Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

(U)skyldig leg med dreng på 16 - 2. del.

((U)skyldig leg med dreng på 16 - 1. del.)

Karakter: 4.5/8
Visninger: 12451

Af: themissing.

Læs flere noveller af:
» themissing.

Skriv til:
» themissing
Tags: Unge, Aldersforskel, Onani, Sport og Incest
“Forventningens glæde er størst” 2. afsnit er her… 3 år senere! :)


Hurtigt opdatering fra 1. afsnit:

“Hovedpersonen (Jeg -fortæller) er 25 år, biseksuel og tænder bla på yngre fyre. Det er sådan, at når han drikker, så bliver han let meget fuld og på samme tid utrolig liderlig!

Det var lørdag aften og jeg var til fest med mit sportshold i et privat hus. Der blev drukket mange mængder af alkohol. Da jeg sidst på aftenen var fuld og tænkte, at det var på tide at gå i seng, fandt jeg mit liggeunderlag og sovepose og ledte efter et sted at sove. Jeg åbnede en dør ind til et lille kontor og kunne se, at der allerede lå én og sov. Fra lyset i døren så jeg, at det var Frederik på 16 år - Han var gået under et par timer forinden. Han lå på siden, midt i rummet med alt sit tøj på. Hans sovepose lå over ham, som en dyne.

Frederik er ikke så høj ca 170 cm og så har lysebrunligt kort hår. Han er faktisk lidt tynd i det, men utrolig muskuløs. Det gør at hans muskler fremstår meget tydeligt.”
***
“Fik Knappet hans bukser op og begyndte at trække dem af. Han havde hvide Bjørn Borg boxershorts på, der sad dejligt stramt.”

***
“Hans pik var meget tydelig markeret, som en lille klump. Jeg stod og betragtede ham lidt, imens at jeg rørte ved mig selv.
Fra de gange efter træning, hvor vi har været i bad sammen, ved jeg at hans tissemand er ca på størrelse med min i stiv tilstand. Det sker nemlig tit at de unge drenge 16-19 år får erektion, når vi bader.”

 ***

“… Efter lidt tid tog jeg ved Frederiks skulder og væltede ham forsigtigt om på ryggen. Han var helt slap i kroppen og jeg lagde hans ben i en lidt spredt position og hans arme ud til siderne.
Hans rejsning havde fortaget sig lidt igen. Jeg lagde mig helt ind til ham og vendte mig om mod ham…”
***


2. afsnit:

Jeg lå nu på siden og studerede ham nøje. Mine øjne havde vænnet sig til mørket og jeg kunne derfor skimte hans krop. De hvide stramme boxers stod skarpere.
Jeg var så sindssygt liderlig og præspermen fossede allerede ud, af min dunkende pik. Jeg løftede mit højre ben og lagde det forsigtigt ovenpå Frederik.
Jeg kunne nu stille og roligt bevæge benet op og ned og indersiden af mit knæ kørte “tilfældigvis” over hans pik.

Jeg lukkede øjenene, for at styrke følesasen og fornemmede det, som jeg ramte endnu tydeligere. Jeg kunne mærke hvordan hans pik voksede og blev mere stiv, og jeg kunne ikke lade være med at bevæge benet hurtigere og hurtigere i liderlighedens rus. Jeg lå sådan i ca 5 min og skiftede mellem at bevæge benet og at presse den ned ovenpå pikskaftet.


Jeg flyttede nu benet og vendte mig om på ryggen. Jeg stak hånden ned i mine egne boxser og onanerede. Jeg trykkede hårdt om min pik og kørte den hurtigere og hurtigere af.
Lige før jeg kom stoppede jeg. Jeg ville trække nydelsen, spændingen og det forbudte længere endnu.Frederik lå stadig på ryggen med spredte ben og en meget stiv pik. Han trak stadig vejret tungt. Hans arme lå over hans mave, således hans hænder lå over hans navle.
Jeg flyttede mig nu helt tæt til ham, så vores kroppe rørte hinanden. Jeg lagde mig på min venstre siden, og forsigtigt tog jeg fat i hans venstre underarm, der var tættest på mig, med min højre arm. Ganske stille og roligt flyttede jeg hans arm mod mig. Da den slappe arm nåede ud over hans krop, faldt den ned ved siden af ham. Men den ramte ikke gulvet, da jeg lå så tæt på ham. Istedet landede den ned på mit venstre inderlår. Jeg flyttede position og derved fik jeg hånden til at ramme min stive pik. 
Jeg drejede hans hånd lidt, så håndfladen vendte ned mod pikken og jeg kunne forsigtigt lukke hans hånd sammen med fingrene. Således at han nu havde fat rundt om min pik. Jeg stoppede op og lyttede igen til hans vejrtrækning. Der var intet forandret. Han sov, døddrukken.
Jeg klemte til omkring hans fingre og kunne derved fastholde hans hånd, rundt om min pik. Så begyndte jeg, at få ham til at onanere mig, uden på mine boxers. Det var så sindssygt frækt.
Men ville gerne have mere af ham. Derfor stoppede jeg og tog hans hånd lidt væk, så jeg kunne trække mine boxers ud.

Jeg flyttede igen hans hånd tilbage, men denne gang indenfor mine boxers. Elastikken i mine boxers strammede til og derved kunne hans hold automatisk blive holdt inden for og i berøring med min pik. Jeg formede igen hans hånd, så den lå og tog ved rundt om min pik. Derefter gav jeg slip for hans hånd og trak mig ud af mine boxers. Jeg begyndte nu at bolle hans hånd, i mine boxers. Det var så sindssygt frækt!
Jeg gjorde det hurtigere og hurtigere imens min, nu frie hånd, gik på opdagelse på ham. Imens jeg bollede hans hånd tog jeg fat i hans pik. Først udenpå boxerne. Jeg mærkede hvordan min pik blev endnu hårdere, selvom det ikke burde være muligt på det tidspunkt, da jeg rørte hans boller og tog omkring dem. Jeg bevægede mig opad og med flad hånd mærkede jeg hans stive pikskaft. Jeg klemte omkring den med min tommeltåt og tre andre fingre. Jeg holdte fast og satte kneppefarten ned, da jeg var så tæt på at komme i hans hånd!

Jeg flyttede nu min hånd længere op tog fat i hans boxer kant. Jeg sneg min hånd indenfor og kunne mærke stubber af hårvækst. Frederik var nemlig, ligesom de andre 14 - 19 årig drenge, helt glat barberet. Jeg bevægede mig lidt længere ned og stødte på hans stive pik. Jeg lagde min hånd ovenpå hans pik og trykkede ned. Jeg gav nogle små tryk for at være sikker på, at pikken var så stiv som muligt.
Derefter stoppede jeg og lyttede på hans vejrtrækning. Stadig ingen forandring. Hvor var det vildt, at han havde drukket sig så fuld!

Jeg tog fat omkring hans pik og spillede ham af. Hvor var det lækkert, en drøm var gået i opfyldelse, for havde længe fantaseret om ham. Jeg begyndte på samme tid, at kneppe hans hånd igen, men stoppede kort tid efter, for kunne ikke holde mig mere. Jeg gav slip for hans pik og trak dem ud af hans boxers. Jeg flyttede så min hånd op til hans mund og lød den kører over hans læber i nogle minutter. Så flyttede jeg hans hånd ud af mine boxers og tog fat i min egen pik indenfor mine boxers. Jeg begyndte at spille min pik af igen og spillede den af sidelæns og ikke opad, for var så tæt på at komme, at jeg ikke ville sprøjte det udenfor mine boxers. Jeg mærkede den sitrende fornemmelse i kroppen og en kæmpe varme gennemstrømmede mig og ARGHHHHHHHHH jeg kom igen og igen og igen og igen og igen… en masse krampetrækninger og en masse sperm væltede ud af mig. Jeg kunne ikke komme i tanke om, hvornår jeg sidst havde kommet så meget!
FUCK hvor var det frækt og godt…

Jeg lå forpustet og sundede mig. Min pik ville ikke lægge sig igen. Den stod bare og dunkede helt vildt. Jeg tog min hånd ned og dyppede to fingrespidser i mit sperm. Jeg tog så de to fingre og satte dem på læberne af Frederik og pressede dem ind imellem hans læber. Jeg kørte fingrene frem og tilbage over hans læber, så de blev smurt lidt ind i mit sperm. Det var frækt.

Jeg lagde soveposen godt tilrette ovenpå Frederik. Det samme gjorde jeg ved min egen og faldt derefter hurtigt i søvn.
Næste morgen vågnede jeg op ved at Frederik vækkede mig.
“Jeg skal brække mig!” sagde han og hurtigt rejste jeg mig, lidt fortumlet op. Jeg fandt skraldespanden, som heldigvis stod i rummet. 
Han havde sat sig op og jeg trak soveposen væk fra ham, så han ikke kom til at ramme den. Jeg stillede spanden ved siden af ham og han lænede sig til siden og brækkede sig.
Jeg flyttede spanden lidt mere diagonalt væk fra ham, så han var tvunget til at strække sig lidt ud, for at ramme spanden. 
Så havde jeg frit udsyn til hans vaskebræt og hans boxers og endnu bedre, hans dejlige morgenrejsning! 
Frederik var fuld optaget med at brække sig, så han ikke lagde mærke til, at jeg stirrede på hans morgenboner.
Han stoppede med at brække sig og gav mig spanden.
Lige i det, at han gav mig spanden skulle han brække sig igen. Denne gang stillede jeg spanden, en smule længere væk fra ham og han var derfor tvunget til at presse hans hofte frem, for at nå. Derved kunne jeg se alt ved hans pik. Den var bare så dejlig og passede perfekt til sådan en dejlig dreng, som han nu engang er. Jeg fik selv stiv pik på, som lå opad i mine boxers. Frederik var nu færdig med sin anden bræktur. og sagde han troede det var det for nu. Han rakte mig spanden og sagde tak for hjælpen. Jeg stillede den så langt væk fra os, som muligt og gik tilbage til Frederik.
Det var tydeligt, at han stirrede på min stive pik. Han havde taget soveposen over sig igen og jeg kunne desværre ikke se hans.

“Der er nok een, som er glad i dag,” sagde Frederik med et smørret chamerende grin.

“Ja, det kan du jo vel tydeligt se, men ikke ligeså meget som dig” svarede jeg.
“Hvad mener du?” svarede Frederik.

“Jeg kunne jo se alt på dig, da du brækkede dig,” svarede jeg og smilede tilbage.
Frederik blev helt rød i hovedet og vidste ikke hvad han skulle sige. Derfor sagde jeg; “Bare rolig, det er jo helt normalt for alle at have stiv pik om morgenen. Viser jo bare at den virker.
Det skal du altså ikke være genert over og det er jo bare mig. Vi har jo set hinanden nøgne før og nu med stiv pik - og ja, hvad så?
”

Frederik slappede mere af og sagde: “Ja, det er jo enteligt rigtigt nok. Er bare lidt mærkelig, når det er en anden mand. Men må da indrømme, at man jo altid kigger på de andres pikke og at min pik da stadig er stiv.”


Jeg vidste ikke helt, hvor han var på vej hen nu - for noget antydede, at han måske sagde noget mellem linjerne, men omvendt, kunne det også bare være min sexfikseret hjerne, som spillede mig et selektivt pus…Jeg tog chancen og svarede derfor:
“Ja, men man kan jo vænne sig til meget. Jeg har faktisk aldrig set en andens pik stiv, udover i underbukserne, som du ser mig nu…. Hvis det nu forbliver mellem os to, må jeg så måske se din?
”

Frederik kiggede stift på mig og jeg kunne ikke helt tyde, hvad han følte, eller måske ville svare.
Men han tænkte, så det knagede, det kunne jeg hvertfald gætte mig til. Mit hjerte slog hurtigere og hurtigere.

Endelige svarede han:
“Fortsættelse følger…”
Håber I kunne li 2. afsnit. :)
Næste afsnit, lover jeg, kommer noget hurtigere end denne gjorde!
Skype mig meget gerne på brugernavnet: themissing6
Eller skriv på min mail themissing6@gmail.com

TAK :)
Kommentar

Navn:Danishlars
Dato:23/11 2020
Lækker historie du har skrevet. Hvor meget er fantasi og virkelige oplevelser? Hilsen Lars