Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Leslie og Jonas

Karakter: 4.8/8
Visninger: 7847

Af: travelkingdk.

Læs flere noveller af:
» travelkingdk.

Skriv til:
» travelkingdk
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Første gang
Leslie og jeg var to teenage drenge på 15 år. Vi gik i samme klasse i en forstad til København.
Jeg var meget usikker i forhold til piger, måske fordi jeg i virkeligheden var usikker på min sexualitet.
Jeg var sikker på jeg var til piger, men følte mig også tiltrukket af nogle drenge. Specielt Leslie synes jeg
var lækker.

Vi boede meget tæt på hinanden, og vi var tit sammen efter skole, og her prøvede jeg så ofte som overhovedet muligt, at få drejet samtalen ind på sex.
Kun i håbet om, at Leslie blev så tændt at han gik med til at vi smed tøjet, og spillede pik af sammen. Jeg nød at se ham nøgen, og
jeg kom altid meget hurtigt når jeg kiggede på Leslies lækre stive pik. Vi lavede aldrig andet end at spille pik sammen, men jeg drømte
om meget mere. Jeg var dog alt for umoden og usikker til at foreslå, at vi skulle lave mere sammen.

Leslie var meget mere moden, og kunne derfor også styre mig, og få mig med til næsten alt. Jeg sagde måske nej til at starte med, men
han kunne altid dominere mig til at være med. Måske derfor, jeg stadig i dag er vild med at blive domineret og styret.

En dag, hvor vi var alene hjemme hos mig, var det ham der foreslog vi smed tøjet. Den var jeg selvfølgelig med på lige med det samme.
Jeg ville meget gerne spille pik af med Lesley igen. Men det var slet ikke Leslies plan. Han sagde i stedet, at han synes vi skulle lave noget andet
end bare spille den af i dag. Det havde vi gjort så tit. Jeg kigge lidt usikkert på ham, og spurgte hvad han mente. Jeg synes vi skal bolle, sagde Leslie.
Nu blev jeg meget usikker. Selv om jeg rigtig gerne ville rigtig i seng med Leslie, så turde jeg slet ikke. Leslie pressede på.

Nu lægger vi os i sengen sammen, sagde han. Jeg protesterede lidt, men han han tog mig i armen, og skubbede mig hen og ned på sengen.
Så lagde han sig oven på mig, og pressede mine ben fra hinanden, så han kunne ligge lige oven på mig. Jeg var meget nervøs, og turde ikke rigtig gøre noget,
men nød at mærke hans varme krop mod min. Jeg kunne også mærke Leslies allerede halvstive pik presse ind mod min mave.

Leslie bøjede sig ind over mig, og kyssede mig. Jeg havde aldrig tungekysset med nogen før, ikke engang med en pige. Først lå jeg bare helt stille, men Leslie pressede
sin tunge mod min mund, og til sidst gav jeg efter, og åbnede munden lidt. Straks var hans tunge i min mund, og der var en skøn følelses at mærke hans tunge i min mund.
Jeg overraskede mig selv, ved straks at begynde at kysse igen. Min tunge legede med hans, og det var bare så frækt. Min pik reagerede straks, og blev helt stiv i løbet af ingen tid. Leslie opfattede selvfølgelig hurtigt min reaktion og sagde: "Nå, der er vist nogen der godt kan lide at kysse med drenge. Du kan vist også lide, at der er nogen der tager styringen og bestemmer over dig". Jeg protesterede svagt, men han lukkede straks munden på mig, ved at tungekysse mig igen.

Han begyndte samtidig at lege med mine brystvorter. Først meget blidt, og jeg nød det. Efter kort tid tog han hårdere fat, men til min overraskelse
så synes jeg bare det blev bedre når han rigtig klemte brystvorterne. Jeg stønnede, stadig med Leslies tunge i min mund. Mest at nydelse, men også lidt af
smerte, når han tog rigtig fat. "Du kan da i hvert fald helt sikkert godt lide sex med en anden dreng. Lad os se om du kan lide mere". Med de ord gled han ned af min
krop. Jeg mærkede hans hænder lege med min stive pik, og min nosser. Det var første gang at andre end mig selv rørte ved min pik, og følelsen var skøn.
Leslie legede lidt med min pik, og så uden varsel tog han min pik i munden, og begyndte at slikke mig.

Jeg troede ikke mine egne øjne. Her lå min bedste ven, og slikkede min pik. Noget jeg havde fantaseret om, og spillet pik til, men aldrig troet jeg ville have
modet til at være med til i virkeligheden.

Han brugte tungen til at lege med pikhovedet, og kørte læberne op og ned over pikken. Det var simpelthen himmelsk, og jeg var meget hurtigt tæt på at komme.
Det kunne Leslie fornemme, og stoppede med at slikke mig med ordene: "Nu er der i hvert fald slet ikke tvivl om at du er til drenge, og du kan være sikker på
jeg nok skal forstå at bruge dig". Jeg blev både super tændt, glad, og meget nervøs over de ord. Hvad forventede han af mig ?

Det fandt jeg meget hurtigt ud af. "Nu er det din tur til at slikke pik. Så ned på knæ på gulvet foran mig."
Jeg kiggede lidt usikkert på ham. Mente han det ? Det gjorde han. "Ned på knæ på gulvet nu" gentog han.
Jeg kom ud af sengen og ned på knæ. Inderst inde nød jeg at han tog styringen, og jeg blot skulle gøre som han sagde.
Så kunne jeg glemme min usikkerhed.

Leslie satte sig på kanten af sengen foran mig, og sagde "Åben munden og tag min pik i munden og slik".
Jeg havde aldrig været så tæt på en pik før. Leslies pik stod stor og stiv foran mig. Den krummede lidt opad, og så bare så fræk ud.
Jeg bøjede mig langsomt frem, og tog forsigtigt pikken i munden. Lod langsomt min tunge køre rundt på hovedet. Det var en varm, og faktisk lækker fornemmelse
at have hans stive pik i munden, og jeg begyndte hurtigt at nyde det.

Jeg efterlignede det Leslie havde gjort da han slikkede mig, og noget gjorde jeg rigtig, for han begyndte at stønne lidt. "Det er du ikke helt dårligt til. Du skal nok blive rigtig god med lidt træning, og jeg skal give dig masser af træning".
Hans ros gjorde mig bare mere ivrig, og jeg slikkede hans pik med stor fornøjelse. Jeg kunne pludselig smage noget lettere salt. Med min manglende erfaring var jeg ikke
klar over det var presperm, men jeg synes ikke smagen var ubehagelig. Tværtimod. Leslie stønnede efterhånden mere og højere, men jeg koblede ikke det sammen med den stigende mængde presperm.

"Du bliver bare ved med at slikke, og du sluger alt hvad der kommer" stønnede han.
Jeg nåede ikke rigtig at tænke over hvad hans ord betød, før han begyndte at pumpe varm sperm ud i munden på mig. Af ren refleks begyndte jeg at sluge hans sperm, mens jeg stadig slikkede ham. "Jaaa, hvor er det godt. Du er bare en fræk lille tøsedreng" stønnede Leslie, mens han stadig pumpede sperm ind i min mund.
Nu var jeg helt klar over hvad der foregik, og fandt ud af at jeg faktisk godt kunne lide smagen af sperm, så da Leslie kommanderede mig til at slikke hans pik helt ren for sperm, gjorde jeg der gerne.

Leslie roste mig for mine evner til at slikke pik, og sagde "Hent lige den dåse vaseline du har stående i reolen. Den får vi brug for senere".
Jeg kigge uforstående på ham. "Hent den", sagde han igen. Denne gang lidt hårdere. Jeg hentede dåsen, og stillede den på sengebordet.

"Fint, læg dig så op i sengen igen". Jeg lagde mig straks i sengen, og Leslie lagde sig ved siden af mig. Han lænede sig ind over mig, og begyndte at kysse mig igen.
Jeg kyssede straks igen, og nød følelsen af at ligge og kysse med den lækreste dreng jeg kendte. Nød også at han dominerende mig, og at underkaste mig ham.
"Spred benene lidt, og bøj dem." Jeg forstod ikke hvad han ville, men adlød straks.

Hans ene hånd gled ned mellem mine ben, og ind mellem mine baller. Jeg kunne mærke hans ene finger kører hen over mit hul. Jeg blev helt paf, og vidste ikke hvordan jeg skulle reagere. Det føltes dejligt, og samtidig voldsomt forbudt. Instiktivt samlede jeg benene lidt igen, men straks lød det fra Leslie: "Det kan du godt glemme. Spred så de ben, så jeg kan komme til. Dit hul er mit, og det kommer du snart til at mærke".

Jeg blev nervøs, og liderlig samtidig. Havde han tænkt sig at bolle mig rigtig? At stikke sin store stive pik op i mig ? Jeg kunne da umuligt have hans pænt store pik oppe i mig.

Leslie tog nu dåsen med vaseline fra sengebordet, og smurte noget på nogle at sine fingre. Straks efter mærkede jeg en finger der pressede sig langsomt op i mig.
Jeg stønnede lidt af ubehag, men igen stoppede Leslie mine støn ved at kysse mig. At kysse med min drømmefyr gjorde at jeg slet ikke lagde mærke til, at han stak endnu en finger op i mig. Han kørte langsomt fingrende ind og ud af min røv, og til min store overraskelse begyndte jeg at nyde det. Jeg stønnede da han stak en 3. finger op, men nu var det af nydelse, og ikke ubehag.

Imens han legede med mit efterhånden mere og mere udvidede hul, begyndte jeg at lege med Leslies dejlige pik. Den begyndte snart at røre på sig igen, og efter et par minutter mente Leslie der skulle ske noget. Han trak fingrene ud af mit hul, og mens han tog dåsen med vaseline kommanderede han mig om på maven.
Jeg havde nu gættet hvad der skulle ske, og selv om jeg var lidt bange, var jeg samtidig meget tændt. Om lidt skulle jeg bolles rigtig. Og så af min sexede ven!

Leslie smurte sin pik godt ind i vaseline, og jeg mærkede kort efter at mit hul fik lidt mere vaseline.
Jeg kunne nu mærke at Leslie lagde sig ind over mig, og mærkede hans stive pik mellem mine balder.
"Strut med røven", sagde han. Jeg løftede røven lidt fra madrassen, og kunne mærke at Leslie pegede sin pik mod mit hul.
Langsomt øgede han presset. Det føltes ikke rart, og gjorde lidt ondt. Jeg stønnede lidt af ubehag, men han ignorerede mig.
Presset blev øget, og pludselig var hans pikhovede inde i mig. Det gjorde rigtigt ondt, og jeg stønnede "stop".

Leslie svarede "du kan ligeså godt vende dig til det, for om lidt er hele min pik langt oppe i dig."
Han pressede sig nu langsomt længere op i mig, og med et kraftig stød røg det sidste at hans pik op i mig.
Jeg kunne mærke hans nosser mod mine balder, så jeg vidste han nu var så langt oppe han kunne komme.

Han lå nu stille i nogle minutter, mens han sagde frække ting til mig.
"Nu er du min, din lille luderdreng. Jeg vil bolle dig hårdt til jeg kommer oppe i dig."
"Du skal mærke når jeg sprøjter al min varme sperm langt op i dig"
"Du skal være min kneppemaskine fremover"

Jeg nød hans frække ord, og nød fornemmelsen af at være hans.
Mens jeg bare sugede hans frække ord til mig, så begyndte jeg også at slappe mere af.
Nu gjorde det ikke så ondt længere, og jeg begyndte at nyde følelsen af Leslies pik oppe i mig.

Nu begyndte han at køre pikken frem og tilbage inden i mig. I starten var han forsigtig, men hurtigt steg tempoet.
Han trak pikken næsten helt ud, for så i et kraftig hårdt stød, at køre den helt i bund igen. Han blev mere ivrig,
og stødte hårdere og kraftigere til. Jeg kunne tydeligt mærke hans nosser mod mine baller når han stødte i bund.
Jeg stønnede højt hver gang han stødte op i mig, men opdagede at jeg bare nød at tage imod, og nød at vide at jeg
var hans.

"Nu kommer jeg snart oppe i dig tøs. Er du klar til at få min sperm?"
Han ventede ikke på svar. To stød senere, hamrende han med stor kraft sin pik så langt op i mig som muligt.
Jeg kunne mærke hans pik pulsere inde i mig, og var ikke i tvivl om, at han var ved at sprøjte sin sperm ud, langt oppe i mig.

Leslie lå lidt oven på mig. Stønnede og hivende efter vejret.
Jeg nød at mærke hans vægt, og krop presse mod min. Hans pik blev langsomt mere slap, men var stadig oppe i mig.
"Du er bare lækker at kneppe" sagde han. "Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg knepper dig".
Han trak sig nu helt ud af mig, og faldt om på ryggen ved siden af mig.
Jeg kunne mærke hans sperm langsomt begyndte at sive ud af mit stadig åbne hul.
Det føltes ulækkert, men samtidig helt vildt frækt at vide, at det var fordi han lige var kommet, mens han havde sin pik langt oppe i mig.

"Nu må du hellere også få lov at komme" sagde Leslie.
"Stil dig på gulvet ud for sengen".
Jeg hoppede ud af sengen, og stillede mig som angivet med front mod sengen.

Leslie satte sig op. "Når du er ved at komme så siger du til. Forstået?"
Jeg nikkede, og mærkede straks efter at han tog mig i munden.
Jeg var så tændt, over hele situation at jeg kunne mærke jeg ikke ville holde længe. Jeg var lige blevet bollet for første gang,
og nu sad min herligt dominerende ven med min pik i munden.
Bare syner af min pik, der kørte ind og ud af hans mund var nok.
Jeg huskede i sidste øjeblik, at jeg skulle sige til inden jeg kom, og stønnede "Jeg kommer, jeg kommer".
Leslie trak straks min pik ud af munden, og spillede mig af i stedet.

"Nu holder jeg hånden frem, og så sprøjter du al din sperm ud i min hånd."
Jeg var helt ligeglad hvor han ville have jeg kom, bare jeg fik lov at komme.
Spermen væltede nu ud af mig, og Leslie sørgede for at fange så meget som muligt i hånden.
En svær opgave da jeg kommer kraftigt, og med meget sperm.

Jeg blev endelig færdig med at sprøjte, og pustede kraftigt ud og nød fornemmelsen af forløsning i hele kroppen.
"Dejligt masse sperm du leverer" sagde Leslie.
Jeg smilede stolt, og var slet ikke klar til det der kom.
"Nu sætter du dig på knæ, og så slikker du al din sperm op fra min hånd"
Jeg tøvede, og tænkte at det kan man da ikke.
"Hørte du mig ikke? Ned på knæ, og slik din sperm op".

Igen vidste jeg, at jeg måtte adlyde. Nød igen at blive domineret, og ikke have noget valg.
Så jeg kom ned på knæ, lukkede øjnene, stak tungen ud. Smagte langsomt på spermen i Leslies hånd.
Smagen var jo som da jeg slugte hans sperm tidligere, men det at det var min egen sperm gjorde det helt anderledes.

"Nå tøs, er det ikke skønt med din egen sperm?".
"Jo" sagde jeg.
"Det hedder Jo, Herrer. Det kan du lige så godt lærer med det samme. Fremover hedder jeg Herrer eller Master. Forstået?"
"Ja, Herrer", svarede jeg mens jeg blev helt varm inden i. Nu var jeg Leslies, og han var min Master. Fedt.
"Og slik så resten af din sperm i dig, tøs".
"Javel, Master"


Kommentar