Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jonas´s varme handball special

Karakter: 4.0/1
Visninger: 6688

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Offentligt, Onani og Sport
Jonas og jeg spiller håndbold sammen i snart 5 år. Vi er begge 15 og der er begyndt at ske noget med os.. Inderst inde er jeg nok lidt forelsket i ham, men syntes det er svært at indrømme, for hvad vil de andre ikke sige.. vi er bedste kammerater og er meget sammen.

I den sidste tid er jeg begyndt at tænde meget på kondi sko og kan få helt stiv pik ved at røre andres sko særlig efter træning da er de jo varme og svedige:-)

Jonas har fåer nye røde Adidas handball special for ca. 3 måneder siden og de hidser mig gevaldig op. Efter træning samler jeg dem tit op for ham for han smider dem bare på gulvet.. og det er min chance for ar sætte fingerne ned i dem og føle varmen i dem.

I dag har jeg beslutter at jeg skal gøre alvor af en stor drøm.. Vi har haft meget hård træning i dag og vores træner sluttede af med at vi skulle løbe 3 omgange på tid så var helt udmattede og sveden løb af os.

Jonas og jeg fulgtes ad til omklædnings rummet, vi sad et par minutter før han sagde skal vi ikke gå i bad. Han smed som sædvanlig hans sko og tøj og gik i bad og nu ville jeg have at min vildeste drøm skulle gå i opfyldelse.. Jonas´s varme handball special lå lige foran mig så jeg besluttede at komme til at sparke til dem så de lige netop røg ind på toilettet så jeg kunne være alene med dem.. Min pik blev helt stiv da jeg låste toilet døren og samlede jonas´s sko op, de var varme og meget fugtige efter den hårde træning. jeg rev bukserne ned og stak min vildt stive pik langt op i skoen, varmen og fugten føltes bare som en drøm og min pik blev bare vildere og jeg bollede hans sko og min pik stødte helt i bund i den og der gik ikke længe før min pik eksploderede med sperm. jeg sank sammen på gulvet af forløsning, det var de vildeste 5 minutter i mit liv.

Jeg rengjorde hans sko og satte dem sådan at jeg kunne skubbe dem ud uden nogen opdagede hvad jeg havde lavet..

Jeg besluttede mig for at det ikke skulle være sidste gang og gik hurtigt i bad så vi kunne følges hjem.

Efter denne episode elsker jeg ham bare endnu højere..

Kommentar