Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

One night stand

Karakter: 4.5/2
Visninger: 7386

Af: NikolajNielsen.

Læs flere noveller af:
» NikolajNielsen.

Skriv til:
» NikolajNielsen
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Første gang
"Årh ja, knep mig, årh, lad mig mærke din store fede pik," lød det fra mig. Jeg var i en brandert endt hjemme hos Simon, som jeg ikke kunne fordrage. Men når vi var fulde var vi egentlig meget gode venner.

Ingen af os var sprunget ud, og det var da også i ren liderlighed og fuldskab at vi kom til at kysse. Og det udviklede sig bare. Til lidt mere.

Simon og jeg går i klasse sammen, 2g. Nu lå jeg her, i hans seng, med hans pik i røven. Perfekt tykkelse og længde, og Simons charme gjorde det endnu bedre.

"Jeg kommer, jeg kommer, årh, jeg kommer," udbrød han imens han øgede tempoet. Hans sved dryppede ned på min krop, utrolig ulækkert, og utrolig frækt. Hans pik begyndte at svulme op, og han skælvede voldsomt og kom i min røv. Heldigvis med kondom.

Hvad var der lige sket? Havde vi lige haft sex? Åbenbart. Er vi begge homoer? Jeg er. Men er han?

"Nikolaj, det der var vildt frækt!", sagde han.

Ja, det synes jeg også.. men altså, hvad sker der?

"Ja, men jeg vidste," nåede jeg at sige inden han afbrød. "Ja, du vidste ikke jeg var bøsse. Nu ved du det. Og indtil for 20 minutter siden var jeg også jomfru."

"Den er god med dig, Simon. Jeg er altså træt, godnat," fortsatte jeg inden jeg lagde mig.

Simon lagde sig også, og ville meget gerne kysse. Vi kyssede længe, og det var dejligt. Han var pludselig ved min pik, tog den i munden og tilfredsstillede mig som aldrig før. Hverken Jesper, Silas eller Andreas kunne gøre det bedre. Men Simon, som gjorde det for første gang, han var verdensmester.

Jeg kom hurtigt, og Simon rykkede sig ikke. Min sæd endte i munden på ham. Hold kæft, hvor var det frækt. Og hey, han var da egentlig meget sød.

Vi fortsatte kysseriet, og klokken var pludselig fem om morgenen. Nu måtte vi i seng.

Da jeg vågner igen seks timer efter ligger Simon til venstre for mig, tæt op ad mig. Jeg kan mærke hans pik, som ikke er helt stiv, men ikke helt slap. Husker tilbage til i nat. Hvad skete der lige? Til højre, på natbordet, står der morgenmad.

Han havde åbenbart været oppe, lave morgenmad og være faldet i søvn igen. Sikke en fyr!

Da han vågner giver han mig et kys på kinden og rejser sig op. Han går hen til skabet, finder nogle nye boksershorts frem, og skifter lige foran mig. Hvor var det dog dejligt, lige at se hvad det var man havde fornøjelsen af i nat. Ikke værst!

Vi tager en bid brød, og snakker om i går. Skulle det være den eneste gang? Var det blot et one night stand, eller starten på noget mere?
Kommentar

Navn:Hemingay
Dato:13/06 2015
Meget fin og velskrevet lille historie ;o)