Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Barnepige fik slave efter weekendtur...

Karakter: 4.2/5
Visninger: 9758

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish og Bondage
Barnepige fik slave efter weekendtur og min herre har den fulde brugerret til mig

Min ven skulle i weekenden på kursus. Sidst han var på weekend havde jeg inviteret en gammel ven til at bo sammen med mig, så vi kunne hygge os sammen.

Det havde jeg ikke aftalt med min ven, så den her gang fortalte han, at han havde fået en skrap ven til at være barnepige på mig.

Vi kørte sammen ud til den gamle gård hvor min ven gik ind til vennen der skulle være barnepige.

Jeg fik besked på at ligge afventende på det kolde gulv i malke rummet hvor jeg rystede og spekulerede på hvad der ventede mig i weekenden. Jeg hørte en knitrende lyd i gruset på gårdspladsen sammen med lyden af raslende kæder.

Døren gik op ind til malke rummer, og ind trådte vennen, som gik rundt om mig mens jeg havde panden nede i det kolde gulv, og jeg så han gik med et stygt lænkesæt og en sort lædermaske.

Han tog fat i nakkehåret og løftede hovedet op inden han satte den stramme læderhætte, der havde huller til øjne, mund og næse, og han spændte den stramt fast i nakken med lædersnore. Derefter spændte han et hovedseletøj stramt fast med bælter og remme der blev snøret om hele hoved, og sluttede af med at et bredt læder slavehalsbånd låses fast.

Han tog mine hænder om på ryggen og befalede mig at lægge håndfladerne sammen og sprede fingerne, som han snørede sammen med en strips på hver finger. En stålkæde blev strammet om de 2 håndled, ved albuerne, anklerne og knæerne og kæden blev trukket stramt op til læderhalsbåndet så min krop krøb helt sammen, så jeg lå lænket låst fast totalt hjælpeløs på det kolde gulv.

Nå din skid sagde han, nu ved du at det er mig der ejer dig her i weekenden. Jeg skal nok passe dig godt så du aldrig glemmer mig som barnepige.

Han sparkede til min stive pik, og tog en pose frem der var fyldt med brændenælder og spidse partisansøm. Han kom min pik i posen som han snørede stramt til med fiskesnøre der skar sig hårdt ind i min ømme pik med de pinefulde brændenælder samt spidse søm der stak ind i nosserne og pikken. Jeg skreg af smerte, men han var ligeglad, jeg er bare en skide slave, der skal gøre som min barnepige siger uden at kny.

Jeg vred mig frem og tilbage og forsøgte at komme fri, men de stramme lænker holdt mig stramt bastet og bundet. Min barnepige så hånligt på mig, og sagde jeg håber du er klar over det her kun er den milde begyndelse.

Jeg mumlede lavt at han har ret, jeg kan ikke høre hvad du mener sagde han, og tager fat om halsen på mig og klemte til indtil jeg højt sagde ja jeg er kun en slave der ejes af dig.
Godt sagde han, nu vil jeg ikke høre mere på dig, og han kneblede mig med en læderbideknebel, som blev spændt stramt om mit hoved, så jeg hverken kunne sige noget eller mumle det mindste.

Du kan nu vælge om du vil være drage eller hund, mens jeg spekulerer hvordan du skal pines og ydmyges, hvis du nikker har du valgt drage og ryster du på hovedet så har du valgt hund sagde han hårdt.

Uden at vide hvad der ventede mig valgte jeg at nikke som tak for at jeg måtte være drage, og jeg tænkte hvad mon det skal til for.

Det fandt jeg hurtigt ud af. Et reb hvorpå der var lavet en række knuder blev bundet til lænken og bundet ned mellem mine ben og bundet fast på ryggen.

Jeg vred mig frem og tilbage, hvilket fik knuderne til at køre op i min røv og klemme hårdt til mine nosser så de spidse søm og tidslerne pressede mere ind i min krop. Det var skønt og jeg mærkede hvordan spermen kom ud i posen fra min pik.

Han grinede og vendte mig om på maven på gulvet og hægtede den store krog som var fastgjort i loftet fast ved hænderne og anklerne og hejste mig op, så jeg hang frit og dinglede i luften.

Det trak i snoren som gik mellem mine ben; snoren skar sig ind i mit kød, pirrede klitten så det var en sand fornøjelse. Jeg stønnede; ikke på grund af trækket eller fordi det gjorde ondt. Nej, fordi det var godt, men han var ikke tilfreds og hans fingre nuldrede mit bryst, og han satte så en masse klemmer i brystet. Av – av ville jeg skrige men jeg kunne ikke sige et ord, men han kunne se mine brystvorter og brystet blev mere og mere ømt.

Nå du vil have mere sagde han, nu skal du prøve noget nyt, sagde han og så begyndte han at binde reb om klemmerne, over brystet og på brystet og til sidst så de krydsede foran. Det bevirkede at de i forvejen spændte klemmer blev endnu mere spændte.

Nå lille ven nu kan du hænge her og hygge dig til jeg kommer tilbage, og bevæger du dig så glemmer du ikke du hænger som en drage, og husk det er barnepigen der ejer dig. Åh, det gjorde ondt. Men kun et øjeblik så forvandledes smerten til vellyst og nydelse.

Jeg ved ikke hvor længe jeg hang som drage. Efter noget der føltes som lang tid kom han og hejste mig ned og fjernede rebene så jeg kun lå i mine lænker, og han kikkede på posen om mine nosser og sagde “Du er jo helt gennemblødt”. Du er jo smask brunstig din køter, så nu må du opdrages som den hund du ikke valgte for din ulydighed sagde han.

Han satte en kæde fast i halsbåndet og begyndte at gå hen til et bur som jeg bliver gennet ind i, hvor jeg kun lige akkurat kunne sidde inde i. Han låste buret og jeg følte det kolde stål, de stramme kæder og det lille hundebur som en straf der var ved at drive mig til vanvid og jeg ønskede jeg kunne spille med min slavepik, men der skal gå lang tid, og jeg skulle igennem meget før jeg fik lov.

Efter nogle timers sammenkrøllet, lænket, indespærring, blev jeg lukket ud. Han tog lænkerne af og sagde jeg skulle gå på toilettet inden du skal i seng. Jeg skyndte mig ud på toilettet, og kom kravlende tilbage til min barnepige der utålmodigt ventede på mig.

Det er jo ved at være aften og jeg vil ikke have du leger med dig selv, så du skal tage den her nattrøje på sagde han. Han gav min en læderspændetrøje som jeg tog på, og han lynede den stramme trøje til og bandt et langt reb om hele kroppen udenpå trøjen, som han strammede til så jeg er ved at eksplodere.

Jeg ømmede mig og sagde forsigtigt rebene var for stramme, men det gjorde kun han lagde et skaft ind igennem rebet og drejede det rundt så rebene strammes endnu mere og til sidst spandt han skaftet fast til kroppen.

Han tog min pikpose ud af et hul i spændetrøjen og bandt en stram snor omkring posen og trak mig kravlende hen over gulvet til hjørnet hvor der lå en stor sæk med snører i siden, lynlås og brede lange læderremme.

Jeg syntes du skal overnatte i vores sovepose sagde han og han befalede mig ned i sækken iført den ulideligt varme spændetrøje.

Han tog en gag og kom den i munden på mig så jeg ikke kunne sige noget, og han lynede sækken til og spændte de lange læderremme meget stramt om sækken, så jeg lå fuldstændig urokkelig over hele kroppen i spændetrøjen og indelukket i sækken henkastet i den store hundekurv.

Efter indbindingen stillede han sig med spredte ben hen over mit hoved, mens han ondt kikkede på mig og sagde til mig. ”Sådan går det mine slaver som jeg er barnepige for”, men du er ikke klar til at sove endnu du skal sove som hundekøterdrage.

Jeg mærkede sækken blev forsynet med nogle metalringe. Ved skulderen fastlænkede han to kæder, og begyndte så at trække i kæden til en talje der hang i loftet, så jeg blev løftet fra kurven og endte i oprejst position. ”Her hænger du jo fint…men du kan jo dingle…det må vi gøre noget ved”. Han fandt noget reb frem, og i de små ringe der var i sækken, bandt han sækken fast til en ring i væggen i hver side af rummet.

Jeg har aldrig følt mig så hjælpeløs som slave, indelukket i en spændetrøje og hårdt indpakket i en sæk der er fastgjort så jeg var total urokkelig.

Han stillede sig foran mig og kikkede mig i øjnene og sagde ”Du er vel klar over du er min slave?” Jeg mumlede ja gennem kneblen, og han sagde godt, for du skal i nat hænge her i din sovepose, uden mulighed for benådning, og uanset hvor meget du forsøger at vride dig, så skal du vide at ordet frihed kommer du ikke til at kende hos mig.

Jeg prøvede at bevæge mig, men måtte opgive og erkende jeg var total i barnepigens straffelejr og at det ikke blev til meget søvn i den varme sæk.

Om morgenen blev jeg hejst ned. Han slap mig fri fra sækken, spændetrøjen og pikposen tog han af mine nosser så jeg stod helt nøgen, han befalede mig at kravle ud på toilettet og vaske mig i koldt vand og fortalte at jeg skulle kalde på ham når jeg var færdig med den kolde afvaskning.

Jeg krøb hurtigt ud i bad og efter at være vasket opdagede jeg der ikke var noget håndklæde så jeg måtte våd kalde på barnepigen, der kom med en sort affaldspose som han gav mig.

Du tager og kommer din penis i det stramme penishylster, og så tager du den løse buttplug op bagi og tager så latexbukserne på, så de kan holde dildo og din penis pænt på plads siger han.

Jeg fik besked på at tage manchetter og halsbånd på og sætte tommelfinger håndjernene fast til mine 2 stortæer, og fodlænkerne blev sat sammen med strips og en rem strammede om mine lår så de ikke kunne spredes.

Han sagde nu er det sidste chance for at sige, og styre noget som helt, så nyd det og kom så gagen med en kugle på så jeg ikke kunne sige noget og spændte den fast til hovedet inden han tog en sort sæk over hovedet og spændte remmen fast under hagen, så jeg ikke kunne sige noget.

Til sidst krydsede han mine håndled og låste dem fast til anklerne så hænderne var låst fast til modsatte ankel. Han sluttede af med at binde et reb i remmen om knæene, og trak den anden ende op i halsbåndet, så jeg lå der ude af stand til at rejse mig op endsige rette ryggen.

Jeg lå som et hjælpeløst offer på gulvet, kun iført latexbukser, og på knæ med sammenbundne ben til halsen som gjorde, at jeg er ude af stand til at bevæge mig, ligesom mine håndled var krydsede og låst fast til anklerne, så der er ingen mulighed for at komme fri.

Hætten over hoved og gagen i munden gjorde at jeg ikke kunne se eller høre noget, og jeg mistede totalt tidsfornemmelsen meget hurtigt.

For at sætte en lille top på det hele, havde jeg pikken i hylsteret og dildoen i røven der var spredt og øm, hvor længe jeg blev læggende og bare vente ved jeg ikke, men der var ingen mildhed at spore fra min barnepige.

Jeg ømmede mig frem og tilbage og blev mere og mere øm i røven af vibratoren og sperm væltede ud i pikhylsteret hvor det blev så latexbukserne ikke blive svinet til.

Efter nogle timer låste han mine håndled op, og fjernede remmen som holdt benene sammen, og så spredte han mine ben, og tog armene på indersiden af mine lår og bandt håndledene fast til anklerne igen, så jeg lå med spredte ben.

Han fjernede min gag, og satte sig på mit hoved og sagde jeg skal slikke dig. Jeg stønnede og straks spurgte han. “Hvem har givet dig lov til at stønne Slave”, jeg turde ikke svare og slikkede videre.

Efter nogen tid rejste han mig op og løsnede mine ankler og gjorde dem i stedet fast til en spredebar, mine håndled blev løsnet og gjort fast til halsbåndet. Jeg blev rejst op, så jeg lå på knæ og albuer med hovedet ned i gulvtæppet.

Din optræden med at stønne kommer til at koste dig 10 slag med vådt reb sagde han. Inden jeg nåede at reagere falder det første slag ned over balderne. Jeg gav mig i hele kroppen, og skød røven bagud med dildoen i bukserne, og han slog hårdt flere slag på mine lår og røv og sluttede af med et par våde slag på de ømme nosser.

Brunsten står malet i mine øjne. Han løsnede mine håndled og ankler der i stedet blev bundet til nogle kroge i væggen hvor mine håndled blev spændt fast og anklerne blev lænket fast i spreder baren. Han stillede mig så jeg stod bukket forover med dildoen på plads, inden han satte 2 klemmer med vægte fast i mine brystvorter.

Han gik om bag ved mig, og spændte et stramt bælte om hofterne, og tog så pikholder og dildoen ud.

Efter nogen tid stående lænket løsnede han mine arme og ben og satte i stedet en 20 cm. kæde til anklerne, så jeg kun kunne bevæge mig rundt med meget korte skridt, for at jeg konstant blev mindet om jeg var slaven.

Han befalede mig at gå på toilettet, så jeg kan bruge ventetiden på at forberede mig på det næste træk. Da jeg kravlende kommer tilbage til malkerummet så jeg der stod et bord hvor, der er hul til at ansigtet kan ligge nede i og støtte panden, benenden var lavet så benene kunne spredes ud til siden og der er øjer i siden af bordet, så kroppen er let at binde fast.

Jeg lagde mig på maven på bordet, mine ankler blev bundet fast i fodenden, jeg fik et halsbånd på som blev gjort fast til en krog under bordet så jeg ikke kunne løfte overkroppen, mine ben blev snøret stramt fast og spredt så de lå som et V og armene blev snøret fast til kroppen. Et langt reb blev bundet rundt om mit bryst og bordet så jeg lå som en bordbondage.

Til sidst fik jeg en maske på af remme, som gå gik hen over hovedet, uden at jeg mistede udsyn eller min hørelse. Ringene i masken blev bundet fast til øjer i bordet, og selv om jeg prøvede på at flytte mig måtte jeg erkende at jeg ikke kunne bevæge mig det mindste.

I morgen kommer min ven hjem fra weekend. Du skal vide at du ikke har været nogen lydig og respektfuld slave, så derfor er du ikke i fremtiden min ven´s kæreste, men du er min slave hvor min ven har den fulde brugsret over dig sagde han.

Før blev du straffet for din stønnen sagde han, men nu er vi kommet dertil hvor du skal have den ultamative straf som min slave og som min ven`s svans.

Han tog hårdt fat i mine nosser og pressede min røv op fra bordet og lagde et kyskhedsbælte som han låste stramt fast til min krop, inden han tog nøglen i lommen. Han fortsatte med at sætte en vibrator dildo i som han kunne fjernstyre med forskellig hastighed i min røv, og som blev fastgjort med en sele der blev låst fast.

Jeg begyndte at klynke og skreg NEJ det kan i ikke, men det gjorde kun at han tog min våde pikpose og pressede den ind i munden og bandt den stramt fast med et læderbidsel.

Han slukkede lyset i malkerummet og satte strøm til vibratoren og fortalte den natten igennem ville starte så jeg fik min røv godt brugt inden i morgen hvor du smides ud.

Næste morgen hørte jeg trin ude i gruset på gårdspladsen og jeg hørte min barnespige og min ven snakkede sammen, og kom ind til mig i malkerummet.

Min barnepige tog hætten af hovedet og min gag ud af munden, og viste stolt hans ven hvor ynkelig jeg lå fastspændt med kyskhedsbælte og en vibrator dildo i røven.

Han er en genstridig fyr der hverken viser respekt eller angst overfor andre, og derfor skal han have den ultimative straf sagde en hård barnepige der fortalte at han fra nu af var slaveejer og ikke barnepige, samt at jeg skulle gøre alt hvad han og hendes veninde befaler mig hver dag så længe det passer os.

Du er skide slave, som har din pik låst inde i et stålbur som du altid skal bære. Stålburet kan kun låses op af mig, så ingen andre kan bruge din pik. Derfor er det også kun mig som kan give dig udløsning, da du ikke længere selv er herre over din pik, og ikke kan lege med den.

I dit røvhul skal du gå med vibrator dildoen fastlåst i røven, og min veninde har fjernbetjeningen så hun altid kan få gang i dit røvhhul. Skal du tisse eller skide så kan du stadig gøre det, men husk at gøre godt rent efter dig, for ellers er det ikke sundt for dig.

Du overdrages nu til min ven, som har den fulde ret over dig hver dag, indtil næste år hvor han igen skal på weekend, og hvor jeg vil sørge for du får et mere ydmygende ophold her hos mig.

Som slave gælder at du til hver en tid kan straffes, og at du ingen ret har til at klynke eller klage. Gør du det alligevel tildeles du straks en tillægsstraf.

Under straffen er du altid bundet fast i reb, kneblet og med en sort sæk over hovedet, så du ikke kan flygte fra straffen eller forsøge at skrige eller sende søde øjne til herskeren som har den fulde ret til at straffe dig.

Jeg blev så løsnet fra bordet og fik min gag ud af munden ligesom lænker til hænder og fødder blev fjernet, inden jeg fik besked på at tage en stram ridedragt på.

Min ven låste så igen den korte stållænke om mine ankler og kom med et tungt blylod der vejede 50 kg. som han satte fast til halsbåndet, inden han trak mig ud til bilen og bandt mig fast til anhængertrækket, og fortalte at han ville køre langsomt gennem byen og hjem, så alle kunne se hans nye slave med nedbøjet hoved på grund af det tunge lod om halsen.

Jeg brokkede mig og sagde det kunne han da ikke gøre, og straks kom han så med 2 nye lodder på 25 kg. som blev låst fast til hver af mine håndled, så jeg samlet måtte slæbe mig gennem byen med 100 kg. vægtlodder bundet til hænder og halsen samt gående i kort lænke efter bilen.

Min ejer sagde farvel og på gensyn vi ses om et år, og husk nu at opføre dig bedre end du har gjort i den her weekend.

Det var en hård weekend, og jeg har aldrig troet min ven havde venner der var så god en ”barnepige”, og som nu ejer mig som slave, mens min ven har den fulde brugsret over mig her hjemme, og næste år når min ven skal på weekendtur skal jeg igen ud på gården til min skrappe barnepiger der ejer mig som slave.

Kommentar