Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Skovturen der blev til mere end bare skovtur

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5755

Af: Thomas.

Læs flere noveller af:
» Thomas.

Skriv til:
» Thomas
Lørdag formiddag, solen skinner, fuglene synger, Peter er ved at gøre sig klar, da det ringer på døren. Han går ned og åbner og i døren står Niels, Peters ven. De er begge til fyre, så de giver hinanden et hurtigt kys og Peter tager nøglerne til huset og sammen går de ud i Niels' bil.
Det er Niels der bestemmer hvor de skal hen så de tager i skoven men inden da forbi et supermarked hvor de køber lidt proviant.
Vel ankommet til skoven begiver de sig hånd i hånd ud på en længere vandring, da de begge kan li at gå i skoven. På et tidspunkt hvor varmen er ved at bide sig fast tager, Niels sin skjorte af og det samme gør Peter. De går videre i bar overkrop og lige pludselig stopper Peter brat op, og Niels kigger på ham og siger, "Peter, hvad er der gat?" Peter kigger sig til hver side og kigger til sidst Niels dybt i øjnene og med ét har Peter skubbet Niels ind til sig og deres tunger mødes i et dybt, dybt kys.
Deres vejrtrækninger bliver hårdere og hårdere, deres brystkasser er presset mod hinanden og de tager hver især hinanden på røven hvorved deres kroppe forbliver presset mod hinanden.
De er begge ret tændte nu, så Peter bryder deres dejlige kys og sammen breder de det tæppe ud de har medbragt i en lille lysning. Niels ligger sig ned på ryggen med let spredte ben og Peter stirrer ham dybt i øjnene og finder hans mund og samtidig lægger sig ned over hans krop.
Peter bevæger sig frem og tilbage oven på Niels, og deres kys bliver mere intens. Pludselig presser Niels sig mod Peter som bliver væltet omkuld, så det nu er Niels der er øverst. Niels begynder at kysse Peter på halsen, og ned til hans brystkasse, hvor han napper blidt i dem. Peter er begyndt at stønne, så Niels bevæger sig ned til Peters buksekant. Han kan mærke at Peters pik er ved at sprænges for at komme ud så han knapper bukserne op og lader pikken springe frem. Peter kigger Niels bedende i øjnene, så Niels tager Peters pik under kærlig behandling. Han lader munden glide ned over den og slikker skiftevis skaftet og kuglerne. Han stopper et øjeblik men Peter presser hans hoved ned igen, og han tager pikken i munden igen. Peters vejrtrækning bliver tungere og tungere, og da han er på nippet til at komme stopper Niels hans behandling og kravler op og kærtegner hans brystkasse og giver ham et varmt kys.
Nu er det Peters tur, så han presser Niels ned på ryggen og samtidig med at de kysser, knapper Peter hans bukser op og begynder at onanere Niels' pik. De kysser stadig men Niels er begyndt at små stønne så Peter flytter sin mund og hiver Niels' bukser af og tager hans pik i munden. Han sutter og slikker på livet løs, men det er for tidligt at Niels kommer så han stopper hurtigt igen og finder hans mund. De presser deres kroppe mod hinanden og Niels ligger sig ind over Peter så deres pikke og kroppe bliver presset sammen mod hinanden. Niels spreder Peters ben og presser sit lem op i Peter.
Peter stønner på livet løs, alt imens Niels gennemknepper hans røv. Niels finder Peters mund og gennemborer hans mund med sin tunge. Han er stadig inde i ham, og hans mave massagerer hans pik. De kysser stadig og Peter kan hører på Niels' stønnen at han er på vej. De bryder deres kys og Niels trækker sig ud og sætter sig overskrævs på Peters bryst.
Niels begynder at onanere og Peter ligger med åben mund og med et dybt brøl sprøjter Niels al sin sæd ud i Peters mund.
Den bliver ved med at sprøjte og til sidst tager Peter den i munden og slikker den ren. Niels mund finder Peters mund som tak J - men det er ikke slut, nu er det Peters tur. Så Niels finder vej ned til Peters pik, og tager kun lige hovedet inde for, hvorved Peter, han stønner dybt. Niels tager nu pikken helt i munden og onanere den samtidig.
Peter spreder benene mere og mere og stønner mere og mere. Niels sutter på livet løs, og han kan mærke på Peters vej trækning, at der ikke er lang tid igen. Så han stopper op, hvorved Peter sætter sig op og begynder at onanere den selv. Niels ligger parat og der går ikke lang tid før Peter i et dybt brøl sprøjter al sin sperm ud i Niels mund, som han glædeligt sluger. Han slikker hans pik ren, og de ligger sig begge ned på ryggen og de er begge enige om at det var turen værd. Peter ligger sit hoved på Niels bryst og de begynder at slappe af, hvorved de bliver liggende et par timer.

På tilbage vejen til bilen går de og snakker og da de kommer til bilen presser Niels Peter op ad bilens side og spreder hans ben og kysser ham blidt på munden. De stirrer hinanden i øjnene og kører deres pikke rytmisk mod hinanden. Niels begynder at knappe at Peters skjorte op, stadig imens deres tunger leger med hinanden. Efterhånden som Niels knapper skjorten op, begynder Peter ligeledes at knappe hans skjorte op! Deres overkroppe kommer til syne og skjortene falder ned på jorden. De kysser stadig, alt imens deres pikke presser sig mod hinanden.
Det bliver stadig mere intens og Niels finder vej til Peters bukser og knapper dem op. Han bevæger sig længere og længere og kysser ham blidt uden på boxerne. Peters pik vokser sig større og i et svuptag er den i Niels' mund. Han tager den fuldt ud i sig og sutter alt hvad han kan. Peter stønner virkelig meget nu, og Niels siger: "Kom for mig, Peter". Det lader Peter sig ikke sige to gange og i et mega brøl sprøjter han al sin varme sæd ud i Niels mund. Den sprøjter virkelig meget men Niels sluger det med glæde. Efterhånden som Peters vejrtrækning bliver mere normal, mødes deres munde atter i et dybt kys. Peter presser nu Niels ned på bilens side og massager hans pik uden på bukserne. Han knapper dem op og stikker en hånd ned og finder hans pik, som han begynder at onanere. Han sætter sig på hug og tager Niels' pik frem og stirrer et sekund på den og tager den i munden. Niels er begyndt at stønne og Peter slikker hårdere nu. Det varer ikke længe før Niels' pik trækker sig sammen, og at Niels i et brøl sprøjter sin sperm ud i Peters mund. Han bliver ved med at slikke, og slikker den fuldstændig ren. Peter rejser sig op og kigger Niels i øjnene. De finder hinandens munde og kysser hinanden krævende.
De tager tøj på, og sætter sig ind i bilen for at kører hjem.

De kommer hjem til Peter, og Peter tager Niels' hånd og trækker ham med indenfor. Peter sætter noget stille musik på, og fylder badekarret.
Imens det fyldes står de atter og kysser, og kæler for hinanden. Lidt efter lidt ryger tøjet og lige pludselig står de nøgne over for hinanden. Karret er fyldt og de træder op i det. De sidder i hver sin ende men rykker tættere og tættere på hinanden. Peter trækker Niels ind til sig, så han sidder overskrævs på ham. De kysser igen og Peter ligger sig ned med ryggen mod kanten og trækker Niels med sig ned. De kysser stadig og deres kroppe bevæger sig rytmisk mod hinanden. Peter tager om Niels' røv og presser ham helt ind til sig, stadig imens deres tunger leger med hinanden. Deres pikke er vågnet igen og er presset mod hinanden. Pludselig rejser Niels sig og Peter tager hans pik i munden, men inden beder han ham sætte sig på kanten. Imens Niels sidder der og Peter sutter ham spreder han sine ben endnu mere. Niels beder Peter om at stoppe, men han lystrer ikke så Niels tager fat om Peters hoved og presser ham op til hans mund. Peter sætter sig overskrævs oven på Niels, og deres kroppe bliver presset sammen.
Niels løfter Peter op, og bæger ham ind på sengen hvor han ligger ham på ryggen og presser hans ben til side og kysser ham blidt mens hans pik presser sig mod hans pik. Niels bevæger sig rytmisk frem og tilbage ovenpå Peter, som bare nyder det! De kysser stadig og Niels falder ned på siden men Peter har stadig sine ben om ham.
De bryder kysset og Niels finder Peters pik og tager den i munden. Han spreder hans ben og slikker ham dejligt. Niels stopper igen efter nogen minutter og vender Peter om på ryggen. Han spreder hans ben og løfter hans røv lidt op, og lader sin pik glide op i ham. Han knepper ham blidt og bøjer sig ned og kysser ham blidt. Peter trækker ham helt ned og deres kroppe mødes. Niels tager fat under Peters skuldre og knepper ham hårdere nu, imens har Peter låst sine ben fast om Niels' røv så de er en stor mekanisme.
De kysser hårdere og Niels knepper ham hårdere og hårdere nu, og de afbryder kysset og i et splitsekund kigger de i hinandens øjne, og med ét brøler Niels sin orgasme ud i hele rummet. Hans pik sprøjter på livet løs inde i Peters indre, og det er en orgasme der bare bliver ved og ved og ved. Peters pik er efterhånden blevet massageret så meget af Niels' mave at er på nippet til at eksplodere. Niels trækker sig ud af Peter og tager hans pik i munden, og der går ikke lang tid før Peter i et brøl, sprøjter al sin varme sæd ud i Niels' mund. Niels slikker hans pik ren og kravler op og giver ham et varmt og dejligt kys, hvorefter de falder i en dyb søvn i hinandens arme.
Kommentar