Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 16. Internettet

Karakter: 5.4/5
Visninger: 6578

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel og Onani
16. Internettet

Luigi skulle have været på besøg. Det var lang tid siden de havde set noget til hinanden, og Nicolai havde glædet sig, men Luigi havde ringet afbud, da han skulle til Italien - sygdom i familien. Det kunne man jo ikke klandre ham for, og selvfølgelig skulle han da tage af sted, de havde jo et meget tæt familiesammenhold.

Hvad så? En lørdag aften uden nogen aftaler, og egentlig havde Nicolai heller ikke lyst til det helt store. Det havde været en hård start på studierne og nu trængte han bare til en stille hyggeaften.

Han tændte sin pc'er, og gik på internettet. En gang chat kunne man vel lige klare, og det er faktisk også ret hyggeligt at se og høre fra andre via nettet. Opasia's Maskulinum er det sted Nicolai oftest chatter, her er mange bøsser samlet og man får ofte en dejlig chat, og måske lidt mere.

Der var fyldt godt op på chatten, faktisk var det lidt svært at komme på, men det lykkedes og en del af dem der var der var kendte navne fra tidligere. De må chatte meget, for ellers kan man vel ikke huske disse chatnavne. Cocksucker, Stivpik20, Bollenu og hvad de eller kunne finde på af underlige chatnavne. Nicolai brugte et mere neutralt navn, Netspiller. Det kunne jo forstås på flere måder, men var i hvert fald ikke så vulgært som mange af de andre.

Han sad og læste lidt af hvad de andre skrev, uden egentlig selv at være speciel aktiv. "Ældre søger ung" og "Ung søges", det var ligesom om at det var de unge der var de mest efterspurgte - men ind imellem kan man godt mistænkte de ældre for at gøre sig yngre end de egentlig er i virkeligheden, blot for at få opmærksomhed. Og piklængden er åbenbart også meget vigtig i dette forum. 18, 20 og 22 cm er ikke ualmindeligt, selvom "standardlængden" på en pik er 17 cm i stiv version. Man kan jo undres over alle de lange pikke der findes på internettet, når virkeligheden faktisk ser anderledes ud.

Hov, nu kom der en "Poul23 til Netspiller". "Hej hvem er du?"

Nicolai kiggede. Var det nu en Poul på 23 år, eller var Poul ekstraordinært udstyret? Ja, nu kunne chatten begynde.

Poul viste sig at være relativ ny i faget. Både som chatter og til fyre. Han var vist lidt genert, og vidste ikke rigtig om han var til fyre, men han var da tiltrukket af store pikke - hans egen var dog kun 16 cm og ikke de 23. Han lagde ofte mærke til bulerne i fyrenes bukser og han forestillede sig, hvordan det ville være at være sammen med én af dem.

Nicolai og Poul chattede lidt om vejr og vind, og Nicolai fortalte om sit liv som bøsse, og hvordan han havde udviklet sig igennem de sidste par år. Poul var meget interesseret i at høre mere.

Poul havde kommet sammen med en pige igennem de sidste 4 år, men nu var det gået i stykker. Om det var fordi han mere kiggede på buler i bukserne end på buler i bluserne kom de ikke nærmere ind på, men noget i den retning var der nok galt.

Poul var håndværker, og der snakkede man mest om bøsser på en lidt mere vulgær måde, og der var i hvert fald ingen af hans kolleger der bare nærmede sig det at være bøsse. Poul havde aldrig været sammen med en mand. Han ville gerne men turde ikke opsøge nogen steder - faktisk lidt af det samme, som Nicolai havde tænkt inden han sprang ud. Tænk hvis man mødte nogen man kendte.

De chattede hyggeligt sammen i 20-25 minutter, og Poul blev mere og mere liderlig. Han ville gerne snakke sammen over mødetelefonen, da han ikke turde ringe almindeligt pga. angsten for efterfølgende telefonchikane. Nicolai var lidt ked af, at han ikke "lød" mere oprigtig og håbede på at han kunne overtale Poul til at blive ringet op. Men Poul insisterede, og de loggede sig af.

4x90 og så en 8-cifret kode, som de havde aftalt skulle være indgangen til den kommende telefonsnak.

Det var hyggeligt at have en i den anden ende i stedet for at chatte. Det er lidt besværlig at skulle skrive alting ned, og det er heller ikke så personligt.

Snakken kom langsomt i gang, og Poul lød som en rigtig sød fyr. Han startede med at undskylde, at han ikke turde ringe på den almindelige telefon, men sådan var det. Han havde dog ingen dårlige oplevelser med chikane, men han ville bare passe på, man ved jo aldrig, og det er jo også ok.

De sad også snakkede om løst og fast. Og lidt sexfikseret blev samtalen da også. Han ville gerne have kørt sin morgenstivert af, og det var ret sexet at vide der også sad én i den anden ende af røret, som måske var interesseret i det samme.

Nicolai sad og fortalte hvordan han så ud, og beskrev hans stive pik, og Poul lappede det hele i sig. Nicolai var en god fortæller, og Poul spurgte ivrigt. Nicolai kunne fornemme hvordan Poul blev mere og mere ophidset, og glædede sig til en dejlig udløsning sammen med Nicolai.

Nicolai fortalte hvordan han ville gøre hvis de var sammen, hvordan han ville kæle med Poul og hvordan han ville slikke og gøre det rigtig rart, så Poul fik en dejlig oplevelse af at være sammen med en mand. Og Poul fik faktisk lyst til mere end telefonsex. Live er jo trods alt bedre fantasi, og Nicolai aftalte med Poul, at de skulle ses på Café Rusticana på næste lørdag, og så måtte de jo se hvordan tingene kunne udvikle sig.

- O -

I den mellemliggende uge chattede Nicolai også lidt, og torsdag aften mødte han atter en gang Poul23. Der var lidt gensynsglæde og en underlig fornemmelse af, at Poul måske også søgte andre veje - men det var vel ikke underligt.

De chattede lidt, og var hurtigt på bølgelængde. Poul var lidt nervøs for den kommende weekend, for han kendte ikke rigtig nogen bøsser og var derfor slet ikke vant til at færdes i bøssekredse. De aftalte at de lige skulle ringe sammen i stedet for, og der aftale nærmere for den kommende weekend.

Poul ringede til Nicolai, og de sad og snakkede i næsten en time.

- Jeg ved ikke rigtig om det er det rigtige sted at mødes", kom det fra Poul. Jeg har det meget dårligt med at skulle gå ind på en bøssebar, hvis jeg nu møder nogen jeg kender, så ved jeg ikke hvordan jeg skal tackle situationen, og det er nok også derfor jeg aldrig har prøvet denne grænse af før.

- Jamen, så kan vi da mødes her hos mig eller vi kan mødes på en helt almindelig bar - hvis du hellere vi det. Så er vi da begge helt anonyme, og kan jo også lige se hinanden lidt an - det er jo faktisk som en form for kontaktannonce - vi kender jo slet ikke hinanden, bortset fra den smule chat og snak vi har haft. Hvad siger du til det?

- Jo, det kan vi da godt, hvis ikke du mener jeg er alt for pjattet. Jeg mener, det er et stort skridt for mig, og jeg kan godt fortælle dig, at jeg er ret nervøs.

- Ja, men det kan jeg faktisk godt forestille mig. Jeg har jo selv prøvet det engang, og det var da ikke nemt, men jeg lever da endnu og har både venner og familie - så det kan lade sig gøre.

Poul grinede og kunne godt høre at det lød lidt pjattet, men var alligevel glad for at aftalen var blevet ændret til at være Jernbanepubben i stedet for.

- Ja, faktisk kommer der også mange bøsser på Jernbanepubben og andre mænd der gerne vil have sex med mænd, fortalte Nicolai. De mødes i pubben og går ned på toiletterne og sutter den af eller boller med hinanden. Det er sgu ikke det mest inspirerende sted at få sin debut, men der er mange der bruger det fordi det er så uforpligtende. Ja, der er ligefrem nogen der holder "stævnemøder" der, måske på vej hjem fra arbejde. Underligt ik'?

Poul lyttede, og Nicolai kunne høre at "toilet-showet" ikke var noget der ligefrem tiltalte ham, men det var jo alligevel lidt spændende at høre om, og han ville da også gerne vide om Nicolai havde nogen erfaringer fra sådanne besøg.

- Jo, jeg har da prøvet det. Engang var jeg bare så liderlig efter jeg kom hjem fra en weekend, og samtidig skulle jeg tisse, så jeg gik ind på banegårdstoilettet, og stillede mig hen til kummen for at komme af med vandet. Ved siden af stod en anden mand. Og man kan jo ikke lade være med at kigge lidt - jeg kan i hvert fald ikke - og han gjorde det samme, og smilede samtidig til mig. Så komplimenterede han min pik, og jeg så at han stod og gned lidt mere end normalt på sin. Så spurgte han om jeg havde lyst til lidt mere, og min nysgerrighed kombineret med min liderlighed gjorde at jeg accepterede hans tilbud. Der var ingen andre inde på toilettet, og vi gik ind i én af kabinerne og løste døren. Hans pik stod nu lige ud i luften, og det gjorde min faktisk også. Han ville gerne sutte på min pik, og det havde jeg jo ikke noget specielt imod. Og han var faktisk ret god til det. Han stønnede lidt, og jeg så at han også sad og gokkede sin egen pik af imens.

Da jeg var kommet - ja, faktisk i hans mund, det ville han gerne - også uden kondom. Så sprøjtede han også ud over gulvet, og så var han glad. Det var det, og han ønskede ikke mere, så det kunne jeg jo ikke være utilfreds med, men jeg havde nu heller ikke ligefrem lyst til det helt store sammen med ham - han var ikke lige min type. Det hele tog ikke mere end 5 minutter, og så var vi atter ud af døren og gik hver til sit.

Poul var lidt overrasket over Nicolais historie, men syntes alligevel det var lidt spændende at dette foregik på almindelige og kendte steder - altså på en banegård.

- Nå, men vi behøves jo ikke mødes på toilettet, kom det fra Nicolai, og grinede lidt. Lad os bare holde fast i pubben.

- Ja, det er nok det bedste - i hvert fald for mig i første omgang, og så grinede Poul også. Jeg tror slet ikke jeg kunne komme med sådan en helt fremmed mand på et toilet, men det ved man jo selvfølgelig ikke før man har prøvet.

De aftalte klokken 19.15, for Poul kom ind med toget og så ville det passe med tiden.

- O -
Det blev lørdag, og Nicolai var lidt spændt på hvad han var for en gut. Helt ærligt, måske var det rent ud sagt spild af tid og energi - og så en lørdag aften, hvor han faktisk havde sagt nej til en fest på uni.

Nå, men hvis man ikke prøvede noget nyt en gang imellem, så oplevede man jo heller aldrig andet end hvad hverdagen byder på. Så det skulle nu nok blive sjovt, og hvis han var en mærkelig snegl, så kunne man jo bare sige at man skulle noget andet. Men indtil videre havde de jo snakket meget godt sammen både på chatten og i telefonen.

Nicolai havde sat sig ved et bord nede i hjørnet af pubben, så han kunne overskue det hele. Klokken var 3 minutter over, og han havde bestilt en fadøl. De havde aftalt at tage skindjakker og poloshirt på, hvor øverste knap skulle være knappet. Det var helt spændende - og ret underligt, at skulle mødes med en person man aldrig havde set.

Der kom faktisk forbavsende mange mennesker ind i pubben, og flere havde skindjakke på og nogen også poloshirt, men det var vist ikke ham nogen af dem.

Klokken var næsten tyve over før døren gik op, og en ung mand trådte ind.

I guder han var flot. Og charmerende, for helvede da. Nicolai var ikke i tvivl. Han stod og kiggede lidt rundt. Han var høj, vel omkring 190 cm, men helt mørk og kort hår. Lidt skægstubbe, og en flot krop - så meget man nu kunne se. Brune øjne så det ud til og en udstråling der kunne få enhver bøsse til at blive blød i knæene. Han havde det garanteret ligeså underligt som Nicolai. Han fik øje på Nicolai nede i hjørnet, men hans blik vandrede videre. Han gik langsomt ind i lokalet og hen til disken. Han bestilte en øl, og kiggede igen ned på Nicolai.

Nicolai smilede til ham, og vidste ikke rigtig om han skulle rejse sig og gå der op eller om han skulle blive siddende. Han blev siddende, og tænkte at Poul måtte jo også gøre noget selv.

Fyren ved disken fik sin øl udleveret, og gik ned i retning af Nicolai. Hans blik flakkede lidt rundt inden han satte sig ved bordet ved siden af Nicolai.

- Jeg skal mødes med én der hedder Nicolai, men jeg kender ham ikke, kom det fra ham.

- Ja, men det er mig. Nicolai åndede lettet op. Så slap de begge for at "gå forkert" og stille underlige spørgsmål de helt uvedkommende personer. De gav hinanden hånden og hilste pænt på hinanden. Det er sgu underligt det her. Hvis du tror det kun er dig der er nervøs for sådan et møde, så kan du godt tro om igen.

De grinede lidt over det, for Poul var helt klart ikke vel tilpas ved denne situation. De drak deres fadøl, og fik en mere, og en mere og efterhånden gik snakken ganske godt. Nicolai sad og kiggede på Poul og tænkte hvordan han kunne have gået fri fra andre mænd i så lang tid - ja, ok han var jo kun 23 men alligevel.

- Du ser sgu godt ud Poul, kom det fra Nicolai. Det må jeg sige. Og så er du håndværker. Jeg må sige, at jeg ville have svært ved, at holde fingrene fra sådan en som dig, hvis du skulle lave andet håndværk for mig der hjemme end for eksempel øh ... og så grinede de begge.

- Du ligner nu heller ikke en rigtig bøsse, kom det fra Poul. Du må ikke misforstå mig, men du ved de der med løse håndled og skrigende stemmer eller de andre fisseletter, som man ofte møder i tøjforretninger eller andre steder. Du ser nu heller ikke helt skidt ud - faktisk tror jeg nok, jeg ville have kigget efter sådan én som dig - hvis jeg altså havde haft chancen.

De sad længe over den sidste øl, og fik snakket om alle mulige ting. Lige fra Pouls kæresteforhold som gik i stykker, til hans opdagelse af at der måske kunne røre sig andre ting i en mand, end en fornemmelse af hvordan en kusse føles indvendig. De kom langt omkring, og nu begyndte de at snakke om de skulle gå over på Cafe Rusticana. Nicolai kunne mærke med det samme, at det gippede lidt i Poul - skulle det være lige nu.

- Ja, lad os tage der over inden der kommer alt for mange, så får vi et af de gode borde, hvor vi kan overskue situationen - vi skal jo over og se på mænd, ik'?

- O -

Poul var lidt trygget over at skulle på bøssecafé, men han havde jo en "ekspert" med, så det gik nok. Nicolai tog ham om skuldrene og beroligede ham, idet han fortalte hvordan han selv havde følt det de første gange.

Nicolai havde også haft lejlighed til at kigge nærmere på Pouls godter i bukserne, idet det var helt tydeligt at det var gode sager han gemte på. Han havde lagt mærke til hvordan Poul flere gange havde rørt sig selv i skridtet, og forsøgt at flytte på en måske allerede stiv pik. Sådan noget går jo ikke en ægte bøsse forbi.

Da de havde siddet lidt på cafeen, og Poul var faldet lidt til ro. Begyndte de også at kunne snakke om grine igen på en lidt mere afslappet på. Det var jo ikke så slemt, som Poul havde forestillet sig - faktisk måtte han indrømme, at han slet ikke havde forestillet sig at det var en bøssecafe. Han kunne da godt se at det næsten kun var mænd, og at de piger der var her langt hen af vejen mindede om mænd - altså lesbiske.
Så kom der én hen og spurgte om han måtte sætte sig. Poul kiggede på mig, og sagde tilbage at det måtte han da godt. Han havde taget sin Cappuccino med og sad lige overfor Nicolai og Poul og kiggede ud over resten af cafeen.

- Der kommer sgu mange flotte fyre her, kom det fra den nye fyr. Jeg elsker at sidde og kigge på mennesker, og når de så ser ud som guder - så bliver det jo ikke mindre spændende. Han henvendte sig direkte til Poul.

- Hvad så, kommer du ofte her?

Poul blev lidt overrasket, men tog sig hurtigt sammen. Nu måtte han jo lige gøre et eller andet.

- Nej, faktisk ikke. Jeg har aldrig været her før, og faktisk har jeg aldrig .... der blev en pause, Nicolai kunne høre, at han ikke rigtig vidste hvad han skulle sige. Øh, faktisk plejer jeg ikke at komme på bøssebarer.

- Nå, nej det gør jeg såmænd heller ikke. Der hvor jeg kommer fra sker der sgu ikke alverden. Så ind imellem er det jo rart at se, at man godt andre steder kan finde ud af at finde sammen, ik'?

- Øh, jo. Det er da rigtigt. Poul sad og vidste ikke rigtig hvad han skulle sige, men ville faktisk gerne i snak med ham den nye fyr, men han skulle jo heller ikke glemme Nicolai.

De sad alle tre og kiggede på hinanden, og hver gang øjnene mødtes kiggede de lidt genert ud til siden, men der var ingen tvivl om at der rørte sig et eller andet inde i deres hoveder.

- Vil du ikke med ud at danse? Poul fik et mindre chok, for i det samme tog ham den nye fyr Poul om skuldrene, klemte ham lidt og klappede ham på låret - mistænkeligt tæt på hans pik - ja, faktisk kunne Poul mærke en finger ramme. Og det virkede som et dejligt elektrisk stød.

Fyren havde allerede rejst sig, og var klar til dans med Poul. Poul kiggede tilbage på Nicolai, men der var ingen hjælp at hente.

- Ja, hvorfor ikke, kom det fra Nicolai - det er sgu da ikke hver dag man bliver budt op af en flot fyr - se og kom af sted. Og så sprang de op ad trapperne op til diskoteket.

Det blev til næsten et kvarters danseri, og de kom begge grinene tilbage til bordet hvor Nicolai sad.

- Nej, nu skal du bare høre, kom det fra Poul. Ved du hvad, Palle her, han er faktisk også på bøssebar for første gang. Er det ikke underligt, og vi har fået snakket om alt muligt, det er sgu da mærkeligt.

- Ja, jeg måtte prøve mig selv af kom det fra Palle, jeg har gået længe og tænkt, men jeg turde ikke. Og nu skulle det være, briste eller bære - men der kan jo ikke ske så meget når man tager til en anden by. Jeg mener, sandsynligheden for at blive genkendt, er jo meget begrænset, især når man som jeg næsten har kørt 100 kilometer.

De sad nu alle tre og fik en rigtig snak om mandesex, om bøsser, om bøsselivet og om det at springe ud. De spurgte Nicolai om alt muligt, og han svarede så godt han kunne, og nød faktisk lidt at være videnscentrum.

De grinede og havde faktisk et par rigtig sjove timer. Der blev også danset og snakket og der kom da også flere til i løbet af aftenen. Faktisk kom der også lidt rigeligt indenfor vesten, og så går snakken jo også lidt nemmere - ikke mindst for de to novicer.

- Skal vi ikke gå hjem til dig Nicolai? Kom det pludselig fra Palle, jeg kan sgu ikke køre hjem, og jeg havde faktisk regnet med at skulle bo på hotel - men du får sgu penge for en overnatning, hvis vi tager hjem til dig.

Nicolai blev lidt overrasket, og Poul ikke mindst. Faktisk havde Poul slet ikke overvejet overnatningsproblematikken, men de bifaldt alle ideen, og var pludselig på vej til Nicolais lejlighed.

- Nu er vi tre flotte fyre samlet her, kom det fra Palle. Og hvis man nu forestillede sig, at alle tre fyre var liderlige og gerne ville have lidt pik - hvad så? Han sad og tog sig selv i skridtet, og ingen var i tvivl om, at inde bag lynlåsen ventede den stiveste og mest liderlige pik man kunne forestille sig.

Poul var ved at falde ned af stolen over denne kommentar, og Nicolai måtte da også lige synke en ekstra gang, inden han brød ud i en høj latter.

- For helvede da, du spilder da ikke din tid hva'? Men jo, hvis alle er liderlige - er de det? Han kiggede over på Poul, gik der over, og stod og kiggede ned på hans bule i bukserne.

- Ja, det behøver du ikke være nervøs for, kom det fra Palle. Jeg har danset med ham flere gange i aftenens løb, og det var ikke en slap pik jeg gned mig op ad det meste af tiden. Og så grinede de alle igen.

- Jamen, så smid tøjet og hop op i "køjen". Hvorfor ikke? En trekant med to helt nye og endog rigtig attraktive fyre, det har jeg sgu aldrig prøvet før. Nicolai skævede over til Poul, og han var allerede ved at tage tøjet af. Og inden de så sig om lå de alle i Nicolais seng. Hyggeligt.

Det var lidt kunstigt i starten, men der gik ikke lang tid før de tre befandt sig ganske godt i hinandens sengeselskab. Palle kunne godt fornemme at Poul skulle tages på sin helt egen måde. Så Nicolai og Palle begyndte ligeså langsom med Poul. Han lå på ryggen og Nicolai tog først den dejligste mandepik i hånden og snart der efter i munden, og Poul nød det - det var der ingen der var i tvivl om. Palle lagde sig ved siden af, og kælede for Poul. Henover hans flotte håndværkerbryst, og ned over maven til pikken, som Nicolai jo var i gang med. Han kyssede også Poul, og lagde sig lidt ind til ham. Nicolai tog også fat i Palles pik, og kørte lidt på den. Han mærkede hvordan den var totalt udspilet og spændt i hvert et blodkar. Det var ret ophidsende for alle tre.

- Jeg har skide meget lyst til at bolle dig Nicolai. Din frække røv og din utrolig sexede krop gør mig bare så liderlig at jeg kunne spermsprøjte hvornår det skulle være.

Palle hørte ikke til de mest tilbageholdende, og Nicolai havde sgu heller aldrig mødt en novice som ham. Han havde mange gode ideer, og holdt sig bestemt heller ikke tilbage for noget.

- Jamen, kom bare an - jeg er altid klar til en rigtig flot og lækker mandepik, og der er fri entre i dag fra både dig Palle og selvfølgelig også for dig Poul når du når så langt, at du også gerne vil prøve. Så grinede de igen, men Palle var allerede ved at gøre sig klar.

Han lå på knæ bag ved Nicolai, og havde taget kondom og creme på og nu skulle han så bolle sin første fyr. Hans pik var af de middelstore, måske 16-17 cm, og rigtig rigtig stiv. Hans kønsbehåring var kortklippet, og det kunne Nicolai egentlig ret godt lide. Han havde jo tidligere forsøgt sig med at barbere det hele af, men det virkede på en måde lidt forkert. Det her var rigtig flot.

- Gør det ondt, kom det relativt hurtigt fra Palle.

- Nej, nej. Jeg har lært at slappe af, kom du bare. Åh, hvor er det rart at få lidt pik, og samtidig få pik i munden af en super lækker håndværker. Fuck, hvad kan man forlange mere?

Palle var trængt ind i Nicolai, og begyndte at pumpe løs. Det var en rigtig rar fornemmelse. Han nød det, og Nicolai og Poul havde det også rigtig godt. Nicolai kunne tydeligt mærke, at det var første gang, men han var overbevist om at det ikke blev sidste gang Palle havde gang i en manderøv. Palle satte tempoet op, hele sengen gyngede og Nicolai kunne mærke hvordan Palles nosser klaskede mod røven. Det var rigtig fedt, og der ville ikke gå ret lang tid før Palle eksploderede i en kæmpe orgasme. Han stønnede rigtig højt, og ingen var i tvivl om hvornår han leverede en kæmpe portion lun og lækker mandesperm op i Nicolais gennemkneppede røv.

Lidt efter, hvor Palle havde lagt sig ned til Poul, så satte Nicolai sig overskrevs på Poul.

- Gi' mig så din pik. Jeg er klar til den flotteste mandepik i miles omkreds. Poul var ret tændt nu, og liderligheden strålede ud af hans øjne.

- Mener du det? Ja, jeg har sgu rigtig meget lyst til at bolle dig, det er ikke nogen hemmelighed mere. Nicolai tryllede hurtigt et kondom på plads, og lod nu Pouls pik glide på plads oppe i hans elskovskanal.

Poul havde en tæt men kort kropsbehåring, og det var ret sexet at sidde og kigge på. Palle kyssede atter Poul, og kælede for ham, mens Nicolai nu var på plads, og Poul kunne mærke hvordan han blev redet til af Nicolai.

Nicolai kunne se de to hvordan de begge nød at udfordre dem selv med mandesex. En gammel drøm var nu gået i opfyldelse og så vidt han kunne se var det ikke et mareridt men en ønskedrøm. Poul lå med åben mund, og gispede efter vejret. Hans øjne strålede og han havde det mest lumske og sexede smil om læberne. Aldrig før havde han prøvet sådan noget, og han havde nok heller ikke forestillet sig denne situation da han steg ud af toget her til aften klokken lidt over syv.

Nicolai vidste lige hvad der skulle til. Han lod sin hånd glide ned mellem Pouls ben, og tog roligt fat i hans nosser. Han gav sig en ekstra gang, men nydelsen stod ud af hans øjne. Det var vist noget af det fedeste han nogensinde havde forsøgt sig med. Han kunne mærke hvordan Pouls pik arbejdede på livet løs, og hvordan den gled dejligt forbi prostata og masserede de helt rigtige steder for at det skulle give den mest optimale nydelse for begge parter. Det var fedt - og Nicolai huskede tilbage på andre gange hvor han også havde forsøgt sig med gruppesex eller i hvert fald sex med to andre.

Palle satte sig op, og lænede sig ind over Poul for at få Nicolais pik i munden. Han skulle jo også have en god oplevelse. Palle slikkede nu, og Nicolai blev ikke mindre liderlig af det, for ikke at tale om Poul, som nu også kiggede lige op i røven på Palle, og vidste at han slikkede Nicolais pik, og at Nicolai red på hans egen pik. Nicolai red ham godt, og inden Poul så sig om var han så langt oppe, at han kunne mærke at han snart ville komme i en orgasme han længe havde ønsket - oppe i røven på en rigtig mand.

Nu skete det. Poul blev spændt som en flitsbue, man blev spændt i alle muskler, hans åndedræt stoppede næsten helt inden han skød sin sperm ud igennem den stiveste mandepik. Nicolai kunne mærke hvordan kondomet tog imod, og hvordan der kom flere ladninger af den maskuline sperm. Fedt. Og Palle havde flittigt onduleret Nicolais pik på den mest professionelle måde, så han også selv kom det i samme sekund. En kaskade af sperm stod ud over Pouls brystkasse. Palle havde netop taget pikken ud af munden, da Nicolai sendte et sprøjtene af sted. Og Nicolai mærkede den dejligste fornemmelse af Pouls stadig stive mandepik - og rigtig rar følelse af velbehag.

Der blev sprøjtet helt op på siden af Pouls hoved, men han så ud til at nyde hele seancen i fulde drag. Nicolai lod Poul komme sig lidt inden han trak sig ud, og efterfølgende lagde de sig alle tre tæt ind til hinanden og faldt i søvn.

Næste morgen vågnede Nicolai ved, at der blev pillet og leget lidt mindre end to cm fra hvor han lå. De to novicer, som nu ikke var helt novicer længere, var atter i gang. Og det så ud til at de begge var enige om, at tre på én gang slet ikke gjorde noget - tværtimod.

Det havde været en rigtig sjov aften og de aftalte alle tre, at de skulle holde forbindelsen ved lige. Og de var også begge meget interesseret i at gentage succesen med et besøg på en bøssebar - og hvis der ikke var andre overnatningsmuligheder, så kendte de et sted, hvor kvaliteten var helt fantastisk.
Kommentar