Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mr. Teacher

Karakter: 4.0/2
Visninger: 7879

Af: Young and horny.

Læs flere noveller af:
» Young and horny.

Skriv til:
» Young and horny
Tags: Unge, Bareback, Analsex, Aldersforskel, Onani, Skolesex, Incest, Trekant og Første gang
Hey er helt ny herinde og jeg vil rigtig gerne hører jeres kommentar, det er en fiktiv novelle da jeg stadig er jomfru, men jeg kender Mr. T og Jonas, de hedder bare ikke de navne og jeg har kun onaneret med dem over cam. Håber i nyder den!

Det er mandag efter middag og jeg skal hen til ham igen. Det han sagde sidst, jeg var nødt til at hører det igen. Han ville have jeg skulle kalde ham Mr. Teacher. Han bestemte over mig ligesom en daddy, han var den første mand der ville have et fast forhold med mig (bollevenner). Jeg kunne godt lide ham han var rar og blid, men også rå og hård. Det var det jeg godt kunne lide det, rå og hårde.

Kl. var 16.00 og jeg var over ved ham, dag jeg kom ind sagde han at det var på tide at tage tøjet af men så bankede det på døren. Det var Jonas fra 1.f, han var høj, brune øjne, lyse brun hud og nogle saftige perfekte læber. Det eneste Jonas sagde var, hej og tak for invitationen. Jeg anede ikke hvad der forgik, men Mr. T sagde hurtigt at Jonas var min storebror i dag. Jeg kunne lide hans måde at tænke på.

Sex det var oh så skønt, jeg elskede når han bankede sin 21 cm ind i mig om og om igen. Og nu skulle det ske, to på en gang. I sidste uge blev jeg for første gang kneppet af den her 32 årige mand og nu skal jeg have to lækre sværd op i mig, men først skulle jeg sutte dem godt. Jeg startede med Jonas og så skiftede jeg ellers lidt imellem dem. Jonas kom efter et halvt min. jeg troede ellers gymnasium fyre holdt i evigheder. Det gjorde Mr. T ihvertfald, første gang troede jeg ikke på at jeg kunne få den helt i bund det kunne jeg heller ikke helt manglede lige de sidste par cm. Nu kom de op, oh det føltes dejligt. De var meget stille omme bag mig så jeg lavede en slags hulken så de begge trak sig ud. Jeg vendte mig hurtigt om på ryggen, tog fat i deres pikke og satte dem få hulet. Resten klarede de fint selv, vi kyssede hinanden lidt. Lidt på skift igen, så bukked Jonas sig ned og begyndte at sutte mig han havde stadig pikken inde og det var så rart. Jeg kom ikke så længe efter, og jeg lavede den der helt speciale ting ved Mr. T som fik ham til at komme. Han fortalte mig sidste gang hvordan jeg skulle rulle hans nippel`s imellem mine fingrer og så kom han ud på mit ansigt. Mens Jonas kom igen og igen ned i på min mave og jeg kom ham i munden. Han sagde at det smagte som honning og det lød lækkert så jeg tog noget af min sæd på fingeren og slugte det han havde ret jeg smagte af honning. Mr. T tog også lidt. Og så da vi var færdige, renset og i tøjet tog mig og Jonas hjem til ham. - Men det er en helt anden historie.
Kommentar