det var min tur til at være aktiv.
Jeg havde skrevet med Anders, igennem længere tid. Det var mest når liderligheden ramte mig, at jeg skrev til ham. Han var næsten altid online på skype, og jeg havde tit tænkt om jeg skulle skrive til ham i dag, men slået tanken væk, når jeg ikke var liderlig nok. En dag var jeg dog blevet mega liderlig, og valgte at skrive til ham igen. Vi havde været sammen en enkelt gang før, hvor det dog ikke var gået så godt. Vi legede et rollespil, men storebror og lillebror. Jeg var lillebror. Men jeg er meget stram, og kunne ikke få Anders’ pik op. Han var sød mod mig, og vi pillede og spillede bare i stedet for, hvilket jeg var utroligt glad for vi kunne. Jeg ville helst have den op en dag, hvor der var god tid til at få mig varmet op, så det ikke gjorde ondt, men bare var ren nydelse.
Men en aften i september besluttede jeg mig for at skrive til ham igen. Det var længe siden vi havde ses sidst, og ingen af os havde lavet noget med andre i mellemtiden. Kun en enkelt håndtrold i ny og næ, men det var nu kun højre hånd der blev brugt, så vi var begge ret liderlige. Jeg tog toget ud til ham. Det tog ikke så længe, men føltes som evigheder, fordi min pik var stiv hele vejen fra jeg tog hjemmefra, og indtil jeg stod foran dørtelefonen. Jeg sad og spekulerede over om der mon var nogen der ville lægge mærke til jeg havde stiv pik i toget, men tænke at jeg skjulte det ret godt. Jeg gik den lange vej fra stationen og hen mod Anders’ lejlighed. Endelig var jeg der. Jeg skulle lige tage mig mod til at ringe på, men jeg fik gjort det. Sekunderne føltes som timer, men jeg stod og ventede på at komme ind i opgangen. Efter hvad der føltes som et kvarter, men kun var 15 sekunder var gået, brummede døren, og jeg gik ind. Kom op på anden sal, hvor han boede. Døren var åben, så jeg gik ind i gangen, hvor der på gulvet lå en seddel, og på den var der skrevet med en pæn håndskrift: ”Hej søde. Smid tøjet her i gangen, og tag det her for øjnene. Jeg henter dig om lidt”. Jeg stod i gangen et øjeblik og tænkte over det, men besluttede mig for at gøre det. Jeg tog mit tøj af, og lagde det i en bunke på gulvet. Tog blindfoldet på og stod og ventede i gangen, med den stiveste pik jeg nogensinde har haft.
Jeg havde ingen tidsfornemmelse, mens jeg stod der i gangen og ventede, men tror i hvert fald der gik 5 minutter efter jeg var klar, til han kom og hentede mig. Han tog fat i min pik, og førte mig ind til sengen, ved at hive mig med i min pik. Jeg blev lagt ned, og han lagde sig ovenpå mig og kyssede mig dybt og inderligt på halsen, kyssede mig op mod øret, min øreflip, og alt jeg kunne var at stønne højere og højere. Her lå jeg splitter nøgen, men en fuldt påklædt fyr ovenpå mig, og han forstod virkelig at finde mine erogene punkter. Stille og roligt kyssede han mig ned af halsen igen, op af siden på mit hoved, min kind, pande, næse og til sidst på munden. Jeg er egentlig ikke til at kysse med fyre, men når liderligheden tager over, bliver jeg mere og mere frisk på at prøve ting, og jeg kyssede ham igen. Dybt og inderligt. Hans mund forsvandt pludselig, og han kørte længere ned af halsen, ned til min brystkasse, og gav sig god tid til at pirre mig, da han nåede til mine små nipples. Jeg stønnede højere og højere, og i takt med jeg blev mere og mere liderlig begyndte jeg at præ-sperme. Jeg var så tændt. Han gik stille og roligt længere og længere ned, og for hver gang han rykkede lidt længere ned, kom jeg med et lille støn af liderlighed. Han nåede ned til hoften, og jeg lå bare og bad til gud, om han ikke snart ville nå til min pik.
Mine bønner blev hørt, og kort efter slikkede han min pik fra roden og op, til han nåede til hovedet, hvor han tog turen ned til roden igen. Så fik mine boller en kærlig behandling, og jeg lå og nød hvordan hans tunge kælede for mine glatte boller. Hans tunge gik videre ned, og slikkede mine inderlår. Igen kunne jeg ikke andet end at stønne, og lå virkelig og nød det hele. Jeg vred i kroppen af nydelse, da hans tunge igen kørte op mod min pik igen, hvor han endnu en gang slikkede den fra roden og op mod hovedet. Da han nåede til hovedet ventede jeg i spænding. Ville han tage den i munden, eller ville han køre ned igen? Hans tunge kørte længe omkring mit pikhoved, og så skete det. Han tog min pik i munden. Jeg lå stadig blinded, og nød hans mund og tunges bevægelser omkring min pik. Han blev ved længe, og det var fantastisk. Jeg fik det bedste blow jeg nogensinde har fået, og midt i min nydelse, kunne jeg høre hans blide, men bestemte stemme sige til mig: ”nu er det din tur”. Jeg havde ligget stille så længe og bare nydt hvad han gjorde ved mig, og kunne faktisk godt tænke mig at sutte han pik lidt. Jeg vidste bare ikke hvordan, og fik fremstammet: ”m-men jeg k-k-kan jo ik-k-ke se noget”. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle gøre det, uden at se noget, men han svarede med den bestemte stemme igen: ”så må du føle dig frem”.
Han rejste sig op, og jeg satte mig op i sengen. Jeg kunne høre han tog tøjet af, og så lagde han sig i sengen. Jeg måtte bruge hænderne til at finde hans pik, men da jeg fandt den, begyndte jeg at slikke den lige så forsigtigt. ”Sut den” kom det med den kærlige, dog stadig bestemte stemme. Og som sagt, så gjort. Jeg suttede hans pik dybt og længe, med blide dybe sut, indtil jeg havde helt ondt i kæberne af at sutte. Jeg stoppede kort, og uden ord, lagde han mig ned på maven. Jeg tænkte kort over hvad han ville, da jeg mærkede hans hænder sprede mine baller, og mit stramme hul kom til syne, men inden jeg nåede at tænke tanken til ende mærkede jeg hans blide tunge mod mit hul. Han slikkede mig dybt og længe, og jeg kunne mærke på ham, at der nok ikke ville gå længe, inden jeg skulle have pik. Tankerne om endelig at få pik, blandet sammen med hans tunge mod mit hul gjorde mig om muligt endnu mere liderlig, og jeg stønnede konstant. Han begyndte at give mig finger, og ind imellem kom der en klat spyt ned, for at gøre det lettere at få en finger ekstra ind. Han ville være sikker på at jeg kunne få den op denne gang, så han endte med at stikke 4 fingre op i mig, og fingre-kneppede mig længe, inden jeg kunne mærke noget koldt mod mit hul. Tænkte over hvad det var, inden jeg kunne mærke hans pikhoved mod mit hul. ”Er du klar” spurgte han, men jeg nåede ikke at svare, før pikhovedet var inde, og han pik langsomt gled ind i mig, som en nøgle stille glider ind i et nøglehul. Den passede perfekt, og ramte de rigtige steder. Den stille stønnen der havde været under forspillet, blev nu byttet ud med en højere stønnen, der kun var afbrudt af når jeg skulle trække luft.
Jeg har aldrig i mit liv tænkt at sex med en fyr kunne være ligeså godt, som sex med en pige - jeg er trods alt kun heteroseksuel med tendenser, og har ikke prøvet andet med en fyr, end at sutte pik og få suttet pik. Men det her var fantastisk - intet mindre. At ligge der i en seng i, og bare nyde at få pik, uden at kunne se noget som helst, det var fantastisk. Og at det var med Anders, det gjorde det bare bedre. Han kunne holde i evigheder, og det her var noget jeg ikke ville have til at stoppe foreløbigt. Han kyssede min hals, og nippede i mine øre, samtidig med han kneppede mig, og jeg blev mere og mere liderlig af det. Jeg havde egentlig aldrig haft lysten til at kneppe en fyr før, men mens jeg lå med Anders s pik oppe i mig, kom alle de lyster, som jeg ikke vidste jeg havde. Jeg spurgte ham helt forsigtigt, om jeg også måtte kneppe ham. ”når jeg er kommet, så kan du måske få lov”. Det tændte mig ekstremt, og jeg spændte en smule, så mit hul ville blive strammere end det var, i håb om det ville få ham til at sende sin sperm op i mig, og ganske rigtig, så gik der ikke mere end 2 minutter, før han kom i et brøl.
Han trak sig ud af mig, og bandt mit blindfold op. Nu kunne jeg endelig se igen. Jeg så ned mod hans pik, der stadig stod stiv og rank, som om den var klar til mere. Jeg suttede han pik kort, inden jeg red ham, og spillede min pik stiv. Så hoppede jeg af hans dejlige pik, og fandt glidecremen. Smurte min pik og hans hul ind, og kneppede ham dybt og længe, og kom i et brøl. Jeg fald sammen på hans brystkasse, kiggede på ham med helt uskyldige øjne, og kyssede ham dybt og inderligt. Vi tog et bad sammen, inden vi tog tøj på igen. Gav ham et vådt saftigt kys inden jeg skulle gå, og han kvitterede med et klap i måsen, inden han sagde til mig: ”vi ses snart igen frække!”
Kommentar