Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En aftale med min kunde!

Karakter: 4.5/2
Visninger: 9607

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Gamle, S/M & Fetish, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Bondage
En aftale med min kunde!

Jeg havde aftalt med min kunde, at vi skulle mødes kl. 16.00 hjemme hos ham. Jeg havde taget tidligere fri fra min skole, så jeg kunne overholde tiden. Inden mødet, valgte jeg at tage hjem og gøre mig klar, som jeg altid gør inden et møde. Typisk aftaler jeg med kunden, hvordan jeg ankommer, og overordnet hvad der skal ske, resten er op til kunden, og betaler han for det han gør, har jeg næsten ingen grænser.

Hjemme hos mig selv, var jeg i gang med, at klargøre mig.. skylle ud, så jeg er ren og klar. Ifølge vores aftale, skal jeg ankomme til hans hus som en billig luder, som jeg jo er. Derfor havde han valgt, at jeg skulle have en butt plug oppe ved ankomst, mine nosser skulle være stramt bundet op, og min pik skulle være stiv. Overholdte jeg ikke det, vi jeg få smæk! Jeg får skyllet ud, finder min plug frem, og sætter den op hvor den høre til, op i mit villige luderhul. Derefter er det nossernes tur, gad vide om de skal have smæk, siden han vil have dem bundet op? Jeg binder dem så stramt jeg kan, jeg vælger at splitte dem, så hver nosse er bundet for sig selv, så det strammer mere. Tiden er ved at være 15.30 og jeg skal afsted, ud for at møde min kunde. Jeg ankommer som aftalt ved hans dør, præcis kl. 16.00 da jeg er meget trofast med tider og aftaler. Han betaler for min krop, så derfor skal han jo også have, det mest mulige ud af den. Ham her er en genganger, jeg har haft ham som fast kunde længe. Dog er det ikke altid det samme, han tænder rigtig meget på, at dominere og virkelig udnytte en billig dreng seksuelt, det at se frygt og liderlighed i en drengs øjne, for ham til at tænde max. Jeg står foran hans dør, butt plug i røven, stramt bundede nosser og en stiv pik, jeg banker på og afventer hans velkomst. Han åbner døren op, spørg som han plejer, hvem er du? Det er luderen, De har bestilt mig, svare jeg. Han svare, at man jo tydeligt kan se jeg er luder, stiv pik i bukserne, på en villig 18 årig, der er ingen tvivl der.

Han beder mig, mens jeg står foran hans dør, at tage mine bukser af. Han ville gerne tjekke at mine nosser er bundet korrekt op. Jeg spørg så, om ikke lige jeg skal gå ind først. Det resultere i, han stikker mig en syngende lussing, og flår bukserne af mig, så jeg nu står i bar røv, med en stiv drenge pik der foran ham, blottet så evt. forbigående bare kunne se mig. Han siger jeg bare skal adlyde, og gøre som han beder om, jeg er jo bare en billig luder! Han nærstudere mine nosser, og snoren de er bundet op med, samt om der er plug i mig. Nydeligt, udbryder han, hvorefter han klasker nosserne 3 gange, så jeg bukker sammen. Godt du kan bukke for mig luder, du kender din plads. Med de ord, tager han hårdt fat om mine nosser, og for trukket mig med på knæ. Smid til tøj luder, en luder er ALTID nøgen i mit hus. Jeg får smidt tøjet, stadig foran hans hoveddør til off. skue. Kravl ind i gangen luder, og læg dig fladt på maven, siger han. Efter han får lukket døren og sådan, beder han mig dufte til hans skridt. Jeg sætter mig derfor op på knæ, og stille begynder at dufte til ham, dog uden på buksen, da han tænder på min ydmygelse. Jeg sidder der og dufter løs, jeg kan dufte den svedige varme pik, som om lidt bare skal udnytte mig groft. Vis mig du glæder dig til buskerne skal af, vis mig hvordan du elsker min pik. Jeg følger han ordre, derfor slikker jeg let på hans bukser, spreder mine knæ fra hinanden, så min pik og bundede nosser hænger frit i luften. Han ser sit snit til, at straffe mig, for at gøre hans bukser våde, så han sparker mig hårdt 2 gange, direkte på mine op bundede nosser, så jeg skriger op og falder sammen. Så kan du lære ikke, at gøre mine bukser våde luder. Nu kan du ligge der, jeg sætter mig ind i min lænestol, kom når du vil sutte pik, men husk alt den tid du ligger her, lægger jeg på i den anden ende, sagde han. Han sparker mig en ekstra gang i nosserne og gør, velvidende om, at jeg nok lige skulle sunde mig lidt tid.

Hans spark gjorde virkelig ondt, men jeg tænder jo på smerten i nosserne, så jeg ville jo gerne have mere. Jeg fik taget mig sammen, og fik kravlet ind til ham.. Kommer du der luder, skal du have pik nu? spurgte han. Jeg svarede Ja tak. Han bandt en snor omkring de op bundende nosser, så han kunne styre mig, ved at rive hårdt i snoren. Servicer mig luder, få mig til at huske på, hvorfor jeg hver gang betaler for din villighed! Jeg ved han elsker at pointere, at jeg intet har at sige, og jeg bare skal adlyde ham, så længe han betaler mig for det. Jeg elsker samtidig, at blive mindet om, hvor billig jeg er, at ligge her blottet foran ham, velvidende om at han totalt ydmyger mig og samtidig nyder det, nyder at se mig bukke under i smerte. Jeg begynder så stille, at trække bukserne af ham, slikke let uden på hans underbukser, som allerede har en våd plet ved pikhovedet. Jeg lader min tunge danse over hans underbukser, mens jeg høre hans lette støn. Pludselig flår han i snoren, mine nosser er bundet fast til, jeg flyver tilbage i en ren refleks, hvorefter han flår i snoren igen. Luder, sut så den pik, du skal ikke bare dovne den! Råber han til mig. Derfor får jeg hurtigt trukket hans underbukser af, og frem kommer hans store flotte stive pik, som jeg er helt vild med.

Jeg elsker hans pik, jeg elsker at betjene ham, for den pik kan bare udnytte og bruge mig, som den billige og villige luder jeg er. Jeg starter med, at slikke ham på nosserne, derefter op af hans lange pik, og så endelig er jeg fremme ved, hans store flotte glinsende pikhoved. Der går ikke mange sekunder, før hans pikhoved er forsvundet ind i min mund, min tunge danser rundt på det, og han stønner. Jeg ved han elsker, at kneppe mig hårdt, i min villige mund. Derfor tager han hårdt fat om min nakke og hoved, rejser sig op, og banker pikken dybt i min hals, så jeg er lige ved at kaste op. Han køre nu sin pik ind og ud af min mund, så hårdt han overhoved kan. På et tidspunkt føler jeg, at jeg er ved at besvime, da jeg faktisk ikke kan få vejret. Han ser i mine øjne, at jeg er på vej til, at besvime og stikker mig derfor 2 lussinger på hver kind. Ja se hvor luderen nyder pik, han bliver jo helt saglig, siger han. Efter han har kneppet min mund godt igennem, trækker han pikken ud, og beder mig åbne min ludermund, for nu skal jeg få mandesperm. Jeg elsker følelsen af sperm, i mit ansigt, at spermen løber ned af mine kinder, flyder rundt i min mund, og tilsidst at få lov, at slikke det i mig, jeg elsker mandesperm. Og sperm det får jeg, der kommer det ene store sprøjt efter det andet, ud over mit lille uskyldige drengeansigt, samt villige åbne mund.

Han kører sin pik rundt i mit ansigt, så alt spermen ender i min mund. Leg med min mandesperm i din mund luder, siger han. Defor lader jeg spermen flyde rundt i min mund, rigtig smager på det, lader det løbe ned over min hage, og skubber det tilbage i munden. Han siger imens, Ja, her har vi en drengeluder som elsker mandesperm, er du en spermluder? Elsker du gamle perverse mænds dag gamle sperm? Jeg nikker og svare ja, stadig med hans sperm i min mund. Han trækker hårdt i snoren til mine nosser, så jeg skriger op, og faktisk kløjes i spermen. Så siger han, nå luder skal du druknes i mit gamle sperm? Slug det luder, NU! Jeg sluger, som han beordre, men får ikke slugt at, så han stikker mig 2 lussinger, og samtidig får jeg 3 spark i nosserne. Jeg falder helt sammen, totalt smerte i nosserne. Efter jeg ved ikke hvor mange spark, trækken og snart 2 timers binding. Det føltes som om, mine nosser var totalt smadret, men langt fra endnu. Mens jeg ligger der foran ham, tager han fat direkte i mine nosser, og trækker mig ud foran hans hoveddør, på ydersiden af hans hus. Han sparker mig igen i nosserne, så jeg bliver nød til, at ligge der lidt tid og sunde mig. Han slutter af med, at overpisse min krop til, smider mit tøj hen på mig, så det bader i pis. Han stiller også en lille kuvert, ved siden af mig, siger tak for i dag luder og lukker døren. Der ligger jeg foran hans dør, helt nøgen og mega ondt i nosserne, overpisset og med en butt plug i røven. Jeg føler mig så ydmyget, så brugt og så klam, men alligvel tænder det mig.

Efter ca 10 min. får jeg taget mig sammen til, at få mit tøj på, som lugter af pis. Jeg får stille bundet mine nosser fri. På vej hjem, åbner jeg kuverten. Der ligger en lille seddel, med ordene: Sikke dog en beskidt luder du er! En rigtig billig luderdreng. Udover brevet, ligger der 400,- for det er hvad, en billig luder koster. 400,- for, at få lov at mundkneppe mig helt igennem, slå mig så meget man vil, i mine stramt op bundede nosser, pisse på mig og mit tøj, og bede mig have en butt plug i. Jeg er en billig luder, det tænder mig, at yde for andre kan nyde.

Imorgen er der endnu en kunde!
Kommentar