Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Unge mænds dejlige fremtræden i sommervarmen

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6638

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Offentligt, Rimming, Aldersforskel og Trekant
Forestil jer en strand med de unge mænd kun iført badebukser og hvad det kan få tankerne til at nyde dem rigtigt.

Ligger ved en strand sådan lidt skjult, for at nye de dejlige unge mænd, ja man kan vel sige dem i 30-40.erne, for der er rigtig noget at se på, bulerne er så vidt forskellige, men tankerne løber jo af med en.

Pludselig som man ligger der og nyder det dejlige syn, står der en meget tæt på, en rigtig flot ung mand på ca. de 35 år, og hvad er det som han viser mig en rigtig skøn bule, og det er som om at den vokser lidt mere, kommer langsomt nærmere en og siger han: Er det noget som du kunne tænke dig at kigge nærmere på. Han tager sig i skridtet og klemmer lidt på sin pik, kan ikke andet at vinke ham nærmere, for det vil jeg jo gerne udforske, kommer han og sætter sig ved siden af mig, og sikken en dejlig duft han sender mig, da han faktisk sidder lige ved mit hoved, kan ikke lade være med at beføle ham på lårene, hånden glider langsomt op til hans skønne bule, som er blevet lidt større.

Jeg ligger jo sådan lidt ugenert, så jeg trækker hans badebukser af ham, og frem springer den skønneste pik, rigtig dejligt stort hoved, og så kan jeg jo ikke lade være med at lade tungen komme frem, for der viser sig nogle små dråber på hovedet, og så kommer min tunge ind i det lille øje som jeg rigtig slikker på, og så kan han jo ikke lade være med at stønne lidt. Siger til ham: Det er måske noget som du kan lide at få gjort, og du vil måske have at jeg rigtig skal smage på den, da det er sommervarme er der jo en rigtig dejlig duft der kommer fra hans skridt, så jeg borer mit ansigt helt ind og kan ikke lade være med at tage hans nosser i munden, smager rigtig på dem, og han stønner endnu mere, så tager jeg hans pik i min mund og lader den komme langsomt ind i varmen, og sikken skøn smag han har, og jeg kan mærke på ham at det varer ikke længe førend der er ved at ske noget med ham, så jeg stopper med at sutte og slikke ham, går ned til nosserne igen lader tungen rigtig lege med dem, han spreder sine ben endnu mere så jeg kan komme ned hans lille frække stjerne, for den skal jo også mærke en våd tunge.

Så siger han: Vil du ikke nok tage min pik i munden igen for jeg trænger sådan til at tømme den i din mund. Du skal ikke være nervøs for du skal nok få lov til at fortsætte med at få så meget sæd som du ønsker, da jeg kan mærke at du kan lide at sutte pik. Det varer da heller ikke længe førend at han skyder en god gang sæd ind i min mund og jeg kan mærke at der rigtig er skud i ham, får en 5-6 dejlige sprøjt som jeg sluger med velbehag.

Jeg beholder hans pik i munden for jeg kan ikke andet, da han holder mig på hovedet, slikker ham helt ren, og mærker så at den langsom bliver lidt slap i det, men ikke helt for nu begynder han igen at mundkneppe mig, det er så dejligt at mærke at den vokser stille og roligt i min mund, så jeg er klar over at jeg skal nok få ham tømt totalt for sæd.

Medens dette står på har vi ikke lagt mærke til at der er kommet tilskuer på, og de er lidt ældre end ham, så jeg kan ikke lade være med at sige til ham: Er du interesseret i at der er en som vil kneppe dig, så skal jeg gerne slikke dig først, for jeg kan se at der er en som gerne vil lege med sammen med os. Dertil svare han: Det vil da være rigtig lækkert at mærke noget op i min lille numse.

Vinker til manden at han skal komme nærmere for han vil gerne have pik nu, og jeg vil gerne se når du rigtig udblokker ham, da jeg har bemærket at han har en pik på omkring de 20 cm. og pæn i tykkelsen. Manden kommer hen til os, og jeg sutte lidt på hans pik og får de første dråber fra ham, han er godt liderlig, så jeg siger til ham, at når han kommer skal han lige trække den ud så den lige er indenfor i hans frække numse, for så kan jeg nemlig smage på den sæd der kommer ham, gog han kommer så med en god gang sæd, men pludselig trænger han længere op i ham og skyder det sidste ind i hans numse, for som han siger til mig: Så kan du jo suge min sæd ud af ham når jeg er færdig, Helt i orden siger jeg du skal bare skyde det hele op i ham, så kan jeg få glæde af det senere.

Da manden er færdig trækker han sig ud, men inden han forlader os slikker jeg ham lige ren for sæd, dejlig smag er det for det er jo ikke kun hans sæd der trækkes ud af ham, men også smagen af den dejlige numse.

Medens han har fået pik har jeg sutte pikken på den unge mand og da han mærkeer at han får sæd i sin numse kommer han i et brøl og tømmer sin pik ud i min mund og jeg tager alt hvad der kommer og intet går til spilde.

Så er min unge mand også helt udkørt, og vi ligger så og slapper af, og han siger: Det er det bedste jeg har oplevet indtil nu. Det ar bare så lækkert at mærke en varm mund om min pik medens jeg også fik pik.

Måske kan det ske igen hvem ved, jeg vil gerne opleve det igen
Kommentar