Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mor og Far knepper mig

Karakter: 4.0/1
Visninger: 12313

Af: nysgerrigboy.

Læs flere noveller af:
» nysgerrigboy.

Skriv til:
» nysgerrigboy
Tags: Bareback, Urin, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Incest og Gangbang
Jeg er 21 år. Elsker at se bøsseporno, mens jeg stikker en finger eller 2 op i røven. Har også brugt min eks kærestes dildo flere gange, og godt hun ikke tog den med. For da jeg begyndte at bruge den, fik jeg de bedste orgasmer/udløsninger.
Men en dag gik den i stykker og jeg var faktisk ked af det. Så jeg gik på jagt rundt i huset, for at se hvad jeg kunne bruge som dildo. Jeg søgte i lang tid, efter lang tid så jeg en skuffe i mine forældres soveværelse, hvor der var glidecreme i. Jeg søgte skuffen igennem, der fandt jeg 2 strap-on dildoer, et buttplugt, og en kæmpe dildo der kunne snurre og vibrere.
Jeg blev så liderlig, tog alle tingene og glidecremen, og lagde mig tilrette inde i sengen.
Mit lille røvhul er helt tørt, jeg begynder at sutte på mine fingre. De skal ikke være helt våde, for det må godt gøre lidt ondt når de skal i mit hul. Følesen at stikke mine fingre helt ind hullet, er fantastisk. Jeg bliver ved med at finger kneppe mig selv i 2 minutter, hvorefter jeg slikker mine fingre rene for mine safter. Jeg smøre buttplugen ind i creme, putter den op. Jeg kan mærke jeg skal kæmpe for at få den ind. Jeg kan mærke hvordan mit hul bliver udvidet. Min pik er hård som sten, og der er allerede begyndt at komme sæd ud, og jeg er ikke engang begyndt at onanere endnu.
Jeg presser buttpluget ud som om jeg skulle skide. Lige da det kommer ud får jeg en udløsning, men når at gribe det med hånden. Jeg henter en sprøjte, så suger jeg mit sæd ud af hånden, ligger mig ned på alle fire med røven i vejret. og sprøjter så mit sæd ind i mig.
Tager de 2 strap-ons. Stikker den ene op i røven, og prøver med den anden, men jeg er simpelthen ikke udvidet nok.
Midt i al min liderlighed, har jeg ikke bemærket, at min mor er kommet hjem, og står og kigger på mig. Der er pinlig tavshed. Hun siger at jeg ikke skal rode i deres ting. Jeg tager dildoen ud rejser mig op og vil undskylde. Men hun skubber mig ned i sengen. Hun smider sit tøj. Jeg kan se hendes bryster som, så småt er ved at hænge lidt. De store opsvulmede brystvorter. Jeg kigger længere ned, og kan se hendes behårdede fisse. man kan lige ane skamlæberne under håret. Min mor tager den ene strap-on på. Vender mig rundt i en doggy style og begynder at kneppe mig, så hårdt og dybt at jeg begynder at græde.
Det gør ondt, men samtidig så elsker jeg det, min pik bliver igen hård, jeg kan mærke jeg er lige ved at komme igen. Min mor skal bare knep mig lidt endnu, jeg skriger at hun skal blive ved og jeg vil alt hvis hun vil knep mig en anden dag... ALT.
Hun voldtager nærmest mit hul til sidst, hun siger jeg skal vente med at komme. Hun trækker sig ud, ligger sig på alle fire på sengen og siger jeg skal fylde hendes beskidte røv op med sæd. Jeg prøver at stikke min pik ind, men der er alt for tørt. Hun siger jeg bare lige skal slikke hende lidt i hullet, så det kan blive fugtigt. Jeg slikker alt hvad jeg kan stikker tungen helt ind. Det smager grimt. Jeg tager tungen ud, og der er lort på. Jeg bliver faktisk tændt af det, jeg begynder at finger kneppe hende lidt. Lugten af lort spreder sig, min mor stønner og elsker det. Jeg tager min finger ud, sutter den lige fri fra lort. Jeg stikker min pik i røven på hende, og kommer efter 2 sekunder. Jeg vender mig om og ser at min far og hans ven står bag os. Ved ikke hvor lang tid de har stået der, men de står hvertfald med pikkene fremme og gnider lidt. Min mor siger til dem at jeg prøvede, at putte to strap-ons i røven, men det ikke lykkedes. Hun siger at de skal hjælpe mig. Min fars ven ligger sig på ryggen i sengen, jeg oven på hans pik, også kommer min far og presser hans pik ind. Jeg skriger af smerte, jeg kan mærke hvordan jeg sprækker dernede. Men jeg elsker det, også at det er min fars store pik. Min mor siger at sæden er begyndt at løbe fra røven. Jeg siger jeg gerne vil slik det. hun sætter sig overskrævs på mit hoved. Jeg har frit udsyn til hende gamle slappe fisse og røv. Hun presser for at få al sæden ud, det ender med hun prutter lidt, og der kommer lidt lort. Jeg slikker røven ren, hun begynder at køre sin fisse ned i mit hoved. Slikker hende og smager på hvor jeg kom ud fra, imens jeg bliver kneppet af den pik der lavede mig. Jeg tror at min mor kommer, men det er bare fordi hun tisser. Hendes dejlige varme tis, der løber ned over mit ansigt. Tænk at det kan smage så godt, når det kommer fra sådan en gammel sur fisse. Mit røvhul er helt færdigt nu, men min far og hans ven bliver stadig ved. Jeg kigger min far dybt i øjene imens han knepper mig. Jeg tager fat om hans hoved og trækker det ned mod mig. Inden jeg når at gøre noget, snaver han mig. Vi tunge kysser og kysser i lang tid. Min far bliver mere liderlig, han giver mig 3 flade, og tager kvælertag på mig. Han hiver sig ud. Hiver mit hoved hen til hans pik, og sprøjter mig i hele fjæset, hans ven kommer i mig efter. Mit røvhul er prolapset og jeg er helt færdig.
Kommentar